A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na lépek,már megkávéztam,még fürdő....hopp...felkelt...menek etetni.... :wink: ..cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hellótok!

Tancsu látom haladtok minden téren. Apávalis és inassal is. Szuper! :wink:

Zsuzsi, volt olyan a hónap folyamán, hogy elfelejtetted bevenni a bigyódat? Ha csak egy nap is volt, akkor terhes is lehetsz akár.

Kép
flóra 11

Nekem tegnap távozott a cisztám, bőségesen, még így sose volt. Ma pedig rendes pirim van. Legalább ettől a ciszta valamitől megszabadultam. Remélem több nem jön.

Kép
flóra 11

Halihó!!!!!!

Tancsu akkor ez az éjszaka most jó volt????Nekem ez is soknak tűnik!!!

Azért ideje,hogy összeszedje magát R. :wink: Végül is az ő fia!!! :D

Tényleg Zsuzsi lehet még rászól az Ildó!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Helló Mártika! :lol:

Kép
flóra 11

Kicsit sötét ez a vonalzó, de már ilyen.mindegy.

Kép
flóra 11

Helló!!Ép most készültem írni,hogy Új a vonalzód??Igen!! :lol:
A másik olyan élénk volt,de szerintem ez is szép!!! :wink:

Kép
martik77

hali...

mégsem megyünk,esik az eső és nincs esővédő a babakocsinkra... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tetszett, átcsináltam. :D

Kép
flóra 11

Márt

Nincs kedved lejönni?

Kép

Kép[/
tancsu

Ez tzényleg szebb...

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu! Nálunk is nagyon borult az ég. Itt tegnap esett egész nap.

Kép
flóra 11

Ó!!!Ez még jobb!!!

Kedvem az lenne(ha én vagyok a Márt :lol: ),de jön a digi tv,meg a tesóm férje viszi el Döme régi szekrényét.Úgy hogy most itthon vagyok. :?

Kép
martik77

itt tegnap is,ma i8s,és ezt mondják jövőhétre is... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...oszd be egy időre.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Márti nekünk is Digi tévénk van. :wink:

Kép
flóra 11

,ji ji,é m uuz8ivhgijuhgfrfrguuhhulty0

ezt inas irta nektek.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

kis sazámitógépzsewni...állandóan irna... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi!! :lol: :lol: :lol:

Én mindig mondtam,hogy egy ZSENI ez az Inas!!!!!!!!!!!! :D :wink:

Kép
martik77

Kimondottan fejlődik a gyerek. :lol:

Kép
flóra 11

Kép

Kép
martik77

ez tök jó kép...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Letettem a kiságya,de nyüglődik,menek....majd még bekukk...cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Ma nem főzök,nem pakolok,nem takarítok. A postára ki kellene mennem a családi pótlékot felvenni, de csak ha lesz kedvem. Főztem egy liter teát, a felét már megittam. Vettem be egy Paralen plusszt, ez jó lázra,torokfájásra ás náthára. Ésfekszem. A hasam még enyhén görcsölget ma is.

Kép
flóra 11

Nagyon helyes Ildó!!!Tessék is pihenni!!!Csak remélem,hogy ez így is lesz!!! :wink: :lol:

Nekem főznöm kell.Még nem tom mit,de hamar kitalálom. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Jó reggelt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Aranyos kép,Márti! :lol:

Kép
flóra 11

De gyönyörű vonalzója van valakinek! :D :D :D

KépKép
benó

Helló Benó! Csipkerózsika felébredt? :lol:

Kép
flóra 11

Helló!!!Benó!!!! :D :D :D

Megyek eszek valamit,de vagyok. :wink:

Kép
martik77

Igen,csak bár lehetne valami más alatta kiírva. Én már nagyon veszítem el a reményt. nekem ez nem fog bejönni.Lombikra nem lesz pénzünk. :(

Kép
flóra 11

Hoztam kávét. :D
Ugyanis most keltem fel, Gy. elment 3 óra után íjászkodni (megint leállás van a munkahelyén), és szöszmötölt egy csomó ideig, úgyhogy felkeltem, aztán nem tudtam visszaaludni, megint fájt a hasam mindegyik irányban, utána meg tessék, majdnem 9-ig.... :roll:

KépKép
benó

Ildó, drága, a reményt azt ne..... :cry: :cry: :cry: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Jó étvágyat! :D

Ildó, te jobban vagy?

Márti, éjszaka milyen volt?

KépKép
benó

Látom, már Inas is írt nekünk. :D :D :D :D Helló Inas! :D :D :D :D :D Ugye, anyukáddal nagyon jó, szép barátságban vagytok? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Igen,jobban vagyok. Már csak 37 volt reggel a hőm. :wink:

Kép
flóra 11

Barátom, ezzel az élénkséggel jössz mindig. :lol: :lol: (Ildó vonalzója.)

KépKép
benó

Én: Van gesztenyétek sok, ami nem kell? (Tudjátok, a macihoz, ezt a tesómnak nem írtam meg.)

Tesóm: milyen gesztenye?az vadgeszti!kivágtam mindet,megrohadt.szelídgesztenyét érdemes ültetni,az legalább ehető,azt én is tervezem.vagy ezzel akarod megtölteni a babzsákot?elég nyomós lesz,én nem ülök rá,az tuti!

KépKép
benó

Igen,tudtam, hogy Mártinak élénk vonalzó kell. Az előző nagyon sötét volt,komor, nekem sem tetszett. Lecseréltem,ez tetszik. :D

Kép
flóra 11

Örülök, hogy jobban vagy. :D És hogy ma nem fogsz csinálni semmit. Helyes. :D

Márti megy a Tancsuhoz végül? Ki tudja, mi?

KépKép
benó

Hát igen Benó. A fél információ nem információ. :lol: Máskor tájékoztasd a tesódat körültekintőbben, ha értelmes választ akarsz kapni. :lol:

Kép
flóra 11

És ha nem gesztenyéből csinálnám azt a macit, hanem levegőn száradó gyurmából (só-liszt gyurmával nincs kedvem szüttyögni)?

KépKép
benó

Nem megy. Várja a digi tv-seket és még valakit, aki elviszi Döme szekrényét.

Kép
flóra 11

Gyurmából biztosan szebb is.

Kép
flóra 11

Az is jó a tesómnál, hogy most tanulta meg, hogyan kell röhögő fejet csinálni az iwiw-en az üzenetben :), és mivel nem biztos benne, hogy sikerült, ezért mindig ott a :D és mellette kiírva, hogy röhögő fej. :lol: :lol: :lol:

Mindjárt jövök.

KépKép
benó

Élénk!!Igen azt szeretem!!!Az nem komor!!! :wink:

Háromkor ébredtem én is!!!Ilyen hangosan szöszmötöl a Gy???? :lol: :lol: :lol: :lol: Nagy nehezen visszaaludtam.De nem túl mélyen.Nem kényelmes sehogy se feküdni!! :?

Kép
martik77

Azt hiszem, ide fogom hozni a krumplit, pucolni, ami a spenóthoz tegnap elmaradt.

KépKép
benó

le se tagadhatnád,hogy testvérek vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:
Bocsi!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Megyek pihizek még nem jönnek.Azután kajcsi főzés!!Majd jövök.Puszi.

Kép
martik77

Hát, nem nagyon kényelmes, de örüljünk neki, hogy nem az.

A Gy. keresgélt, kotorászott, pakolt stb. :roll: :D :D :D Nem baj. :D Csak frászt kaptam tőle, én félálomban elég hülye vagyok, és sokszor nem tudom, mit beszélek (volt nem egyszer, hogy a koliban kerestem a szobatársaimon a Vivikét, jó, hogy meg nem vertem őket, de tényleg, azt hittem, eltüntették; meg nekünk össze volt tolva az ágyunk a hülye kolléganőmmel, mert különben nem fért volna el 4 ágy egy szobában, és egyszer odébblöktem az ágyon, hogy ráfekszik a Vivikére :roll: ).

Frász:
Mikor kijöttem a fürdőszobából, a Gy. már odapakolt az ajtó elé mindenféle hülyeséget, és mondta, hogy Vigyázz!. Én meg nem tudtam, mi a franc van, úgy összerezzentem, jót röhögtünk.

Meg még egy:
Visszafeküdtem az ágyba, és a lábammal éreztem valami csíkot. Mondom neki, hogy ott a telefontöltő kábelje, vigye onnan. Erre megnézi, azt mondja, dehogy kábel, te hülye, ez a tarajos sül tüskéje (az a hajtűm), tök jó, hogy az ágyban tárolod. :lol: Egyébként nem ott tárolom, nem tudom, hogy került oda. :roll:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: