A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak, majd irjatok TI is magatokról, babákról jó sokat!

Ettike jó a kocsi amit kinéztél, de szerintem ez talán akkor praktikusabb, ha nem kell fel-le cipelned emeletre. ha van tárolótok, szerintem nem rossz. Most már én is kezdek ráállni, hogy nem álmodozom drága kocsikról, hanem ha mégis kiürül a tárolónk, amit a szomszéd pakolt tele a saját cuccaival, és még le is szögelte, hogy ne menjen be senki :roll: szóval akkor veszünk egy olcsót, hátha azért nem lesz akkora kár, ha ellopnák, és igy lehet az is nehezebb, ha már nem kell a másodikra cipelnem. ha meg nem jön össze, akkor marad valami könnyű.

Bogi nagyon aranyos és ügyes anyukád van!!! szép a függöny nagyon! ha meg már felteszitek az ablakra egyből otthonosabb lesz a babaszoba is! Úgy látszik a micimackós szobák a legnépszerűbbek, mert én is csak micimackós gobelineket csinálgatok! :D :D

Sziszike szépek a bútorok!!! nagyon frankón néz ki!!!! ezeket a képeket elnézve most már egyre közelibbnek tűnik a babák érkezése!!! :D :D :D hamarosan a kis lakók is belekerülnek majd!

Cat nagyon szép volt Beni szobája is, most már majd kettőt kell berendezned, egy kisfiúsat és egy 'nagyfiúsat'! :D Biztos Beni is örülni fog ha megérkeznek a bútorok! és ezek a függönyök tényleg jó árban vannak, nekem azok a régi tipusú, nagy ablakaim vannak, igy majd le kell mérnem, hogy milyen hosszú lenne egyáltalán jó.

Tisa hurrá! ti nagyon toppon vagytok az őssejtes dolgokkal kapcsolatban, és most már bánom, hogy ilyen egészségpénztáram nincsen, mert ha tudom, hogy ilyenekre használható, hát simán nyitottam volna egyet. örülök, hogy sikerült nektek a szerződés! (és kivánom, hogy ne legyen rá szükségetek!!!)

Tasin nemsoká túl leszel a vizsgákon és utána már csak babázhatsz! Nem is tudom, hogy tudsz ennyit tanulni!!! ügyi vagy nagyon!

képzeljétek, tegnap megvettük a kiságyat mi is!!! 40000ért lett meghirdetve, adnak hozzá két matracot is, és elhozhatjuk 35ért! meg is könnyeztem, mikor tegnap este apa mondta, hogy hivta az apuka, hogy szombaton el is hozhatjuk lapraszerelten! pont olyan, amilyet akartunk! Kocska, ez olyan mint a tied is! Kép

most megyek kajálni, mert ma reggel például tényleg dolgoztam, délután meg megint együtt könyvelünk.

Kép
tünemény

Jaj, akartam már írni, de csak érdekesség képpen... amikor kint voltunk Brüsszelben, meg Hollandiába, meg átugrottunk Párizsba is, akkor egy csomó-csomó babakocsit láttam.
Tudjátok most mi a trendi kint???
A nagy háromkerekű Quinny-k, mindenki azzal rohangál. És hozzá a MaxiCosi hordozó...

Kép Kép

Kép
Kép
tisa

sziasztok.

megvan az 5 plussz kilóm oka.......nagyon vizesedik a lábam.tegnap estére már eltűnt a bokám is.és reggel is alig volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
remélem a toxémiát azért megúszom.majd a dokit kifaggatom.

tisa:

én is néztem neten ezt a kocsit mert ilyen hordink van,de nem akarom Alexot hónapokig hordozóban sétáltatni.

a kocsin még gondolkodom.nem tudom,meg is venném meg nem is.nehéz döntés.

tünemény:

van tárolónk lenn,és úgy néz ki kapok majd a hőfogadóhoz kulcsot és betehetem oda.ott csak a mi kocsink lenne.
szerintem hiába veszel könnyű kocsit mert ha a pici már nem pici akkor azzal is megszenvedsz mire felérsz,főleg ha mág be is vásárolsz.pakoltasd ki a tárolót.szép kiágyatok lessz.

nekünk is micimacis az egész kisszoba.teli van világítós matricával a fal :lol: :lol: :lol: :lol:

képzeljétek ma papámék beálítottak egy akkora tortával..........az egész rokonságot körbetelóztam hogy jöjjenek tortát enni.
annyira aranyosak voltak.

mennem kell felkelt Patrik.alig aludt 1 órát :? :? :? :?

Kép
Kép
ettike

Tisa!

Március 30-31-én államvizsgázom....
Nekem is nagyon tetszett ez a babakocsi, csak az volt a bajom vele, ha még vettem volna hozzá mózest, akkor már drága lett volna....
hordozóval meg nem akartam hosszútávon használni
így maradt az ABC, ami hasonló hozzá..

Tünemény! Nagyon szép a babaágyad!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
tasin

Tisa!

Köszi még egyszer a Krio információt!
Képzeld! Nekünk is az egyik örökölt babakocsink ilyen 3kerekű, bár noname, nem márkás.

Tünemény!
Jó a kiságy, egy csomó helyed lesz pakolni a fiókokba és a polcos részbe. Biztos szeretni fogjátok!

Ettike!
Sajnálom a vizesedésed. Egy kis tortát nekünk is küldhetsz így az éteren át. 8)

Kép
gesztenye74

Cat 2kiló? Atyaságoség,te aztán kemény csaj vagy,így betartani egy diétát.
Én a 12n is túl vagyok, és félek is, hogy ez még megy felfelé, de hááát éhes vagyok, ha nem eszek. Kíváncsi vok mit mond ma rá a doki. Tegnapelőtt ettem reggel joghurtot müzlivel,hát rendes hányingerem lett tőle. Bár ha valaki csinálná nekem a diétát, én enném azt. De így olyan nyűgös.
Én ma megyek a dokihoz, szerintem kapni fogok a 13kilóért és a vizesedés miatt én is ezt a diétát fogom kapni. De hogy hagyom ki a tésztáimból a CH-t???????

Elmentem elkérni a védőnőtől a felicitas csomagos kiskönyvet, mert valamelyikünk mindig elfelejti, és pont a legutolsót kaptam meg.
Hát igen, ez egy 4000fős falu és 30kismami van, a szomszéd falvakba, meg jó ha 4-6. Itt szeret a gólya:)

Jajj Cat ez gyönyörű szoba, nekem is ez a szekrány tetszik,de marha drága. És mennyire jó ez az élénk kék. Alig látszik benne a kis manó olyan picuri.

Szia Kisszilvia Üdv.közöttünk! Hihetetlen, hogy még mindig minden nap jön új kismami közénk. Rengetegen szülünk áprilisban. A másik fórumon is már 30 fölött vagyunk, és még mennyi kismami van, akinek nincs nete. Szóval merre laktok? Hol szülsz? Milyen idős vagy? Stb…

Gabka pont ezt akartam mondani, hogy a vásárlásokat már csak febr-ra tervezzük.

Tünemény a szine ilyen, de nincs alul ágyneműtartónk, hanem 1 fiók pluszba a pelenkázó alatt. De nagyon jól néz ki élőben, majd ha meglátod akkor fogsz sírni.

Tisa mi is németben a nyáron ezeket a 3kerekűeket láttuk. De a párom nem akar ilyet, nekem meg mind1.

Ettike figyeld a vérnyomásod. Én mindjárt indulok a dokihoz, majd megkérdem mit tehetünk. Veled mi történt annak idején a toxémia miatt?

kocska

Tisa!
Most beszéltem a Krioval. Szerződésben állnak az Istenhegyi géndiagnosztikával, oda is lehet menni (még időpont sem kell). Nekünk az jobb, mert budaiak vagyunk.
Végül mi is alapcsomagot választjuk.

Kép
gesztenye74

NA megjöttem!
Van jó meg rossz hírem is.
Jó:hallottam a babóca szívhangját
jó a vérnyomásom
vizelettel minden oké
nem utal semmi toxémiára.
Nem jön le a gyűrűm még mindig! :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x

És akkor a rossz: a terhelésnél az éhgyomorral mért 4,9 lett
egy órával később meg 7,3.
Azt mondta a védőnőm, hogy diétázzak mert 8ig nincs baj de 7 fölött azért nem árt odafigyelni.Szóval pápá csoki, üdítő és minden ami ártalmas! :roll:
De azért ma még bűnözöm egy kicsit gyors be is nyomtuk apával a puffasztott rizses milkát és este még eszek vacsira kuglófot.
Most épp kérlelem apát, hogy vasárnap menjen el nekem 1 francia krémesért. :cry: :cry:

Kép

Kép
gabka7926

Hmmm, képzeljétek, most megint utánanéztem a kötelező laboroknak, mert olvastam, hogy dec-jan környékén volt mindenki a terheléses cukron, én meg még nem.
Rájöttem, hogy az előző lehetett az, csak itt nem is csináltak 2 vérvételt, hanem azt mondták, egyek egy könnyű reggelit, és jelentkezzek a laborban pont 1 órával utána. És ennyi :o Na nem mintha hiányozna...

Klassz recepteket írtam ki a karácsony előtti időszakból :D :D :D

icamica

Nekem tegnap este elvégezte a nőgyógyászom a 28-30. héten esedékes ultrahangot is, ez így időben történt.
Viszont a jövő heti cukorterheléses vizsgálaton már 29 hetes leszek. Ehhez képest a védőnő papírja szerint ezt a 24-26. héten kellett volna elvégezni.
Na, mindegy! Most már nem idegeskedek emiatt!

Tisa!
Megkötöttem a szerződést, sőt már be is jelentkeztem a 31. hétre az Istenhegyire a vérvételre. Úgy is akkor mentünk volna 4D-re, ezt most összekötjük. :)

Kép
gesztenye74

gesztenye!
Akkor lehet, hogy még engem is megszadiznak valamikor ezzel a sziruppal? Nem örülök :cry:

icamica

kocska:

mivel a vérnyomim nem volt olyan húúú de magas így semmit nem csináltak.minden másnap mentem a védőnőhöz pisivel és nézte a fehérjét.18.-án 1 keresztes lett,akkor mondta hogy másnap apa vigyen a laborba mert ott pontosabbat tudnak mondani.akkor már 3 keresztes volt és ott mondták páromnak hogy nem ártana bemenni a kórházba.szegény holt fehéren jött haza.bementem és már nem engedtek haza mert a veséimmel lehetett volna gond.20.-án reggel 9 kor bekötötték az oxitocint és burkot repesztettek.6 napot ráhúztunk.de jan elejétől 2 naponta mentem nst-re.és ott ugye mérték a vérnyomim.
és én hiába hagytam el a sót és vedeltem a vizet.
most is hiába iszom napi 5 litert.........
majd írd meg mit mondott a dokid.

Kép
Kép
ettike

Hát tényleg sok mindenen átmentünk a 4,5 év alatt, de már szinte nem is emlékszem a gyötrelmekre. Nagyon nem akartam a lombikig eljutni, de végül az elsőből sikerült a kisasszony. Lotti lesz a neve :D :D

Lányok, aki a Krio Intézetben akar őssejtet levetetni, annak fel tudok ajánlani 5%-os kedvezményes kártyát. Sőt lehet, hogy kettő is van.
Ettike, sajnálom, hogy vizesedsz, remélem nem lesz gond. A kocsi nekem is tetszik.

Mi is megvettük már a babakocsit, íme:
Kép
A mienk piros, használtan vettük, de olyan mintha teljesen új lenne. A mózes még ki sem volt csomagolva. És ami a legjobb, hogy fele annyiba került mint a boltban. :D

KépKép
trinky

Trinky, Icamica, Kisszilvi üdv nektek!
Jó sokan vagyunk már :D , de úgy látom én leszek az utolsó.

Gesztenye:én is a Jánosba megyek jövő héten és nekem is zsemle+tej lesz. Mondjuk nekem a dokim veszi le.

Mi is megkezdtük a vásárolgatást, bodyk,rugik és megrendeltük az ágyat amiért szombaton megyünk. Babakocsi ügyben meg vagyok lőve.
[/img]http://babyfun.axiomarket.hu/item/csucsminosegu-pelenkazos-kombi-agy---dupla-agynemutartoval-
ez az ágy remélem látszik

Kép
Kép
gaba_30

nem jött össze, még egy próba

Kép

Kép
Kép
gaba_30

jajj de jó :D

Kép
Kép
gaba_30

Na megjöttem, annyit mondott. :
vérnyomás. . . rendben,
vizelet. . . . rendben,
súly. . . rendben. . . . hoppá
pedig nem mertem mondani, hogy hol tartok.
Ja és írt ki klion kúpot.
És c2000!azaz változatlan, meg hallgattunk szívhangot is.
És a Felicitasos könyvben csak 1kiloval csuszik el a sulyom. ugy hogy megnyugodtam.

Icamica igen jól tudsz olvasni,ha már a karácsonynál tartasz.

kocska

Na megjöttem, annyit mondott. :
vérnyomás. . . rendben,
vizelet. . . . rendben,
súly. . . rendben. . . . hoppá
pedig nem mertem mondani, hogy hol tartok.
Ja és írt ki klion kúpot.
És c2000!azaz változatlan, meg hallgattunk szívhangot is.
És a Felicitasos könyvben csak 1kiloval csuszik el a sulyom. ugy hogy megnyugodtam.

Icamica igen jól tudsz olvasni,ha már a karácsonynál tartasz.

kocska

Icamica!
Szerintem, van rá esélyed. Eddig én még csak kétféle terheléses cukorvizsgálatról hallottam: borzasztó lötyi vagy tej+zsemle verzió. Könnyű reggeli alternatíváról még nem hallottam. :)

Gaba!
Sajnos, az én dokim betegszabadságon van, eltörted a kezét! :evil: Mondtam is neki, hogy még jó, hogy nem most szülök. Így fel kell mennem a terhesgondozóba, ott megkapom a beutalót, majd le a laborba. Remélem, hogy előre veszik a kismamákat.

Jó éjt!

Kép
gesztenye74

Szóval egy kicsit magamról:

Június végén volt az esküvőnk a párommal, rá egy hónapra sikerült teherbe esnem, és április közepére várjuk a bébit. :)
A MÁV kórházban fogok szülni, mert az ikernővérkém is ott szült és csupa-csuda jókat mesélt. Bár a dokink nem ugyanaz, mert én szeretek a saját fejem után menni. :)
Még dolgozom, terveim szerint február közepéig, aztán már csak a babavárás, készülődés lesz a középpontban.
Már elég sok holmi megvan a pocaklakónak, mert majdnem mindent kölcsönkapunk a tesóméktól. Bár ott két fiúcska van, így bevásároltunk lánykás ruhákból. Csak a végén nehogy bekukacosodjon. :D Bár persze az sem lenne tragédia.

Kép

Kép
kisszilva

Gaba!
Bocs, nem Te törted el a kezét, hanem Ő magának. Jót nevettem, mikor visszaolvastam az elgépelésemet.

Kép
gesztenye74

A terheléses cukorvizsgálat nekem a két ünnep között volt, jól be is ijesztett a bácsi, aki levette a vért, hogy rossz lesz az eredmény, mert ugye ilyenkor mindenki elengedi magát kajaügyileg, de szerencsére teljesen jó lett!
Budaörsön lakunk, itt vették le a vért, és itt előreengedik a kismamákat, legalábbis azokat, akik a terheléses cukorra jönnek. Rendesek. :) Bár legkinkább ez technikai ok szerintem, mert 9-ig van vérvétel és ha 7-ig nem jutsz be az első csapolásra, akkor már nem fér bele az időbe a második. :?

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok!

Üdv minden újnak akit még nem üdvözöltem! :)

Kisszilva ki az Orvosod a MÁV-ba... vagyunk itt páran akik a MÁVban szülünk majd! :)

Gesztenye... reméljük emberségesek és előre veszik a kismamikat!

Képzeljétek a HONVÉD-ban előre vettek minket, és amikor mentünk a második szúrásra mondták hoyg nagyon pontosan menjünk vissza mert 10 perces csúszás már torzíthatja az eredményt!
erre 410 körül megyünk a második szúrásra és az öreg hölgyek (hogy finoman fogalmazzak) ilyen szöveget nyomtak.... "jó hogy elre veszik a kismamákat, de már ő is itt ül 1/2 9 óta és viselni is kéne tudni a terhességet! Nem akadtam ám ki nagyon!!!
Főleg ha elmondanám az egyszerűnek, hoyg én 7-kor már ott voltunk hoyg megkapjuk a beutalót majd még úgy is csak 8-kor vették le hogy előre vettek, minket! SOK HÜLYE!!!

Na mindegy nem dühöngök!

KOcska örülök hoyg jó minden! :)
És a súlyod miatt sem szólt be! :) Én még keddig tarthatok tőle hogy kikapok!

Holnap ha igaz lesz kiságyunk... megyünk a barátnőmékhez, éás mi tőlük kapunk kölcsönbe kiságyat! :)

NA nem csacsogok itt tovább!
:roll:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Képzeljétek sikerült lehúznom az előbb a gyűrűmet.

A nődokinál minden rendben volt és megkérdeztem a 4d dvd mennyibe kerül és azt mondta 10.000.Ft.
Jövőhéten megyek is csináltatni ha minden igaz.

Itt van a mai képünk!!!

Kép

Kép

Kép
gabka7926

Már január elején vagyok, nemsoká utolérem magunkat :)

Nekem 2X volt már ilyen könnyű reggelis cukormérés, 20 és 24 héten :roll: fogalmam sincs, milyen rendszer szerint haladunk.

icamica

Trinky!

Üdv!
Megvettétek a szerintem legjobb babakocsit ami létezik. De mások is vannak köztünk, akik esküsznek a Peg Peregora.

Kocska!

Az a kettő kiló, mínuszban van. :roll: :)
Az eredeti súlyomból hármat fogytam az első 10-12 hétben. Vagyis inkább 6-8 hét alatt, mert akkor mértem magam, amikor az első teszt pozitív lett. Azóta csak egy kiló jött fel, az is karácsony környékén, amikor lazítottam egy kicsit. Kicsit több inzulin, és ehettem sütit egy kicsit.

Ma voltunk a Kleopátra házban UH-on.
MArci nem volt magamutogató, így nem is kértünk plusz képeket a DVD mellé.
Ez a kettő ajándék volt:

Kép Kép

Most is két héttel nagyobbank mérték a koránál. És azt is mondta a doktornő, hogy kicsit több a magzatvíz. Ezek lehetnek a cukortól is. De szerencsére a lepény nagyon jó állapotban van.
Vendég

Ma az OBI-ban láttam olyan Micimackós függönyt, mint a Bogié. Azt hiszem 2 m-es volt, 1795 Ft-ért.
Szóval tényleg nem horror az áruk, ha az embernek ablakra és nem erkélyajtóra kell.
Vendég

gabka... csak lejött... csak ki kellett várni!
Nagyon jól látszik a képen.. 4D-sen gondolom ezekután extra jó képeitek lesznek...

cat nagyon jó ez a kép.... milyen mikor magamutogatós.... ha a miénk ennyire megmutatja magát kiugrok a bőrömből örömömben!
a múltkor nálunk az arcába semmi nem látszott! :)
Majd 6-án... addig meggyőzöm róla hoyg legalább egy picit forduljon felénk! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Akit még érdekel a köldökzsinórvér levétel.
Tegnap ezt ajánlották az UH-on. Állítólag új Magyarországon, és csak akkor kell fizetni, ha a bevizsgált minta használható. Tahát szülés után.

http://cordcenter.com/hu/index.htm
Vendég

Jó reggelt!

Gabka!
Klassz, hogy végre lejött a gyűrűd! 8)
A 10.000.- Ft teljesen jó a 4D-re, az Istenhegyin 12.000.- Ft.

Cat!
Akkor az is várható, hogy két héttel előbb szülsz vagy csak nagy babád lesz? Én soha nem tudom, hogy milyen következtetéseket vonjak le az ilyen megállapításokból.

Ma délelőtt megyek a híres-neves csontkovácshoz, aki majd jól meggyógyítja a gerincsérvemet. Sajnos, már nem tudok pozitívan állni a gyógyulás reményéhez. Annyit mindent próbáltam már, és semmi sem segített.
Ezt még akkor is végigcsinálom!!!

Kép
gesztenye74

Valamit elfelejtettem: megtaláltam a Felicitas tanácsadó könyvemet. A Krio kedvezménynek ebben kellene lennie? A könyvet átlapoztam, de nem találtam. Vagy a csomagban volt benne külön?

Köszi a segítséget!

Kép
gesztenye74

Gesztenye!

Én remélem, hogy előbb érkezik. Ha pont három héttel, nekem az lenne az ideális. Beni is a betöltött 37. héten született, és már akkor is 3800g és 56 cm volt.

Elolvastam az új őssejtes cég tájékoztatóját.
Nekem eddig ők a favorit.
Csak akkor fizetsz, ha minta jó és használható. Akkor is 200 ezer körüli összeget, (690 Euro), amire lehet kérni részletfizetést. (3 részletben)
A tárolási díjat évente kell fizetni, ami 27 Euro/év. Te döntöd el meddig akarod.
Vendég

Sziasztok!

Gabka, Cat! Nagyon jók a képek!!! Én is szeretném, ha nem takargatná az arcocskáját, és csinálhatnának pofis képeket!

Kocska tök jók az eredmények, és a súlyodért is szólt volna, tuti, ha gond lenne, szóval csak igy tovább!!! Engem 13,30-ra hivott be ma délutánra, gondolom vizeletet megint nem vizsgál (ezt eddig senki nem csinált még :roll: ), de majd meglátjuk, a felicitas csomagot felirom, el ne felejtsem!

Cat irigyellek a kilók miatt!!! én egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne egyek, és főleg azokat kivánom, amiket nem kellene: kókuszkocka, túrósbukta, tejbegriz, minden ami édes, kivéve a fagyit, amitől undorodok.

Vettem Hipp Natal italt, hátha ez jobb mint az elevit, a vasat nem szedem, lehet hogy a védőnőnek nem nagyon fog tetszeni, de igy se megy nagyon a wc dolog...

egyikőtök irt nemrég természetes vas-gyógyszert vagy ilyesmit! csak nem találtam... de ha megint tudtok irni valamit akkor beszerzem, mert a patikában tanácsot se tudtak adni.

Kisszilva örülök, hogy tesódnak is jó mávos élményei voltak!!!

Gaba nagyon jó ágy! a fogantyúk tök aranyosak!

Trinky a babakocsi szuper! és még jobb, hogy jó árban tudtátok beszerezni!

Ettike! 5liter naponta??? :shock: :shock: nekem a 2,5-3liter megy le naponta. ennél többet nem tudok. igy is néha érzem, hogy lötyög bennem a viz, mikor mozgok.

Gabka örülök, hogy lejött a gyűrűd, gondoltam rád reggel pont! szerintem most már inkább tartsd otthon és ne húzd fel, nehogy megint rádagadjon! (vagy elvesszen, mint az enyém, mert a kisebbről meg lejött)

Quinny kocsikról: én is nézegettem őket, egyébként ezekről tudtok valami véleményt, hogy tényleg jók-e? Eddig nekem róla az hiányzott hogy nem volt bevásárlókosara, de az egyik kisboltban láttunk egy ilyen kocsit a bevásárlókosárral és úgy már barátságosabb! újonnan 180ezer, de használtan már olcsóbban

Kép
tünemény

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek, hajnal 3-ig huhogtam az ágyban, meg forgolódtam, de nem bírtam elaludni. :evil: A Kiscsaj is fesztivált rendezett odabent, úgy gondolta végigbugizza az éjszakát. Apa meg édesdeden aludt mellettem. Aztán csak sikerült valahogy álomba zuhannom. Most mosott rongy kinézetem van. És mintha 3 napig after partira jártam volna... :evil:

Kocska! Éljenek a jó vizsgálati eredmények! :D

Trinky! Mi is Peg Perego babakocsit vettünk, szintén ilyen komplettet, de mi a Switch változatát. Nagyon szuper, szerintem imádni fogjuk. Teljesen praktikus! :D :D

Gabka! Cat!
Szuper fotók készültek a Srácokról :D , én teljesn ki tudtam venni a pofijukat. Szépen kerekednek, szimmetrikusak a vonásaik! De ahogy elnézem mindkettő alvósra van egy kicsit! :D

Gesztenye! Nekem az a Krio-s kupon a Várandós könyv elején van. Baloldalt, szöveges rész mellett, egy színes fotó négykézlábon álló csecsemővel. De lehet, hogy neked más kiadású és máshol találod.

Cat!
A Krio-nál is megvannak a garanciák, nem észnélkül fizetget az ember. Például, ha levételkor nem jó a minta, vagy nem elegendő, akkor visszafizetik a befizetett összeget. Aztán, ha esetleg fel kell használnod a lefagyasztott vért, akkor a hátralévő tárolási díjat visszafizetik. Stb. Mindenre vállalnak garanciát - még a cég megszűnésére is - , csak a vis majorra nem tudnak sajnos. De erre senki nem tud garanciát vállalni.
Részletfizetést itt is lehet kérni. És nagyon sok konstrukció van.

Persze nem mindegyik cég egyforma, az egyik ezzel kecsegtet, a másik azzal.
Én egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel az új céggel. Vajon meddig bírja a piacon? A Zelion is becsődölt...És ennyi induló tőkéje van, hogy nem kell előre fizetni semmiért?? Miből bizotsítja a folyamatos fenntartási költségeket??

Ez megint csak az én véleményem. :wink:
Köszi az új infót! :D :D Remélem nem bántottalak meg vele, nem az volt a szándékom. :oops: :oops: Csak én is el szerettem volna mondani a meglátásom...

Kép
Kép
tisa

Gaba! Nagyon jól néz ki a komódos kiságy! Ezek szerint jó nagy szobátja lesz a Babónak, hogy ez befér :lol: . Mi éppen hogy elférünk :D . Még meg tudok fordulni a szobába, de már semmi más nem kerülhet bele, max a falra. :D

Annaszuszi!Kitartás! Ezt már fél lábon is kibírod! Aztán jöhet a lazítás! Gondolom, hogy nagyon szívedhez nőttek a gyerekek. Biztos hiányozni fogsz nekik. A jó tanárnéniket mindig imádják a lurkók! :lol: Mikor végeztek a felújítással???

Kép
Kép
tisa

Tisa!

Nem bántottál meg.
Én is szkeptikus vagyok.
Ez egyébként külföldi cég, csak Magyarországon új.

De ma már semmiben nem lehetsz biztos. Egy csomó olyan nagy bank ment volna csődbe, akiről soha nem gondoltam, ha nem kapnak állami segítséget És most nem kifejezetten Magyarországra gondolok. Még Svájcban is.

Így egy ilyen cég sem lehet soha biztos.
Viszont az is igaz, hogy atól, hogy új valaki, még lehet jó és megbízható.

És mindennek az ellenkezője is igaz.
Vendég

Cat! :D :D :D :D

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Tünemény: már be is raktam a gyűrűt a dobozába a többi mellé ami lejött múltkor.Furcsa lesz így lenni mert mindig tekergetem.

Köszönöm a DÍCSÉRETET a pofinkról!Akkor azt mondjátok 4D-n még jobb lesz a minősége?Ez most akkor 3D felvétel?
Én csak a 2D-t ismerem fel tutira.Nem tudom mi a különbség a 3D és a 4D között.

Na most sietek mert elkell mennem a városba.Én ma főzők finom kis cukorborsó levest meg a palacsintát apának!
JA ÉS MA DÉLUTÁN ÖSSZERAKJA A KISÁGYAT MEG ELTESZI A SZEKRÉNYT!!!
Már tökre várom!

Kép

Kép
gabka7926

Örülök, hogy jó véleménnyel vagytok erről a babakocsiról, mert nekem is ez felelt mg leginkább az elvárásaimnak. Ha még az ülésmagasságot is lehetne állítani....... :wink: :wink: Az volt a legfontosabb, hogy lehessen a sportrészt is majdnem teljesen fekvőre dönteni, és kicsire össze lehessen csukni, hogy elférjen a tárolónkban.

Gesztenye, én a Genesisben kaptam Krios kupont. Ha esetleg nem találod meg a tied, szívesen elküldöm.

Cat, igazad van, szerintem jelen gazdasági helyzetben minden előfordulhat, és ahogyan mondani szokták, annak az ellenkezője is. Lehet, hogy jó ez az új cég, és a feltételek sem rosszak.

Tisa, akkor lehet, hogy én is azon a partin voltam, mert mosogatórongy kinézetem van. Nagyon rosszul aludtam....

KépKép
trinky

Tisa remélem napközben tudsz majd egy kicsit szundítani! :D Már ha Léna is úgy gondolja, hogy rádfér! :lol: Amikor olvastam Kocska irását, nemrég, hogy nem hagyta aludni Olivér, akkor gondoltam, tök jó, hogy engem ez még nem ért el...erre tegnap hajnali 3kor, 5kor, 6kor is fent voltam, és csak forgolódtam ide-oda. :roll:

ja, a homeos vastablettát megtaláltam! Ferrum phosphoricum d12 ha mást is érdekel

most elkezdtem keresni padlőszőnyegeket, és láttam is jókat, gyerekszoba mintásat, mert parketta van, ami szép és jó, de könnyebb lenne nekem ha csak gyorsan felporszivózok és már kész is vagyok. szerintem méretre vágatjuk, körbeszegetjük és nem ragasztatjuk le, igy a parkettának se lesz baja. lehet hogy a nappalinkat is igy oldjuk majd meg.

tegnap összevesztünk apával a hülye (ez enyhe kifejezés volt) haverján, mert felhivta, hogy akkor küldi-e a pénzt...mi volt a válasz??? hogy ők is jövö héten mennek a bankba megint, ott majd többet tudnak, majd úgyis szól, mit intéztek...szóval ebből nem lesz semmi, én meg felhúztam magam, hogy ÉN tuti nem nyaliztam és jópofiztam volna a 'haverommal', hanem mondtam volna neki, hogy NEM ÉRDEKEL honnan szeded elő a pénzt, ekkorra itt legyen. kész. persze apa ezt nem igy látta, és kiosztott, hogy én pénzéhes vagyok, és akkor álljak össze egy milliomos emberrel, akivel nem lesznek anyagi gondjaim...kösz :roll: de mindegy délutánra/estére úgyis elfelejtődik a dolog

Kép
tünemény

Gabka, Cat,
nagyon édesek a babák. Szerintetek mennyiben hasonlítanak most a születési pofijukra?

Gabka ez a kép 3D, a 4-ik D a mozgás.

KépKép
trinky

Tünemény!

Parketta sokkal ideálisabb megoldás a gyerekszobába, és mindenhova a lakásba. Hacsak nem vesztek meg egy méregdérágát, ami már antibakteriális.
A padlószőnyegben ugyanis nagyon sok atka meg tud telepedni, és nehezebb tisztán tartani is mint a parkettát vagy a laminált padlót.

Gyerekoromban nekünk ki kellett cseréltetni otthon a padlószőnyeget az alleriám miatt parkettára.

A parkettára pedig tehettek szép szőnyeget majd. Azt könnyebb tisztítani. Akár úgy is, mint ahogy mi csináltuk, hogy padlószőnyegből vágattunk megfeleő méretűt, körbeszegettük és van a szobákban. Beninél ugynis 4x1,4m-es kellett, és ezt csak így lehetett megoldani. De szép, autópályás.
Vendég

Trinky!

Fogalmam sincs, mennyit fognak még változni a születésükig. De szerintem az alap vonások maradnak.
Nálunk Apa álla igencsak hangsúlyos, és az Marcinál is látszik. (Mármint nem látszik...)
Vendég

sziasztok,

tök jók a kiságyak, kombiágyak, bútorok.

Ettike szupi a kocsi, ha nem kell cipeljed, ezek a tipusok sokkal jobbak a babának egyébként, mert ugye nagyobb a hely benne. Nekünk is hasonló van, szinte csak alvásra kint használtuk.

Tünemény hát én szemény szerint nem tennék a parkettára padlószőnyeget. Mondom miért: nálunk mindenütt parketta van, most hogy már jön megy Péterke, amerre megy arra locsol, piszkol, sokkal könnyebb felmosni, vagy felszivatni. A nappaliban mig mászott letettem egy szőnyeget, gondolván az melegebb lesz, na karácsony előtt dobtam ki a kukába 20000 ft, mivel a foltok nem jönnek ki belőle.
A gyerekszobájában hapi tapi van és egy ikeás gyerek szőnyeg amit tudok mosógépben mosni. Hihetelen foltok vannak rajta mindig, pedig nem engedem őt ott enni.
Kép

Jaj tegnap én is elkezdtem érezni a vesémet :evil: meg is ittam gyorsan 2 csésze kamilla teát, ma már jobb.

Trinky szuper a kocsi, én is ilyesmit szerettem volna, de akkor hihetetlenül drága volt és használt meg még nem volt. Biztosan nagyon praktikus lesz!

Első babás csajok pihenjetek minél többett!!!! nem igen lesz mód majd a babák mellett. Én is ha tehetem ledőlök délben Péterkével, bár mi reggel sokáig alszunk.

Nagyon jók az UH képek, már én is alig várom a 32 hetest.

Heni
KépKép
heni81

Heni!

Az az Ikeás szőnyeg befér a mosógépbe? Már nekem is nagyon ki kellene tisztítani.

Ha fáj, vagy érzed a veséd, akkor 10 percre állj négykézláb, és lógasd a hasad. Így a vesédből ki tud ürülni a folyadék. És sok-sok víz...
Ez az urológusom tanácsa. Én havonta járok hozzá is.
Vendég

Catherin igen befér:-) még szerencse egyébként, de szupi gyorsan meg is szárad, nagyon praktikus egy darab.

Köszi a tanácsot:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni!

Nekünk is van egy ilyen szőnyeg a nappaliban.
Majd jövő héten ki is mosom.
Vendég

Ha valakit érdekel, ezen a linken megnézegetheti Péterkémet:-)

http://picasaweb.google.com/bertokhenrietta

Heni
KépKép
heni81

Heni! Nagyon jó képek! Nekem az tetszik, ahol égnek áll a haja - igazi kis ördögfióka :lol: és persze az, amikor eszik :lol: :lol: ! Ezek lettek ám igazán jól sikerült fotók! :lol:

Kép
Kép
tisa

Heni, Cat köszi az ötleteket! Most igy elnézve Heniék szobáját, az a habtapi is jó dolog lehet inkább (mert ilyenre nem gondoltam). szóval még dilemmában vagyok

Péterke nagyon ÉÉÉÉDDDIIIII!!! :D :D :D a szülinapos képek is nagyon jól sikeredtek!

most megyek a védőnőhöz (persze itt, mig irtam, bevágtam egy túrós buktát, és indulás előtt megeszem a kókuszkockát is)...kiváncsi vagyok mit mond majd!

Kép
tünemény

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: