Sziasztok!
Bocsánat, hogy eltűntem, de tegnapi nap erőltett menet volt. Annyira, hogy 11-kor elaludtam és 1/2 5-ig sikerült aludnom (pisijáratokat leszámítva). Szóval szuper volt. Meg ebéd után is aludtam és most olyan kipihentnek érzem magam. Szuper érzés!
Ágica mára teljesen jól van, holnap be is adom oviba, a kis csibészt. A nővére lógatja az orrát, hogy versmondó versenyen nem lett helyezett.... Ő ilyen versenyző alkat, mindenből első akar lenni és ez ugye azért nem így működik.....
Ma hívtak a dokimtól, hogy a múlt héten levett hüvelykenetben streptococcust találtak.....

Holnap megyek be gyógyszerért... Hogy ezt hol szedhettem össze???? Biztos ezért pisilek folyton.....Remélem sikerül szülésig rendezni.... Valakinek van ezzel tapasztalata?
Tegnapi napot végül sikeresen megoldottam és minden programot letudtam. Most több, mint 1 órát olvastam, hogy mi minden történt. Kedves, hogy aggódtatok, de fogok szólni, ha szülök....
Igyekszem reagálni arra, ami a fejembe megmaradt, elnézést, hogy nem mindenre....
Bea: Maja lak nagyon aranyos. nekem is tetszik a tapéta, szerintem olyan nőcis....
Én rendszeresen fürdök kádban, de nem forró vízben. A jóslófájásokat hajnalban azzal szoktam leállítani, hogy végre tudjak aludni....

Nekem szülésnél is az jött be, hogy amíg nem kell szülőszobára mennem (mert ugye nekem indítják a szülést kórházban) addig állok/ülök a meleg zuhany alatt. Úgy alig lehet érezni a fájásokat, el lehet lazulni és tök jól lehet tágulni....
Málnalevél tea: Ágival ittam napi 2 decilitert és gyors szülésem volt és nem volt gátmetszés, de szerintem az utóbbihoz a szülésznőnek több köze volt. Őt kértem most fel a Petihez is.
Nory: Nagyon felháborító, hogy ilyen nehéz helyzetben valakinek van képe bírálni benneteket!

Könnyű dumálni, nem ők vannak ebben a helyzetben. Én alapvetően bevállalnám a babámat betegen is (mondjuk Down-kór), de ezt mindenkinek joga van eldönteni. De a ti helyzetetekben a legkisebb szerintem annyira súlyos rendellenességekkel fog bírni, ami nem összeegyeztethető az emberi élettel. És ugye ott lesz még 2 újszölött. Szóval szerintem teljesen érthető a döntésetek. Én tisztellek érte Benneteket. Egy ikerpár felnevelése is embertpróbáló feladat, akkor is ha minden rendben van. És miért is ne lenne?

Szobatársad hányadik hétre szült?
Fotókat megnéztem, nagyon helyesek a lurkók.... nekem régebbi képek nincsenek a gépemen, majd mobil drive-ról szedek át és teszek fel....
RSZG: Remélem még nem a nyákdugó! Azért még egy hónapot maradjon a baba. Szerintem csak ijesztget a csibész, most hogy apa nincs....
Korábban szülés: Csajok, ne haragudjatok, de ez a korábban szülés mánia egy hülyeség. Tudom, hogy türelmetlenek vagytok és sokszor már nagyon nehéz, de a babának alapból legalább 38 hét kell. Persze jöhet előbb, de bizony gond lehet a tüdejével és az idegrendszer érettségével is. Garantáltan gond lesz a májával stb... ne sürgessétek! A gondolatoknak teremtő erejük van! Inkább arra bíztassátok őket, hogy a 38. hétig maradjanak. És ezek a gondok sokszor nem is szülés után, hanem hónapokkal és évekkel később jelennek meg. Én ismerek pont elég sérült gyereket, ahol az a 'magyarázat', hogy előbb született. Persze, tudok ellenpéldát is.... De tessék összszorítani a fogakat és kibírni.... tudom, hogy nehéz, de egészséges babáért megéri.
Bocsi a fejmosásért, de ez a 36. hétre szülés egy hülyeség....
Lehet, hogy lesz olyan baba, aki idő előtt jön, de legalább ne akarjuk tudatosan....