A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Túl CTG-n, és dokinéni is nézegetett.

És végre, kicsit kinyílt a méhszáj! Ugyan még nincs elsimulva és hátul van, 2111, jó tudom valakinek ilyen volt a 36. héttől, de ez nálam már alakulást jelent. Így meg tudta nézni a magzatvizet, ami tiszta, és ez jó hír.

Amúgy a szülésznő, meg a doki azon az állásponton van, hogy ha magamtól előállítok végre valami fejlődést, akkor nem piszkálnak, de ha továbbra is nagyon makacs a lányka, akkor elbeszélgetünk a szülésindításról, mert a terhességi cukor miatt nem akarják húzni.

Holnap hajnali hétre megyünka következő körre, aztán majd okosabb leszek.

Ezzel remélem sikerült jól megfenyegetni a Kisasszonyt.

Kép
gombócmakka

Gyerekorvos ma sem ért ide. :twisted: :twisted: :twisted:
Laca beszélt vele. A doki egy flegma pi..a. A gyerek szerinte jól van, különben is, a kórházban látta orvos.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

MÁgi, a napokban múlt el, bár ha nagyon alaposan megnézem még mindig látszik nekünk is :(

Gombócmakka, szorítok!

Hanna, hihetetlen :shock:
éljetek a szabad orvosválasztás lehetőségével...
kisbogacs

Hűűű Hanna, akkor tényleg jobb ha lepattintod. :shock: :evil:

Gombócmakka! Az már nagyon jó, ha elsimult a méhszáj, többet jelent, mint hgy mennyire vagy nyitva... Szóval akkor hajrá!!!

Csöre! Miért buktam le csomózás ügyileg? Miről maradtam le? :oops: :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Gombócmakka:
És meddig várnak, hogy produkálj valamit? Csak holnapig?? Gondolom már kezdesz türelmetlen lenni :) Nem ér elhoppolni a túlhordási rekordomat! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok! Éltem vele. Hunci dokija már úton van hozzánk.. Érdekes...
Lelkiismeretes dokibácsi.

Kép
hanna30

Barti: hogy tudsz kendőtcsomózásban tanácsot adni, ha elkezdünk próbálkozni vele :wink:

Kriszti, Mágnes: mit szúrtak a kezükön? Nekünk nem volt lila :roll:

Hanna: a fenébe a dokival :evil:

Kriszti: nagyon édes Ági :) már barna a szeme?

Magdolna: Nóra is csodaszép :)
Ha hasra vagy oldalra fekteted, nem tudja félrenyelni, amit visszabüfcizik.

Csöre
csöre74

Közben kicsit visszaolvasok amíg alszik a gyerkőc:

Magdolnasz, tündéri ez az elégedett "jóllakottnapközis" mosoly! :)
A büfiztetés nálunk is kész rémálom :(

Bigacsiga, jobbulást!

Barti gyönyörűek vagytok! Egyedül tanultad meg a kendőt használni? Én egyszer ptóbáltam leírás alapján, de feladtam.

Sacitól elájultam, csúcs ahogy kikandikál a kis kapucniból :)

Ahogy olvasgatok látom ez a hasfájás nem egyedi probléma ... :( :(

Hanna, grat a leesett köldökcsonkhoz! Nem egyenletes kajálás: már írtam a blogodba is, szerintem természetes jelenség, nálunk is így volt (és akkor még a hasunk se fájt..)

Víz hőmérséklet: csak könyöktesztet használok. Amit bír a könyököm, azt Ági is. Azon belül minél melegebb, annál jobban szereti.

Paramami-depimami: Zitocs nem vagy egyedül...

Krisz
üdv itthon!

Azta Sahli micsoda méretek!

Kata, Martintól már nem is várunk el mást, minthogy mintagyerek legyen :)

Sokat gondolok Katusékra, remélem minden OK...
kisbogacs

Csöre, azt hiszem ott mérték a sárgaság szintjét...
kisbogacs

Hanna:
jól tetted. Azért mégis csak felháborító, hogy a kötelességét nem teljesíti... A mi dokinénik hazaérkezésünk után fél órával már itt volt.. Védőnéni másnap...

csöre:
Azt hiszem a kézfejen a bilirubint nézték, szegény Benit naponta többször szúrták a sárgaság miatt. A PKU-t ugye sarokból veszik?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nem, még sötétszürke szeműek vagyunk :)
kisbogacs

Na hát én írtam egysms-t Katukának.. várom a választ... :) (nekem nagyon jól esett anno, amikor Hanna érdeklődött felőlem a kórházban)

Kép
Kép
Kép
mágnes

:) ok, Lányok, megnyugtattatok, azt hittem, kimaradt valami :wink: PKU a sarokból volt, nekünk nem néztek bilirubint, mert nem voltunk sárgák :) akkor azért nincs szúráshely

Kriszti: izgalmas ez a szemszín dolog :) a képeken annyira barnának tűnt, de nálatok azért valószínű, hogy az is lesz, ugye? Nekem egyik gyerek kék, a másik zöld/kék színváltó, és mindkettőnek világos volt babának is a szeme. Sacié sötét. Hátha barna lesz :)

Hanna: jól tettétek, igazatok van.

Csöre
csöre74

Katuskáék jól vannak, tegnap volt xyterhelés ,amire reagált, de nem maradtka meg a fájások. Holnap valószínűleg burkot repesztenek, puszil mindenkit!

Kép
Kép
Kép
mágnes

xyterhelés:oxyterhelés

Kép
Kép
Kép
mágnes

Itt vagyok. Kicsit kipihentem magam. Babóca épp kaja utáni bealvási fázisban.
Bartika: Aztán nem volt már semmi baj, simán jöhettünk haza. De ne tudd meg az utolsó éjszakát!!!! 1 órát aludtam. Nem Ádámka balhézott, (bár ha éhes volt, ő is nyekergett), hanem egy kislány egész éjjel. Azt hittem, hogy meghalok másnap. Csak a hazamenetel éltetett.
Tej: Kaptam egy elektromos szívót egy barátnőmtől, és elég jól alakul. Most felesben vagyunk. Egy szopi, egy tápszeres etetés. Itthon jobban megy, mint a kórházban. Amúgy nagyon jó kisbaba, csak akkor sír, ha van éhes.

Szülés:
Szerda hajnalban enyhe 5 percesekkel mentünk be egy ujjnyi méhszájjal. Ebből másfél óra alatt 4 ujjnyi lett. Burkot repesztettek, és onnantól kezdve 2 óra múlva megszületett a baba. Azt mondta a doki, könnyű szülés volt, bár én nem így éreztem. Nem repedtem, szerencsére gyorsan ment a stoppolás. Ádám jó nagy lett, kicsit bevérzett a szülőcsatornában a feje, meg a szeme, de már letisztult. Röviden ennyi a mi szülésünk.
Ja, és Bartikával pont a szülőszobán találkoztunk. Ő végzett, én kezdtem.

krisz78

Képek:
Kép Kép

krisz78

Krisz: Nagyon édes!!!! És gyönyörű!!!

Hasfájás: nagyon úgy tűnik, hogy életkori sajátosság- kb. egykorú bébik, mind más kaját eszünk, van aki iszik Lactoherbet stb. mégis mindnek néha fáj a hasa :(

mágnes: nekem tetszik az oxyticin (???) rövidítéseként az xy :D :D

Dokinéni és szájpenész: jött a dokinéni, pont a legtökéletesebb időpontban (Manó épp felébredt), mondta, hogy minden rendben, és NINCS szájpenész. A gyerek nyelve azért fehér, mert szopik.

gombócmakka: innen már tuti felgyorsulnak az események!

biga.csiga: nem semmi történet!!! Nekem ezek a varrás dolgok nagyon hátborzongatóak!!! És hogy még a bébi is Szabadságszobrot játszott a kezével!! :shock:

Büfiztetés: eleinte nekem se ment semennyire. A babó csüngött a vállamon, és semmi nem jött belőle. Az Infacol szedése után néha sikerült amolyan "kocsmai matrózos" büfiket kivasalni Maszatmanóból. Anyukám szerint rossz volt a technikám, mert nem elég, hogy a bébi függőlegesen van, de az is kell, hogy a kis pocakja valamilyen szinten ráhajoljon a vállamra, hogy pici nyomás kerüljön rá. Azóta próbálom magasabbra tenni a vállamon Manót- így sikeresebb a dolog (meg segít az Infacol :wink: )

Vérvétel: nekünk Maszatmanó fejét szúrták meg- jajj, de jó, hogy nem láttam! :shock:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Na én is jelen, csak nagyon mozgalmas volt az elmúlt 2 napunk Visszaolvasni csak felületesen tudtam, így bocs, ha valamire nem reagálok.

Bartika: nagyon édesek vagytok a kendővel, bár én eddig nem akartam venni, most kacérkodom a gondolattal, hogy mégis beruházunk egy hordozókendőbe.

Doktornéni: nálunk eddig hetente jött, tegnap járt itt utoljára, most mondta, hogy innentől elég 2 hetente látnia Bálintkát. Eddig én meg vagyok vele elégedve, elég tapasztaltnak tűnik, és látszik rajta, hogy imádja a gyerekeket.

Én Avent cumit használok néha pótlásra, nekem eddig bevált, igaz, mást még nem használtam, így nagyon összehasonlítani nem tudom.

Magunkról: sajnos mi is csatlakozhatunk a hasfájós-sokat sírós babák klubjába :evil: Szombat óta nem nagyon megy az alvás, még szerencse, hogy inkább nappal sirdogál Bálintka, az éjszakák eddig egy kivételtől eltekintve jól teltek. Ráadásul vasárnap meglátogattak sógornőmék, akiknél két rosszcsont gyerek van (és akkor még finoman fogalmaztam...), így a vasárnapi pihenésnek lőttek.

Hanna, nagyon szépek a képek, lehet, hogy majd elkérem a fotós elérhetőségét. A doktornénit én is lecseréltem volna a helyedben, hihetetlen, mennyire lelkiismeretlen emberek vannak
:evil:

Na, most megyek, eszem valamit, amíg Bálintka csendben van.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok.

Szeretnék csatlakozni hozzátok,ha még lehet :wink:
Kiscsajunk 7.-én született.
Olvastalak a terhességem elejétől titeket,csak írni voltam lusti :oops:

Tejserkentésre,én a laktoherbet iszom,de a gyógynövényesboltba ajánlották a kesudiót nekem.
Nem nagyon hittem benne,de tényleg bevált.
3 napja eszegetem,pár szemet naponta,és tényleg bőven van tejcsi.
Hátha nektek is segítene....

Kép
Kittikénk

Kép
Kitti Martinnal

Kép
Kép
Kép
regina74

Na, az új doki itt is volt....

Regina! Üdv itt. :)

Kép
hanna30

Regina: Üdv köztünk! Édik a gyerkőceid!

Hanna: jól tetted, hogy lecserélted az orvost! Én is lecseréltem azt annak idején akihez "tartoztunk" lakhely szerint.
Elvégre azért van szabad orvosválasztás , hogy éljünk vele. Szóval jól tetted, a flegma picsosz meg mehet a sóhivatalba.......

Az én gyerekem egy órája ordít.....szerintem fáj a hasa, akármit csináltam nem jött be...most hagyom kicsit, hogy kibömbölje magát.....
Forgatom ide oda hasról hátra, vissza, oldalra...hol így jobb neki hol úgy. Férfiből van a drága...kellően hisztis már így zsenge 2 hetesen is :lol: :lol: .

Katuskának megy a drukk :wink: .

KépKép
peni

Lányok mit tudtok ti az aprómagvas gyümölcsökről? Málnát, ribizlit lehet enni szoptatás alatt? Úgy megkívántam....van is a fagyasztóban...........
Lehet enni?

KépKép
peni

Hajrá Hanna új doki!! :D

Nálunk minden hivatalos dolog elintézve, apósom egy hős. 4 órát ült sorban a MÁK-nál. :!:

Kép
Kép
cs_erika

Bartika! Ádi tüneményes! És nagyon jó ez a bezacskózás! Nagyon nehéz megkötni?

Biga-csiga! Üdv itthon! Azért neked még óvatosan a költözködéssel járó munkákkal! Nem semmi mekkora sérülésed van. Mielőbbi felépülést kívánok!

Magdolnasz! Fordítsd oldalra, úgy tedd le! Így ha visszajön valami nem nyeli félre, kifolyik a száján!
Nóra nagyon édes! És ő is megmutatja a világnak,mit gondol! :D

Kisbogács! Nagyon jó ez a kép! Mintha beszélne! És azok a szemek.. :D

Mági! Az a kézfej bekékülés a SOTE II kiváltsága! Leventének is olyan volt 2 éve, kb 1 hónap alatt tünt el!

Gombócmakka! Szorítok nektek, hogy elinduljun a lányka indítás nélkül!++++++

Hanna! Sajnálom, hogy ilyen a dokitok. Szerintem sürgösen váltsatok. Hozzánk ahogy hazajöttünk telefonáltam és másnap már ki is jött. Azóta minden héten jön. Sőt a héten még a nagyobbnk is elhozza az oltást, hogy ezért külön ne kelljen bemennünk.
Látom már váltottál is. Helyes!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi Csajok!

Peni! nem lehet enni.

Enikő! Én még a kórházból hívtam, hogy megyünk haza.
Nem hiszem el, hogy 3x nem tudott eljönni.
Na, mindegy. Az új doki aranyos volt.
2 hét múlva jön megint.

Kép
hanna30

Mági! Köszönjük a híreket Katuskáról

Krisz! Ádám nagyon aranyos!

Regina! Üdv köztünk! Nagyon szépek a gyerekeid!

Peni! Úgy tudom nem lehet enni aprómagvas gyümölcsöt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép
hanna30

regina:
üdv itt köztünk! :) 3 gyerkőcöd van ? Nagyon édesek :)

Enikő: jó ez a SOTE..:) ránézésre meg lehet mondani, ki született ott.. :?

Aprómagvasakkal vigyázni kell.. Én Annánál megittam hazamenetelkor egy liter eperlevet, hát mit ne mondjak.. Arra az éjszakára még ma is élesen emlékszem....

Hanna:
én is pályáznék a fotós elérhetőségére... nem az "egyetlenem" blogoldalas csaj?

kisbogács:
ahogy olvastam a tejes hozzászólást, elkezdtem vedelni a vizet... Na az eredmény: Beni 80-at szopott, így nem kellett pótolni! :) Eddig beállta a cicim 60 ml-kre... 2 napja ennyit tud kihozni belőle kis piócám, pedig szívja rendesen..

Most licitáltam a teszveszen egy ruhacsomagra, itt örömkötem, hogy megnyertem, erre jön a mail, hogy minimáláras, és nem értem el... fffenébe! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Regina: üdv itt :) Aranyosak a gyerekek :)
Kesudió: azt lehet? én nagyon szeretem, nem nehéz rábeszélni :D :D

Peni: nem lehet aprómagvasat... pedig én is szemeztem vele ma a fagyasztóban :(

Erika: mi neki sem indultunk a MÁK-nak... postán próbáljuk meg, ha az OEP kegyeskedik kiküldeni a TAJ számot (ó, végülis még csak 3,5 hetes Sacikánk, hová rohannának :evil:)

Avent: 2, TT: 3 Köszi, várom a további tapasztalatokat :wink: más típusok esetleg? Ezeknek extra üvegük van, ugye? Széles szájú brekuszok...

Krisz: nagyon szép Ádám baba :)

jaj, enyém lányom nyöszörög... bár határozottan nem sírás :roll:

Csöre
csöre74

Peni: nálunk is ez ment tegnap este végül vasalóval megmelegítettem egy textilpelust azt tettem a pocakjára akkor nyugodott meg kicsit :wink:
erzsebet0312

Magdolnasz: nagyon aranyos a picurka :D Kép
erzsebet0312

Hello csajok!!

Köszi szépen a hozzászólásokat aprómagvas gyümölcs témában. Sajnos számítottam rá , hogy nem lehet enni, én is így olvastam!

Hanna: köszi a táblázatot, jól jön..........talán a narancsot sem kellett volna megennem délután :roll: :roll: :roll: .
Annyira kívánom a gyümölcsöt majd megveszek érte, de nem az almát kívánom hanem csak a tiltólistásokat.....sebaj, kibírom természetesen :) .

KépKép
peni

Csöre, gyönyörű a kis eszkimód! Az éjszakát sajnálom.

Bartika, szerintem nagyon helyes vagy. És Ádi is zabálnivaló.

Biga.csiga, örülök, hogy újra otthon vagy. A szakadást nagyon sajnálom, mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Magdolnasz, de édes frizurája van Nórának. Nagyon helyes.

Kisbogács, tényleg tündéri ez a kép Ágiról! Csatlakozni tudok, én is rengeteget iszom, és ez látszik is a mennyiségen.

Gombócmakka, kitartás.

Hanna, nem semmi ez a doki! Köszi a táblát. Egészen elszörnyedtem. Én egy csomó mindent eszek, ami a tiltólistán van (teljes kiőrlésű kenyér, Pannónia sajt, narancs, kemény tojás, torma, kolbász…….) Jajj-jajjjj!

Krisz, nagyon szép Ádám.

Regina, Kitti nagyon édes, és látom, Martin segít neked.

Erika, miért ült sorban apósod a MÁK-nál? Postán feladva nem jó? Mi éppen ma küldtük be a papírokat.

Erzsébet, a Te "csomagod" is nagyon helyes.

Kép
petne

Sziasztok!

Jelentem, mi is itthon vagyunk.
Ma engedtek haza minket, Kristóf jól van, szerencsére tejcsi is van elegendő. :)
Vendég

Gyönyörűek a babácskák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mágnes! Igen, Hajni az. :wink:

Csöre! Hűűű... ez vár rám is..

Krisz! Erzsébet! Csodaszépek a babák!

Picuranyu! Jó hogy itthon vagytok.
Kérünk képet! :)

Petne! Nem tudom, mennyire aktuális még ez a tábla.

Csak egy mosoly:
http://www.indavideo.hu/video/Mosoly_4

Kép
hanna30

http://www.lll.hu/node/11
http://www.szoptatasportal.hu/node/1153

Csöre
Nekünk NUK cumisüvegeink vannak... :wink:
Vendég

Hanna: na hát hogy felismertem :) Kiment hozzátok?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Igen. A blogomban van róla kép is. :)
Tündéri egy csaj!

Kép
hanna30

megkérdezhetem, hogy mennyiért dolgozott? Akár priviben is... Gyönyörűek a képek!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna! Gyönyörű mosoly!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hanna, Petne: köszi szépen :D
erzsebet0312

Mágnes! Privi ment.

Enikő! Nagyon szépen köszönjük.

Kép
hanna30

SZIASZTOK!

Késve ugyan, de hatalmas gratula az anyukáknak! Most már lassan lezárul január, és mindenki karjaiban tarthatja a kisbabót.

Sajna nem tudok visszaolvasni, mert alig van időm, és sok mindent el szeretnék intézni.

Sajna mi is hasfájósak vagyunk, de olyan szinten, hogy semmi nem használ. Dokink javasolta az infacolt, hogy az a legjobb, nekünk nem vált be. Most az édesköménytől várjuk a csodát. Vmit használ, de nem sokat, de böfizni segít, mert azzal is szenvedünk. Szereti elkummantani. :( És ha nincs böff, az csak rásegít a pocifájásra. Naponta 3 órákat tudok csak aludni, így sajna a tejem rovásásra megy. Múlt héten még fagyasztottam, annyi volt, most már egy etetésre való is alig van. Eddig laktoherb teával próbálkoztam, de az nem vált be. Most hozott párom egy patika által összeállított teakeveréket. Remélem ez segíteni fog.

Olyan édes babafotók vannak itt, hogy csak ámulok és bámulok! Itt aztán lehet válogatni gyermekünknek jövendőbelit! :lol:

HA nem haragszotok, én is szeretném bemutatni Noémi babát.

Kép 8 naposan Kép Kép

Kép
moffli82

Hanna, nem tudom megnyitni a táblát, elküldöd lécci maiben?

Csajok, ha valakinek kell továbbképzés kendőzésből szóljon. :wink: Az egész 4 mozdulat. Le is fotózom szívesen a 4 lépést, én is a netről tanultam meg, le volt rajzolva több is, nekünk ez vált be legjobban, mert ez a legszorosabb. A lényege még, ha valaki venni akar, akkor a leghosszabbat vegye, XL-est, mert hiába a méret szerint nekem csak M-es kéne a testalkatomhoz, ez a típusú kötés egy hurokkal több és hiányzik hozzá fél méter kb. Ha valaki nagyobb darab akkor a legnagyobbat vegye.

Ma 5-től 7-ig megint csak a kendő használt. :roll: Frankó, mert egész nap aludt, észre sem vettem, hogy van, erre amint megjön a tesó az oviból és vele foglalkoznánk a kis szaros rákezdi... :x

Mágnes! Írd már le kérlek, hogy néz ki az esti menetrendetek. Beni veletek alszik? Most próbálkozunk kialakítani valami szokást, de elég nehéz... :?

Moffli! Üdv újra itt!!! Sajnálom a hasfájást. :? Egész éjjel fáj neki, vagy csak bizonyos napszakban?

Tényleg Lányok! Ki van még egyben? Csak Gombócmakka és Móni? Na meg Katus?

KÉRÜNK SZÉPEN TÁBLÁT!!!
Na mentem, végre csend van a gyerekszobában. :wink:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vicky: Sacinak sajna nem jó a NUK. Egyszerűen nem érti, hogyan kellene inni belőle :roll: igaz, úgy rémlik a képekről, nálatok is a széles szájú változat nyomul ... lehet, ezen kellene variálni?
Vagy úgy járok, mint Zalánnal, hogy nem tud cumisüvegből (sem) inni. Ja, a poharat is próbáltam, semmi siker, a kanalat beveszi a szájába, de bekanalazni egy üveg tejet :roll:

Hanna: édesen mosolyog Olivér :D

Moffli, Erzsébet: csodaszépek a lányok :D

Tiltólista: azért az a tábla nagyon szigorú. Én a másik kettőnél nem voltam ennyire az. Nem ettem a puffasztó kajákat, bogyósokat, nyers húst és max. napi 1/2 liter tejet ittam. De a Pannonia sajtot pl. én is ezerrel nyomattam.
Sacinál most a mogyorót vettem észre, hogy nem tolerálja (a napi 1-2 szemet sem). Utánaolvasva egyik helyen javasolják, másik helyen nem. Én mindenesetre kihagyom. A másik, amit Saci rosszul tolerál, az a teljes kiőrlésű kenyér (amit ugye a cukordiéta miatt enni kéne.... hát csak kéne).

Na, kihasználom, hogy Sackóm alszik, és csatlakozom hozzá. Mindenkinek nyugodt éjszakát kívánok :wink:

Csöre
csöre74

TAJ: aggódom, hisz most nemrég omlott össze a rendszerük, vagy mi volt a hír... ez gondolom nem sietteti az új TAJ számok osztogatását...

Regina: üdv közöttünk!

Moffli: jó újra hallani rólad, :( a hasfájás miatt, babó gyönyörű!

Csajok, ezt muszáj megosztanom veletek- lehet, hogy az unokatesóm 18 éves lánya Suttogó? Eddig 2-szer találkozott Maszatmanóval, s mindkétszer a totál katartikusan üvöltő bébit kb. fél perc alatt lenyugtatta. A mai módszerét pedig már én is alkalmaztam 3-szor, és mindháromszor bevált! Lépésenként a következő:

1. Maszatmanó üvölt, nem reagál semmire, feszíti ki magát a kezünkből.

2. Felállva elindulunk a bébivel körben a szobában, és teljesen mindegy, hogy milyen dallammal azt énekeljük, hogy La-la-la-la. A bébi fekvő helyzetben van a karunkon.

3. Majd berogyasztva a térdet hangosan azt mondjuk, hogy Prrrrütty!

4. Ismétlés a 2-es ponttól... tetszőleges számban.

Fogalmam sincs, miért, de a gyerekem ma 3-szor aludt be pár percen belül ettől a marhaságtól... Működik másnál is? :shock: 8) :?:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Moffli! Örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom a hasfájást és a kevés tejet! Segítséged egyáltalán nincs, hogy kicsit tudjál pihenni?
Noémi nagyon édes kis tündér!

Hanna! Fotókkal kapcsolatos infókat én is elkérhetem priviben? Köszi!

Bartika! A gyerekek egy szobában vannak?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hanna: csodás képek! Én is,én is kértek fotóst :wink:
A gyerekorvi meg tehet egy szívességet! Mi az,hogy nem megy ki??? :evil: De jó, hogy találtál korrekt dokibácsit!

Krisz,Moffli,Erzsébet: csodaszépek a babákok!!!

Kriszti: ja, Martin a mintagyerek, csak érkezni felejtett el időben :lol:

Csöre: ez a cici formájú TT szerintem nagyon jó, Martin simán használja, én teát teszek bele, jó kis Mecsek baby-t :lol:

Zitocs: Martinnál mindjárt alkalmam lesz kipróbálni :wink: De most csend lett.... De elraktározom!!!

Regina: üdv itt!! És mivel én is egy Martin-anyu vagyok, engedd meg, hogy a kisfiad névválasztásához is gratuláljak! :D :wink: A kiscsaj meg gyönyörű!

Kaja és tejügyek...kicsi fiam jelentem utolsó előtti kajcsi után 530 g-on áll, a cici meg folyamatosan 'csilingel'. Éjjelre mindig bezabbant, lehet, megütjük a 600-at?? :shock: :D

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: