A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pagika!
Igen, otthon készült,mert néha kiengedték ebédre vagy vacsira, hogy a férjével tudjon lenni. A 20. héttől be kellett feküdnie. Szegény nehezen bírta. :(
A te pocid szép formás, és nem óriási. Sógornőmnek a 13. héten kicsit nagyobb volt(már ahogy emlékszem :roll: :oops: ) és a végére se repedt meg a pocija.Hidd el annyit fog nőni, amennyit elbírsz

Bertina!

Ezen a linken mindent megtalálsz!

http://www.medi-centrumszekszard.hu/ultrahang.html
De itt a tel.szám is: 06/30 387-6055
Egy nagyon kedves hölgy veszi fel a telefont. Időpontra mész, így nem kell várni. Lidike már volt, és maximálisan meg volt elégedve. Én feb. 10.-én megyek.

Lidike, hol vagy?

Breki! Nekem is hasonló dolgokon jár az eszem! Milyen jól lesz magamhoz ölelni, és látni hogy az apukája mennyire szereti...stb. Ja! Mikor lesz már július!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

bertina!
Fáradt lehetsz rendesen! :o Emeletes tortacsoda, marcipán hegyek...nem semmi! Megadnád a receptet? Köszi!
:lol: :lol: :lol: :lol:

moncsy.78!
Hurrá mindennek, de azért az a fránya vér eltűnhetne már! :x Jó, hogy teljesen rendben vagytok, de azért ez nem Istentől való... :?

breki76!
Ha már ilyen feltűnően klassz vonalzód lett megtennéd, hogy felteszel egyel nagyobb képet is az esküvőtökről? :roll:

Én egy kézírás elemzést tettem el annak idején. Már együtt voltunkegy ideje Apával, amikor a Szigeten csináltattuk. Külön-külön is kielemezte őket és együttesen, a kettőnk kapcsoltára vonatkozóan is. Hááát, mit mondjak...? Ha van az asztrológiának alapja, akkor ennek meg aztán végképp. :roll: :shock:
Nekem nagyon tetszik a grafológia, szerintem legalább annyira izgalmas, mint az asztrológia. :wink:
(Időnként jó újra lolvasni - a mihez tartás végett... :wink: )

pagika!
Akit én Ikernek ismerek, azt nem mondanám kétszínűnek. (Vagy annyira az, hogy még eddig nem vettem észre több, mint 30 év alatt...? :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Fantasztikusak ezek a képek! Pláne, hogy az egyiken még csak ketten vannak, a következőn pedig már hárman. Nagyon meredek elképzelni, ahogy ez egyik ketté osztódott, miután már "lencsvégre kapták" őket. :o :o :o :D

A pocid szerintem teljesen jó! Vékony vagy nagyon, de nem mondanám, hogy 3 babát vársz. :wink: (Ettől függetlenül előfordulhat, hogy megreped a bőröd. Már megbeszéltük, hogy alapvetően hajlam kérdése, de szerintem vesd be a kicsidodi által emlegetett olívaolajat. Már nem emlékszem, hogy te mit írtál ezzel a kencézéssel kapcsoltaban, hogy mit csinálsz... :oops: )

kicsidodi!
"sírtam a páromnak, mint akinek világfájdalma van, ő meg nem értette mi bajom, kb ilyen fejet vágott: :shock: :?: :shock: " Nem ismerem a párodat, de azért ezt nagyon el tudom képzelni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

norka81!
A többiek eredményéhez képest nekem úgy tűnik, hogy a Down-kórra jóval kevesebb az esélyed, de a másik, ami az Edwards-szindrómára vonatkozik, az nekik mintha egy "0"-val több lenne... :roll: 5500 vagy 55000?

Ha úgy érzed jónak, hogy lefarcolj a másodállásból, akkor mindenképpen tedd meg.

Lányok!
Tudjátok, min mosolygok? Már alig várjátok a júlust, júliusban pedig majd elig várjátok majd az őszt, amikorra már nagyjából sikerül kialakítani egy menetrendet és túl vagytok a legelső akadályokon. :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Én csak most értem ide, jobban mondva fél órája.
Szétröhögtem magamat az éjjeli partyn!
Akármit is szívtatok, küldhetnétek belőle nekem is egy kicsit! :D

Pagika! MOst már tényleg "látlak"! De úgyis tudod, hogy gondoltam!
Nagyon szupik a képek!

Ancsurti! Ha ébredezel, még egyszer sok-sok boldogságot kívánok! Számolgattam, de elvesztettem a fonalat, asszem nem vagyok még 15. gratuláló!

Hát, ma a kislányom lefényképezett engem is (a pocakom), de jobb lesz, ha megtartom. 8)
A saját öreganyám jut eszembe róla, így inkább megkíméllek bennetek egy nagy megrázkódtatástól! :twisted:
Inkább keresek, vagy csinálok egy jó fotót a "kiskutyámról".

Kép
Kép]
hendegabi

Jó reggelt boo! :)
Ilyenkor kell kitámolyogni az ágyból??? :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma nagy napunk volt Manócskával. :P Életében először gyalogosan, kézenfogva mentünk ki az utcára: kenyeret vettünk a 3 sarokkal arrébb lévő boltban. :D Szépen jött végig oda-vissza, lépcső, járdaszegély nemigen jelentett gondot. Útközben bezsebelt egy-két "jajjjdearanyos!"-at ( :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) ), jól megnézett egy csinos huszonvége idős lányt (ő se bírta ki: nevetve odaköszönt neki :lol: ), elmélyülten tanulmányoztuk a darukat (imádja nézni őket :lol: :lol: :lol: :lol: ), elhessegettük a galambokat és egy "vauva" is megnyalta a kis kezét. :D :D :D
Szóval, hihhettelenn kalandokban volt része ma! :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont Apa ma este megint megy dolgozni és most is csak hajnalban kerül majd elő. :cry: Lesz ma is velem valaki? :( :( :(
Annnyyyira jól esett a tegnap este. Tökre feldobott vagyok még most is, pedig Apa kissé(?) lerobbant és most egy kicsit pátyolgatni kell. De olyan jól esik valahogy. (Már úgy értem, hogy amúgy sem lenne gond, de most valahogy több energiát érzek magamban, pedig jóval kevesebbet aludtam, mint máskor)
Jaj, még meg sem köszöntem boo és ancsurti, holott én rinyáltam! :oops: :oops: :oops: :oops:

KÖSZÖNÖM NEKTEK, NAGYON JÓL ESETT!!! :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

hendegabi!
Csak a saját nevemben nyilatkozhatom: oxigén volt. (Már, amennyi itt van belőle... :roll: ) :lol:

ANCSURTI, TE MEGINT NE NÉZZ IDE (majd szólok, ha lehet lesni :wink: :lol: :lol: :lol: )!!!

9. vagy, de ancsurti elvileg nem tudja miről van szó, úgyhogy psszztt!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Már csak 6 köszöntés és repül a meglepi az illetőnek! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ez az Ali:
Kép
Ez meg a Füli: utcáról befogadott kóbor eb: olyan, mint egy cirkuszi kutya:
Kép
A kutyadoki szerint kb 8-9 féle eb keveréke, és szegény még kancsal is.
Bocs a háttérért, de szégyenlős a lelkem, és a kazánház ajtajában értem csak utol.

Kép
Kép]
hendegabi

200907?
Köszi az iránymutatást, kicsit megijedtem, amikor írtad az Edwards-szindrómás kevés a nulla dolgot, így gyors elkezdtem keresgélni a neten.
Ezt találtam: "Az Edwards-szindroma átlagos gyakorisága 1:3000."
Az én eredményem 1:5500 - ez negatívnak számít.
Nem lehet, hogy a többieknek a kombinált teszt más arányokat mutat? Én integrált teszten voltam.

Tök jó lehetett Manócskával bevásárolni!Én is mindig megnézem a kis totyogó csöpségeket! Nagyon édesek! :lol:

Pagika! Ezt neked készítettem: Kép
Vendég

Krissy!
Te is régen írtál! Hogy vagy? Jó a pocakfotód!

Íme az enyém:

Kép

és Bogyóka most ekkora lehet:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát nem is értem hogy bírtátok az éjszakázást!! :shock: :D Nekem asszem betett az első torna óra. :lol: ÁÁáááá, nem volt vészes, sokat tornáztunk labdán, tudjátok azon a nagyon amin vajúdni szokás. :D Viszont estére már megfájdult a fejem, én nem bírtam volna ki egy ilyen bulit. :oops:

Kicsidodi!

Na, nekem is pont ilyen nacim van, csak nekem a felső része rózsaszín, alul meg lila. Csak ilyen színben volt, nem válogathattam. Viszont felavattam pénteken és szuper kényelmes tényleg.

Én is szerettem volna felrakni képeket, de még várat magára, mert a varrónő nem volt otthon, hiába hívtam még el is mentem mert közel volt a tornához, de tényleg nem volt otthon... :oops: Szóval nem szereztem meg a kész gatyókat, kicsit szomorú voltam, de majd jövő héten. Majd mindent felrakok egyszerre.

Kép
Kép
tabati

Norka!

Szép pici pocid van még! :lol:

200907?!

Néhány fotó az esküvőről :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.01.24 16:48-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Breki!
Nagyon szépek voltatok! Gratulálok!
Vendég

norka81! :)
Nem értek hozzá, de szerintem elképzelhető. :wink: Bocs, nem akartalak megijszteni. :oops: :oops: :oops:

Húúú, pagika meglátja ezeket a képeket, akkor még a szomszéd egereit is neki áll itatni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tabati! :)
Az jó, ha jól esett a torna. :D A fejfájást viszont tényleg hanyagolhattad volna. :evil:
Nekünk nem volt labda, csak sima "talajgyakorlatok" voltak. (Jövő órán meg a gerendát vesszük :lol: :lol: :lol: :lol: )

breki76! :)
Nemigaz, hogy minden menyasszony szép. Láttam már csúnyát. De te nem voltál az. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)
Apa mit szólt a DVD-hez?

Kép
Kép
200907?

Most átadom Manónak a klaviarúrát, mert ő is írni akar:

Kép
Kép
200907?

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu88888888888é yyyyyyyyyyyyyyyyy q ayí wie yí gfffffffffffgffffffffffffffffffffffffffcgds eh vvvvggggggggggggggggggyyyyyyyy vvvvvvvvvvvvcccccccccccchgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggchcc

Kép
Kép
200907?

CNACMMMMMMMMMMMMMMMCKENNNNNYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF1 DDDDDDDDD %NNNVQQQQQQQFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFDEÍEE nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kép
Kép
200907?

ek wkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbbbbbbbkkkmyí na nxnbxa uuw ehhhhhhh22222222222yyyyyr4df

Kép
Kép
200907?

Nnna, mára ennyi a részéről. :roll: :roll: :roll: (Remélem, nincs benne túls ok helyesírási hiba. Sietve, két kézzel írta a lelkem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

200907?!

Aranyos vagy, köszi! Anyu mondja, csúnya menyasszony és szép öregasszony nincs :lol: :lol: !

Igen értem a manód!

Ha megnézted a fotókat, akkor vissza is szedem, mert Párom nincs elragadtatva ha így plénum elé tárom....nem is szereti ha fotózzák! Nem haragszik érte persze, de nem is örül! Te kérted, láttad is, tehát delete gomb jön!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Jaj Norka, Neked is köszi!!!

Tényleg nem sokat nőtt a pocid. Mondjuk nekem is mondja Párom meg Anyu is, hogy hátulról nem látszik, de azért jóval nagyobb a pocim! Mondjuk én nem is vagyok annyira vékony, mint Te. Na meg hát csak a 2. várandósságom, még akkor is, ha Aktívka lesz az első Baba!!!

Nagyon várom már január, február itt a NYÁR!!!!!!!! Bárcsak itt lenne már!! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

200907?

Azt írta a Gyerkőcöd, hogy minden kismamának gratulál és szorít és hogy alig várja, hogy megszülessen a Tesócskája :wink: :lol: !

ugye jól értem????

Tickerplayground.com
breki76

Öööö...nyugodtan elküldhetted volna priviben is. :roll: :roll: :roll: Megértem, hogy nem szereti, ha fényképezik. Nálunk Apa kifejzetten tiltakozott a fotózás ellen, aztán mondtam neki, hogy ne szórakozzon már, az esküvőnkről van szó. :x :x :x Aztán olyan jól érezte magát a fotózás alatt, hogy azt hittem megharapom, amiért ilyen volt előtte. :twisted: :twisted:

Teljesen jól értetted, megkaphatod a Gyereknevelési Jogosítványt! Csillagos 5-sel átmentél. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egyébként szeretném veletek közölni, hogy akár hiszitek, akár nem, de itt tavasz van. :shock: Hajnal fél négykor, ma reggel meg délután úgy csicseregtek a madarak, hogy csak na! Márpedig télen nem csinálnak ENNYIRE ilyet. :roll: :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

007!
Manónak köszi a hozzászólást :wink: :D ! Na igen, próbáltam érzékeltetni a férjem ábrázatát, ezek szerint sikerült :lol: !

Breki!

Bár én már láttam rólatok képeket, ezeken is nagyon szép vagy/vagytok :wink: :D ! Hogyhogy nem piros volt az újasszony-ruhád? Ez is gyönyörű, csak annyira el tudlak képzelni pirosban, olyan mediterrán tipus vagy, biztos jól áll! Bár ez meg jól ment a dekorációhoz is :wink: 8) !

Amúgy ma nagyon tevékeny napom van: reggel kicsit takarítottam a konyhában, aztán reggelizünk, elmentünk egy nagyot sétálni a kutyákkal az erdőbe, aztán porszívóztam, majd elmentünk kocsikázni, közben ebédeltünk egyet, benéztünk anyósomhoz, aztán itthon sütöttem muffint (még sül a vége), és este elvileg jönnek át a barátaink. Szóval végre kezdem felvenni a régi tempót, a 2 hónap hibernáció után :wink: :D ! Végre végre!

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)
Küldtem privit! :wink:

kicsidodi! :)
Az tényleg fontos, hogy a menyasszonyi ruha jól menjen a dekorációhoz! Különben, hogy néz ki!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Tényleg! Elvesztettem a kaméleonom. Nem láttátok valahol? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Ez számomra is tanulság volt 007, mert nálunk élénk tavaszi dekoráció volt (narancs és pink), azokban a színekben pedig úgy néztem volna ki, mint egy paradicsom madár :lol: :lol: !
De Brekinek tényleg cuki volt ez a babarózsaszín, jól muatatott a barna bőrén :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Nem akartam pirosat...mindenki pirosban van az a megszokott (bár láttam egy piros-fekete igazi spanyolos ruhát...azon gondolkodtam erősen).

Na azért nem, nem a ruhát választottam a dekorációhoz a dekorációt alakítottam a ruhához! Szeretem a rózsaszínt (kicsinek nem tetszett pedig)! Szóval először eldöntöttük a színt és utána kezdtük el elkészíteni a dekorációt, meghívó, mécsestartók! Na igaz a függöny mögöttünk bordó volt az étteremben (azt nem cseréltethettük le azért :D )! Sokat napoztam előtte, meg szoli, meg önbarnító...szóval minden játszott. Amúgy sápítana a rózsika :D !

Férjem is édes volt a fotózáson, van pár nagyon cuki kép Róla, mindjárt felteszem, de azt nem szereti, ha csak úgy kiteszek fotókat, előtte megmutatom, hogy mehet -e, de ebből egy fent van a wiwen is Nála, úgyhogy most megmutizom...nagyon cukik:) Annyira imádom!!!

Szoktam mondani, a Baba nevet és mondja hogy "nekem több hajam van, mint Neked Apa" :lol: !

Kíváncsi leszek, hogy hajas lesz -e??? Bár Apa is hajas volt, csak szőkés!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.01.24 19:22-kor.

Tickerplayground.com
breki76

200907?!

Köszi a jogsit, jól értek én "gyerekül" :lol:

Húúú ismét kiélhetjük majd a játékosságot, Apával soxor mondjuk is, mennyit fogunk játszani :lol: :lol: Azért nem vesszük el a játékot a Babától :lol: :lol: ! Majd ha alszik a Picúr akkor kihasználjuk az alkalmat és játszunk tovább :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Én csak a cipődön vettem észre, hogy rózsaszín... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Arra ne fogadjatok, hogy nem veszitek el a játékot a gyerek elől... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :wink:

Én néha nem is tudom, hogy mit szeretek jobban. Vele együtt játszani vagy csak nézni, ahogy elmélyülten játszik egyedül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tényleg???

Nekünk Szegeden volt az esküvőnk (én ott nőttem fel és imádom a mai napig). Nem tudom Nálatok voltak ilyenek, hogy kalácstörés, gyertyafény keringő, közös gyertyagyújtás?? Nekem unokatesóm Férje lenyúlta a cipőmet (mivel nálunk a tánc nem pénzre ment, nem akartuk, hanem totó, lottó, kaparós sorsjegyre) és Ő meg akart pénzt adni, ezért beletett pénzt a félcipőbe és Apának meg vissza kellett vásárolni :D . Ja és a táncolást félcipőben kezdtem, aztán levettem a másikat is, nem bénáztam, jókat nevettünk az tuti!!!

Én például azt szerettem ha játszanak velem, mindig látnom kellett Anyut. Később meg volt olyan, hogy látták, hogy játszom és aztán mégis mindent elmeséltem az oviban amit beszélgettek....nem is gondolták, hogy az elmerült játék közben kagylózom 1000-el :lol:

Legszívesebben 10 Gyerkőcöt szeretnék, hogy mindig legyen 1-2 Pici is köztük :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Norka!!! Nagyon szépen köszönöm! Ez aztán az ajándék! olyan aranyos vagy!

Én most lemaradtam valamiről...? HOl vannak Breki esküvői képei?

Kép
pagika

Ja, és nem úgy értettem, hogy kétszínűek az ikrek, hanem hogy több oldaluk van, de de de öööö.... Szóval nem kétszínűek (hanem sokszínűek :lol: :lol: :lol: ) Na, ez nem megy nekem....
És a pocimat kenem, most kaptam pont a barátnőmtől egy bio olajat terheseknek a csíkok ellen. a neve: weleda.
Milyen a méhkeményedés? És normális, ha van nekem is? De nem fáj, csak néha úgy érzem, hogy tök kemény ott lenn a hasam, gondolom, az a méhem. De nem tudom, mitől. Nektek is szokott ilyen lenni? De ezt is csak akkor veszem észre, ha épp simogatom a hasam, és pont olyan. Amúgy nem érzek semmit.

Kép
pagika

Bocs, hogy belekotty....szoktalak olvasni titeket!

pagika!
Először is gratula a 3-as ikrekhez! De neked akartam irni, hogy pont hogy hassimogatást csak óvatosan, mert keményedést, méhösszehúzódást okozhat! (későbbiekben beindíthatja a szülést). Inkább pihentesd csak a kezedet a pocin, de a le-fel simogatással tényleg csak óvatosan! Nem ijesztgetni akarlak, de ez tény!

d.dodó

Sziasztok, bocsi a bepofátlankodásért, de esetleg érdekelhet titeket a dolog. Eladó kisfiam pelenkázós, ifjúsági ággyá alakítható ágyacskája, 170*70cm alapterületű, nagyon jó állapotú. Ha érdekel valakit a dolog, írjon privit ide, vagy egy levelet a reka.benko@gmail.com -ra és küldök képet.

Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok!

Lepesi-Benkő Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

pagika! :)
Milyen esküvői képek? Breki76-nak volt esküvője???? :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy nem úgy értetted, de legelső alkalommal úgy írtad. :roll: :wink: :lol: (Vagy lehet, hogy a tudatalatti játszott be? :roll: )

Nekünk gyertyagyújtás a polgárin volt. (Ma napig előttem van a számla, amikor megrendeltük a szolgálatást: 1.700.-Ft. Most van tehát egy szép piros, épphogy meggyújtott gyertyánk 1.700.-Ft.-ért. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ) Szerettem volna, mert olyan szép szertartás.

A vacsinál lepedő vágás volt. Gyertyafénykeringő nálunk is befigyelt és a menyasszonytáncos pénzes volt. Vicces kedvű barátném 2.000.-Ft. felváltott csupa 1 és 2 forintosra. Többek között ezt kellett összesöpörnünk. És amikor már majdnem megvoltunk, akkor kiborították az egészet és kezdhettük előről. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

200907?

Szóval a pénzsöprögetés nálunk is megvolt, Anyum gyűjtögette az 1-2 forintokat és 1x csak beborította a tánctérre és mikor már majdnem befejeztük a söprögetést, akkor 2x is kirúgták és a végén a násznagyok söprötték össze!

Pagika!

Bocsi, leszedtem, nem akarom nyilvánosan hagyni...szedem is le a Férjemet is, pedig annyira cuki:)

Tickerplayground.com
breki76

Lepedő vágás?? Az mi???? Még nem hallottam róla :roll: :oops:

Tickerplayground.com
breki76

Délután meglétem fodrászhoz!
Hát jól elk..ta a frufrumat, vagy hogy híjják ezt itt elől. Eddig srégen féloldalra ment, most tök egyenes, mint akinek bilit húztak a fejébe, és úgy vágták a haját. :twisted:
De hazaérve apának nagyon tetszett, és ez megdobogtatta a szívemet! :D

Kép
Kép]
hendegabi

A lepedővágás? Hát, amit a válópereknél zajlik a kanapé kettéfűrészeléshez hasonlóan. :lol: :lol: :lol: :lol:
Igazándiból egy jó nagy lepedőre piros filccel egy hatalmas szívet kell rajzolni. 4-en megfoják a sarkait. A menyasszony és a vőlegény is kap egy-egy ollót és a szív csúcsából kiindulva egyszerre kezdik el kivágni. Úgy kell ügyeskedni, hogy lehetőleg egyszerre haladjanak és fejezzék be középütt. Az immár lukas lepedőn kézenfogva átbújik a pár. (Ez annak a szimbóluma, hogy megoldották közösen ez első akadályt és tovább lépnek) A kivágott szívet pedig leterítették egy asztalra és a filccel mindenki ráírhatta a jókívánságát vagy amit akart. :D Ezt haza hoztuk, eltettük emlékbe és tök jó néha rávetni egy-egy pillantást. :D

hendegabi! :)
Ha a férjednek tetszik, akkor már nagy baj nem lehet! (És különben is: úgyis megnő... :wink: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Ancsurti: boldog szülinapot kívánok! :lol:
pagika: nagyon jók a fotók, gratulálok a három kismanóhoz :D

Egyszer valaki /talán 07? / írta, hogy kell a babának minden cucc, többek közt koffein is.... Ez tényleg így van? Mert én mióta tervbe vettük a babát, nem iszom csak koffeinmentes kávét, s a kedvencem, a piros /nem zéró meg light marhaság/ Coca- Colát sem.... Tudom, a kóla nem éppen vitaminbonba, arról hajlandó vagyok lemondani, de ha lehet koffeines kávét is inni egy keveset, azt nem bánnám. Talán nem aludnék reggelente nyitott szemmel... :lol:

Kép
agi125r

Köszi a bíztatást! :D

Kép
Kép]
hendegabi

agi125r! :)
Egy kis kávé teljesen belefér. Lehet inni nyugodtan, de ne vödörszámra. 1-2 csészénél többet nem javasolnak. (Ha koffein akkor részemről inkább a kávé, mint kóla)

Apa elment dolgozni, mi pedig lassan megyünk fürdeni Manóval. Este 11 körül itt lesz valaki velem? (ancsurti ma még nem jelentkezett. Vagy kiütötte magát a szusival vagy az egész kanadai magyar kolónia őt köszöntgeti. :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Úristen, mennyit írtatok 2 nap alatt! Jókat nevettem a tegnap éjszakai beszélgetéseken...

Moncsy! Én kérdeztem az FLP-t, de már tárgytalan, mert tegnap rászántam magam, és lementem a házidokihoz, és nem szabad semmi ilyen szednem. Nekem több mint 10 éve gyógyszert kell szednem a koleszterinemre, mert 8 fölé megy gyógyszer nélkül, és a májfunkcióim se mindig jók. És azt mondta az orvosom, hogy minden halolaj tartalmú készítmény befolyásolja a májenzimeket, és ez nekem rosszat is tehet. Azt mondta, hogy sokkal kevesebb rosszat teszek azzal, ha felmegy még jobban a koleszterinem, mintha a májamnak okoznék gondot. Úgyhogy nem szedek semmit.
Úgyhogy köszönöm szépen, hogy utánanézel, de mégsem lesz rá szükség.

Pagika! Nagyon édesek a képek, meg a pocid is!

Kép
katy76

én még itt vagyok
Az én kislányom is most fürdött, most épp zenél valami csörgős szörnyűséggel.
Ilyenkor hétvégén nem zavarom korán ágyba.
Ha maradt a tegnapi jókedvből, ígyekszem később is benézni!
:D

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok a napokban, már el is felejtettem, mit olvastam.

Ancsurti, nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!

Én mérleg vagyok, a árom meg skorpió, és mindenhol azt olvastam, hogy ez a két jegy nem nagyon fér meg egymással. De már 11 éve együtt vagyunk...

Szépek nagyon a poci fotók, meg az uh képek.

na megyek enni, mert hirtelen nagyon éhes lettem.. paprikás krumpli...

Tényleg nem túl jó simizni a hasunkat? Pedig én úgy szeretem!!

Kép
szilvia80

Sziasztok

Igen igaza van Dodónak a has simogatása keményedést okozhat, ezért inkább jobb fogni a pocakot mint simizni.

Én ma csak olvasó üzem módban voltam. Nálunk minden ok. Én is jól vagyok. Annyit érzek csak hogy kevesebbet tudok enni, mert hányingerem leszm gondolom még nem százas a gyomrom.

Nálunk én is és apa is skorpió, és mi is nagyon jól meg vagyunk, épp most volt 12 éve.
Gyerekek BEtti bak, Norbi bika, Réka halak.
Anyukám rák. És apu is az volt.
Tesóm pedig ikrek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

hahó, van még itt valaki?
végre elaludt az örökmozgóm. Nagyokat horkant.

Kép
Kép]
hendegabi

Breki!

Lemaradtam a párod fotóiról :( ! Persze megértem, hogy nem szereti ....
Nekem sem piros ruhám volt, hanem bordó, pedig én szeretem a pirosat, és nem is zavart volna az sem, hogy másnak is olyan, hiszen a fehér is közös minden menyasszonynál :D :wink: (de téged is megértelek, ma már sokan nem pirosban vannak :wink: ) , de nem találtam olyat, ami tetszett, szóval egy bordó art's modeles szett nyert, mert abroncsosat sem akartam, mert tudtam, hogy éjfélre már örülni fogok, hogy levehetem az abroncsot, ráadásul nálunk "nagy, falusi lagzi" volt, oda meg nem illik a "királylányos" újasszonycucc, szóval bordó volt, térdig érő, harangszoknya, meg "cicikidobós" míder. De nagyon szerettem, és most is megvan :wink: !

Én amúgy a meseolvasással (is) így vagyok, mint ti a játékokkal :D ! Imádom őket olvasni! Rendesen hangokat utánzok, meg minden, kivülről biztos tök ciki lehetek :lol: :lol: ! De a keresztlányom imádja, és a bébit is rá fogom szoktatni (anyu is olvasott nekünk mindig). Aztán majd fasza lesz, mikor 14 évesen majd kitessékel a szobájából, hogy: Anyu, hagyjuk már légyszi Andersent, inkább Tolkient olvasnék...MAGAMNAK! :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én imádok mesét olvasni, bár mostanában képes vagyok bőgni rajtuk :oops: Muszály is, Nóci oda van értük.
Kicsidodi: ne hidd, hogy a gyerekek megúnják, lehet, hogy te hamarább. A keresztlányom 13, de ha nálunk van, szájtátva figyeli a meséket.

Boo! Leírsz még 2 kaját, és én éhenhalok! Keményen küzdök, hogy ne zabáljak folyton! :roll:
(Különben életem első borsófőzeléke hasonlított a te zöldbabodhoz, csak az alján volt még vagy 1,5 cm szénréteg) :D

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: