A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szeretnek szulni

Szia Gabi! Éppen nem nagyon korai, de az a baj, hogy mivel tegnap megkinozták a fogamat ezért nem nagyon van kedvem semmihez! Szoval el kéne mennem a leletemért is meg szívesen taliznék veled, de szerintem én ezt most kihagyom! Sajnálom, hogy nem ismerhetlek meg holnap, de tudom, hogy erre lesz e még idő! De ha nem nagy kérés akkor lenne egy kérésem! Meg tennéd e nekem, hogy ha ugyis beszélsz a szülésznöddel, hogy megkérdeznéd e nekem, hogy mikor kéne menni szülésfelkészitőre, meg hogy mikor van! ha megtennéd ezt nekem nagyon hálás lennék érte!
Párodnak jobbulást!
Csodaszépen kerekedik a pocakod! Bárcsak az enyém is kerekedne! DE tudom hamarosan el jön az én idöm is!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika nincs semmi baj, megértelek. Úgy is fogok még menni, pl a 18 hetes uh-ra február 5.-én, vagy után anem sokára a cukorterhelésre. Majd talizunk akkor.
Persze mindenképpen megkérdezem neked, remélem nem felejtem el. Mert mostanában az agyam olyan mint a szita.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Sajna Viki már ismét beteg,de apjával van most itthon,szerdáig.Csütörtöktől mamázik:(

Nócika!
Meglátod neked is nagyon hamar gömbölyödni fog a pocid:)Az első babánál úgy tudom,hogy később látszik.Lesz még olyan,hogy a cipődet nem tudod bekötni,ne izgulj :wink: :lol: Én bölcsődében dolgozom.Úgy hogy igazából én minden nap babázom :lol: :lol:

Gabi!
Szép poci :lol: :lol: Férjednek jobbulást!Rád ne ragassza vigyázz!!

dodó!
Minden hol jó de legjobb otthon ugye jól mondja a közmondás!!Persze gondolom innen meg hon vágyad van ugye?

Többiek merre vagytok?????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Gabi!Milyen szép a pocid!!!Hú nemsokár megtudod ki lakik a pocidba.Várjuk ám a híreket!!!!

Nócika!Úgy szalad az idő,hogy nemsokár érted izgulunk a szülöszobán!!!!Hogy vagy?Émelyés?

Ibi!Neked mikor kéne nem megjönnie?Vikinek mi a baja?Voltál Dokinál mostanában?

Mi jól vagyunk Zsebim nől mint a gomba már nemsokára 4hós hihetetlen,hogy rohan az idő :shock: :shock: A babaúszás szombaton tragédia volt végig ordította kicsit kiakadtam mert ilyenkor ha nem is kapom vissz az egész lovét de valamennyit szerintem illene mikor szinte 2percet volt a vízben.Ráaádsul egy anyuka elkezdett ott szoptatni amin nem kicsit akadtam ki mert én úgy gondolom a szoptatás intim dolog elvégezhette volna az öltözöben :roll: Zsófim meg igazi nő remélem ősztől ovis lesz mert meg próbáljuk beíratni.Mi Gabival megbeszéltük,hogy 5-10év múlva szeretnénk 3.babát én akkor még csak 30-35éves leszek simán bele fér és mindig is 3gyerekről álmodtam :D

Többiek merre vagytok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziazstok

én az altatásról kérnék véleményekt tapasztolatokat

1 babámmal sajnos kész kélvária volt az egsész 20 hónapo skoráig óránként keltünk meg cici nélkül sehol nem nyugodott el legyen az autó vagy bármi mindenhol üvöltés volt.
dorkámat megtanítottam laludni sajnos sírással ment csak

és sajnos most igen elbizonytalanodtam mert at írják nem szabad sírni hagyni
és sajnos most 2 napja megint sírás van pedig semmi nem változott
szerintetek?
Mi a helyes?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

gabi!
Jó nagy pocid van már!

nócika!
Tőled is kérünk majd folyamatosan pociképet!
Amugy Lizy végigaludta a repülőutat.

d.dodó

Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Sziasztok!

Gabi! Köszönöm, ha nem felejted el, de ha netán mégis akkor se izgulj, mert elöbb vagy utobb ugy is kiderül! A számunkat elcseréltük és február 5 az hamar itt van!

Kata! Hát igen lóvét adhatak volna vissza, de ez várható hogy nem azt a világot éljük! Te hány éves vagy?? Ha nem haragszol a kérdésért?? De jó neked, hogy ilyen fiatalon már van 2 szép gyönyörü egészséges kisbabád! :D

Ibici! Téged aztán nagyon irigyellek! mindennap babázhatsz! Én is sokáig bölcsiben szerettem volna dolgozni, de ahoz eü suli kellett volna és azt tuti nem birtam volna ki a gyakszin az öregeket! :roll: :wink:

Dodo! Igérem fogok feltenni képeket! Csak sajna nekem van egy kis zsirpárna rétegem és ezmiatt nehezen fog látszani! DE amint látszik teszek fel képet!
Nagyon édes a babod ezeken a fotokon! nagyon jok a képek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Betti!

Nem akarok en senkivel vitazni, sajnos nehany temaban majdnem lehetetlen, ha maskepp gondoljuk, mint az eppen aktualis trend. Meg nagyobb kar, h a trendek miatt oriasi lelkiismeretfurdalas alakul ki az anyukakban, ha nem tudnak neki megfelelni, (lasd szoptatas, altatas, sirni hagyas-nem hagyas tema) elveszitik egeszseges aranyerzekuket, felnek vallalni, amit tesznek, tennenek. Ugyhogy en ismerve lelkiismeretessegedet azt ajanlom, h tegy ugy, ahogy erzed, h tenned kell, ne zavarjon a mindenhonnan rank acsarkodo kanon. Mindenkinek igaza van a maga modjan, de a te konkret problemad a tied, es neked kellmegoldani.

En max leirhatom azt, h nagyfiam nagyon siros volt, en pedig egyedul maradtam vele. Ejjel nappal uvoltottunk, teljesen magam alatt voltam, nagyon kevesett aludt. Mindent megprobaltam, aztan egyszer megalljt parancsoltam magamnak. Sirva aludt el, mert az olemben is sirt volna, igy azt valasztottam, h legalabb aludjon. :? De persze en sem tettem ezt buntetlenul, mert folyton ott jart a fejemben a "mi lesz most a kapcsolatunkkal", a fiam tudatalattija hova raktarozza el ezt az elmenyt kerdesei, no meg az anyukak folenyes "en nem tudnam sirni hagyni"-ja. (ez akkor valik folenyesse, amikor tudjak-ismerik a belso vivodasaidat)
Ma mar teljesen kilazultak ezek a gorcseim, latom a fiamat, aki egy kiegyensulyozott emberke, imadja az egesz csaladjat es az embereket. (es viszont)

Hogyan tanitottad meg Dorkat? Nem lehet, h csak idoleges visszaeses?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok lanyok!

Hogy beindultatok!

Dodo!
Nagyon jok a kepek. Nagyon aranyosak vagyok, es milyen nagyok.

Nocika!
Kitartas a fgaszathoz!!!

Gabi!
Jo nagy poci! :lol:

Ibici!
Gyogyulast Vikinek!

Kata!
Orulok, hogy jol vagyok es jol megvagytok! 3. :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti!
Sirni hagyni. Igazat adok Moninak. Ne hallgass masra, csak magadra. En nem is szoktam nagyon megbeszelni masokkal a gyerekek koruli gondokat pontosan amiatt, hogy mas ne tudjon beleszolni.

Nalunk mind a ket gyerek jo alvo volt, termeszetesen idovel mind a ketto probalkozott a nem alvasnal. Nalunk ha volt siras, ha nem sajat szoba, sajat agy es alvas volt. Mind a kettonel 1x volt eddig lazadas es akkor hagytam sirni kb. 2 percig tartott es vege volt. Azota sem probalkoztak. Ja es nem furdal a lelkiismeret.

Sot Katicanak mar a hajat is leorditottam parszor, mert egy kis igazi hisztis csaj. Ha raszolok valamiert, akkor mindent fodhoz csap, ami a keze ugyebe akard, meg a cumijat is es kozben mergesen uvolt. Na nekem sem kellett tobb, mikor mar az idegeim pattanasig feszultek. Ezert sincs lelkifurdim.

A kezere is racsaptam mar, mert ezerszer kertem, hogy ne piszkalja a hazimozit, de csak azert is teszi, mert figyeli mikor nezem odamegy, elkezdi piszkalni, kiozben nezi, hogyan reagalok. Persze mikor ideg voltam, szoltam neki 1000x, de semmi haszna, meg az Elmo babbal is eljatszottam neki, hogy nem szabad, de semmi. Na akkor jott a kezre csapas. Akkor sirt, mert meglepodott, most mar az sem hatja meg. :shock: :shock: :shock: :shock:

Ez van.

Egy bizti sokaig ne hagyd sirni, mert az erolkodes servet okoz es a baba siras kozben erolkodik.

Kitartast!!!!

Nalunk Katica nem akar tegnap ota cicizni. Apa mondja, hogy orulj neki, legalabb leszokik, de en meg szeretnem szoptatni. Most nem tudom mi lesz, mert mas innivalot meg nem adok neki, hogy csak cicizzen. Persze ez sokaig nem lehet, mert kiszarad.

Magi
Vendég

Sziasztok

Nócika akkora rohanás volt a kórházban, nem tudom mi volt most, hogy sajnos nem tudtam beszélni a szülésznővel, épp hogy levette a vért és már rohant is tovább. De mindenképpen felfogom hívni, és megfogom kérdezni neked a szülésfelkészítőt, és ne haragudj.

Hát nekem volt részem jó és rossz alvó gyerekben is úgy hogy tapasztalat az van.
Nekem a lányok voltak rettentő rossz alvó. Betti 2,5 éves koráig nem aludta végig az éjszakát, sem a kocsiban.sem az ágyában, még kötünk sem, volt olyan időszak amikor csak apa hasán volt hajlandó aludni. Napközben meg abszolút nem aludt semmit. Aztán az oviban rászoktatták a déli alvásra, de kínkeserves volt neki. Éjjel pedig amikor megszületett Norbi akkor kezdte el végig aludni.

Norbi meg az ellenkezője volt, csak enni kelt fel, sosem sírt. 2 hónapos korától átaludta az éjszakát.

Réka meg 10 hónapos koráig ordított este 0-től hajnal 2 -ig minden nap. Ő sem aludt az ágyában, vagy ordított vagy amikor kimerült cicizett, vagy végül köztünk aludt el.
Én kipróbáltam mindent, hagytam sírni, ragaszkodtam hogy az ágyában aludjon, aztán magam mellé vettem, végül nálunk ez vált be. De engem ez abszolút nem zavar, én szeretem ha mellettem alszik, sőt apa is. Mindig este a saját ágyában alszik el, és éjjel amikor ébred akkor átjön hozzánk.
De én is azt mondom hogy ne másokra hallgass, hanem saját magadra. Ha te úgy érzed hogy magadhoz veszed akkor tedd azt, ha meg sírni hagyod akkor azt, de sose legyen emiatt lelkifurdalásod.

Ibici jobbulást lányodnak.

Kép

gabi1

Nócika itt van az elérhetőség, mikor lesz, és hogy mik a témák, kik tartják.

http://www.bajcsyszul.hu/elerh.htm

dodó neked akartam még írni hogy csoda szépek agytok ti is, és mekkorára nőttetek, hihetetlen, hogy megy az idő

Kép

gabi1

Sziasztok!

Én hagyom sirni Őket :oops: És nincs lelkiismeret furdalásom csak akkor van mikor ideges vagyok(nem miatuk)és kiabálok na akkor nagyon van :cry: :cry: Alvásal zsófival sose volt gondom,Zsombor más tészta van,hogy simán beájul van,hogy fél órát forgolodik de soha nem veszem ki.Képet hozok később csak most nemsokára kaja lesz :lol:

Gabi,Nócika!Hogy vagytok?Pociképet!!!!!

Magika!
Igazi Kata a lányod :wink: :wink: Cici dolog,hogy áll?Képet kérünk!!!

Móni!Ti,hogy vagytok?Képet tőled is kérünk ám!!!!

Lego!Készültök a szülinapra?Úgye majd elmeséled milyen volt és persze hozol képeket???

Dodó!Nagyon édes Lizi!!!!Hogy telnek a napjaitók?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Nócika!Elfelejtettem írni 25leszek augusztusba :oops: Te mennyi is vagy?(remélem nem baj ha megkérdezem)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata itt van két legfrissebb kép.
Kép Kép

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Gabi!
Szep nagy pocak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mar a 16. hetet taposod. Nem semmi.
Gyorsan megy nagyon az ido.

Kata!
Katica meg napi 3x cicizik. REggel, delben, este. Igaz most lazadt, mert nem kerte egyaltalan 2 napig, nem volt hajlando a szajaba venni. Zoli is igy valasztotta el magat. De Katicanak tuljartam az eszen. Ket nap utan mar majd meg haltam ugy fajtak a cicik. Ejjel kivettem az agyabol es megszoptattam almaba. Azota minden a regi, talan annyi, hogy mar delben sincs mindig szopi.
Reggel, este viszont cicizik.

Na megyek aludni, mert nagyon keso van.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Gabi! Semmi gond! Ne is foglalkozz vele! Majd megtudom! Meg ugy is belinkeltél ide! Meg majd összehozzuk azt az 5.-ei talit a korházban!

Kata! Én 26 leszek februárban! Pociképet még nem teszek fel, mert nem látszik semmi! Még naon az elején vagyunk! De igérem ami késik az nem mulik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

BOLDOG SZÜLINAPOT HÉDI!!!
MEG LEGALABB 99-ET HA NEM TOBBET!
Vendég

Isten éltessn sokáig Hédi!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Hédibaba! Istenke éltessen még jó sokáig! Legalább 100x ennyit most! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Mi ma délelőtt hazaértünk Balatonföldvárról. Hát baromi hideg volt ott lent. De a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Jókat csúszkáltak a jégen, na és persze estek is.Illetve mi felnőttek is jól éreztük magunkat. Fürödni is fürödtünk bent a szállodai medencében, én csak egyszer voltam bent kb 10 percet.
Majd lesznek képek is.
Viszont volt egy kellemetlenségünk is. Nem a szállodában akartunk ebédelni hanem kimentünk ott egy épp nyitva lévő étterembe, ahol volt egy nagyobb család szintén két gyerekkel, akik az egész étteremben azt csináltak amit akartak, nem szólt rájuk senki, sőt nem is foglalkoztak velük. Ott motoroztak az asztalok között, miközben a pincér majdnem rájuk borította a forró levest mert bevágtak motorral elébe. Kiabáltak, a másik pedig hogy az étterembe behozták a kutyájukat ami nem is kis testű volt hanem egy nagy fajta, amikor felállt akkor a feje felért az asztalokig Ja és több mint egy óra volt mire kihozták a kajákat, a gyerekek már majd meg haltak éhen. Úgy hogy ez a kellemetlen része megvolt a tegnapi napnak.

Hédinek nagyon sok boldog születésnapot kívánok.

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Szia Gabi! Örülök, hogy szupi volt a kiruccanás! Megmondom az öszintét, hogy én is a fontolgatom, hogy valahova el kéne menni egy kicsit kikapcsolni! De ez ugyis csak akkor lesz amikor betöltöm a 12.-hetet!Mert azért addig félek, hogy ugy öszinte legyek! A képek tök jók! Látszik, hogy minden jól sikerült! A vendéglőben én azért tuti szoltam volna a kutyáért és tuti, hogy az 1 órás várakozásért nem adtam volna egy Ft borravalot sem! De azért ezt leszámitva, hogy minden jó volt örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Te is kivános vagy?? Én nagyon! Ma épp szilvásgombocot kellet csináljak anyummal meg málna habot készitettem! Tegnap pizzát rendeltem! Remélem ez másnál is igy van! Pedig ezek nekem mind tiltott gyümölcs, mert mindben cukor van és fehérliszt! De azért megeszem, mert a szervezetem kivánja! Remélem nem ártok vele nagyot! :lol: :oops: :shock: :o

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika gondolkozom rajta hogy kihívom rájuk az ANTSZ-t. Szóltunk a kutya miatt is, de nem küldték ki, és persze a kaja miatt is, és nem adtunk borravalót, sőt párom már felakart állni hogy otthagyja az egészet.

Kép

gabi1

Én is kívánós vagyok, mikor éppen mit, szerintem mértékkel lehet enned belőle.

Kép

gabi1

Gabi! Ez azért már igy elég gáz! A borravalot meg helyeslem, hogy egy Ft-ot sem adtatok! Az ÁNTSZ meg ki hivhatod azaz ki küldheted rájuk! Megérdemelnék! És a párodnak meg igaza volt! Ott kellett volna hagyni az egészet! Jólakik a család apraja nadja akkor kellett volna fitetés nélkül távozni! Ugysem tudnak mit csinálni! 20ezer Ft alatt még a rendörök is kinevetik őket! Szal megérdemelték volna! És kinek szoltatok?? A pincérnek vagy a chéfnek?? Azaz a konyhafönöknek??? Én tuti nagy balhét csaptam volna! Sőt ha bepipulok akkor még a kutya gazdálkyának is odaszolok! Ez komolyan borzaszto, hogy ilyet megengednek maguknak! Én tudod vendéglátos vagyok és az ilyet nem kultiválom! Én ugy szolgálok ki ahogy azt elvárom, hogy engem, hogy szolgáljanak ki! De azért remélem, hogy ezt hamar elfelejtitek és máskor jobb tapasztalattal tértek haza! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát ja! Mértékkel igen! Én igyekszem hidd el csak néha olyan nehéz! Pláne, hogy se róka se családja! Ez most olyan jó érzés!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Köszönjük a sok sok kedves szót. :) Hamar eltelt ez az 1 év. Jó volt nosztalgiázni. :wink:

Gabi
Jók a képek nagyon,nem volt veszélyes a jég? Jajjj én nagyon utálom a telet. :(:(:(

Magi
Gratula Katicának a lépésekhez. Nagyon ügyes.:)

Január 14-én, Apát szülinapjára mi is megajándékoztuk az első lépésekkel,azóta már sokat ügyesedett a kiscsaj, simán végigmegy a nappalin. :) Bár még mindig sokat mászik,főleg ha valamit gyorsan akar. :) Szerdán tanácsadásra megyünk,kíváncsi vagyok az 1 éves méreteire.
Vendég

Sziasztok

Lego nem volt veszélyes, mert szerencsére a teteje havas volt, és tapadt, szóval nem csúszott, csak ott ahol direkt kikoptatták, ott csúszkáltak. Gyerekek nagyon élvezték, én sem szeretem a telet, egyáltalán a hideget, havat. És lent elég hideg volt -3--6 között mozgott. De hát a gyerekek miatt mentünk, na meg a másik nagy gyerek apa miatt.

Kép

gabi1

Hédinek mi is nagyon boldog 1születésnapot kívánunk!!!! Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

életjel:
Mindkét gyerekem bárányhimlős! Egyelőre megvagyunk, bár Esztinek tegnap baromi magas láza volt. Holnap megyünk orvoshoz!

vigyázzatok magatokra!

Hédinek mi is boldog szülinapot kívánunk!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki!
Jobbulást a gyerekeknek!

Gabi!
Jók a képek! :)

Életjelek!
Mi sem vagyunk jól! Én: torokfájás, fejfájás, köhögés, láz/hőemelkedés. Lizy: torokfájás (alig evés), köhögés.

d.dodó

Sziasztok!

Gabi! Tudnál nekem infot adni a te dokidró?? Volna egy ismmim akit érdekelne! Neki is megtetszett a Bajcsy! Meg érdekelné Őt, ha esetleg tudod, hogy Ő az első babáját csaszival szülte, de szeretne természetes uton a másodikat! Hogy ez valyon lehetséges e nála! Ha nem tudod nem gond, mert akkor majd Ő megkérdezi vagy utána jár! Elöre is köszike a segitséget!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Nócika az én dokim a ferihegyi úton render Keresztúron a medicard rendelőben. Ő a Bajcsyban csak külsősként dolgozik ez azt jelenti hogy vállalkozó, és nem rendel máshol, épp ezért mivel ő fiztést a kórháztól nem kap fix tarifa van. Ami azt jelenti hogy a terhesgondozás 7500 ft, ebben benne van hogy minden alkalommal megvizsgál manuálisan, illetve uh-al is. Kb 20-25 de van amikor 30 percet is bent van nála egy kismama. A szülés 75000 ft. A kórházba szerdánként este ügyel, és egyébként csak a saját betegeihez megy be a kórházba, műtétekre, stb....
Hát a csaszinak ő nem híve, csak ha nagyon muszáj, és abarátnőm is az elsőt azzal szülte szintéén nála, majd a másodiknál is próbálkoztak a normál szüléssel és amikor már nem ment akkor lett csaszi, de mindenképpen érdemes erről beszélni vele.
Rendelése hétfő, csütörötök 15-20-ig, és kedd 9-13-ig.

Remélem segítettem, de ha van valami kérdés, akkor nyugodtan kérdezz.

Kép

gabi1

Megvettük a kiságyat, és mutizok egy pocakos mai képet.

Jobbulást nektek Viki. És dodó nektek is. Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi!
Nagyon szép a poci! Szerintem lányos poci! :wink:
És a kiságy is jó!

Én most pociképeket, szülési képeket és Laura képeket nyomtatok ki, hogy tudjak egy valódi albumot is csinálni.... és potyog a könnyem! Néha ugy szeretnék már ujra pocit!

d.dodó

Sziasztok!

Mi tegnap jártunk elösször a védőnéninél aki végül is aranyos volt meg minden, de nekem mégsem nagyon szimpi! De ez van! Ő aztr mondta, hogy mi mától 10 hetesek vagyunk! Van olyan közöttetek akit másként számolt a doki bácsi és a védőnéni?? Mért van ez??

Gabi! Köszönöm az infot! Asszem mindent leírtál csak egy valami maradt le, hogy mi a neve! A kiságy nagyon ari! És szép a pocid! Na de még egy kérdésem lenne! Most akkor kinek a számitása szerint menjek a Bajcsyba a kombi tesztre?? Szerinted?? És amikor megyek felkeressem a szülésznőt és Ő vele beszéljem le a dolgokat?? vagy most mi lenne a legjobb szerinted??
Jó az uj vonalzod! A minap el is felejettem megdicsérni! :D :D :D

Dodo! Ha már most annyira pocira vágysz akkor mikor lesz a kicsilánynak kistestvére??

Tényleg! Írt már itt valaki szülési tervet közöttetek??? Én fogok! Azthiszem! :lol: :D :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ugye megmondtam Gabi, hogy ez lányos poci! :lol:
Ajaj, most elszóltam magam! Remélem nem baj! Te sem töröd meg a lányos topikot!

nócika!
Ugy néz ki, hogy nyáron nekiállunk a tesóprojektnek ha minden jól megy, hogy 2010-ben szülessen a tesó!

d.dodó

Sziasztok

Megjöttünk, az uh-ról, nem tudtam előbb jönni, mert főznöm kellett.

Szóval minden rendben van. Képzeljétek el először oldalt feküdt, utána hanyadt vágta magát, és az egyik kezét a feje alá tette, utána a másik kezével matatott. Aztán a másik kezét is a feje alá tette. Utána meg a fejét felemelte és az egyik kezével az állát fogta a másik meg a feje alatt volt. Annyira jó volt nézni, hogy el sem hiszitek. És annyira érdekes hogy már ilyen picikén ilyeneket csinál. Még a könnyem is kicsordult. Van fénykép is, csa a szkennelt apa lehúzta úgy hogy egyenlőre csak lefotózni tudtam.

Még apa is elérzékenyült.
Méretei: BPD 40 mm
HC 14 cm
OFD 48,6 mm
FL 2,37 cm
AC 11,86 cm
Kb 15-20 cm között van, és 20 g a drágám. Na és KISLÁNY

Nócika Kardos Gábornak hívják. Én a doki számításai szerint mennék, előbb egyébként kell a 12. heti uh leleted csak akkor tudsz menni a vérvételre, addig nem.

Kép

gabi1

Kép

Kép

gabi1

Szép estét mindenkinek!

Gabi! Oké halgatok rád! De nem győzök annyi köszönetet mondani amennyi segitséget te adsz nekem!
Ezek a képek tök fantasztikusak! Naon állat jók! Nemsokára én is hozok ilyen képeket!

Dodo! Hajrá! Nyárra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Viki!
Gyogyulast nektek! Azert nem rossz, hogy igy koran mind a ketto atesik rajta. Nalunk Zoli mar volt, Katica nem.
Zoli akkor lett baranyhimlos, mikor terhes lettem, de mivel en mar voltam baranyhimlos, igy nem lett belole baj.

Gabi!
Szep pocak, szep agyiko.
En most mindent kiarultam. Van meg par gyerekruha, az is Katicarol, mert Zoliet mind delvittek majdnem. :lol: :lol: :lol:

Nocika!
Kitartas es kerunk poci fotot.

Dodo!gyogyulast nektes is!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika! Tennék én fel pociképet, d az a baj, hogy én nem vagyok egy vékony alkatu lány és ezért, ha netán már látszana is valami akkor sem látszik, mert a sok husi eltekarja még! Na jó azért nem olyan sok, mert sokat fogytam, de azért van! Na és ezért nem látszik még semmi! :lol: :lol: :lol: De amint lesz tutibiztosak lehettek benne, hogy olyan szépen fogom felpakolni öket mint a Gabi! Csak majd meg ne unjátok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!
Semmi gond. Varom mar nagyon a kepeket.
En sem vagyok egy nadszal asszony.
:lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Szaisztok

Csak egy gyors helyzet jelentés. Nem vagyok valami jól. Éjszaka kezdődött valami vírusos nyavaja. Fájt a gyomrom, nem bírtam feküdni mert nyomta felfelé a méhem a gyomromat, és még jobban fájt, úgy hogy vagy 1,5 órán keresztül a dolgozóba ültem.
Egésznap nem volt jól, szintén a gyomorfájás miatt, csak délben ettem egy kis halat rizzsel. Meg most egy kis kekszet. Illetve most 37,6 a hőm. Remélem babócának nem lesz semmi baja. Szerintetek holnap a nem múlik beszéljek a dokimmal?

Az a baj hogy ha nekem hőemelkedésem van akkor mindenem fáj, de annyira hogy alig birok menni, még a lábujjaim is fájnak.

Kép

gabi1

gabi!
Vitamin, vitamin, vitamin! Forró mézes tea. Ha bírja a gyomrod, akkor hagymaháj tea valódi citrommal. Esetleg algopyrin. Ha feljebb megy a hőd, azért beszélj a dokival. És mindenképp feküdj amennyit tudsz....ha mást nem legalább félig ülő fekvéssel, lábakat föl, pihi.

d.dodó

Sziasztok!

Gabi! Jobbulást drága! És igen! Sok vitamint fogyasz! Az segit! Én a helyedben beszélnék a dokival inkább feleslegesen, mint hogy bármi legyen! Bár tuti nem lesz semmi baj, de inkább hívd fel és nyugodj meg! És sokat pihenj! A hagyma tea tényleg jó! Én is halottam rola!

Dodo! Lehet szedni algot babosan?? Én ezt nem is tudtam! A mutkor, hogy fájt a fogam fogászat után nem mertem beszedni semmi! De most már akkor legalább ezt is tudnám!

Magika! Épp tegnap este, hogy álltam a zuhany alatt én már éreztem a pocimon, hogy nem olyan mint szokott lenni! De apa azt mondta, hogy nem látszik még rajta semmi! De igérem amint látszik teszek fel képet! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

szaisztok!

köszi a válaszokat az alvós dologra.
én úgy tudom algopyrint nem igen jó szedni bár tény hogy az egyik legtöbbet tesztelt gyógyszer és valóban nem igen van mellékhatása de szerintem 38 ig nem kell csillapítania lázat!
addig a babókát nem veszélyezteti marad a pihenés
ez a legjobb módja a gyógyulásnak.

viki
gyógyulást a ygerekeknek.

magi!
sulival mi újság?

gabi nócika tök jó hogy most 2 kismamink is van

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
Igazából semmit nem nagyon jó szedni, de algopyrint babásan és szoptatás alatt is lehet. A dokinő mindig azt mondta, hogy inkább egy algopyrin min t egy hányásig elmenő fejfájás. Vagy láz.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: