Nem tudjaúgy tárolni a fedőket, hogy a fazék tetejére teszi. Mondjuk így nekem sem lehet,mert én a fazekakat rakom egymásba,így sok fedő kerülne felülre és lecsúsznának.
Megyek,mert a versenyre a plakátot megcsinálta a Péter magyarul, nekem most le kell fordítanom szlovákra, aztán szétküldjük e-mailben. Holnap meg ki is ragasztjuk pár helyre. Újságokban már jelentek meg hirdetések, ez már tényleg csak reklám.
A név ami alatta van Balázs!! Nekem tetszik a név,de a kolléganőm azt mondta,ha neki fia lesz gyerekkorától úgy akarja,hogy Balázs legyen.(mint én a Pétert)Ezért nem választottuk a Balázs nevet.
És egyébként igen az ikrek másik fele kislány és arra az Eszter volt rágravírozva.
Köszi amúgy a köszöntést!Ezt a 30.hetet annyira vártam mint a 25.-et.Itt már azért nincs akkora aggódás.
Reméltem ti értitek a VUK feliratot.
Egyébként L.ötlete volt. (az U betű azért furi egy kicsit mert,hogy három színű legyen egy p betűt kellett átvariálni.)
Nem is tudom, hogy írtam-e, hogy a rádióból egy muki olvasta a versenyre a felhívást, érdeklődikés csütörtökre meghívta a Pétert Pozsonyba a rádió stúdióba riportra. És azt mondta, hogy a versenyre is jön, de mint tévés,kameramannal. Vagyis nemcsak a helyi tévé fog kijönni, hanem az állami tévé is.
Ja, anyuékkal se sikerült sokkal többre menni, mint egyedül. Elvittek egy zsák ruhát, ennyi történt, meg anyu megállapította, hogy tök gáz a helyzet nálunk, dobáljunk ki mindent.