Kora, ez az ortopedes doki kicsit szukszavu ember… elmondta amit mar tudtunk, hajlik a cipo talpa, kicsit domboru legyen, es fogja a bokajat. Nekunk is elefantos ciponk van. Rakerdeztem hogy mit javasol hogy faj a csipo forgom, aszonta, ne alljak ugy (ahogy tartom norit a jobb oldalamon, kicsit zarojel alakban vagyok). Kosz
Volt rossz elmenyed madarakkal amiert felsz toluk?
Biztos vagyok benne hogy tetszeni fog neki a tanchaz, bir mindenfele zenet, a balettet is nagyon nezte a multkor a tv-ben.
Edina,
ha majd ki tud szallni az agyabol, nem lesz gond ha esetleg mindig odamegy majd hozzad ha felebred?
Nagyon cuki Lili a szobajaban es nagyon szep a szobaja. Nori mar leszedett mindent ami a falon volt. Csinaltam neki napot, leszakitotta, a kis Vuk is mar szegeny nagyon gyatran nez ki… most vettunk atlatszo tapetat, ujra keszitek mindent es leragasztjuk ezzel a tapetaval (legalabbis ez a terv). aztan lehet hogy benan nezne ki....
Momoska,
sajnos en bena vagyok ahhoz hogy egyedul Norival bemenjek bp-re, Nori total hulyet kapna szerintem ha pl egy dugoban kellene rostokolnunk. (persze lehet hogy nem igy lenne csak en vagyok paras…). hetvegen Nandival megyunk, es addig N-t minden hulyeseggel el szoktam szorakoztatni csak hogy maradjon nyugodtan. Pedig nagyon-nagyon mennek a talalkozora!!!
Megirod priviben a cimed? Hatha megis…
Taps!!!!!!!!!!!!!!!
Aliz biztos a Te alkatod orokolte (ugy latom barmennyit ehettek, nincs latszata), bar talan a ferjedrol is lattam kepet, o is „átletikus alkat“ ugye? Jaj de vaganyan eszik!!!
Bundas fejsze, ez jo!
Koszi Timi a kerdest, ma eppen szarul vagyok, de egyebkent egyre jobban! Hm… most mikor hazajott Nandi, elbujtam a haloszobaba pihenni egy husz percre.
Gratulalunk a fogakhoz es az ejszakahoz is!!!!!!!!!!!!! Jeahhhhhhhhhhhh!
Eljen Orsi!!!! Gratula!!!
Tenyleg 10-13ig van nyitva, eleg bena…
Igen, kineztem a jovo het szombatot! Gyertek el Ti is! De jo lenne! Meg meg mindenki jojjon el!!!!!! Mondjuk lehet hogy Norinak meg nem lenne jo mivel o meg kezenfogva jar, de lehet addigra mar fejlodik…