A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Picuranyu: megy a drukk, mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rita: HATALMAS GRATULA, ÜGYES VAGY!

KépKép
peni

Teszek képeket a két kincsemről!

Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: nagyon édesek!!!
magdolnasz

Lányok! Ti ébresztitek 3 óránként a gyerkőcöt, ha nem ébred magától? A védőnéni is és a gyerekorvos is ezt javasolja, de annyira alszik. Nincs szívem felkelteni.
magdolnasz

Isten hozta a sok csöpp babát!
Gratulálok minden maminak és papinak!

Bartika neked külön is a két évvel ezelőtti...majdnem három :shock: :roll: közös izgulás emlékére!

Várunk ám beszámolóval a 2006 tavasziaknál is!

puszi :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Picuranyu hír!!!
Meg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
du kettőkor

van haja, 51 cm, 3600 gramm!!!!
kisbogacs

Picuranyu: hatalmas gratula :)

Magdolna: fel ne ébreszd!!!!

Csöre
csöre74

Enikő: aranyosak a kiskandúrok :)

Csöre
csöre74

Magdolnasz! Én nem ébresztem fel!

Picuranyú! Gratulálok! Sok boldogságot és sok tejecskét kívánok nektek!

Magdolnasz, Csöre! Köszi a dicséreteket!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bizony, délután kettőkor megszületett Kristóf, mindketten jól vannak :)
Éjfél körül mentek a kórházba, s egy-fél kettő felé egy kis oxitocinos rásegítéssel 51 cm-rel és 3600 grammal nagyon gyönyörűséges hajasbaba született!

Picuranyu köszöni mindenkinek a drukkot! :) Kedden várható haza, addig nem lesz net közelben. Puszil mindenkit :)

vicger

Ja, s üzeni, mégsem ő lett az utolsó ;)

vicger

Picuranyu: hatalmas nagy gratula nektek! :D

Hanna: én már lefoglaltam Olivért Zsófinak :P Én is örülök, hogy megismerhettelek!

Pelenka, nekünk Pampers van. Baromi hígat kakil, de szerencsére nem megy ki. Viszont éjjel minden etetés előtt tisztábatevés, különben "megszivat" :D

Képzeljétek el mit művel, a ball mellemben nincs annyi tej, mint a másikban, vagy csak nehezebb kiszívnia nem tudom. (fejésnél még jön azért valamennyi) Szóval amikor a balból eszik, utána nem is alszik vissza mélyen. A jobb után viszont úgy beájul, hogy simán alszik 3 órát, vagy többet. És ezt nem egy alkalom után szűrtem le. Akkor éjjel szoptassam a jobból, hogy ne nyüsz9gjön? :shock:

Kép
Kép
cs_erika

Katuskaával mi van? Ma kellett befeküdnie? Nem emlékszem már.

Kép
Kép
cs_erika

Rita, Picuranyu, nagy-nagy gratula a picurkákhoz, nagyon ügyesek voltatok!!!

Pelusból mi eddig a Liberot, Pamperst és Huggies-t próbáltuk, nagy gondunk egyikkel sem volt, a Pampers bébimérete viszont még kicsit nagy szerintem (Bálintka elég kicsi súllyal született :cry: )

Popsitörlőtől én nagyon szeretem a Huggies aloe verás változatát, nagyon jó illata van :D

Babamosópor: én a DM-ben vettem Dreftet, nekem bevált, kellemes az illata és egyelőre Bálintka sem panaszkodik rá :D

Na megyek, hazajött Apa, kicsit családi életet élünk :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Ja! Hanna, én meg sem próbáltam visszaolvasni. Élből reménytelennek tűnt. Csak a táblát kerestem meg, hogy hogyan is néz ki.

Kép
Kép
cs_erika

Erika: szerintem éjszaka is váltott ciciből nyomasd, mert elapad a bal... ritka a két egyformán termelő mell... nekem is erősebb a jobb.

Edit: no igen, a dreft illata is király :)

Az előző üzim hová tűnt az éterben?!

Csöre
csöre74

PICURANYU: GRATULÁLOK!!! SOK TEJECSKÉT ÉS MÉG TÖBB BOLDOG PERCET EGYÜTT!!!!!!!!

KépKép
peni

Picuranyu! Gratula!!! :D :D :D

Na, én meg akkorát aludtam két részletben, hogy teljesen pörgős állapotomban vagyok. Teregettem, megetettem egy újabb rend ruhával a mosógépet (becsületes neve: Rozi ;) )
Mosogattam, rendet raktam...
Szóval puccban a lakás - valamennyire...

A párom viszont ki van dőlve szegénykém.
No meg lelkileg sincs jól, mert nagypapa megvárta Borcsi születését, majd másnap hajnalban átment az út másik oldalára. :(
Kedden lesz a temetés...
Olyan furcsa volt az egész: a kórházban a kezemben tartottam Borit, a párom meg arról számolt be, hogy Feri papa elment. Hát igazából nem tudtam mit csináljak, hogy vígasztaljam, mit mondjak.

Popsitörlő: nekünk nem volt eddig semmi gond, bár én ha nagyon kakis a kisasszony, akkor bizony elballagcsálunk a fürdőszobába, s fincsi vízzel lemosom az ő popóját és egyéb társult részeit. :) Úgy látom, élvezni... :lol:
Ja, nem tudom ki írta, de én is tisztába teszem éjjel, ha látom-érzem, tele van a bugyor, s már elméletileg az inputtal nem lehet baj (tele a pocak).

Sebes mellbimbó: én sebes mellbimbóval is szoptattam, bár csillagokat láttam. Viszont ha hagyunk rajta anyatejet száradni, akkor az gyógyít is... Eleég hamar rendbejött. Nem jó kihagyni az egyik cicit a szopiból, tényleg elapad...

Pelus: most DM-es pelust használunk, egy kicsit rövidnek érzem a derékrészét. A kórházban asszem Libero volt, annak jó volt a derékrésze. Még nem gondolkodtam a váltáson, majd ha elfogy az első csomag pelus...

Na átadom a gépet Marcinak, szeretne levelezni...
Majd még bekukk. ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Picuranyu! Hatalmas gratula Kristóf Babához! Sok boldogságot és tejecskét kívánok!!!

Enikő: édesek a srácok!!!

Kisbogács: átérzem a hisztit, ma Martin nincs formában, bár jól indult a reggel de dél óta össz másfél órát aludt és most is üvölt...

Lányok, mit tegyek ilyenkor? Megszakad a szívem, hogy sír, de kicsit már érzem az elkapatottságot, mert kézbe véve nagy eséllyel megnyugszik, de nem állhatok mellette a nap 24 órájában. Kiköpi a cumit is, pedig szopi után úgy beájul, mint egy rongybaba :roll: Vagy működésbe lépett a kiságy-szenzor? :lol: :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Batkata: részvétem a Nagypapa miatt :cry:

KépKép

KépKép
kata8110

Batkata! Részvétem a nagypapa miatt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Batkata: sajnálom Apósodat, részvétem :(
Látom, Te is rövidnek találod a DM-es pelust... lehet, kicsit gömbölyűbb babákra tervezték... bár Bori a képek alapján nem panaszkodhat :wink:
Ja, és tessék vigyázni a puccba rakásokkal. Most szültél!

Csöre
csöre74

Kata: vannak ilyen napjaik, remélem, holnap nyugisabb lesz :wink: nyugodtan vedd fel szerintem. Nálunk is volt ilyen nap :( a mai viszont nyugodt... nem ettél semmi olyat, ami bánthatja a pocót?

Csöre
csöre74

Csöre: szerintem nem,igyeksze3m eléggé lightosan enni, nehogy pocakfájást okozzak...
De valami mégis lehet benne, mert mikor Apa bement hozzá, leszólt a bébiőrön,hogy : a fiad akkorát rottyantott, hogy összedőlt az ágy :lol: Azóta,lekopogom, most csend van...

KépKép

KépKép
kata8110

PICURANYU: HATALMAS GRATULA!!! Éljenek a hajasbabák :lol:

Csöre: :D Nekem a törlőkendőktől is vonyított- szeret kakiban ülni a szentem (ilyenkor Kakimanónak és Büdösmanónak hívom, de nem zavarja). Amikor takarítom, akkor - mérgesen- kiabál. Ha meleg a víz, akkor tényleg jobb, meg amúgy, ha jó a kedve, de erre már nem számítok :lol:

Bálintanyu: Nálunk is Dreft takarítja a Manógúnyát :D

Ébresztés 3 óránként: nekem a kórházban nagyon lelkemre kötötték, mert kicsit besárgult Maszatmanó, és azt mondták, ha nem keltem, sárga is marad. Mivel a csaj így is néha egy kínai bölcsre hasonlít, inkább megpróbálom nap közben 3 óránként megtömni... hétfőn jön a dokinéni, majd kifaggatom erről.

Bal mell szindróma: nekem is az a gyengébb, de tegnapelőtt megfejtem, erre tegnap éjjel úgy bedurrant, hogy folyt belőle a tejcsi... szóval ez néha változhat.

Batkata: Nagypapa :( :(

Enikő: Nagyon szépek vagytok!!!!

Kata: Nálunk tegnap ment ez, ma teljesen nyugi van. A szakirodalom szerint (mégha Csörével a 30 évvel ezelőttit nyomjuk is :wink: ), ilyen idős bébi még "őszinte" és nem rafinált. Ha meg elrontod, akkor később majd megneveled. Bár... tegnap óta megint gyanakszom az őszinte Maszatmanóra. Éjfélig ment az ölbebaba projekt- s a kisasszony képes volt 5 percenként félig nyitott egy szemmel ellenőrizni, hogy még mindig ölben van-e, csak 20perc-1 óra dajkálás után lehetett kijátszani a kiságydetektort.

Álommanót valaki kapja el és klónozzuk!!!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs: :lol: :lol: :lol: Ravasz ám a mi kis Marcipánunk is :wink: Ha azt hiszem alszik és nem gubbasztok mellette, a babőrön az első hüppögést hallva szedem a lábam, mikor ott vagyok, akkor figyelget engem, úgy tesz,mintha aludna, de ahogymegneszeli, hogy kilépek a szobából, éktelen elégedetlenkedésnek ad hangot :lol: Persze, még nem rontom el, csak van, hogy kézben ois nyűglődik, vagy ha ott elnyugszik akkor hiába rongybaba, a kiságyban szem kipattan :roll: De most alszik!!!! Hurrá,hurrá!

KépKép

KépKép
kata8110

Csajok! Frissítettem a szüléstörténettel a blogot...jobb későn, mint soha :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: nem késtél le semmiről :wink:

Álommanó itt volt nálunk délután, de csak éreztem, látni nem láttam :roll: na majd résen leszek :wink:

Zitocs: Saci megőrül a kakitól :D hihetetlen, mennyire eltérően reagálnak dolgokra. Én nem gondoltam, hogy egy pár hetes ennyire hepciás lehet egy 1 ncm-nyi kakira :D

Na most nyöszög, úgyhogy lépek :wink:

Jó éjt!

Csöre
csöre74

Kata: olvastam :) :wink: (ugye nem decemberben szültél sutyiban? :lol: :lol: :lol:)

Csöre
csöre74

Picuranyuéknak nagy gratula! HOlnap majd dobok új táblát!

Kata, ez ismerős...most már csak ölben lehet elaltatni...

A legújabb, hogy nálam ma este el sem aludt, bármit csinálok (seggrázás, éneklés...) üvöltött. Apának odaadtam és rögtön bealudt :cry: :cry: :cry: mi baja van velem????????? :cry:

Kép
vickybabe

Picuranyu:
Gratulálunk nektek!!! :)
Nem volt egy gyors szólés, ahogy nézem....

jöttem pár képpel...:)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232744037.4352.jpg[/img] lányom sétálni készül...

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232744092.9444.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232744150.0112.jpg[/img] kedvenc mostanim Annáról:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: gyönyörűek vagytok!

Kata: nagyon megható a szüléstörténet!!! Nagyon jól van megírva, teljesen átjönnek az érzelmek (de a dátumot tényleg elírtad :D )

vickybabe: lehet, hogy rajtad is a tejcsiszagot érzi, és attól kibukik? Tőlem ilyen indokkal szedik el a nagyik a síró Maszatmanót (mondván, nekem esélyem sincs, hogy etetés nélkül lenyugtassam).

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Kata! Neked sem sikerült a lightosabb változatot kifognod, de ügyesek voltatok! Martin babát egy évvel öregbítetted! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Picuranyu: GRATULA!!!!!

Batkata: sajnálom :(

Mágnes: nagyon édesek! Anna milyen szép!!!!

Pelenka: nekünk a libero és a pampers new born jött be. Én vagyok béna, vagy a Huggies-nál tényleg előlről hátulra kell a tépőzárat tenni?

Éjjel leesett a köldökcsonk:) Ezek után hogy kell kezelni? Most is kell alkohol meg hintőpor? Vagy már nem?
magdolnasz

[quote="vickybabe"]A írta:vickybabe legújabb, hogy nálam ma este el sem aludt, bármit csinálok (seggrázás, éneklés...) üvöltött. Apának odaadtam és rögtön bealudt :cry: :cry: :cry: mi baja van velem????????? :cry:

Tej szagod van. Meg Anya szagod. Saci is csak az apjával alszik el este :(

Magdolna: még ma egy pici hintőpor, aztán semmi. De az is csak akkor, ha váladékozik.
A huggies ugyanúgy működik, mint a többi :roll: :wink:

Mágnes: nagyon szépek vagytok :)

Lányok, csak az én lányom kiütéses?

Csöre
csöre74

Huggies: ma éjjel viszont tökéletesen működött az eddig szidott pelus- fene se érti ezt! Mindegy, köszönjük Huggies, hogy a manógúnya kibírta! :D

Köldökcsonk: Csöre, nekünk is kiesett a hét elején- tovább hintőporoztam és alkoholoztam, és keletkezett benne egy ilyen varas rész. Tegnap este az is kiesett- most ez gáz vagy nem gáz?

Kiütés: nem tudom, nekünk is néha megjelennek pici piros pöttyök, de nem tudom, hogy amiatt, hogy kaparássza magát, vagy egyéb kiütés! Egy nap alatt el is múlnak.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs: semmiképpen se alkoholozd, ha már kiesett a kcs. irritálja a finom bőrét. Ha váladékos, akkor simán hintőpor (hexamiafene), ha nem váladékos, akkor kész a kis köldöke :wink: Ha bizonytalan vagy, töröld át pelenkázáskor vizes vattával.

Piros pöttyök: az anyai hormonok távozása a baba szervezetéből... Saci iszonyat pöttyös, és nem tudom, mennyire zavarja :( másik fórumon javasolták rá a sudocrem-et, egyelőre nincs javulás. De lehet, hogy nem is zavarja :roll:

Lányok, Sacinak még az orrán is tej jön ki :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Sziasztok nagy gratula az új babáknak és mamáknak :D a köldökcsonk nekünk is leesett ma éjszaka azt mondta a védnő, hogy továbbra is kell alkohollal ápolni és hintőporozni még egy darabig. Magdolnasz: hogy vagytok milyen volt az éjszaka? mi most tudtunk pihenni de a múlt éjszaka végig üvöltött mert fájt a hasa most adom neki az infacolt attól jobb neki. :D
erzsebet0312

Batkata: őszinte részvétem :cry:

Maszatmanó: a Huggies pelus nekünk nagyon bejött, eddig összesen 3-szor fordult elő, hogy kifolyt a pisi, szerintem az se a pelus hibája volt, hanem aki ráadta Bálintkára (azaz az enyém :oops: )

Mágen, nagyon szépek vagytok :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Mágnes!
De szépek vattok!!! :D

Köldökcsonk: nekünk még nem sikerült megválni tőle, úgyhogy marad az alkoholos-porcukros (=hintőpor) ápolás.

Lányok! Én nem tudom, de nekünk az iccakák olyan pocsékok, hogy csak na!
Lehet, hogy ott rontom el, hogy nem ülve szoptatok, de annyira nincs erejem felkelni többször a "naccsasszonyhoz"...
Úgyhogy melettem alszik-eszik, sajnos nem tudom, hogy mikor büfizik, mikor pukizik és mikor rottyant, mert azt már nem tudom követni. Úgyhogy folyamatos szopizás volt az egész iccaka - s ez mindkettőnket kifáraszt...
Asszem ezt sürgősen be kell szüntetnem, mert nem lesz ez így jó.
Attól is tartok, hogy fázik a kiságyában, azért nyöszög, ha berakom. Majd iccaka kiderül, mire lesz energiám...

Csöre: nálatok is működik a "túlfolyó-effekt"?
Nálunk is szokott néha úgy kinézni, mint egy kismalac, csupa tej a szája, az arca, az elégedett kerek feje meg messziről árulkodik: tele vagyok, anyám, hadd büffentsek, egy kicsit - aztán majd folytathatjuk... :shock: :D Ehhez ha ébren van, akkor még jön a nagy, elégedett szempár, meg a néha mosolyba ránduló arcizomrendezés... Ez a lyány tényleg Buddha... :D

Na megyek, vár az én Buddhám... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kedveseim!

Köszönjük a részvétnyílvánításokat, Nagypapának így volt jobb, asszem megváltás volt neki.
Meg tudjátok: csak átment az út túlsó oldalára, s onnan leseget át hozzánk, rá-ránéz az unokákra. :(

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata, részvétem nagypapa miatt.

Köldökcsonk: mi pont egy hetesen váltunk meg tőle éjszaka. Azt mondták, hogy utána még azért kezeljük alkohollal, és hintőporral. Még egy kicsit sebes.

A mellem állapota: tegnap miután evett a jobból és lefejtem, lefejtem a balt is.(jobb után nem kell neki a másik, mert így is a száján folyik ki a maradék :D ) Eredménye: alig várom, hogy feleklejen, mert majd szét durran. Pedig két órája evett.

Az éjszakánk: megvolt első hasfájós esténk. Szegény úgy húzta a lábát a pocakjához. Megmaszíroztam, megtornáztattam a lábát, jött egy nagy puki, utána hajnali kettőig aludt.(éjféltől) Aztán negyed hatkor kelés, evés, és képzeljétek el, fél 10-kor már úgy keltettük fel, mert már igazából é sem bírtam. (remélem nem gáz, hogy 4 órát aludt egyben. Gondolom jól lakott. :P )

Csajok, nektek is fáj még a szeméremcsontotok? A többi már kezd helyrerázódni, de ez az egy nem akar még. Érzékeny nagyon, és ugyanúgy fáj, mint mikor ZSófi még bent volt.

Kép
Kép
cs_erika

Na jól van csajok, ez így nem ér!

Kata most Te ríkattál meg! Megható volt a szüléstörténeted. :D

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok Csajok!

Jelezném, hogy tegnap mi is beléptünk az éjjel nem alvók klubjába. Rettenetes volt nekünk is, Olivérnek meg különösen. A végére berekedt, mert egyszerűen semmivel nem tudtuk nyugtatni, végül köztünk aludt valamennyit, illetve még reggel is csak a hasamon tudott elaludni.
hanna30_apa

köszönöm a megnyugtatást, lehet tényleg a tejszag a ludas...

Sajnálom a hasfájós, nem alvós éjszakákat :(

Batkata, részvétem :(

Pelus: most Libero 3-6 kg, előtte Pampers volt. Szerintem a Libero jobb, a Pampersből oldalt nekem többször is kifolyt a kaki. A libero nekem olyan masszívabbnak és vastagabbnak is tűnik.

Köldökcsonk: én miután leesett, nem ápoltam alkohollal, csak napi 1-2-szer hintőporozzuk. Mivel szépen gyógyult, nem váladékozik, szerintem fölösleges (bár ezt senki szakitól nem kérdeztem meg...de működik, már 2 hete leesett).

Kérdés: mivel Levi manó egész nap ölben szeret lenni, súlya meg lassan súrolja az 5 kilót, gondolkodom, hogy beszerzek valami babahordozó eszközt neki. a kövektezők jönnek szóba.
- kenguru - a brendonban vannak hiperebbnél szuperebbek (na az áruk is olyan hiperszuper, van még 30 ezer fölött is :shock: ) ez tűnik a legegyszerűbbnek.
- kendő - az vele a bajom, hogy túl bonyolultnak tűnik, nekem olyan kellene, amivel egyedül boldogulok itthon...
- mei tai - ez a legszimpibb, de állítólag csak 2-3 hónapos kortól ajánlott.

Valakinek van-e tapasztalata, melyikkel a legkönnyebb egyedül boldogulni?

Kép
vickybabe

Yess és ma 4 hetesek vagyunk!

Képzeljétek, kivittük Levit levegőzni, először hosszabb időre (vagy negyed órára), úgy beájult, 2 órát aludt, cicizett, majd rögtön aludt tovább. :lol:
Ti már levegőztök kint? Batkata olvastam, hogy ti már babakocsiztatok is! :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Katuska hírek: Petra még nincs :( A szobatársam egy sültbolond. Azt sem tudja,mi a méhlepény, az NST az neki TNS, gátmetszésről nem is hallott! Gyűjtöm a köpéseit! Katuska

KépKép

KépKép
kata8110

Köldökcsonk: nekünk még ott figyelé a pocakon...remélem ez nem baj. Ápolom rendesen és már tényleg nagyon szottyadt kis valami, semmi váladék, csak ragaszkodik a helyéhez :roll:

Nem alvás: Martin éjszaka fél egytől fél 6-ig durmolt, akkor Anya rohamléptekkel átsurrant vele a gyerekszobába, Apa meg húzta a lóbőrt tovább. Szegényem akkorát kakilt, hogy csak lestem :lol: Gyorsan tisztába tétel, köldökcsonk, és hami! Aztán bealudt 2 órára, én is 1-re :oops:

Levegőzés: bár még csak holnap lesz 2 hetes, annyira szép idő volt, hogy kint töltöttünk 10 kemény percet a napocskán, eszkimónak öltözve. Olyan nagyokat szívott a friss levegőből és közben olyan kis elégedett manófeje volt :D Most durmol :wink: Mindjárt dobok pár képet is.

Blogot javítom :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Tokaherceg :lol:
Kép

Nagyfiú
Kép

Levegőzünk
Kép

Amint kicsit látszódik, nekünk is vannak 'tejkiütéseink' :)

KépKép

KépKép
kata8110

KAtuska szegényem kifogta...

Viki: én ma 50 percet szellőztettem Sacit. Korábban is volt már kint 15 perceket (5-10-15) ma szépen sütött a nap, elég volt egy pulcsi + mellény rám, ő meg bebugyolálva, azóta is alszik.
Igaz, ma egyébként is jól alszik. Jöttek anyósék, hogy megnézzék, és hát ilyen "aktivitással" honorálta. Egyszer volt fent 6 óra alatt ... kelhetne már, durran a cickó :? (Ja, és remélem, nem éjszaka pótolja az ébrenlétet)
Hordozóeszköz... hát, mi a kengurut használtuk, nekem nem jött be, nagyon fájt a derekam tőle. Most gondolkodom a kendőn. A harmadikat nem ismerem, de most felkeltetted az érdeklődésem, rákeresek :)

Kcs: nekünk 15 naposan esett ki, semmi seb, váladék nem maradt a helyén, úgyhogy még aznap hintőporoztam, azóta semmi. Nekem a védőnéni mondta, hogy nagyon csínján az alkohollal, mert irritálja a bőrét... ezek szerint a védőnők is több iskolához tartoznak :wink:

Batkata: hogy túlfolyás, az nem kifejezés :) Katuska szerint testápol a csajszi :D

Kata: egy tündér a kisfiad :D

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: