Képzeljétek, ma megjött... Meglepődtem rendesen! Már kezd fájdogálni a hasam...

Lőttek a hétvégi nagy pancsimnak.
Bocika!
Gratula tesódnak a babához! Nagyon jó, hogy ennyi helyen születnek egyszerre uncsitesók. Nálunk sajnos még az esélye is kilőve: Apa is, én is egykék vagyunk. Na ezért lesz tutira Zsófinak tesója! Nem jó egyedül.
Gabi!
A Meningo oltás fizetős ugye? Mennyit kóstál? Ti Rota ellen adattok be? Én tök tanácstalan vagyok, hogy milyen oltást érdemes beadni. Feleslegesen sem akarnám ilyennel traktálni Zsófi szervezetét.
Manna!
Domi akkor rád ütött alvás terén.

Nem semmi, hogy mennyit bír aludni a kissrác!
Mennek a drukkok a mai vizsgálathoz!
Mági!
Én nem teszem tisztába éjjel Zsófit. A doktornénink mondta, először le voltam rökönyödve, hogy basszus, ezt mégis hogy gondolja… Amikor átalussza az éjszakát, akkor sem keltem fel peluscserére, úgyhogy úgy gondoltam, hogy ha fel is kel szopizni, akkor sem csesztetem ezzel. Olyankor általában még a büfi is elmarad. Szopi, kóma, aztán zutty vissza a kiságyba.
Eszterke!
Nálunk kaki kifolyás volt hátnál. Pamperst használunk, de most vettünk egy csomag Liberót, hogy megnézzük, melyik jobb. Hát egyértelműen a Pampers a befutó. Igaz majdnem kétszer olyan drága, de a Liberó pl. korántsem olyan rugalmas, sokkal nagyobb és merevebb. Plusz a terpeszpelusunk betétje vmilyen műanyag és Liberó használata esetén a rugi meg a body is nedves lesz alatta, nem szellőzik rendesen. Pampersnél ilyen gond szerencsére nincs.
Tejci:
Én nem fejek. Amíg fejtem, addig teljesen felborult a kereslet-kínálat. Amióta nem teszem, azóta minden ok.