Sziasztok!
Zsu!
Nem tudom, hogy a méhszájsebet hogy fogják csinálni, de a dokim valami lézeres akármiről beszélt, amivel még aznak haza is jöhetek. Ha még hozzácsapjuk az átjárhatóságit, lehet jobb lenne bent maradni legalább 1 napot, de majd hétfőn mindent rendesen átbeszélek a dokimmal és sürgetni fogom a beavatkozásokat! vagyis minnél elöbb át szeretnék esni rajtuk!
A lapar igen szar, nekem már volt, és utána majd 1 hétig szorított a sok levegő s hasüregemben. Fujjjjjj. Azt nem akarom megint!!!
Pici!
Mikor mész a géndiagnosztikára??? Biztosan nincs semmi gond a picuroddal!!!! Csak pozitívan!!!
A méhszájsebre azt mondta z orvosom, hogy a sima úton szülő nőknél alakul ki általában, és akár ez is okozhatja a továbbiakban a sikertelen próbálkozást. Az elején, amikor kiderült, hogy ott van, megcsinálta a citológiát és azt mondta, hogy ha annak jó lesz az eredménye, akkor mehet a babaproject, de ha nem műteni kell. Na, akkor jó volt az eredmény, de legutóbb pedig azt mondta, hogy, ha a második 3 havi Closty után sem jön össze a baba, akkor meg kell műteni, hogy ezt is kizárjuk, mint lehetséges okot.
Szóval ez a helyzet. Erre fel mondtam én, hogy akkor legyen egy átjárhatóságim is. Vagyis majd mondom neki hétfőn!
Legalább csak 1x kell szenvednem a fájdalmak miatt + lelkileg, mert igen lelkizős típus vagyok.
Nika!
Ezt a tortát te csináltad Gegének?? Csúcs szuper lett! Miből van a felirat és a szám? Marcipán?? Nagyon édes a képeken! Megzabálom!
Cat!
Én is olvastam + láttam ezt a hírt, és ahogy belegondoltam, hogy ott alszanak azok a kis ártatlan picúrok, valami elmebeteg meg álmukban leszúrja őket.... Már sírtam is. Én belehalnék, ha a fiammal történne valami!!!! És ezzel szerintem minden szülő így van!
Sissi!
Tényleg! Látszik már a pocid??? Ha tudsz tegyél fotót!!!!