A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na van digi.Most majd lehet vissza állítani az adásokat oda ahol voltak mert a diginél máshol jön be.De lesz minimax(mesecsat).

Kép
martik77

Ugye, ezt a nyelvjárásügyet nem értetted félre, vagyis nem bántásnak veszed, hogy megemlítettem? :oops: :roll: :? Bocsánat, ha igen, hülye egyenes ember így jár, minek mond ki mindent. :oops: :oops: :?

KépKép
benó

Laptetű!!! :D :D
Oké, örülök, hogy már meg is csinálták. :D

KépKép
benó

Nem értettem félre!!

A rendes anyám is tájszólással beszél.Mindent Á-val mond,Ózdi. :)

Na megyek tényleg csinálom a kaját,de azért vagyok időnként.

Kép
martik77

Akkor jó.
Én is leszűröm a krumplit.

KépKép
benó

Időnként.... :lol: :lol: :lol:
Én meg hastáncruhában vagyok, hülyére röhögnétek magatokat, ha látnátok. :lol: :lol: :lol: És hastánczenét hallgatok, picit hintáztattam is a hasamat rá, csak módjával, de szeretik, mert nem fáj közben semmim. :D

KépKép
benó

Hazajött a Gy., gyorsan le is fényképeztettem magam vele. :D MAJD felrakjuk a képeket. :lol: Fej nélkül. :lol:

KépKép
benó

Sziasztok, megint csak futában :(

Képzeljétek, anyósom tegnap szívinfarktust kapott. Ő hívta magának a mentőket, bevitték ott a kórházba, aztán este hozták Pestre, ahol azonnal műtötték... Most intenzíven lesz két napig, aztán vizsgálgatják... Tudjátok, hogy nem vagyunk nagy barátságban, de azért ez nagyon szar dolog :( Szegény A. sírt mint egy kisgyerek, nagyon rossz volt tegnap! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Helló Szilzi!
Ó, szegény Attila! :cry: :cry: Meg anyós! :cry: :cry: :cry:
Bakker.
És be lehet menni hozzá?

KépKép
benó

Látom itt nálatok, minden ok, Ildikó gyógyulgat, Zsuzska pirizik... Zsuzska, nekem is fájt a hasam a gyógyszer mellett is, de az első hónap szerintem még nem mérvadó, majd a másodikban lesz kevesebb is...
Ildikó, én ezt a husit tuti kipróbálom :wink: , de a prézli az a zsemlemorzsa, ugye? :oops: És csak abba forgatod, vagy bepanírozod? :oops:
Tancsu, örülök, hogy kicsit vidámabb vagy :D Olyan jó, így olvasni téged! :wink:
Timi, kellemes masszázst majd neked! :wink:

Kép
szilzi

Szia Benó,

belehet menni, már tegnap este 11 körül is voltunk benn, A. most is ott van. Bár szerintem nem nagyon örülnak az intenzíven, ha túl sokáig ott vagy... :? Na mindegy majd szólnak...

Kép
szilzi

Megkaptam a dvd-t Benó! :D Nagyon szépen köszönöm! :D :D :D Sok puszi érte! :D Fiúcskák?

Kép
szilzi

A prézli az a zsemlemorzsa szerintem, a másik kérdésedre nem tudom a választ. :wink:

Persze, majd szólnak, nem a hátatok mögött fogják mondani, ebben biztos lehetsz. :D Jó, hogy be lehet menni, legalább szegény A. is megnyugszik. De azért majd te is bemész, ugye? :roll:

KépKép
benó

Szívesen. :D
Fiúcskák jól vannak, szerencsére. :D :D :D

KépKép
benó

Ja, bocs, tegnap te is voltál, oké, azt nem láttam.

KépKép
benó

Persze, hogy bemegyek! Ma dolgozom egész nap, de holnap bemegyek. Tegnap éjjel is bennt voltam. Reggel bevásároltam neki egy pár dolgot, azt bevitte az A.
Épp most hívott, hogy kijött, jól van, evett fánkot, jó kedve van! Megnyugodott az A. egy kicsit.

Másik hír, az A. megy dolgozni hétfőtől!! :D Valami beszerzős dolog, ismerős által! :D

Kép
szilzi

Na, ez nagyon jó hír, Szilzi! :D :D :D :D Szuper! És az is, hogy megnyugodott kicsit! :D :D :D Te meg rendes vagy anyóssal, bár ezt nem is lehetne máshogy talán.... :roll: érted. :D

KépKép
benó

Egyik haverja ismerősének van egy építkezési vállalkozása, oda megy beszerezni, árut fogadni, rohangálni mindenfelé! :roll: Remélem egy darabig bírni fogja! :wink:

Kép
szilzi

Bízzunk benne. :D

KépKép
benó

Nem Benó, ezt nem lehetne másképp, hiszen mégiscsak a férjem anyja!!! És az, hogy engem megbánt, veszekszik vagy bámi, attól én tudom, hogy imádja a fiát és bármit megtenne érte... És ez becsülendő...

Kép
szilzi

Elmegyek ebédelni, délután jövök még ha hagynak! :roll:

Kép
szilzi

Hát, ja.... :roll: :D

KépKép
benó

Oké, helló, mi meg lépünk néhány helyre, amit már napok óta halogattunk (posta, könyvtár stb.). Puszi mindenkinek

KépKép
benó

Szaisztok...

Szilzi:jobbulást anyósnak és gratula A. munkájához...:)

Benó:várjuk a képeket...:D

Voltunk sétálni,,postán,tzescoban,cukiban..:)

Megebédeltünk,most menek játszani inassal...

Majd még bekukk..cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Gergő már majdnem hasra fordul!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Jó sok mindent csináltatok. :D :D
Tyű, már majdnem hasra fordul? :shock: Azt félévesen szokták, ugye? :D :D :D :D Majd megnézem a táblázatban.

KépKép
benó

Igen, jól emlékeztem, azt mondja a táblázat, 6 hónapos kor környékén van ez. :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, szerintem a GY. megint elaludt. :x 1 óránál tovább nem várok rá, az biztos, megyek a fenébe egyedül. :x

KépKép
benó

Na újra itt vagyok! Tancsu, csoda ez a gyerek! :D Már ahogy született, illetve előtte már a haalmas pocakod :D :D

Benó, ne mérgelődj, hadd pihenjen. :wink:

Kép
szilzi

Nem mérgelődöm. :lol: :lol:

KépKép
benó

Na azért! :lol: :lol:

Szerintetek, ha főzök ki szilvásgombócot és még melegen beteszem dobozba és befóliázom, azt úgy belehet vinni a kórházba? :roll: Mert a fánkot, amit reggel küldtem, ugye megette. De mégsem akarok mindennap ugyanazt vinni :roll:

Kép
szilzi

Szerintem igen. Erre a Márti tudna jobban válaszolni, ő biztos tudja a kórházi etikettet. :roll:

KépKép
benó

Na ok, akkor Márti a tiéd a kérdés! :wink:

Kép
szilzi

Ja, ja. :D

KépKép
benó

Mentem.

KépKép
benó

Itt vagyok!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Na látom leléptetek.

Szilzi igazad van akármilyen is az anyós mégis csak az A.anyukája!!Szóval jobbulást neki!!!

Szerintem vihetsz be neki nyugodtan kajcsit csak sósat és túl zsírosat meg fűszereset nem nagyon szabad!!!

És lehet nem fogja megenni,csak megkívánta.Ez ilyenkor normális.Ki van nagyon merülve és a szívének még rendeződnie kell!!!!
Sajnos van,hogy követi egy másik infarktus is ezért kell vigyázni!!Nem szabad kifárasztani!!!

Tancsu szerintem már elkezdhet oldalra fordulni.
Nem lényeges mit ír a könyv az a nagy átlagot veszi!!!

Kép
martik77

Szia Márti! :D

Igen, neki is volt egy délután és este a kórházban volt mégegy kezdődő, ezért is hozták már tegnap este fel és katéterezték.

Ok, akkor a szilvásgombóc az jó :roll:

Kép
szilzi

Nem érezte,hogy valami baj van??Minden betegségnek van előjele!!!!

Pl az infarktusnál szinte állandó hányinger van meg gyomorfájás.(mármint már hetekkel előtte)

Kép
martik77

Megyek lepihenek,mert most lettünk kész mindennel.
Szilzi írd meg ha bármi kérdésed van!!

És ne dolgozz!!!Nem éri meg!!!! :lol: :wink:

Kép
martik77

Ne mondj ilyet, hogy nem éri meg, én egész eddig hajtottam az A-t dolgozni! :lol: :lol: :lol:

Ő csak tegnap volt rosszul, de nem annyira, hogy orvoshoz menjen... Egy kis hányinger, gyengeség... Na de ne paráztassuk egymást! :wink:

Jó pihenést Márti! :D

Kép
szilzi

Szia Szilvi!
Sajnálom ami a mamával történt, főleg A, miatt.
A.munkájának örülök, reméljük ő is élvezni fogja. :wink:

Kép
muzsuzska

Én idáig fetrengtem, mert úgy görcsölök mint még soha.

Kép
muzsuzska

Óriáscsecsemő született Miskolcon, a 64 centiméteres kislány súlya 6200 gramm – tájékoztatott Csiba Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház igazgató-főorvosa. Az édesanya császármetszéssel hozta világra a babát, aki az ináncsi család harmadik gyermeke.
A miskolci kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán kedd délután, császármetszéssel hozta világra Tóbiásné Meczó Melinda ináncsi lakos 6200 grammos, 64 centiméter hosszú leányát. „Ilyen súlyú csecsemő születésére sem osztályunkon, sem az országban nem emlékszünk” – közölte a főorvos.

A szokatlanul nagy testsúly miatt az újszülöttet kivizsgálják, ezért a csecsemőt a koraszülött- és újszülött-patológiai osztályra helyezték át - tette hozzá.

Az édesanyának egyébként ez a harmadik gyermeke, előző kettőt természetes úton szülte meg, annak ellenére, hogy azok a magzatok is nagy súlyúak, 3900 grammosak voltak. Jelenlegi terhessége alatt betegsége nem volt, a császármetszést is csupán a magzat szokatlanul nagy súlya miatt kellett elvégezni – mondta Csiba Gábor.

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi! :D

Milyen híreket találsz Te? :shock:

Én ismindig görcsöltem a gyógyszer mellett is. Te jobban görcsölsz mint a gyógyszer előtt? Pedig Te eddig is nagyon megkínlódtad! :(

Kép
szilzi

Zsuzska, nincs valaki a Tapolcai fóumban esetleg, akinek immunológiai oka volt a meddőségnek? Nem nekem kell, annak a csajnak kérdezem, akiről meséltem, hogy már töb lombikon volt, de már régen!

Kép
szilzi

Híreket olvasok de a hírkereső is átment már mocskos szennylapba!

Na, most görcsölök igazán! Eddig nem igazán volt ilyen, de még hasonló sem...... :evil: :evil: :evil: :evil: Még a víz is szakad rólam, még jó hogy szabadnapos vagyok.

Kép
muzsuzska

Nem tudok róla, ma derült ki az egyik csajnak ,hogy az 5.lombik sem sikerült. :evil:

Kép
muzsuzska

Megyek fetrengeni, lassan elgondolkodom a gyógyszer beszedésén.

Kép
muzsuzska

Azért ez tuti nem normális ekkora súllyal,hosszal!!!! :shock: :shock: :shock:
Arról nem is beszélve,hogy Ináncsot a kisebbség nagy része tölti ki.Jövedelempótló,munkanélküli,állami gondozott gyerekek kivétele(jó pénzért)Na mindegy. :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: