Na, akkor...
bertina!
Neked is milyen szép, egyszerű ruhád volt!
norka81!
Jó, hogy nem hagytad magad lebeszélni. Ha neked ez tetszik, így éreznéd jól magad, akkor nem az a legfontosabb, hogy mi a trendi
(na, engem meg ettől a kifejezéstől ráz a hideg
). Nekem kicsit hűvös szín, de ha jól van összekombinálva, akkor teljesen élvezhető. Nálatok jól volt.
Jó pihit nektek és vigyázzatok magatokra!
gumilany!
Gondolom, nem mondok újat azzal, hogy te is csini voltál.

Irigyellek, hogy te felvehettél ilyen menyecske ruhát. Nekem hiába tetszik, sajna nem áll jól az ilyesmi.

Pedig annyira tetszik, hogy pártás, fűzős meg minden. Az enyém bordó volt és inkább estélyire vagy báli ruhára hajazott.
(És milyen jó lába van valakinek ráadásul...

)
Hogy-hogy ennyi és ilyen klassz grillázstorta is befigyelt?

Gondolom, nem volt véletlen...
Mi Manóval jártunk babauszira és nagyon szerettük.

Jól érezte magát a közösségben is és a vízben is szívesen lubickolt. És tényleg sokat számít(ott) a kapcsolatunkban, hogy ugyan a víz még bentről ismerős közeg neki, de itt kint már szüksége van egy kis "védelemre" és ezt megkapta tőlem, amikor fogtam vagy ránéztem. Jól szórakozott, de közben végig "edzett", tanult és én segítettem neki benne tudta, hogy rám számíthat, mert ott vagyok és fogom.
Lassan másfél éves lesz és még egyáltalán nem volt beteg!
Ahhoz, hogy fizikálisan mennyit használt neki nem értek, de azt ÉRZEM, hogy a kettőnk kapcsolatában nagyon ott van még most is, holott már kb. fél éve nem járunk. Úgyhogy, mihelyst lehet megyünk megint - immár 2 gyerekkel.
csibe83!
Klasszak a képek!
krissy3!
jó kis módszert választottatok az ébresztésre!
agmano!
Ez a ruha sem volt semmi!
Aranyosak a srácok, nagyon nem lehet kérdéses, hogy ki a gyerekek apja.
boo!
Fel a fejjel, lesz ez még így se!

Már csak egy kis időt bírj ki és aztán éééééééééévekig otthon babázhatsz.
Várjuk a kiskönyved történetét.
minimano74!
Ejjj, de kkis cselesss lányod van!
lola29!
Szívesen!
Lányok, akiknek hosszú uszályotok volt. Ti hogy bírtatok benne közlekedni?

Egyrészt tök nehéz, másrészt pedig állandóan oda kell rá figyelni (ráadásul estére már koszos is

), nem? Nekem nagyon tetszenek az ilyen ruhák, de el nem bírtam volna képzelni, hogy azzal töltse a napom, hogy a ruhával küzdök ahelyett, hogy élvezném a Nagy Napomat. (Így, nem is lett.

)