A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Márti! :D :D :D :D Kép

Én nem írok sokat, dogákat kell javítanom. :x Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy dogákat írassak? :shock: :shock: :?

KépKép
benó

Lemaradtam az előző oldalon... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Mártikám lapozz,már másik oldalon vagyunk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Na végre,hogy észre vesztek!!! :lol:

Kép
martik77

:lol: :lol:

KépKép
benó

Hoztam egy kaukázusi kefirt (ez itt a reklám helye... :wink: ),reggeli kezdésnek megteszi...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem mennem kell, csajok, zavarjatok már el. :wink:
Megyek készülődni, még nem kapcsolom ki a gépet (ezt hívják függőségnek, ugye? :? :oops: :lol: :lol: ).

KépKép
benó

Én már kérdeztem is hogy lejössz ma?????

Kép

Kép[/
tancsu

Tudom csak még bamba vagyok!!
Szóval tegnap írtam,hogy kibővült a bababizi csomó jó holmi.Kertész nacik,felsők.A nacik 1500-2400 ig voltak.Persze rám mind nagy volt,de leginkább hosszban.

Ha kabát van rajtam nem látják,hogy terhes vagyok és van,hogy meglöknek. :x

Kép
martik77

Igen.... :lol: :lol: :lol:

Mars...... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Kép[/
tancsu

Lemegyek kb egy órán belül.Oké??

Kép
martik77

Rugd őket bokán,majd told az orruk alá a hasad.... :!: :!: :!:
Na jó tudom az neked nem menne,mert székre kéne állni hozzá.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Oks....

Fél10-10 közt kaja inasnak,legalább meglátod mit müvel a bébiétellel...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Még az előtt odaérek,hogy elkezdene répával meszelni!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Hozz kávét!!!!!

Pennyben venni akartam tegnap,de nem találtam olyat amit te iszol... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma tényleg répát kap,ráhibáztál...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek még tesz-veszelni....

cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ismersz!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Benó!!!!!!!!!!!!!!

BOLDOG HÉTFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Értettem, marsolok. :D :D :D

Viszont nem gúnyolódni a kisebbeken, amiért nem tudják mások orra alá dörgölni a hasukat. :wink: :lol: :lol:

KépKép
benó

Köszönjük! :D :D :D

KépKép
benó

Még megmutatom, mit írtam össze az elkövetkező időszakra:
Majd elmagyarázom, ha valamit nem értetek belőle, nem most:

Még 17 hét: lakáspakolás, lomtalanítás
Még 16 hét: lakáspakolás, lomtalanítás
Még 15 hét: lakáspakolás, lomtalanítás
Még 14 hét: babacuccok vásárlása
Még 13 hét: lakásátalakítás, takarítás (szőnyeg, ablak, sütő stb.)
Még 12 hét: lakásátalakítás, takarítás (szőnyeg, ablak, sütő stb.)
Még 11 hét: lakásátalakítás, takarítás (szőnyeg, ablak, sütő stb.)
Még 10 hét: anyacuccok megvásárlása
Még 9 hét: babacuccok szép elrendezése, tisztítószerek is, kórházi csomag összeállítása mind a négyünknek
Még 8 hét: kreatívkodás, Power Point készítése, babaértesítő készítése, pólónyomtatás stb.
Még 7 hét: kreatívkodás, Power Point készítése, babaértesítő készítése, pólónyomtatás stb.
Még 6 hét: kreatívkodás, Power Point készítése, babaértesítő készítése, pólónyomtatás stb.

Még 5 hét
Már csak 4 hét
Már csak 3 hét
Már csak 2 hét
Már csak 1 hét

KépKép
benó

Húztam, majd a suliból jövök, de csak keveset, Tancsu :lol:, dogajavítás...

KépKép
benó

Oké én is készülök és indulok Tancsuhoz!!

Puszi!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Du. 3/4 4-kor értekezlet lesz, úgyhogy jönnöm kell majd vissza.

KépKép
benó

Sziasztok!

Remélem mindenkivel minden rendben van.
Benó, Boldog hétfordulót!

Többiekről visszaolvasok majd, ne haragudjatok, hogy nem tudom itt mostanában követni az eseményeket :D

Velem nagyjából rendben minden. Ma voltam varratszedésen. Nem néz ki annyira szörnyen a heg :D vagyis hegek (3 db). A köldökömet kissé átszabták :lol: de lehet, hogy szebb lesz mint újkorában :lol:

Hétvégén vasárnap olyan rosszúl voltam, hogy Miki minden órában vissza akart vinni a kórházba, de én ellenálltam :lol: Végül jobban lettem, az volt csak a baj, hogy megjött. Bár azt mondták műtét után 3-6 hét körül jön meg, nekem meg csak 5 nap telt el, de végül is örülök, mert így minél hamarabb rendeződik a ciklusom és újra kezdődhet az egész.
Orvosom azt mondta, hogy nem is kell 3 hónapot várnunk, elég ha még egy menstruációt megvárok és utána megint lehet újra próbálkozni....hááát örülök, de most még erre gondolni nem is merek. El kell hogy múljon a félelmem, mert, ha pozitív terhességi teszt jut eszembe elfog a pánik :lol:

Ezek vannak.

Ma jön a nagymamám segíteni, de még benézek, hátha lesz valaki.
Pusszi mindenkinek :D

KépKép

KépKép
nadina01

Halihó.Újra itthon!!

Sikerült elintézni(megrendelni)az ágyunkat.Kb feb.19 körül szólnak.

Kép
martik77

Benó:Tancsuval azon gondolkodtunk,hogy ez a sok pakolás,takarítás ebbe benne van a szomszéd lakása is???? :lol: :lol: :lol: :roll: (csak vicc :oops: )

Kép
martik77

Edina!!Türelem!!!Meglátod minden rendbe jön!!!!

Pihenj sokat!!!! :wink:

Kép
martik77

Megyek le pihenek.Majd jövök.Puszi.

Kép
martik77

Puszi.
Edina, örülök, hogy jöttél.:D :D :D :D :D :D
Dogák nincsenek kijavítva, tesóm honlapjával szüttyögtem, sehol se tartok, mindegy.
Du. értekezlet.
Az ujjaim virslik, be vannak dagadva. :shock:
Megyek, eszem valamit.
Pussz, remélem, mindenkivel minden ok

KépKép
benó

Velem lehet viccelni. :lol: Igen, gyarmatosítunk, kitúrjuk a szomszédokat, ezért a sok pakolás. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként meg tetű lassan bírok pakolni, felvegyem videóra? :lol: :lol: :lol: Puszi, jó pihit.
Klassz, hogy megrendeltétek az ágyat. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok.
Megjöttem dokitól. Megnézte a torkom,mondta, hogy még mindig be van gyulladva. Kiírt még péntekig. Bálintot is elvittem, ő is itthon van egész héten.

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Látom mindenkivel rendeben van nagyjából minden :D
Timi, örülök, hogy Sanyi ilyen jól van! :D :lol: Fel a fejjel, mindig van valahogy....
Edina, örülök, hogy jelentkeztél és hogy jobban vagy! :D Remélem hamar rendeződik nálad minden és elkezdhettek újra próbálkozni! De a félelmeidet tényleg jobb ha "elengeded" előtte... :wink:
Benó, köszi, a sütimagyarázatot! Ma már nem sütöm meg, majd csak jövő héten... Igazuk van a csajoknak három hétig takarítod a lakást? :shock: :shock: :lol: :lol:
Flóra, remélem holnapra meggyógyulsz és jobbulást a Bálintnak is! Hétvégére kívánom, hogy minden simán menjen :wink:
Zsuzska, hívod holnap az orvost? Szerda van holnap ne feledd! :wink:
Márti a kiságy nagyon jó! :D A Vuk pedig szerintem is aranyos! :wink:
Tancsu, nagyon jó dolgokat vettél. Megint! :D Mond R-nek, hogy örüljön, hogy így spórolsz, hogy turiba mész, mi lenne ha rászoktál volna a plázákra :shock: :lol: :lol: Ruha igenis kell! Punk-tum! :D
Paradizs, ügyes vagy a sütivel! A netezésbe belejössz, szerintem itt egyinkőnk sem volt nagy netes az elején! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.01.27 15:18-kor.

Kép
szilzi

Szia,
Ildikó, (bocs az előbbi Flóráért :oops: ), én akkor is kívánom, hogy gyógyulj meg holnapra! :wink:

Kép
szilzi

Velem minden ok. Szabad voltam tegnap és ma is, de tegnap az iroda miatt voltam az önkormányzaton, gondolhatjátok mennyire volt kedvem! :evil: Hazafele bementünk a csajjal a turkálóba (mert egy ismerős eljött velem) és turiztam egy térdig érő, sötétbarna kötött pulcsi-kabátot, ami tök jól néz ki! :D Én már régen szerettem volna ilyet, de sosem volt szívem sok pénzt kiadni érte, itt meg ezer ft volt!! :D És ráadásul teljesen új, még a cimke is benne van! :D Illetve volt, most mosom! :lol: :lol:
Ma takarítottam, mosok mint egy kisangyal, mert nincs már szinte ruha a szekrénybe, de rákell jönnöm, hogy inkább vasalni kéne! :oops: De ahhoz nincs kedvem! :roll: Még főznöm kell, de majd néha benézek!

Kép
szilzi

A. dolgozik tegnap óta! Úgy elfáradt tegnap! :roll: Most még nem csak fuvarozgatni kell, hanem segíteni is a munkásoknak, mindenféle sz....r munkában, Ő meg ugyebár ehhez nincs hozzászokva! De majd belejön, mert ugye a pénz az kell! :(
És ma volt sp. vizsgálaton... Nem tudom hol intézte el a dolgot :oops: :oops: Egy hét múlva lesz eredmény! :idea: :idea: :idea: :idea:

Kép
szilzi

Na nem írok többet, mert rám untok, ha valaki jön sikítson, megyek főzni....

Kép
szilzi

sziasztok

délelőtt pakoltunk a párommal most meg pihenek nem sokat csináltam de abba a kevésbe is elfáradtam
szilzi jó főzést, mi finomat készítesz?

Kép
paradizs

Sziasztok

Vettem egy fürdőruhát 650-ért és egy tunikát 480-ért a tesz-veszen,a csaj holnap el is hozza nekem...:)

Inas sir,menek,majd jövök...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Paradizs,
olyan sokáig nem jött senki, nem is nézegettem egy idő után...
Pihenj ha úgy esik jól, pakolásra még van időd, bár gondolom az ha most van az átalakítás, akkor nem nagyon halogathatod.

Én ma bolognait csinálok és olyan finom lett, hogy csak na! :D Tök ügyes vagyok! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Megint jól vásároltál Tancsu! :D

Kép
szilzi

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=529289191

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=529291875

Na ezeket vettem...

Inasom közben elaludt,igy van vagy 15 szabad percem...:)

Délelőtt egy teljes üveg bébiételt megevett,máskor felet szokott,aztán aludt 2,5 órát!!!!!

Felsirt,megnézem...:(

Kép

Kép[/
tancsu

SZILZI!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Helló Tancsu!!!Te is itt????

Örülök,hogy te voltál a befutó!!!! :wink: :wink: :wink:

Kettőtől aludtam 4-ig.Most már jól vagyok(reggel ramatyka voltam)csak a fejem fáj egy picit így gyorsan vettem be bogyót rá. :wink:

Kép
martik77

Szió Márti...:)
Szió Szilzi..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na azt hittem írsz valamit!!!! :shock: :shock: :shock:

Sikerült elintézned a papírt??

Kép
martik77

Legalább kipihented magad...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Igen,ki is töltöttem,apa hazajön aláirja és viszi vissza a postára feladni...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Mondom,hogy az volt a baj,hogy nem aludtam rendesen és ilyenkor még az az alacsony vérnyomásom se mászik a helyére. :?
Ettől voltam ramaty. :? :)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: