A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Mosás:én is rengeteget mosok,szinte minden nap,ha bukik Olivér akkor meg van h nekem is át kell öltözni,napjában többször is,és este mikor szopizik még az ágyneműt is lehányje,így azt is cserélni... :roll: :roll: fura ez,mert Réka nem bukott ennyit

solya051020
Káld

hahó

enikő:

mizujs veled? nálam semmi:( már nem is hiszem h lesz:( ma egy ismerősöm azt javasolta h nézessem meg más dokival is h téleg ott van-e ill. h mi az meg tuti ki kell-e venni stb. az a baj h itt a városban más dokihoz nem merek menni mert megtudja az enyém más városba meg elutazni a baba mellől..nemtom. főleg h más dokit nem ismerek.

manna:

mi volt a dokinál? esetleg megkérdezted az ügyemet?

pelus:

mi liberózunk már kinőttk a 2est is :roll: meg tescosat is vettünk már és nekünk az is jó. de egyébként én vettem mosható pelust és ha kitavaszodik lehet megveszem az egész szettet most csak pár db van még. nagyon megéri árban és nem is szennyezi a környezetet. egy bajom van vele h elég nagy.

kozmetikumok:

én nem merek csak a gyóccertári cuccokat rárakni védőnő is aszonta még ne mást. mondjuk annyira gyönyörű a bőre és nem is kenem semmivel csak a fürdető van. popsira is jó a gyóccertári de már olyan is volt h nem tettem rá semmit mert se piros se száraz stb. ok, azért teszek, csak 1-2x volt h nem.

namegyek próbálok fejni. alig várom h kiderüljön h kell-e műteni, mert ez a fejés az agyamra megy. én sarmi-párti vagyok, csak azért csinálom h legyen félretéve ha be kéne feküdnöm. eddig 4x 80at sikerült lefagyasztani (nem vmi sok :(

azt mondják majd 3hósan lesz nagy ugrás.

menzesz:

lányok! mit nem adnék ha most megjönne!!! már arra gondoltam h iratok fogamzásgátlót és attól majd megjön ugyebár. csakhogy kijöjjön az az izé belőlem. olyan száraz vagyok mint soha azelőtt:( ja és ma elfogyott a csepp is és mégis ez a helyzet:(

Kép
andy30

cili:

nekünk is folyik nha nyál, fog már jöhet két hósan is meg hamarabb, védőnő aszonta több hóval fog előtt is lehet már nyál. főleg a genetika számit, ha nekünk nem jött csak 8hósan vsznű neki is csak akkor fog

Kép
andy30

ja és ma is mutattunk ujat:

infacolra meg kiskanálra nyitja a száját ha közelitek felé v meglátja képzeljétek:):) olyan édes ügyes nagy baba!

a reggeli felkeléskori 10perces kacagás nevetésről meg ne is beszéljünk....elolvadok

Kép
andy30

Vki tudna nekem segíteni?Szeretnék képet váltani a profilomba,de akármekkorára kicsinyítem egyszer nagy a mérete másodszor meg azt a pxeles hülyeséget írja ki h az nem jó.Totál nem értek hozzá,h mit kell csinálni.Ja és paintbe kicsinyítettem.íesteleg vki nem tudna vmi ötletet adni???vagy megcsinálni nekem a képet????köszönöm előre is

solya051020
Káld

Ma délelőtt bent voltunk a munkahelyemen, Kiskobold annyira jó gyerek volt, hogy hihetetlen, mindenki őt dajkálta, vigyorgott, nézelődött, halál büszke voltam rá :)

Fejlődési ugrás: 3 hetesen, 6 hetesen és 3 hónaposan van, ilyenkor többet cicizik, mert sűrűbben lesz éhes, és a tejmennyiség néhány nap alatt beáll.
Múltkor belinkeltem ezt, szerintem irányadónak egész jó hónapról hónapra:

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev ... _hid=71773

Meningo oltás:
[quote]A írta: meningitisz (vagy hogy a francba hívják) elleni oltás másfél éve 6 ezer píz volt...
Pont ezért fogok rákérdezni, mert én nem emlékszem, hogy ilyen sokat fizettem volna :roll:

Aida: ha tényleg refluxos, az a táp nagyon jó lesz neki. Barátnőm óriásbébijének is kell, és nagyon dicsérik, sokkal de sokkal kevesebbet bukik tőle. És legkésőbb ha elkezd mászni, ki fogja nőni. De remélem, nem találnak nála semmit.

Berni: ha terep rallira vágysz, gyere hozzánk, a mi utcánkban a babakocsi a sz*rt is kirázza Kiskoboldból, én meg ínhüvelygyulladást kapok, hogy egyenesben tudjam tartani a kocsit.

Pelus: nálunk is a Pampers a nyerő, most már a minit használjuk, és hatalmas mennyiségű kakát képes raktározni, csak aztán mikor kibontom, akkor bénázom el. Az első 2-3 hétben mi is Huggiest használtunk, csak aztán abból elkezdett kifolyni a cucc, és akkor váltottunk.

Zöldi: sikerült megkérdezni a csomós dolgot? Nem azért, mert félórás visszatartott üvöltéses fejős masszír után a másnapi szoipnál teljesen elmúlt, de ma megint előjött, ráadásul két szopi közt azután, hogy Góbi sivatagra fejtem a cicit. Akkor még semmi, 3 óra múlva szopinál meg már ott volt. Csak azért lenne jó tudni, hogy esleg meg tudjam előzni, mert nem ez a tipikus cicimasszír, amire apától vágyom

Kép

Kép
gabilany79

Cili:lehet már a fogától van h folyik a nyála.Réka is előtte nagyon nyáladzott mikor jött a foga(2hós volt).És függ attól h a családban kinek mikor kezdett nőni a foga.Én pl két foggal születtem,ezért is jött Rékának korán a foga.

solya051020
Káld

Kép 300 ért löttem teszveszen postával együtt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

ja és éjjel ha felkel nem alszik vissza hanem jáccani akar:) nektek van ilyen?

Kép
andy30

Sarmon jü a szőnyeg. Én ma kaptam, meg reggel már Dani hangosan kurjantgatott a színes kockának. Nagyokat magyarázott neki, édes volt.

Hát nem tudom, azért remélem nem a foga jön, nem tudom úgy hogy fogok szoptatni....

Kép

Kép
dcili81

Andy azt olvasta, hpogy éjjel nem nagyon kellene vele beszélgetni, hogy nem ébredjen fel..., én szoptatom, simogatom közben az arcát, tisztába teszem, visszerakom magam mellé, összebújunk, mindezt nagyon gyorsan, halkan és kb fél óra múlva, jobb esetben alszunk. Visszateszem a kiságyba és mindenki durmol tovább a következő szopiig.

Kép

Kép
dcili81

Solya, küldd át a képet priviben megcsinálom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmon:nagyon szép a szőnyeg,és annyi pénzért,meg pláne,irigy is vagyok.

Cili:nálunk anno semmi gondot nem okozott h foga volt Rékunak,nem harapott meg soha annyira h fájjon.

solya051020
Káld

Andy! Nekem egy kevés jött, nem sok, de reménykedek még, hogy kiürül. Te mikor mész vissza a dokidhoz?

Cili! Nagyobb fiamnál 2 hósan kezdődött a fogzás , de 5 hónapos volt mikor az első kettő kijött. A szopzás miatt ne aggódj, mert ritkán harapnak mg, hamar megértik, hogy nem szabad. Leventének már az összes foga kint volt, mikor a szopit abbahagytuk, de nem harapott.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

rosszul írtam a szőnyeg 3ezer volt,de szerintem tuti megéri.
Én éjjel csak egy halvány kislámpánál az is levan takarva a pólómmal-teszem tisztába Íriszt semmit nem szólok neki,csak egy kicsit megpuszilgatom,aztán le is kapcsolom a villanyt,szopi,büfi,vissza ágyába(vagy nem),alvás.Van hogy kicsit nyög még néhányat,de többnyire simán szépen visszaalszik.Hajnaltájt mikor már hulla vagyok,vissza se teszem ott aluszkálunk együtt összebújva reggelig.Aztán jön először 5 körül Mózes,majd 6-7 körül Jázi is... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kismanóm megfürdetve, megetetve, már egy órája alszik.. :D ügyesek voltunk az első Apa nélküli fürcsinél.

Nálunk is folyik a nyál rendesen.. én is a fogzásra gondoltam először de elvetettem h korai még... mégsem.. ??

Én minden kaja előtt tisztába teszem (éjjel is ) egyrészt mint ahogy Sarmon is irta a pukik nem magukban érkeznek sokszor.. másrészt nem zökkenti ki őt az alvásban , engem meg zavar a tudat h kaja- alvás és nem tiszta a pelus..
eszterke24

cili:

én is oplvastam és nem is szoktam vele játszani bár a szivem megszakad ah hallom a sötétben h nevet meg beszélget (hív) :cry:

enikő:

hát nekem nulla kumma zéró semmi :( a hasad fájt hozzá? vagy szédülés bármi? bár te amugy is kicsit rosszul voltál ugye? nekem estére mintha fájna kicsit a hasam, de lehet csak pszichésen képzelem. már hangolom magam a műtétre mert ha eddig nem jött ki akkor sztem már nem fog. látod neked is jött ki pár nap mulva (eddig mindenki ezt mondta) nekem meg semmi.

amugy febr 6 kéne visszamennem de jan31 megyek mert nem birom ki addig :?

andy

Kép
andy30

ja és enikő: te amugy is véreztél még nem?

mert én már hetek óta nem

Kép
andy30

Sarmon: még 3 ezerért is nagyon jó vásár volt! :D

nekünk egész éjjel egy kis meselámpa világit.. peluscsere, kaja, büfi, és már alszik is... én még nézem őt, mert ilyenkor úgy tud mosolyogni álmában... imádom -- és ennek a következménye a rejtvényezés.. :roll:

Boci: lehet h buta kérdés de milyen az a pisiltató buliii??? :oops: :roll:

megyek én is aludni Kismanóm melléé.. :wink:
jó éjt !
eszterke24

Sarmon:az a 3000 sem sok érte egyáltalán

Nekünk is szinte ez van éjjel,mint a többieknél,evés,peluscsere,büfi és alvás,ha nem megy egyszerre az alvás akkor magyaráz,de soha nem veszem fel,vagy szólok neki...

solya051020
Káld

Most jut eszembe hol vannak az eltűnt anyukák pl:gabidani,bellanita,csaki remélem minden ok velük

solya051020
Káld

[quote]e írta:ngem meg zavar a tudat h kaja- alvás és nem tiszta a pelus

Eszterke, nálam dettó! Meg minimum pisi úgyis mindig van a pelusában, az meg ugye hideg, meg csípheti is. Szóval biztos, ami biztos. :)
Ja, és tényleg ügyik voltatok, gratula! :lol: (amúgy én meglepődtem magamon, amennyire be voltam tojva az első önálló fürdetésemnél, pont annyira kis ügyik voltunk és nem volt semmi gond, sőt, az első sírásmentes fürdetés volt! tök büszke voltam magamra! :lol: :lol: :lol: )

Ja, képzeljétek, ma rájöttünk valamire (jó, lehet, h. ez evidens volt mindenkinek, csak nekünk nem 8) :P ): újabban nem sír a fürcsi elején, tök nyugis, nézelődik, elvan (azt nem mondanám, hogy élvezi :P ), aztán nem sokkal a vége előtt rákezd. Férjem ma megszólal: nem lehet, hogy fázik ott, ahogy ugye ott már kihűl a víz, ami rákerült a bőrére, pl. a pocakján? Na, gyorsan a meleg vízzel újra átsimiztem, hát nem abbahagyta a sírást?!

Apró örömök az életben..... :lol:
bébic

na megyek kicsit tv aztán fekvés nekem is jóét drukkoljatok még hátha..:(

andy

Kép
andy30

Meg Sina is olyan rég volt.....Sina jelentkezzzzzz!
bébic

Aida: nálunk törülközésnél sir. De nagyon...

Kép
galzsuzsa

Andy: Nagyon drukkolok neked! ++++++

(na, én írom itt, hogy rég volt Sina, mintha én olyan gyakran írogatnék.... :? bár azért read only üzemmódban vagyok ám mindig...csak mire nekiveselkedek az írásnak, arra Kisfőnök bejelentkezik mindig)
bébic

Egy "szép álmokat" fotó:

Kép Ákosmosoly :)

(nem ez az első mosolyunk, csak ezt sikerült elkapni....mikor közelítünk felé a géppel, annyira elkezdi nézni, hogy elfelejt mosolyogni :P és azért ilyen sötét, mert nem akartam a szemébe vakuzni...)

Jóéjt!
bébic

Sarmon:
A kukac mindig lefelé áll, én nem tudom mit művelünk a fiammal pelenkázás gyanánt, de rengeteg ruha átázik ....

jöttem pár képpel...:)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232744037.4352.jpg[/img] lányom sétálni készül...

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232744092.9444.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232744150.0112.jpg[/img] kedvenc mostanim Annáról:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bébic! Nagyon szép Ákos mosolya!

Andy! Nekem alig jött valami összességében is! Az első pár nap volt egy kevés, de még annyi sem mint menstruációkor, aztán hol volt hol nem volt, mint a mesében, de a tisztasági is elég lett volna az utolsó héten.
Mielőtt orvosnál voltam fájt a hasam, szédültem, a fejem is fájt. Azóta semmi.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes! Gyönyörűek a gyerekeid! Beni igazi nagy fiúnak látszik a kis nadrágjában! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Nem tudja, hogy mi váltja ki. Előfordul spontán, és nem tudod megelőzni. Sorry.

Most még olvasni sem tudtam, sok volt a meló, csak átfutottam.

De Sarmi, a szőnyeged király!

Berni! Hanna imád utazni - alszik vagy nézelődik. És bárhol elalszik, ha van kedve.

Kép
zölddisznó

Enikő: Köcci! :)

Mágnes: Tündériek a gyerkőcök! Ha jól látom, egyforma cumikkal kenyerezzük le a fiainkat! :lol: Ez is olyan kupakos? Annyira ötletes találmány, csak rápattintom a kupakot, és nem kell azon agyalni, hova tegyem le a cumit. :)
bébic

bébic:
igenigen kupakos :) Annám folyton kilopja az szájából alvás közben, megőrjít, ő nem is cumizott.... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Olvaslak szorgosan benneteket, csak írni vagy nincs energia, ha meg lenne akkor meg időm nincs.

Solya!

Köszi a hiányolást.
Nekem sajna Dani 10 hetes korától kezdve megvolt havi rendszerességgel. Én úgy vettem észre, hogy előtte 1-2 nappal már nyűgösebb volt, nem evett úgy mint előtte (mondjuk már akkor sem volt egy nagyétkű) és az utolsó napokban mikor már gyengécske volt a vérzés, akkor volt már jobb az étvágya és nem volt nyűgös. Nagyon rossz volt, mert volt hogy 8 napig is megvolt és ez végig nyűgivel telt plussz még a görcsök is erősebbek voltak mint valaha. Most remélem nem lesz rosszabb még ennél is. És remélem nem járok megint úgy, hogy 10 hetesen már mensizek.

Annyira tündéri mindenki bébije.
Gergő még csak most kezdett mosolyokat elereszteni, de már múlt hét óta követ a szemével hova is megyek. 2 napja nagyon nyűgi. Fáj a pocija, de ha sikerül kimaszírozni vagy egy jó fürcsivel, vagy szopival kicsalni utána édesdeden alszik egy jó nagyot. Éjjelente újra 3-4 óránként eszik, puff az egyszeri 6 órás alvásnak.
Daninak meg az alsó két szemfoga jön egyszerre, Ő ezért kell gyakrabban éjszaka. Van hogy óránként a gyerekszobába kell mennem, hol Gerihez, hol Danihoz. A héten éjjeles a párom, így nem igazán vagyok kipihent. Ha délután egyszerre alszanak én is ledőlök.
Voltunk hallásvizsgálaton. Minden OK. És a héten letudtam a 6 hetes kontrollt is. Ott is minden OK.
Most lett úrrá rajtam megint a gyerekvállalás (Danival is ilyen tájt jött az érzés). Csak a 9 hónapot és a szülést csinálnám megint, de egy újabb kisbébit nem szeretnék mostanság. Elég ez a kettő. Amúgy abszolút nem olyan vészes, mint ahogy többen riogattak. Mindent megoldottam eddig. Főztem már tejbegrízt egy kézzel. Etettem két gyereket egyszerre. Szoptattam és játszottam. Fürdettem és szoptattam. Szóval mindent meg lehet oldani. Gondoltam, hogy menni fog, csak elméletben nem tudtam még akkor elképzelni, hogy miként lesznek a dolgok.

Aida!

Nem jó hogy kórházba kell mennetek, de az a jó hogy végig vele lehetsz. És kiderítik pontosan, hogy mi is a bibi. Szorítok. Legyen sok energiád, ha Noel sír, Te akkor is légy erős. Ne érezze, hogy gyenge, bizonytalan és ideges vagy.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sarmi!

Jó szőnyeget lőttél!

Mági!

Édesek a gyerekek! Nálunk is van cumilopás. Résen kell lenni, mert Gergőnek nem sokon múlt, hogy így elkapjon egy fosós hányós vírust.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja igen, mert kb másfél hete átestünk ezen a Calici víruson. Apa és Gergő megúszta. Dani és én voltunk a szenvedő alanyok. Daninál 3 napig 1-2x hányás és jó 1 hétig hasmenés. Nálam 39-es láz, hányás de olyan szinten, hogy 5 korty víz nem maradt meg és hasmenés, de egy nap múlva meg mintha elvágtak volna mindent. Aggódtam kicsit a szoptatás miatt, de Gergő szopizott rendületlenül, Apa hozta nekem Gergőt ha éhes volt, mert szegénykémet az akkori 4 kilójával sem bírtam el. De hál istennek csak 2 napig volt aztán tejtelenség, illetve kevesebb. Ez idő alatt Gergő nagyon türelmesen fogadta a kevesebb mennyiséget. Beérte 90-ekkel is, a kis 130-180 helyett.
Amúgy nem mérem mennyit eszik. Heti egyszer egy tiszta súly és kész. Csak idegeskedés Daninál ezt már megtanultam, lehet, hogy Ő azért evett kevesebbet, mert versenyt űztünk abból hogy mennyit eszik. Ez nagy hiba volt!

Na eldugultam!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zöldi: mindenesetre köszi :) most meg megyek kínzatni :(

Kép

Kép
gabilany79

Dugulás elhárítva, most nem volt akkora gáz :)

Szőnyeg állat jó, én is bogarászom őket :)

Babák nagyon édesek, mutizok én is néhány képet Kiskoboldról:

Variációk egy témára :)

Kép
Kép
Kép

és a végére egy mosoly :D :D :D

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Berni, Boci! Nekem is ma jött meg :D . Megkérdeztem a dokit, és azt mondta, hogy teljesen oké, szopi alatt szinte bármikor jöhet-mehet.

Zöldi: Ha lehet csütörtök legyen a séta, akkor mi is megyünk!

Cili: Semmit nem csinálsz rosszul. Szerintem mindenkinél vannak jobb és rosszabb napok, esték.

Eszter: Én nem használok semmilyen kozmetikumot, a popsikenőcs is gyógyszertári sima, kádba sima mosdókrém, előtte sima gyógyszertári napraforgó olaj.

Aida! A lényeg, hogy kiderüljön ha kezelés kell!

Domival ma egész nap lófráltunk a városban. És a lényeg: MOST SZÁLLTAM KI A FÜRDŐKÁDBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andy: Megkérdeztem, azt mondta, hogy sokszor előfordul, de az ilyen jellegű egészségügyi kaparás nem komoly műtét. Amúgy engem meg sem nézett UH-val, azt mondta, ha rosszul vagyok, menjek vissza két héten belül.

manna
mannababoca

Ilyen későn de ÉÉÉÉN VAGYOK AZ ELSŐ!

manna
mannababoca

JÓÓÓÓ Reggelt!

ma olyan jókedvűen keltünk! :D mosolygás kacarászás...
csodás idő van, madárcsicsegés napsütés.. mintha tavasz lenne! :D
Kismanóm már kint alszik az erkélyen..

Bébic: nagyon jó a jó éjt fotó! az a mosoly... :D cukii és köszii , én is büszke vagyok magamra ám.. :wink:

Mágnes: nagyon édesek a gyerekeid!

Gabi: Kiskoboldod tündéri!
látom alakulnak már a mosoly-fotók!
( nekem még nem sikerült elcsípni.. :( )

Köszi mindenkinek a kozmetikumos írásokat...( én nagyon utálom a gyógyszertári fürdetőt, és már tegnap a Nivea baby-t kipróbáltuk.. )

Aida: mikor kell mennetek a kórházba?
eszterke24

Sziasztok!

Gabi! Nekem 10 héttel szülés után kell menni pajzsmirigykontrollra. Eddig a klinikára jártam, de ott mindíg rengeteget kellett várni, csak a kismamákat előrevették. De mivel már nem vagyok kismama, most nagyon sokat kellene várni, ezért akarok keresni egy másik helyet. Van egy magán szakrendelés, ill. állítólag az OTI-ban is időpontra lehet menni.

zsebi_baba

Gabi! És neked milyen lett az eredményed? Kellett változtatni a gyógyszeradagoláson?

zsebi_baba

Sziasztok!!

Na látom hétvége van,jól kiürült itt minden,sehol senki????
Mi ma egy akkorát sétáltunk hogy csak na(3,5óra),olyan jó idő volt,komolyan mondom még ereje is volt a napnak.Olyan jó lenne ha maradna ez a szép idő.
Ma szerencsére nem kellett főznöm,mert apumnál disznóvágás volt és ellátott minket minden féle jóval..Imádom a disznóölési kaját :lol: :lol: De holnapra viszont agyalhatok h mit főzzek. :roll: :roll:

Gabi:nagyon aranyos Kiskobold,és a mosoly..lesz még gondod vele sztem ha felnő,nem győzöd majd elkergetni a csajokat :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem sem sikerült még lefotózni ahogy Olivér mosolyog :? :?

solya051020
Káld

Sziasztok!

Isteni napunk volt. 2x 3,5 órát volt kint a teraszon, napozott Dani, és élvezte. Nemrég hoztam be, na jó 5-kor, megetettem, megfürödtünk, és most megint alszik. Remélem ma nem akar olyan hisztit levágni, mint tegnap!

Solya nálunk is disznóölés van, apa most tölti a kolbászt, a hurka már kész!

Hétfői kaja: gyros, görögsaláta, tzatziki, és sült krumpli! Nyami!!!!!!

Ma itt volt a párom nővére, párja, 2 nagylánya, meg a bátyja.
Tiszta jövés menés volt..., Dani imádta, hogy ennyien nyüzsögnek körülötte.... :lol:

Kép

Kép
dcili81

a fenébe nézegettem Mági kisfiát,annyira gyönyörű formás baba megindult a szurkálás,elkezdett folyni a tejem!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Solya: Köszi :oops: :)

Zsebi: nekem mondjuk annyiból szerencsém van, hogy terhesen ugye havonta jártam, így már ismernek az asszisztensek a betegfelvételen, és mondták, hogy szülés után sem kell várnom amíg pici a baba, mehetek soron kívül. Még képeket is kellett nekik mutogatnom Kiskoboldról. Mostanra nem kaptam időpontot, szerintem majd legközelebb. Most csak vérvétel volt, az eredményért jövő csütörtökön megyek a dokihoz, akkor kiderül (remélem tényleg nem kell majd várnom, mert eleve majd egy óra az út a kh-ba). Azt is remélem, hogy marad a gyógyszeradag, és ellenőrzésre is ritkábban kell majd járnom.

Kép

Kép
gabilany79

Köszi a hozzászólásokat, bíztatást!

Eszter, hétfőn kell hívnom az orvost, ő ad időpontot mikorra menjünk be. Nekem jövőhéten mindenképp el kell intézzem a főiskolán a passzív félévet ezért remélem nem fog összeakadni a két dolog.

Mostanában olyan jó kisfiú Noel. Az első 2 hétben lévő vigasztalhatatlan sírása ritkán vagy inkább szinte soha nem jött vissza. Mindig megvan miért sír, kézben ált. megnyugszik. Éjjel is egész jó baba. Bár a kiságyában nem, de a babakocsiban megmarad és elalszik. Vagy ha megunja akkor velünk a nagyágyban elpilled. Amúgy az is lehet hogy nem ő lett jobb baba, hanem csak kezdünk összeszokni. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida

ne legyen igazam de mindenféle képpen kérd azt hogy reggel mentek és este meg hazajöttök mert tutira nem lesz hely arra hogy ott maradhass vele éjjelre. Én már 2x tudod ott voltam és sose volt hely. De szerintem ez nem bent fekvős vizsgálatok lesznek hanem az amiket én mondtam.

nekünk a tegnapi eti etetésnél volt gubanc mert úúgy síírt kb 10 percig míg sikerült pukiznia meg büfögnie de annyira fájt neki a pocija. tutira a sav marta neki :( :( :(
ma meg már semmi baj meg gond nincsen és nemvolt :lol: :lol:

Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

sarmon:
akkor az a tej Benit illeti :lol: köszönjük a bókot :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: