A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

csak addig amig megkapta utána mintha mi sem történt volna incselkedett a dokinénivel :):):):):

nika70
Salgótarján

wowowow laptetőú

nika70
Salgótarján

Édes :lol:

Ilyenkor annyira sajnálom őket,olyan kis elesettek :cry:

Szia Zsuzska!

Én még dolgozom :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

GAbi!
Gratulálok a mostani eredményedhez!!! a többi is szuper lesz madj!!!!

Nika, Cat, Asiye!
NAgyon édesek a gyerkőcök !!!!!Már én is úgy szeretnél ilyen képelet látni a sajátomról :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szegény Törpiri!

Meddig vagy ma bent????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

1/2 7-ig :cry:

6-kor zárunk,leszámolás és irány haza :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

akkor már csak egy óra van hátra.... kitartást neked!!!!!

Hogy birod a munkát ekkora pocakkal?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

lehet szívtelennek hatok majd de amitmeg kell kapnia azt meg kell én sosem aggódtam az oltás miatt magam sem így nem viszem át gegére sem hogy félni+ +kel+l tőle

Gergő belenyomkodott :D:D:D::D

nika70
Salgótarján

Hát a héten kezdem érezni,hogy már egyre rosszabb ennyit ülni.
Bedagad a lábam estére és ettől sik ideg vagyok,mert azt hiszem baj van(olvastam,hogy ez a toxémia jele is lehet),aztán mikor otthon vagyok és jövök megyek,csinálom a dolgom akkor meg semmi,ugyhogy tuti a 8 óra ülés a baj.(1 héten egyszer vagyok igy estig,akkor meg 10 óra)

Pedig már doboz is van a lábam alatt....ja és már egyre feljebb van ez a lányka,már nem tudok úgy a gép elött ülni se,mert akkor már bökdös,hogy húzzam ki magam,mert úgy neki nem jó :wink:

Úgyhogy a héten úgy döntöttem,hogy nem dolgozom febr.20-ig...még 2 hetet lenyomok és vége!! :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én sem úgy értem,hogy nem akarom neki beaadatni,kell és kész,de olyankor annyira kis elesettek :cry: Én nem idegesitem magam rajta,csak egyszerűen sajnálom...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lányok hoztam egy-kép képet :wink: :wink: Remélem örültök neki:
Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Jobbról egy balról egy 16 hetes pocak :wink: :wink: :wink: a tükröt nem ér nézni :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi

De jó kis pocid van. :lol: .én kezdek már bálna formát ölteni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd engem is megnézhetsz a vége felé :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Életjel mobilnetről (kölcsön):
minden rendben, csucsu egy istenáldása, feldobta a lakásunkat a függönyökkel, Cat sms-ei is tartották bennem a lelket! :D
Sokat gondolok rátok, T-emberke aszonta, 1-2 hét, és lesz netem!
Vigyázzatok magatokra!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szijjjja Nemlajos :lol:

Gondolunk rád sokat,mondd annak a T-embernek igyekezzen :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

gabi:ezmár láthatóan babás poci :)Ű:)

na teszek pár képet gegéről szülinapos ajikkal bulis kép nincs mert a gépünk carakodik éscsak sógóromék csináltak videót :) az meg nincs még nálunk meg a tv-t is megmutizom:)

Kép Kép

Kép Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Mini!
Nagyon helyes pocakod van, szépen gömbölyödsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pici!
Rólad is kérek képet!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nemlajosdejó hogy jelentkeztél remélem hamar lesz neted

nika70
Salgótarján

Pici nagyon kis gyönyörű,a múltkor rakott fel képeket,olyan mint egy manöken :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na akkor majd igyekszem megkeresni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szoiasztok!

Apa ma takarékos volt, és azt mondta, hogy +2 ezerért ne kérjünk képeket, majd a DVD-ről kiírjuk.
Jelenleg még nem találtam olyan programot, ami felismerte volna a formátumot. Egyik gépen sem. :(
Így csak kettő van, amit meg tudok mutatni Marciról. Pedig voltak jobbak is. Állandóan előrebillentette a fejét, és nem lehetett róla jó képet csinálni. Ha mégis , akkor pedig elkapta gyorsan a fejét, és azért nem lett jó.

Íme a két kinyomtatott fotó:

Kép Kép

Egyébként most úgy látta a nő, hogy kicsit több a magzatvíz. Ez lehet a cukor miatt. De szerencsére a méhlepény jó állapotban van.
És Marci az Ő véleménye szerint is nagyobb két héttel.
Vendég

Gabi!

Szép a pocakod!

Pici!

Nekem Gasztonyi csinálta a 12 hetes genetikai UH-ot. Jó orvos, de kevésbé volt kedves, mint a másik a 18 hetesnél. Igaz, hozzá már úgy mentünk, hogy valami baj van, és ő csak megnyugtatott.
Biztosan másként viselkednek ilyen helyzetekben.

Ja, és a mostani UH-on sem látszott semmi cysta Marci fejében. :D
Vendég

Sziasztok!

Cat:nagyon jók a képek Marciról. Akkor vszinű tényleg hamarabb fog érkezni mint ahogy szeretnéd is.

Gabi:szép a pocakod!!! Nekem még nincs ilyen ,de már csak pár hét.

Nemlajos:örülök,hogy bejelentkeztél. Várunk vissza.

Zsu:holnapra mennek a drukkok.

Én jól vagyok ma voltam bennt a postán. Kicseréték az ágyunkat most megint tök szupi ágyunk van.remélem ez nem magy tön kre 5 hónap alatt.
A cukor értékeim elég jók igaz ma ebéd után 7.2 volt viszont a vacsi után caak 4.6 :) ennek nagyon örültem.
Mondjuk rájöttem,hogy nem fogo halálra stresszelni magam,mert az se kedvez az értékeknek.
Viszont a diétát elég jól be tudom tartani.Nem is vagyok éhes. Ma mondjuk bűnöztem és ettem egy kis milli túróvarázst.

Remélem holnap hamarabb tudok jönni.
Vendég

Jó reggel Mindenkinek!

Gabi!
Neked milyen szép nagy pocid van már.
Nekem még picike.
Bár most fogytam is a sok sírás, és idegesség miatt.
Majd délután teszek föl én is.
Most nem tudok, mennem kell, Raulra vigyázni.
Utána meg védőnőhöz.

Törpiri!
Pirulok.. :oops: :roll: :oops: :oops: :oops:
Köszi a bókot.

Nemlajos.
Már nagyon hiányzol, sürgesd a netet...
Puszillak
És majd hozz képeket a szép kis lakásról.

Cat!
Marci nagyon szép, kis édeske.
Remélem kedves lesz velem, a Gasztonyi.
Mert most nem vagyok olyan lelki állapotban, hogy durván bánjanak velem.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jó reggelt!

Cat!
Nagyyyon éééééééééééédes MArcika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stramm kislegény lesz majd :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Sissi:
Hajrá diéta!!! Biztosan tudod majd tartani és nem lesz semmi baj!!!!!

Pici!
Nyugodj meg, biztosan kedvesek lesznek veled!!!! Egy kedves kismamival ki ne lenne kedves????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, aki nem kedves, azt megverem!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Nem úgy értettem, hogy nem kedves...
CSak olyan átlagos volt. Nem magyarázott különösebben, nem nagyon kérdezgetett. Olyan orvos volt.
Bátorfi pedig nyugtatni próbált. Igaz, hozzá már úgy mentünk, hogy találtak 2 cystát, és amiatt izgultunk.
GAsztonyinál pedig még minden rendben volt egy tökéletes kombinált teszt eredménnyel.

Szóval nyugi! Orovsilag biztos a legjobbat kapod. És tuti kedves lesz veled.

Ne sírj, mert az nem tesz jót a babának! Úgy érzi, hogy nem bízol benne teljesen. Hidd el, Ő teljesen egészséges, Neked pedig enned és híznod kell, hogy legyen elég tápláléka!

A pocakod pedig? Szerintem neked még várnod kell, hogy látványosan növekedjen, Erős a hasizmod, és az visszatartja.
Vendég

Jó reggelt!

Zsu:mikor mész az uh-ra???

Pici:tudom,hogy ideges vagy de azért egyél.Próbálj kikapcsolodni, nézd meg a Mamma miát szerintem az nagyon jó nyugtató.
Vendég

Cat: Marcika nagy édes és szépen kivehető a képen. Ha ilyen képeket nézek mindig eszembe jut , hogy ez maga a csoda. :)

Kép
csucsu05

Köszönöm Marci dícséretét!

Bár én jelenleg kritikusabban állok a dologhoz.
Amikor Beni kicsi volt, el voltunk tőle ájulva, hogy milyen gyönyörű baba. Később visszanézve a képeket, rájöttün,hogy leginkább teljesen átlagosnak mondható.
Így most inkább kívülállóként nézem, és úgy látom, Marci is átlagos.

(De nekem azért gyönyörű. :D )

Ha érdekel valakit a köldökzsinórvér levétele, tegnap hallottam egy új cégról. Nekem szimpatikus amit olvastam róluk a neten:

http://cordcenter.com/hu/index.htm
Vendég

Cat: Ne viccelj!! nem átlagos sem Beni sem Marci. Neked pedig a világon a legyszebb. Ahogy Benit elnézem mindent lehet róla mondani csak azt nem, hogy átlagos. Marcit még úgye nehéz megállapítani bent de ha kint lesz szerintem nem lesz panaszra okod ha a bátyjára hasonlít:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Azért ha megnézed az előző oldalon, akkor látod, hogy négy és fél hónaposan, de még 9 hónaposan is olyan kis golyófejű volt Beni. Ahogy elnézem, Marci ebben hasonlít rá.

Remélem a szempillái és a szeme is olyan lesz majd!

Beni egyébként sokat szépült. Remélem ez a trend megmarad nála, és felnőtt korára igazi szívtipró lesz. :D Mindkét fiam. :D
Vendég

Sziasztok!
Megint itt!
Bocs, hogy tegnap nemjöttem, de apa itthon volt szabin és inkább vele foglalkoztam.
Tegnap rendesen megjött piri. Viszont dokihoz sehogysem tudtam volna elmenni, mert mint utóbb kiderült, rosszul emlékzetem rá, és nem csüt., hanem szerdán rendel este. Na, de mindegy is, majd megyek hétfőn hozzá, addig piri is lecseng és meg is tud vizsgálni, aztán megbeszélem vele a továbbiakat. Apának már mondtam, hogy valószínűleg a méhszájseb műtétet most már nemúszom meg, és hogy akkor ha már egyszer lesz egy beavatkozás (ha lúd legyen kövér), megcsináltatnám az átjárhatóságit! Hiszen OK, hogy Dani a 2. hónapban összejött, na de hogyan!? Elötte májusban volt a cisztaeltávolításom és ugyanakkor a doki megcsinálta az átjárhatóságit is. Így jött össze a fiam augusztusban. Szóval, lehet csak ennyi kellene tesókának is. Hát, uccu neki!

Zsu!
Olvastam egy másik topikban, hogy neked már volt ilyened!
Mik a tapasztalataid???

Cat!
Nagyon aranyos Marcika!!!

Gabi!
Igazán formás a pocakod!

Csak irigykedni tudok (de jó értelemben)!!!

Bár, tegnap este néztem a bátyámék csöppségéről a képeket és elkezdtem sírni. valahogy olyan kilátástalannak tartom a helyzetet!!! Meg igazságtalan ez az élet! Annak, aki nem is akar, rögtön összejön, aki meg már szeretne csak a kínlódás jut!
Na, de mindegy, nem is izgatom fel magam megint ezzel!

Megyek főzni, aztán jövök!

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok vagyok, csak nincs nagy kedvem irogatni :wink: de azért olvaslak titeket, ha nem nagyon megy ma se a topik.

Cat!

Nagyon édes Marci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és szerintem Beni nem átlagos, hanem helyes, jóképű fiúcska :wink: :wink:

Pici!
Tényleg próbálj meg másra koncentrálni :wink: :wink:

Zsu!
Várunk majd az eredményekkel, mint mondott a doki :roll: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na akkor egy gyors híradás: hétfőn 1Ore megyek inszemre Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Méhem 9mm, a jobb petefészekben 13, 15 és 17 mm-es petécskék, a balban pedig 13 és 15 milis.
Szombaton 4-6 között kell szúrni magamamt hasba.

Mentem dódozni. Este jövök.

Puszika

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Ezek nagyon szép petécskék!
Ebből több baba is lehet, szerintem. Mit szólnátok hozzá?

Andy!

Fel a fejjel!
Mindennek megvan az oka.
Bár tudom, hogy nagyon nehéz Neked, és mindenkinek aki szeretne, de nem jön össze a baba rögtön. Nekem is rossz volt az a hét hónap várakozás. De már szinte nem is emlékszem rá. Szerencsés az emberi természet ilyen szempontból.
És az átjárhatósági szerintem segíteni fog. Én is több ilyet olvastam már.

Gabi!

Olvasgass nyugodtan, ha van mit.
Vendég

Én még mindig a gyereküléseknél tartok.

Szerintetek ebben a színben milyen?

Kép
Vendég

sziasztok :):):):)

Cat MArci nagyon édes ksibaba és Beni nem is átlagos szerintem szép gyerek :)

Andy drukk lehet tényleg hamarabb összejön a vizsgálat után :)

Zsu drukk az inszemhez :)

Pici: nyugi nem szabad sírni az nem tesz jót minden rendben lesz a kisbabáddal nyugodj meg

nika70
Salgótarján

Köszönöm a Beni dícséretek, de nem azért írtam.
Ez az én véleményem.
Átlagos kisfiú átlagosnál szebb szemekkel és szempillával.

De nekem a legszebb a világon.

És ma olyan édes volt a bölcsiben.
Mielőtt bement volna játszani, magától :!: odament Apához, adot neki egy puszit, majd jött hozzám is. De nem én kaptam az elsőt, hanem Marci, majd következtem én is. :D Meg tudnám zabálni olyan édes.

És nagyon anyás lett mostanában.
Tegnap lent nézte a tévét, amíg mi a függönyét tettük fel a szobájában. Egyszer csak nagyon hív... Amikor leértem azt mondta, hogy "Anya, hozzád akarok bújni..." :)

És gyakran csinálja azt is, hogy Apát és engem is odahív, és kettőnkhöz egyszerre bújik.
Evés közben pedig a kezünket teszi az arcára, és ott kell tartani...
Vendég

Sziasztok

Már én is beértem...

Elintéztük végre az apasági nyilatkozatot :wink:

Cat,nekem ez jobban tetszik :lol: Talán mert több benne a narancssárga :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

ANnyira édesek ilyenkor.. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: nekem is ez tetszik jobba. Ez a narancssárga olyan kellemes látvány. Na meg nem kell mindig kéket venni egy fiúnak. És ez a szin még a 3. kislánynak is jó lesz:)
.

Kép
csucsu05

Nekem is tetszik. CSak nem tudom, hogy a világos szürke része mennyire kényes.
Egyébként a másik azért praktikusabb, mert ott sötétbarnával van kombinálva a narancssárga.

De ma megyünk Egerbe, és holnap megnézzük. Az egri Brendonban ugyanis kapható, és ötezerrel olcsóbb is, mint a másik. És a mérleg, amit akarunk, az is olcsóbb egy ezressel.
Vendég

Csucsu!

Beninek nagyon sok narancsárga ruhája volt. Jól állt neki, és én is nagyon megszerettem, hogy ilyen élénk színeket hord.
Ha most vennénk, akkor ilyen színű lenne a babakocsi is. De az elsőnél még nem voltunk ennyire bátrak.
A mostani gyerekülése már piros Beninek. :)
Vendég

CAt: Életben úgyis hamar el tudod majd dönteni melyik a jobb. Szabinának is világos volt és nem volt koszolékony egyáltalán. Na meg ilyen pici babák még nem koszolják össze abban a kevés időben mig benne van.

Kép
csucsu05

Ki fogtok nevetni,de én ha egy pasin rózsaszin inget vagy polót látok elolvadok :oops: :lol:

Már annyira nem mérvadóak a szinek..mondjuk pici babára nem adnék rózsaszint(fiú)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Leglább az apasági megvan. Ez is valami.

Csucsu!

Mi úgy számolunk, hogy kb. 8 hónapos koráig fogja használni Marci. Max. 10. És mivel mosható a huzat, nem hiszem, hogy túl nagy gond lehetne.

Egyébként azt mondják, hogy fél éves korig jobb, ha a hordozóban van, mintha a sportkocsi részben, ami nem dönthető vízszintesig. Beni már 3-4 hónaposan kinőtte a mózest, így azt nem tudtuk használni.
Illetve sokszor elaludt a kocsiban, így csak a hordozót tettük rá a babakocsira és nem ébredt fel.
Hasonlóakra készülök Marcival is.
Vendég

Törpiri!

Az én férjemnek is jól áll a rózsaszín. :D
Mondjuk akkora vállakkal és 192 centis magassággal nem nehéz. :D

De pici babára, ha fiú, én sem adnék.
Helyette ott van a piros, narancssárga...
Vendég

Cat: nekem Szabina hasfájós volt és délután volt, hogy csak a hordozóban aludt el. a védőnő azt mondta semmi baja nem lesz tőle.

Törpiri_: Én is szeretem ha pasin rózsaszin van. Az én férjem hálistennek fel is veszi:) És imádom rajta. Na nem a ciklámen szint hanem a szép pasztell rózsaszint.
MIkor tavaly voltunk Olaszországban ott az olasz pasik szinte mind abba járnak. Volt egy 80éves bácsika nap barnitott bőr és rózsaszin poló volt rajta. Írtó jól nézett ki, hogy ídős létére nem barnában meg feketében járt. Amúgy az én férjemnek van 3/4 -es nyári nadrágja is ami halvány rózsaszín igazi tengerparti szerkó.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: