A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ne tűnjél már el, pont, mikor ide akarom hozni a krumplit. :wink:

KépKép
benó

Visszaolvastam.
Örülök, hogy jó éjszakátok volt, Tancsu és hogy apa megfürdette Gergőt! Nagyon szuper! :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzsi, hát, én úgy emlékszem, hogy gyógyszer után 1 héten belül kell megjönnie, vagy nem jól emlékszem? :roll: :roll:

KépKép
benó

Én is nagyon álmos lettem,mert mikor lefeküdtem és nagyon mélyen elaludtam, akkor fél egykor felkelt a F.és csapkodott, pakolt,mert szétrakodott este a szerszámaival. Sztem el akarta őket pakolni még este, de elaludt. Éjjel felébredt és irtó dühös volt.Már megint. Nagyon hangosan pakolászott, felébresztett. Hajnalban meg 5-kor kelt és megint hangosan készülődött. Fél hétkor ment el itthonról, felébresztett, mert nekem hétkor le kellett vinnem a ház elé aTP papíromat, jött érte a kollégám.

Kép
flóra 11

Megint mufurc a Flórián? :wink:

KépKép
benó

Veled nem, ugye? 8)

Aludj csak nyugodtan, nem kell ám itt velem lenni, csak kárálok :lol: , de ne foglalkozzatok velem. Pihenjetek csak nyugodtan. :D :D :D :D

KépKép
benó

Mufurc őaz egész világgal. :( Főleg magával van baja.

Tényleg megyek aludni.Itt bóbiskolok ülve.

Majd később jövök.

Kép
flóra 11

Rendben. :D

KépKép
benó

Tesóm azt javasolja, hogy dióból legyenek.
Nem rossz ötlet. :wink:

KépKép
benó

Na a szekrényt elvitték!!!!

Lehet pakolni az erkélyen!!! :? Csak most már nem lesz mibe!! :shock:

Kép
martik77

Ja, szóval az erkélyen volt a szekrény, ez az, amit régen el kellett volna vinniük a tesódéknak?
Pakolj dobozokba, az nem jó?

KépKép
benó

Még mindig nem pucoltam krumplit.
Te kitaláltad, mit főzöl?

KépKép
benó

Hozzam a krumplit vagy mész főzni?

KépKép
benó

Na, végre! Elöntött a piri, rohadt nagy görcsökkel jött. Érdekes a tabi papírja azt írja, hogy nincs görcs és egyéb. :shock:

Kép
muzsuzska

Spenót mellé krumpli? Vagy együtt a kettő?

Kép
muzsuzska

szegény :cry: helló :D

KépKép
benó

mellé
nem szokás? :roll:

KépKép
benó

Csatlakozom a normális fenéktörlők táborához! Nekem nem tetszik a műköröm, még a saját se ha hosszú.........Ön és közveszélyes vagyok hosszabb körmökkel. :D

Kép
muzsuzska

Mi nem szoktunk, de te azért szokhatsz! :D Benó féle külön konyha...... :D

Kép
muzsuzska

Mi foghagymásan csináljuk a spenótot és ha nincs húsi hozzá, tükörtojással.

Kép
muzsuzska

szépeket csinál a tesóm, viszont macera a műköröm, nem is minden rucihoz és személyiséghez áll jól, ha nem az az ember stílusa

KépKép
benó

Ezért nem vagyunk egyformák! Szerencsére. :wink:

Kép
muzsuzska

most szokom
lehet, tojit is szokok :lol: :lol:

KépKép
benó

Megyek pakolászni,takarítani, mosni,hajtogatni. :roll:

Kép
muzsuzska

Elgurult egy krumpli. :roll:
Viszont nagyon szép motívumokat tud rajzolni, kis pálmafa, sziget, női arc teljesen kidolgozva stb. ilyen kis helyre, tehát nagyon ügyes. :D Ezt nagyon becsülöm benne, bár nem reklámozom neki, nehogy elbízza magát.... :lol: :lol: :lol: Meg hennákat is nagyon szépeket tud, ügyes, tényleg, volt, hogy ÉN megnyertem egy rajzversenyt az ált. suliban, mert a tesóm rajzolta meg helyettem a leckét, a fene tudta, hogy verseny. És évek múlva visszahívtak, hogy rajzoljak valamit, mert én nagyon tudtam rajzolni gyerekkoromban! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:HIHIHIHIHIHI!!! :lol: :lol: :lol:

Jó, hogy nem vagyunk egyformák, különben a kutya se járna hozzá. :lol:
Megyek, megmosom a krumplit.

KépKép
benó

Na elpakoltuk az erkélyen!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Csoda!!!!!!!!!De van hely!!!!!!!!!Majd a babakocsinak!!!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Hali

Eltünt a motirol aljáról és tetejéről a csik,inas valamit elnyomottt.....
Segitsetek visszahozni.... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!

bibiibiiiiiibibibibiiiiiiii :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Női fej, pálmafa illusztrálva: Kép
Aztán téma lezárva.

KépKép
benó

Inas megevett egy fél üveg sütőtököt...
most ette előszr,amint közelitett a kanál,már nyitotta a száját és nagyokat cuppogott rajta....
Azt hiszem bejött neki....!!!!! :lol: :lol:
Aztán ráivott 110 tejcsit és elájult.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ügyes vagy, Tancsu! :D :D :D
Ti is, Márti! :D :D :D

KépKép
benó

A pókhálós tök horror...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Tyű, barátom, jó étvágya van ennek a kis Inaskának. :D :D :D :D :D :D :D Egészségére! :D :D :D

KépKép
benó

Na menek eltörölgetek mosogatás után,aztán elkészülök és kiviszem levegőzni kicsit...
Most éppen nem esik,menek postára is...:)

Napközben valamikor bekukk...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Aha, az, de te ilyenektől nem viszolyoghatsz, aki állatkertben (vadasparkban, bocsi) dolgozik..... :D :D :D :D

KépKép
benó

Oké, menjetek, de pihizz valamikor, oksa? :D

KépKép
benó

Kinn volt az erkélyen az egyik fele a másik itt a folyosón!!!

L.levitt egy hatalmas doboz lomot ami az erkélyen volt.Szegény úgy szenvedett vele. :?

Zsuzsi legalább már megindult ez a piri :?

Én nem szeretem a spenótot :?

Kép
martik77

Mi az, hogy babakocsi? :shock: Talán babkocsi, nem? :lol:
Vigyorogj, ne csak :? fejet vágj. :D

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: Babkocsi,bocsi félreírtam.Nem is értem! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Őszintén szólva, annyira én se vagyok oda se a spenótért, se a másikért, de ez egészséges :D. Óvodáskoromban gyűűűűűűűlöltem őket és most, kismamakoromban ettem újra legközelebb, addig sose. :shock: Viszont nyersen IMÁDOM a sóskát, jó savanyú, nyami, nyami. :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, így már értem a babkocsit. :lol: :lol:

A nagypapámék kertjében volt sóska, mindig megettük nyersen. :D Úgyhogy most a Gy.-val vettünk is magot és ültetni fogunk valamikor (mikor kell?).

KépKép
benó

Azért nehéz pakolászni az erkélyen mert már van ott egy szekrény(kicsi).Az anyámé volt(a nevelő anyámé)és nincs szívem megválni tőle.Pakoltam már abba is de még így is kellene valami.
Majd megoldjuk.De már így is van hely és ez a lényeg!!!

Kép
martik77

Tesóm még egy levelét hadd másoljam, annyira tetszik:
Előzmény: mondtam, hogy ha folyamatosan irkál nekem az iwiw-re, jöjjön a fórumra (persze, meg ne lássa, hogy csak műkörömellenesek vannak itt, váááááá :lol: :lol: :lol:), és elküldtem neki a körömképeket meg egy hasasat, és erre volt a válasz a következő:

milyen fórum,annyira nem vagyok profi.egyébként nem
> biztos,hogy jó,ha más is látja,amit írok!így állandóan
> nézegetni kell,van -e vmi,az gáz,úgy meg közhasznú ,amit
> irkálok.ESTE MÉG MEGNÉZEM..na jó,du.,hogy mit írtál.muszáj
> porsziznom+kitti nyávog vmin,úgyhogy tényleg puszó .a képek
> tutik,hasad szupinagy,köröm ok.,hajrá!na,porszi,neked
> krumpli.
>

KépKép
benó

Gondolom március környékén.Nincs ráírva a papírra?Vagy nem csomagolt??A sóskát szeretem én is. :)

Foghagymás tejszínes csirke lesz a kajcsi. :wink:
Múltkor is olyan fini volt és gyorsan megvan. :wink:

Kép
martik77

Nagyon jó, hogy van hely. :D Egymásra rakható dobozokra gondoltam én.
Figyi, és pincétek van?

KépKép
benó

Te is nyersen szereted? :D Ha jösztök nyáron (már én is így mondom, mint ti :lol: :lol: :lol:), majd eszel a telken. :D :D :D :D De gyertek ám tényleg! :D

KépKép
benó

Természetesen szeretem, hogy így mondjátok, nem azért mondtam. Íze van a szavatoknak - szép volt? Én is Nyíregyházára jártam, tudod, főiskolára, nem furi, sőt, engem ott jól kiröhögtek, hogy milyen bénán beszélek - pösties nyelvjárásban. :lol: :lol: :lol:
A főiskolán a nyelvészeti tanszéken egy kis ideig "dolgoztam", nem volt nagy munka, a fizetség még kevesebb, de jó volt, gépeltem nyelvjárásgyűjtést, annyira érdekes volt, bár egy szóra se emlékszem, de arra igen, hogy jó volt. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na itt vannak a digi tv-ek

Kép
martik77

Szóval a sóskát mindenhogy szeretem :D

Nincs pince mert itt az örökletes,meg oda adják egymásnak.Sőt van akinek több pincéje is van :x :x :x

Próbáltunk szerezni,de nem sikerült így lemondtunk róla.

Kép
martik77

Én mindig harcos nyelvjárásvédelmező voltam, mert a .... mai fiatalok nem hajlandóak felfogni, hogy a nyelvjárás teszi élővé a nyelvünket, ez adja meg a történetiségét, hogy úgy mondjam. Az érvem: a 19. századig CSAK nyelvjárások voltak, és azok összességéből alakult ki a köznyelv. És ha a nyelvjárások nem lennének, nem lenne múltunk :cry: :cry: :cry:. És persze azért is a Bp. környéki nyelvjárás lett "a" köznyelv, mert az volt az irodalmi élet központja egy idő után (mert volt más is, jaj, ne fárasszalak benneteket :roll: ).

KépKép
benó

Bunkóság, hogy nem mindenkinek jár egy kis pince legalább, mi az, hogy ennek van, annak nincs. :x
Megnyugtatásképpen (a szomszéd tehene is döglik): nekünk nincs erkélyünk, pincénk viszont van, két emberé 1, és iszonyat kicsi így a hely, kb. mint egy erkély, tehát egálban vagyunk. :D :D :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: