Sziasztok!
Nory sajnálom a rossz éjszakát, és az sem semmi, h ennyire szigorú ágynyugalom van előírva - de persze az a fontos, h minden rendben legyen veletek.
Szépek a második nevek is nagyon, nekem tetszenek!
Nálunk még mindig nincs neve a babánknak, valahogy nem találjuk az igazit...

Kislány lesz, és Kiscsaj-Kicsicsaj a "munkaneve". Meg Tesóbaba. Meg ami épp eszünkbe jut.
Wicca, jó a Bálint Attila

Tényleg jól hangzik.
Katka, nem vagyok én annyira energiabomba, vannak nagyon leszedált napjaim is, pl a mai az leginkább így jellemezhető. Délelőtt megfőztem az ebédet (fiúk addig elmentek császkálni), aztán egész nap azt pihentem ki

Délután el akartam menni úszni, de nagyon fáradt voltam, nem tudtam rávenni magamat. Vannak szerencsére jobb napok, de azért estére mindig leeresztek rendesen.
Örülök, hogy Ágicád jobban van, remélhetőleg ezzel túl is van a dolgon. Megvarázsoltad?
Kukli, mi is szeretjük a Kopaszi gátat, szoktunk arra mászkálni (játszótér, motorozás, kavicsdobálás...), bár legutóbb ősszel voltunk. A közelében laktok? Holnapi UH után majd gyere a beszámolóval!
Nemlajos, nagyon-nagyon szép a lakás a fotók alapján. Függönyök is, konyha is jól néz ki. Tűzhely meg csak lesz előbb-utóbb.
Bedagadt lábakat sajnálom, néhány napja nekem is elkezdett kicsit vizesedni estére, pláne ha épp pörgős napom van...
Ma nagyon jó kis reggelünk volt. Én keltem először: 9.30-kor.

Azt hittem, h nem jól jár az óra. Le is ellenőriztem a lakásban található összes órát, de jó időpontot mutatott. Aztán 10-kor kelt Samu, apa pedig 10.30-kor. Ilyen még nem fordult elő, mióta gyerköcünk van, és annyira jó volt!

Régi szép idők, amikor végiglustiztuk a délelőttöt...

Néhány évig megint nem lesz ilyen...
És Samu ugyan felkelt egyszer éjjel (3-kor), de most tényleg folyt a nózija, és hamar vissza is aludt. Szóval nem ez magyarázza a dolgot. Persze ma délután nem aludt, nyilván esélytelen volt a dolog ilyen késői ébredéssel.
Lépek, vár rám még egy csomó javítanivaló ZH...
RÉ