Most jöhetnek a könnyű receptek, ha valakinek van kedve, mert nekem ötletem sincs! Holnap bolognai spagettit csinálok, de utána??? És még kedden is szabad vagyok!
Szilvi,nagyon ügyes és rendes vagy,hogy így törődsz anyóssal. Sztem ne vigyél zsírosat, sültet,meg nehezet. Gondolom nincs semmi különös diéta, csak ezek rosszak a szívnek. Könnyű kaja, diétás az mehet neki.
Képzeljétek el, lehet hogy most pont jó időben sikerült rádiót hallgatni... Tegnap reggelre felment a hőm egy kicsit, na jó nem az egekbe,de egy kicsit mozdult és ott maradt mára is! Reménykedni nem nagyon reménykedek, csak abban, hogy nagyjából időbn megjön! Mert ugye már az is jó lenne!
Húú de jó receptek vannak! Az a zöldséggel töltött cukkini nagyon fincsinek néz ki! Azt mindenképp kipróbálom, a sütőtököset nem, mert azt én nem szeretem!
Ilyen nincs, kb. 50 programot tudok nézni, többet is, de azok nem érdekesek. De egyik adón sincs semmi normális. Hogy csinálják ezt? Xena, Herkules, Robin Hood, Hófehérke, vallási műsorok.... marha nagy választék!
A. is szokott ilyeneket nézni én meg hallgatok nagy okosan! Persze Ő sem érti, de érdekes Tudjátok mit, gyertek be hozzám a munkahelyre, itt nincs tv, de itt lennénk élőben !
Igen Szilvi,köszike. Jobban vagyok, bár reggelre mindig nagyon szarul vagyok. Akkor fáj leginkább a torkom.Biztos száraz itt a levegő. Meg rájöttem, hogy az irtás miatt lettem rosszabbul.Amikor fújtak,akkor is nagyon ingerelte a torkomat és az orromat a szag. Vagyis érezni nem lehetett,de a muki figyelmeztetett is, hogy alaposan szellőztessünk. Hát szellőztettem én ezerrel, de aztán ugye nekem kellett a kredencet is rendbehozniés én lélegeztem be belőle a legtöbbet. Persze azon kívül pihenni sem tudtam. Tehát ezért is vagyok még mindig beteg és nem javult sokat az állapotom.
Szedem ezeket a nyavalyás antibigyókat. Nem akartam,mert attól mindig, vagyis gyakran folyásom van.És most múlt el, nem akarok megint hüvelytablettázni. Meg ugye nem tesz jót a petéknek sem az antibiotikum. Most majd tarthatok egy tisztítókúrát.
Szilvi: örülök, hogy a mama jobban van. Remélhetőleg megijedt annyira most, hogy ezután te leszel a kedvenc menye és többé nem birizgál.
Pirim cseppekben,szerencsére a görcsök elmúltak.
Márti, múlt vasárnap mi is krumplipaprikást ettünk!
Fini volt.
Timi, ez a gyerek gyönyörű!!!!!!!!! Nagyon jó fiú is!
Ildikó, én is mindig dühöngök a tv műsorán, hogy sehol semmi.
Tancsu, akkor be kell szerezni egy fejőgépet gyorsan.
A F. jövő héten Pozsonyba fog járni hegesztő tanfolyamra. Meg talán az azt követő héten is. Remélem,most nem lesz olyan ideges, mint mikor munkába jár.