A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Anny
elfelejtettem neked írni,hogy veletek kapcsolatosan most nem a pisi-kaki-kaja ami érdekes,hanem az hogy hpgy vagytok.Engem cseppet sem zavar ha "rontod a levegőt"
Nekem minden nap eszembe jutsz többször is.
Vendég

Vanda: Boldog névnapot!

Tonti: Te szegény! :? … Megzabáltam a srácokat, nagyon ügyesen esznek. Alex meg édes, ahogy visszarakja a tányérba, ami mellé ment. :lol:
Diéta: sós krumpli, natúr „háztartási” keksz, sok tea... de látom többen ezt tanácsolták :P
Vihar: kisiskolásokra gondolom ugyanolyan felelősségteljesen vigyáztak a tanárok, ahogy nálunk, amikor kilencéves kisfiúk erőszakolták meg az osztálytársukat a napköziben :evil: ….

Eszti: ügyi kis Noa! :lol:

Juci: sajnálom a tüdőgyuszit. :cry: Ez korántsem biztos, hogy az öltöztetéstől van. Ne agyalj rajta és ne legyen lelkifurdod!

Ancsi: végre! :P Jobbulást Neked!

Banika: bocs, de jót röhögtem az anyósos vasárnapon! :lol: ismerős! ...ütyürüpütyürü nyünyürümünyürü... anyukám és nagymamám mindíg nyávogva örülnek a srácoknak ... :lol:

Szia Móni! Kurzust munka mellett akarod, vagy még előtte? Szurkolok, hogy összejöjjön! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Én annyira nem röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem is kell zselé meg wax a hajamra.Simán égnek áll a mamától :lol:
Vendég

(alapszitu: srácok sírnak, mert álmosak, hisztisek)
nagyszülő (MINDEGYIK, kórusban :lol: ): jaj, mi baj csillagom, mi fáj? a hasad? jaj, hogy kétségbe vagy esve! jaja, Istenem szegénykém!

JAAAAJ JAAAAJ ÖSSZEDŐŐŐŐL A VILÁG, mert bőg a gyerek! Mintha mi sosem bőgtünk volna! :mrgreen:

de dög vagyok! :lol: 8)

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok,

Banika ez jo hozzaallas a jarashoz! Majd eszembe juttatlak, amikor nalunk is aktualis lesz!!! :wink:

Anyos: Enyem szerencsere messze lakik, nem kell 7vegezni hozza menni... amikor itt volt legutobb egyfolytaban altatni akarta szegeny babokat..... 'jaj de almos vagy, aludj szepen....' szerencsetleneknek nem kene azert egesz nap aludni..... virraszthatok akkor veluk ejjel! De persze nem rossz szandekbol, csak oreg mar.....

Juci, Dorkanak gyogyulast!!!!!

Myra, neked is!!!

Tonti gyerkocok nagyon edik :lol: mi van a tanyerban?

Vanda megkesve ugyan, de Boldog nevnapot

En ma egygyerekes mami voltam egy kis idore, jogara csak Cassiannal mentem, Luka bealudt, ugyhogy itthon maradt Apaval. JOpofa volt, kendovel mentem babakocsi helyett pl, kicsit szokatlan, hogy csak egy gyerekre kellett koncentralni, de nagyon elveztuk mindketten, aztan randiztunk Apaekkal a parkban egy nagy setara :)

Binyek, neked bevallt a borostyan cucc? Gratula Maja fogacskajahoz!!! Mennyi ido volt mire kibujt? Marcinal mi a helyzet?

dragonfly

Binyek, perszerendben a valaszom :wink: de valamiert nem tudok privit kuldeni..... :( ugyhogy a wiw-en irtam bovebben......

Banika bocsi, amikor ezer eve irtal nekem kajaugyben, valaszoltam is am, de most lattam, hogy az sem ment el anno...... :roll: :oops:

dragonfly

bogi, megnéztem a picasa-s képeiteket, nagyon helyes, vidám kis család vagytok! :P

Petra
Kép
petricsek

Hehe, koszi, vidamak azok biztos :D

dragonfly

Petricsek ti mikor szulinapoztok? Ezen a 7en? Lesz buli? :wink:

dragonfly

jaja, csütörtök a nagy nap, szombaton pedig össznépi, családi buli! :lol: ... hú, még lapot is kellene küldenünk a János kh-ba a nővéreknek ... :roll:

Petra
Kép
petricsek

Na mi van tobbeik, merre vagytok? Mindig arra szamitok hogy oldalakat kell visszaolvasnom reggel es most csalodnom kellett. :? :P

Szanettnek igazolt a hianyzas de masnak nem! :evil: :lol:

Csajok, nekem igazoltam van, nem mukszik a billentyuzetem megint. :evil: Kismillioszor kell lenyomnom egy betut hogy egyszer beirja. :evil:

Ja, es meg mindig faj a gyomrom es a hasam. :?

Petricsek: borzalmas amit irtal a napkozis gyerekekrol! :cry: :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Hali!

Juci! Dorkának jobbulást!!!

Tonti! Igyál kamilla teát. Nekem az mindig segít.

Úgylátszik anyós-após mindenhol egyforma.

Após nem képes velük a szőnyegen játszani, csak hordozgatja őket a lakásban mint valami újszülőttet. Mi meg mindig veszekszünk vele, hogy tegye már le őket.

Anyós meg mindig altatni akarja őket nálunk is. De minek??? Asszem az a gond, hogy nem jönnek rá, hogy már nem újszülőttek.

Apósnál meg az a duma mindig, hogy "majd nyáron leviszlek titeket a Balatonra" (Biztos oda adom őket..... :twisted: )

Holnap elutazunk "wellnessezni" Kehidára. Kiváncsi vagok. Első kiruccanás. Majd mesélek mennyire volt "wellness". :)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Jó utat! Remélem azért pihenni is tudtok egy kicsit.

Elég nagy a pangás ma :?

Mi éjszaka három nap után először aludtunk, Dorka kapott egy kúpot a dnőtől, hogy ne köhögjön éjszaka, bevált, végre végig tudta aludni szegénykém...viszont Lili is kezd tüsszögni, ezerrel gyártom nekik a zöldség-gyümölcsleveket legyen bennük vitamin. Mondjuk Dócinak most étvágya se nagyon van :cry:

Judit

jucicuki

Jó reggelt!

Beleolvasgattam az elmúlt napok termésébe,de nem mindenre emlékszem.Ha nem reagálok mindenkire,akkor bocsi!

Juci!
Sajnálom azt a fránya tüdőgyuszit!Meddig lesz ez,hogy minden a tüdejére húzódik Dorkának?Van esély,hogy kinövi?
Ja és anyóssal ne is foglalkozz,te mindent jól csinálsz és ezt ne felejtsd el!

Anny!
Sajnálom,hogy ilyen pöcsfej a férjed,de nem tudja elvenni a gyerekeket tőled!Kitartást!

Banika!
Mintha én írnám az anyósos sztorit,nálunk is így működnek!Állandóan basztatják a gyerekeket még a szőnyegen is,hogy minden játékot vagy ivászatot az ölükben csináljanak.Ugyanúgy tömködik őket a játékokkal!Mikor már nem bírom nézni csak akkor szólok,hogy önállóak és öntörvényűek,az akaratunkat nem tudjuk rájuk eröltetni!Azzal a címszóval veszik ölbe őket,hogy megmutogatják nekik a képeket!De a kölkök inkább ácsingóznak lefelé!

Vanda!
Boldog névnapot neked és örülök,hogy hazahoztátok a gyönyörűségeket!Szoptatás nálunk is rosszul ment,mert Dóri nagyon lusta volt és állandóan kellett a pótlás!

Tonti!
Sajnálom ezt a hasmenéses cuccodat,de főtt krumpli és keksz tényleg jó!Remélem jobban leszel nemsoká!

Rebe!
Asszem te kérdezted,hogy apa mit dolgozik!Egy sebességváltózáras cégnél kereskedelmi igazgató!

Hirtelen ennyi jutott eszembe,de majd igyekszem csak tegnapelőtt éjjel Dóri 39-es lázzal aludt végig,majd tegnap egésznap nem tudtam levinni 38 alá!Este 39,4-el feküdt le és hajnalig sem csillapodott!Ma reggel már csak hőemelkedése volt és azóta láztalan!Viszont jól evett és sokat ivott!Ma délután jön a doki néni!
Vendég

petricsek! hat ugy gondoltam hogy el kezdem a munka mellet mig 4 orat dolizok naponta, de nem jon osze, borzaszto birokracia van vele mert egy reszt en fizetek es nagyobb reszt a megye, 1000 ora lenne, kb 12-18 honap alatt, na mindegy, ha ki raknak a melombol les majd idom kurzusolni
huuu a sracaid mar 1 evesek lesznek, gondolom el se jon hogy higyed :wink: es mar a csajok utan szaladgalnak :wink:

dragonfly! egyszere 2 pasival randizol, 1 kicsi 1 nagy :wink: :lol:

tonti! valami "fermenti lattici"-t kene vegyek a patikabol, ha meg faj a hasid, sorry de nem tudom eszt hogy hivjak se magyarul se spanyolul, de hatha valami hasonlonak hivjak nalatok is :wink: es a fot rizs is nagyon jo

kamilla! jo welnessezest nektek!

juci! jobbulast a csajszikaknak :arrow: :arrow: :arrow:

benszi! nektek is jobbulast!

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Csinaltam egy tesztet es nega. Huuuuuu! (megkonnyebulos szmajli) :lol: Akkor meg miert nem jon meg? :shock:

Kamilla: de jo Nektek, irigy, irigy! Erezzetek nagyon jol Magatokat!!! :D

Juci: annyira sajnalom, olyan borzalmas amikor a kicsik betegek! Sok-sok gyogypuszi es Neked kitartas!

Benszi: latom Nalatok is ugyanaz a helyzet mint Jucieknal! Szegeny Dorika, Neki is sok gyogypuszi! Hutofurdot nem probaltad?

Moni: hat fogalmam sincs mi lehet az a "fermenti lattici" :lol: de vettem salvacolina-t, itt azt hasznaljak. A gyerkocok kivel vannak amig dolgozol? Es mit dolgozol? Mar en is uuuugy csinalnak valamit! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Benszi!

Jobbulást Dórinak is!
Azt mondja a dnő, talán a jövő tél már jobb lesz, mert ahogy nő, úgy nő a tüdeje és akkor talán már hörgőtágító nélkül megbirkózik a betegséggel...
Szóval valszin h. kinövi, de megígérni nem tudják...

Judit

jucicuki

Fosós,hányós,lázas......beteg gyerekeknek és anyukáknak jobbulást.Gyógyvudukat Rebe tud asszem igazán jókat küldeni.

Petricsek
Legalább nem csak nekem vannak állandó hasika fájással küszködő gyerekeim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek a mamik meg papik :shock: :shock: Olyan kis önző dögök,azt hiszik ki tudják sajátítani a gyerekeket,amikor a kölkök nagyon is tudják mit akarnak.

Benszikém amikor már nem bírod,gondolj rám,én meg rád :lol:
Vendég

Köszönöm a jobbulásos hozzászólásokat,de szegénykémnek 37,5 alá nem tudom levinni a lázát.Lehet bepróbáljuk a hűtőfürdőt!Mindjárt jön a doki néni,oszt okosabb leszek mi van a kölökkel.

Juci!
Reméljük jövőre már tényleg megerősödik a kis szervezete Dorkának!

Tonti!
teszt?Hát elhiszem,hogy megkönnyebbültél.Nem védekeztek?

Banika sorstárs!
Ezek a nagyik tényleg elfelejtették,hogy volt valaha babájuk.

Petricsek!
Egy napra szervezed a szülinapot?Mármint nagyikat?Nálunk úgy volt.Mindenki egy napon jött.

Demoniq!
Te mit szeretnél dolgozni?

Kamilla!
Jó pihit Kehidára!
Vendég

Dobok gyorsan pár képet, holnap talán írásra is futja majd. Rékáról még nem sikerült olyan képet összehozni, amin nyitva a szeme, majd igyekszem.

[törölt kép]

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233077111.7335.jpg[/img]

[törölt kép]
vovanda

egy lemaradt...

[törölt kép]
vovanda

Sziasztok!
Vanda!
Nagyon gyönyörűek a kis "prücskök"!! :lol: :lol:
A szoptatással kapcsolatban igaza lehet Kamillának!Érdemes később cicire tenned őket.Itt többünkkel előfordult,hogy megdőlt az az elmélet ha cumisüvegből esznek elfelejtenek szopizni.Nálam is a lányok felváltva ettek hol ciciből, hol cumisüvegből és ez soha nem okozott gondott.Egy próbát megér majd később :wink:
Juci!
Nagyon sajnálom Dorkát :( :( Millió gyógypuszi Neki!!!!Remélem valóban elnövi és nem lesz gond!Anyósom is ilyen,de a férjem ilyenkor hamar leordítja a hajat a fejéről,hogy ne okoskodjon :lol: .
Tonti!
Nem semmi szél volt felétek :roll: Szóval akkor volt para???Pedig szép lett volna egy negyedik bébi :wink: :wink:
Banika!
Valóban érdekesek a nagyszülők....... Szegény gyerekeinket mi is halálra fogjuk idegesíteni?Vagy a vőnket/menyünket :lol: :lol: :lol: :lol: Nálunk nincs ilyen agyon ajnározás,nálunk inkább az a baj hogy nem érdekli anyósomat.A múltkor már 1 hete nem látta a lányokat és a férjem lement érte,hogy felhozza kicsit,de azt mondta nem akar feljönni :shock: ,de mi se menjünk mert hideg van :roll: De azért dicsekszik velük,hogy mennyire szereti őket,meg milyen okosak :(
Benszi!
Volt a dokitok?Hogy van Dórid?Küldünk neki pár gyógypuszit!!!!
Dóri!
Köszi a jelölést!!Csodaszépek vagytok a fotókon!!!

Ma végre eljutottunk megrendelni a csajok bútorát!Mondjuk még legalább egy hónap amire kész lesz,de legalább már készül...

bognartundi0727

Tündi!

:lol: :lol: :lol:
Köszi a dícséretet.

Sotske, banika!

Fent vagytok iwiw-en?
Nem találtalak...

Benszi!

Jobbulást.
Mit mondott a doki?

Juci!

Nektek is, reméljük hamar kinövitek.
Anyós nem felejtsd el, illetve engedd el a füled mellett az ilyen okos megjegyzéseit. Mást sajna nem tehetsz... :roll:
Az anyóst/apóst meg úgy kapjuk, 3 in 1 a csomag :wink:

Tonti!

Sok oka lehet, amiért nem jött meg, nega teszt, izgi azért... :roll:
Én most konkrétan sokkot kapnék még egy babótól, ja és agyoncsapnám a dokit, mert ezt a módszert 200%-osra mondta :lol: :oops:

Hasmenéses történetre pedig, jó vizes főtt répa, mert az felszívja a beleidben lévő méreganyagot.

Vovanda!

Nagyon szépek, és egyáltalán nem látszanak koraszülöttnek. Szép nagyok. Sok sok egészséget és erőt hozzájuk. 8)

Szanet!

Jó apucizást. Egy darabig ne is gyere :wink:

Petricsek!

Jó készülődést az első szülinaphoz. 8)

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édesek vagytok, hogy így bíztattok! Remélem nem lesz gond tényleg!

Viszont! Szegény embert az ág is húzza címszóval becsapott közénk a BÁRÁNYHIMLŐ katasztrófa! Egyszerűen nem hiszem el! Direkt nem hordom őket még közösségbe, erre a házban lakó nagyobb gyerekek telefertőzték a liftet meg a folyosókat! Tudom, hogy nem tehetnek róla, de akkor is a lehető legrosszabbkor jött! Nem mintha egy betegség tudna jókor jönni, de ez így egy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!
Vendég

Anny!

Jobbulást a lányoknak!

Puszi!

Judit

jucicuki

Kamilla: jó pihenést! Bízom benne, hogy Nektek is lesz pihi! 8)
Juci, Benszi: Ti szegények! Jobbulást! Sok gyógypuszi! :arrow:
Móni: lehet, hogy jobb is lesz. Majd meglátod, hogy alakul a munkád, aztán ha nagyon gáz a helyzet, jöhet inkább a kurzus! A kettő azért elég fárasztó is lenne együtt … gondolom én. :roll:
Tonti: lehet, hogy ez a nyvaja is bekavarta a ciklusodat. :?
Benszi: egy napon lesz, szombaton. Kíváncsi leszek … lesz majd ütyürüpütyürü ezerrel! :wink:
Vanda: olyan helyes kis pici manók! :lol: :lol:
Tünci: ezer %, hogy mi is ilyenek leszünk! :lol: .. milyen bútort rendeltek?
Anny: Murphy! … A kis pöttyösöknek is jobbulást!

Petra
Kép
petricsek

egy egyévesnek tényleg kellene már kapizsgálni a tányér-kanál témát??? 8) :lol: :roll:

Kép Bandita

Kép Zsombéka

csak, hogy tudjátok, hogy jöttek a srácok! ... Quellétől lehet rendelni ... 8)
Kép

Petra
Kép
petricsek

Né' má'! én meg most nézem, hogy ma vagyunk 13 hónaposak! Jesszus! Most voltak 1 évesek, és már megint egy hónappal több! Észre se vettem a nagy kapkodásban! :oops:
Vendég

hát gyorsan öregszenek a csajok, mi?! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Olvastátok a Csernus-os ripotot itt a babanet-en? szerintem érdemes! csípem a pasast ... mármint, ahogy belemondja az igazságot az ember arcába. Kíváncsi vagyok a könyvére ...

Petra
Kép
petricsek

Juci: nekunk is azt mondtak hogy 4-5 eves korukra kinovik a gyerekek ezt a bronhitisz mizeriat es valoban Rate ezen a telen (eddig) meg csak 1-szer volt beteg mig az elmult teleken legalabb 3-4-szer.

Benszi: mit mondott a doki? En ugy tudom 38 fok alatt nem kell lazat csillapitani.
De vedekezunk, csak pont ezt a honapot hagytam ki hogy helyrealljon a ciklusom mert ossze-vissza volt mar, mindig azelott megjott hogy abbahagytam volna a fogigatlot. Most is vedekeztunk kozepidoben gumival de hat ha eppen nem akkor volt pe-m? :shock: (na most jol kibeszeltem a nemi eletemet :oops: :lol: )

Vovanda: annyira szepek vagytok! Teljesen masok a bebik, a ket fiad nagyon hasonlit egymasra.

Tunci: negyedik nem lesz, nem tudnank bevallalni meg egyet, el sem ferne a lakasban meg szerintem fizikailag sem birnam mar, allandoan faradt vagyok igy is. (meg beteg, ez a hasmenes, szedules, rosszullet allandoan visszater :( ) El kellene mennem belgyogyaszhoz hogy mi a fene van velem. :?
Butor, szuper, majd rakj kepet! Kivancsi vagyok milyen lesz az atallas, hogy fogjak viselni a Lanyok, na meg Te hogy kimaszkalnak majd pisilni, kakilni, inni, enni, mert felnek sb. (mint az enyem) :lol:

Anny: hat, tenyleg Ratok ja a rud! De ha tul lesztek ezen a nehez idoszakon minden rendben lesz!

Petricsek: ezek a fiuk!!!! :lol: Ja, nem a golya hozza hanem a postas? :shock: :lol: (jeee, tenyleg, a postas, hogy ez eddig nem jutott eszembe :lol: ) Tanitsd meg a fiukat eltakaritani Maguk utan mikor esznek, egy egy evesenek azt is kell am mar tudnia! :twisted: :lol:
Juj, holnap szulinap? :wink:

Ma esti parbeszed Rateval:
- Mami, Te miert nem mesz aludni?
- Mert en felnott vagyok, ha majd Te is felnott leszel Te is kesobb fekszel majd le.
- Ha en felnott leszek akkor Te oreg leszel?
- Igen, es en leszek majd a gyerekeid nagymamaja.
- (duhosen!!!) Neeeeeem!!! Te az en anyukam vagy!!! :lol: :lol: :lol:
- Igen, de a gyereidnek en leszek a nagymamaja.
- Es akkor ki lesz az en anyukam, az Anna? :lol: :lol: :lol:

Ja, multkor meg azt mondta ha nagy lesz az Anna lesz a felesege es az Alex a testvere. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Talaltam egy festot aki gyonyoruen fest es megfestettem Vele Rate portrejat keprol:
Kép
Ugye milyen szep?

Kesobb majd a ket kicsirol is szeretnek.

KépKép
KépKép
tontica

édi lehetett ez a párbeszéd! :lol: :lol:
:shock: festő ügyes, tök jó lett a kép! :P

hogyha ez a hasmarsos dolog ilyen visszatérő, a belgyógyászt ne hanyagold! :roll: ... különben is most, hogy túl vagy a szájsebészeten biztos unatkozol, úgyhogy jöhet a belgyógyi! :wink: ... ez azért tényleg nem jó! :roll: Jobbulást Neked!

Petra
Kép
petricsek

Anny! és már pöttyösek is vagytok? vagy még "csak" lappang?

Betegeknek jobbulást!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Köszönöm az aggódást csajok!Volt a dokinéni és azt mondta vírusa van a gyereknek.A szájában az ínyén lát fertőzést!Ez is okozhatja a magas és makacs lázat,de várjunk máig,hogy ne legyen köhögés vagy orrfolyás.Ha ma nem lesz láz,nem kell antibiotikum.
Estére máre láztalanb lett Dóri és éjjel is meg reggel is az voltz!A legjobb:VÉGIG ALUDTÁK AZ ÉJSZAKÁT 3/4 9-TŐL REGGEL 1/2 6-IG!Basszus aludtam végre!
Ma apa Prágába utazott és csak holnap este jön haza!

Anny!
Sajnálom ezt a barihimlőt!Nekem tegnap 14hósak voltak a kölkök.

Tonti!
Tényleg menj kivizsgáltatni magad!Kemény lenne,ha becsúszna még egy baba.Nagyon szép a kép Rateról!Párbeszéd kom oly,édes!

Petricsek!
Édesek a kajálósok!Az enyémek sem esznek néha szebben!Lesz majd versengés szombaton ki kapja fel a kölköket!

Bognártündi!
Tegyél majd képet a bútorról!

Dóri!
Szépek vagytok,megnéztelek az iwiwen!
Vendég

Na itten vagyok, kicsit átlósan olvastam, havalami fontos kimarad, akkor bocsánat.
Manók esznek-alszanak-nyekeregnek, és szépen híznak. Dani 2650 gramm, Ráka 2360 gramm.
A nyekergést "természetesen" váltott műszakban produkálják, legalábbis éjszaka. Nappal néha duettben is üvöltenek. Dani elég hasfájós, sokat kucorog és nyög, Réka szerencsére ezt ritkán prezentálja.

Tündi!
Ami a szopit illeti: nekem Baluval sajnos negatív tapasztalatom van. Anno beteg lett (kb. 2 hónaposan) és annyira sztrájkolt, hogy választhattam: vagy megetetem úgy, ahogy elfogadja (ez volt a cumisüveg, másképp nemment) vagy kiszárad és kórház. Innentől nem volt megállás, 3 hónapos korára teljesen elutasította a cicit én meg totál kibuktam. Szóval szerintem nem fogok kísérletezgetni, ha ezígy működik, akkor marad.

Tontica!
Dani szerintem is tiszta Balu. :lol:

Anny!
Gyógyuljatok, sajnálom, hogy még ez is közbejött.

Pasi fáradt és beteg, de azért zugolvas változatlanul. :P
vovanda

tonti! mi is vettunk salvacolinat mikor spanyolba voltunk, mert ra jot a ferjemre is ... :lol: :lol: :lol: a fermenti lattici olyasni ami rendbe hozza a beleket, nagyon hulyen hangzik :oops: :wink:
tenyleg nagyon szep a kep Raterol :D gondolom majd az ikrekrol is fogsz csinaltatni :roll: te mostmar jobban vagy?
de edes lehetet Rate a magyarazkodasaval, o a csaladban akar maradni es kesz, te meg nem leszeloreg mikor o mar felnot, mert nagyon fiatal anyuka vagy

juci! jo lenne ha mar jovore nem lenne ilyen roszul a kis Dorka

benszi, tonti! en egy noi ruha cegnel dolgozom az irodan, de mostanaban nagyon roszul megy es nagyon meg lehet hogy le epitenek szeptembertol, adig nem szabad nekik meg nincsenek a torpik 1 evesek, de utana akar mit meg tehetnek, ha igy lesz akor meg csinalom eszt a kurzust es kozbe kapok valami munka nelkuli segelyt, de azert meg semmi sem biztos

benszi! jobbulast Dorinak

tuncsi! meg jo hogy nem mondja az anyos hogy ra utotek a lanyok azert olyan okosak :roll: :wink: mikor mg jon a butor kerunk kepet

annyi!te szegeny, meg himlot is osze szedtetek, de ugy vedd hogy majd fordul a kocka, most rosz paszban vagytok sajna :cry: de majd jon a szep idoszak mikor minden rendicsek lesz harmasban :D remelem minel hamarabb

petricsek! hat nem lenne konyu az bizti, mert itt a munka ido altalaban 8.30-12.30 es 14-18, tehat az ember mikor tud meg mast is csinalni, valamikor ro-ba ugy csinaltam az egyetemet hogy 7-15 dolgoztam es 16-21 egyetem, persze se foztem se takaritottam, de most 2 csopsegem is van, HAALA ISTENNEk! tehat most nem tehetem meg amit akoriban
nagyon jok a maszatos kepek :D de azert te nem orulsz anyira :wink:

ja mi hetfon kezdtuk kostizni a reszelt almat, Mattia nagyon benne van a maszatban, de nem sokat nyel le szerintem, de nagyon izgatja a dolog, Michellenek be teszem a szajaba es utana ki nyomja a nyelvevel, iztos nem tudja hogy aszt le is kene nyelni, nektek van valami tippetek?

banika! vettunk ikeas eteto szekeket, nagyon olcso volt es bizti majd jol be jon, most kb 10 percet ultetem bene oket

meg lett a kereszteloi emlek, csinaltam egy kep oszealitast amit egy ezustel be volt keptartoba tettem, mindenkinek 10*15 cm-es a kep, csak a keresztanyukanak 13*18

majd mindjart dobok par kepet
puszika

Kép

demoniq13

Kedves Meiszter Judit!

Köszönettel megkaptuk érdeklődését.

Kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy szállodánkban a fürdő és wellness-részleg kapacitása sajnos nem teszi lehetővé a külsős vendégek fogadását.

Amennyiben szeretnék, szívesen készítünk egy ajánlatot arra a lehetőségre, ha a találkozó helyszíneként szállodánkat jelölik meg.

Ebben az esetben kérjük, hogy családonkénti bontásban szíveskedjenek megadni a várható vendégek számát, különös tekintettel a gyermekek várhatóan betöltött életkorára.

További kérdések megválaszolására szívesen állunk a rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

Petkovics Judit
értékesítési adminisztrátor

jucicuki

Hali!

Pasinak jobbulást!

Benszi, örülök, hogy Dóri jobban van!

Binyek, merre jársz?

Tonti, szuper lett a kép!

Lányok, már Liló is beteg, elkapta Dorka bacijait, de neki inkább a torka csúnya, nem is nagyon akar enni. Most ő is kapja a gyógyszerek egy részét. Dorka viszont jobban van, nem is kell mennünk csak kedden, addig lassan le lehet építeni a gyógyszereit. Remélem nem esik vissza. Ez az éjszakai kúp nagyon jó, nem köhög, tud pihenni.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Na megint jól lemaradtam!

Tontica! Nagyon jó a festmény Rate-ről, és nagyon édes a párbeszéd. Te pedig gyorsan menj dokihoz kivizsgálásra, nehogy valami komoly gondod legyen.

Petricsek! Édesek a srácok ahogy esznek, és a dobozzal játszanak! Előre is Boldog Szülinapot Nektek, és jó készülődést a bulihoz! Majd tegyél képeket.

Anny! Sajnálom a bárányhímlőt, remélem hamar túl lesztek rajta!

Benszi! Nektek is jobbulást!

Vanda! Édesek a babák, megnéztem a képeket.

Demoniq! Hogy tetszett a babócáknak az etetőszék?

Kamilla! Jó pihenést Nektek!

Mi mind lebetegedtünk, már apa is itthon van, és ma reggelre a csajok is belázasodtak! Most megyek, mert felébredtek, és még a dokit is ki kell hívnom.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Judit!
Pont egyszerre írtunk! Lilinek is jobbulást!

Amit feltettél levél melyik szállodából van?

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Kép kereszteloi emlek
Kép emelgesuk fejunket
Kép puszikat Kép
Kép
Kép
Kép anyaval+nagyival

Kép

demoniq13

juci! ne maaaaa, Lili is, akor jobbulast mind2nek

ancsi! a babak szeretnek ulni, de persze meg nem olyan jol csinaljak, hisz ehez meg kicsik, jobbulast nektek is

na meg akartam dobni 1-2 kepet es most nem megy :roll: :roll: :roll:

Kép

demoniq13

Jaj, de hülye gyerek vagyok, pont a lényeg maradt le.
Ancsi köszi! Alsópáhok Kolping alias Bobóország

Judit

jucicuki

Kép maszatka vagyok
Kép nagyi etett

Kép

demoniq13

Sziasztok!
A bútorról majd dobok képet kb.1 hónap múlva :wink:
Demoniq!
Nagyon gyönyörűek vagytok!!!Nagyon csinosak voltak a keresztelőn!Az almát meg csak kóstolgassátok,majd a kisasszony is rákap :wink:
Ancsi!
Jobbulást Nektek!
Juci!
:( Lilinek is gyógypuszi!!Egy beteg gyereknél csak a két beteg gyerek rosszabb!Ilyen köhögés csillapító kúpot mi is kaptunk egyszer és nekünk is nagyon jó volt.
Vanda!
A váltott műszak nagyon ismerős :lol: :lol: Mit szól Balud a picikhez?
Benszi!
Remélem megússzátok az antibigyót!Ügyesek voltak hogy aludtak,remélhetőleg egyre több lesz az ilyen éjszakátok :wink: :wink:
Anny!
Sajnálom a bárányhimlőt,remélem megússzátok egy-két pöttyel!
Tonti!
Igazából a lányok már régóta teljesen külön vannak.Megy is a "garázdálkodás éjjel,főleg amikor el kellene aludni :wink: Különben éjszaka néha megjelennek adnak egy puszit és vissza vonulnak a szobájukba aludni :wink: A "baba bútorukat" egészítjük ki,mert már nem férnek el benne :roll: Rate nagyon husi lehetett,nagyon bírom amikor kombinálnak :lol: :lol: :lol: Jó lett a festmény,majd az ikrekét is mutasd meg ha csináltattál róluk!Tényleg vizsgáltasd ki magad!!!!!!!!!!!
Petricsek!
Csajoknak lesz szoba bútor(bio fenyőből színes ajtókkal).
Nagyon husik a fiúk :lol: :lol: (A Bandita és Zsombéka nagyon tetszik Kép
Nálunk a lányok liberos dobozban nyomták :lol: Mennyi rájuk a garancia a Quellénél?Van csere lehetőség?

bognartundi0727

Eszti?

bognartundi0727

tuncsi! a keresztelo csak febr.15-en lesz, Mattia ugy van fel oltoztettve mint ahogy lesz a keresztelobe, de Michellenek a rucijat a keresztanyuka vette meg es ro-ba van, en sem lattam meg, a kepet azert csinaltam meg hogy adjunk mindenkinek aki jon a keresztelobe egy emleket a babakrol

Kép

demoniq13

bocsi mindenkitol, eddig nem jol irtam aszt hogy mikent vagyok fel teve az iwiw-re, tehat: vezeteknev: ARD, utonev: MONY, becenev: MONI13, ha valaki ki akar jelolni, nagyon orulnek, en eleg bena vagyok hogy en keresgelyek :oops: :oops: :oops:

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Demoniq: nagyon szépek és csinosak a gyerekek! Jó ötlet volt így előre készíteni képeket! Te is nagyon csini vagy!

Vanda: édesek a picurkák! Szépek vagytok együtt! Kitartást a fejéshez! Van segítségetek ? Pasinak jobbulást!

Tünci: csajok biztos örülni fognak az új bútoroknak!

Anny: bárányhimlőt sajnálom. Te hogy vagy?

Judit: Dorkának és Lilinek is jobbulást !

Ancsy : nektek is jobbulást!

Jaj, mennyi beteg gyermek és felnőtt. Még nekem is csak félig van hangom, már negyedik éjszaka nem alszom, mert úgy köhögök mint egy kutya. Már nagyon unom. Erre ma reggelre szép kis herpesz is lett a számon. :shock: Ja és Kíra is beteg megint egy kicsit. Így a héten is csak két napot volt oviban.

Tontica: nagyon jó a kép! De ha Annát veszi feleségül, akkor mi lesz Kírámmal? :D Te jobban vagy?

Petra: édes a Banditád és Zsombékád! Quelle mikorra teljesíti a rendelést? Rendelnék egy kisfiút. Vagy csak párban lehet? :D Na, az sem baj.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: