Sziasztok!
Lányok, nagyon aranyosak vagytok, hogy így együtt érezetetek velem, de tegyétek át a drukkot légyszi febr. 9-re (majd írom). Nem tudom, honnan vettem, hogy ma egyből át is mossák a szemét, a telefonban amikor hívtam őket, valahogy ezt vettem ki.

Rettenetesen izgultam, jobb lett volna túl lenni rajta, de az lebeg a szemeim előtt, amit Szuszu mondott, hogy onnan kezdve véget ér minden kínlódás.
Ja igen a fátyoltáncos video szuper, a címén mielőtt megnéztem, jót nevettem én ui. hastáncoltam éveket és a fátyoltáncról más jutott eszembe.
Zsófi, dehogy bántottál meg, jót nevettem. Nem tudom, Beninek ekcémája van-e, Ádinak van az arcán, most kutatjuk fel (hiánycikk?) azt a homeopátiás krémet, amit Mecsi mondott.
Virág édes a kis fogacskákkal, Ádinak is van 2. Dia ugye Te az 1-es Nőin szültél? Meg talán még Nicike?
Makadu ne törődj az ilyen rosszindulatú megjegyzésekkel, mindent jól csinálsz. Én is azt az elvet vallom, hogy ha lehet, nem hagyom nyöszörögni, sírni. Biztos nehéz így ez az időszak, át kell vészelni és minden sokkal jobb és könnyebb lesz, kitartás!
Hogy miért nem írtam eddig? Jó kérdés. Magam sem tudom. Rengetegszer gondoltam rá. Más fórumban kezdtem először, ezt nem ismertem. Aztán a melóhelyemen terhesen letiltották a nlcafét és akkor találtam Rátok. Otthonról írtam oda és gondoltam ide már írni nem írok, mert nem lesz rá energiám, ott sem voltam túl aktív.
Fura érzés volt így találkozni először a lányokkal jógán, pl. cs-andi nyitott ajtót és én tudtam hogy ki Ő és akár köszönhetnék is Neki úgy, hogy "szia Andi". Ő meg azt hinné, valami őrült vagyok. Valahol szégyellem magam, háát igen, ilyen a zugolvasói lélek.