A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok!

Itthon. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,ez szuper :D :D :D
...akkor mégegyszer,nagyon-nagyon gratulálok Olivér érkezéséséhez,és nagyon sok boldogságot kívánok!!! :D
Vendég

Dezsina - elővettem a papírjaimat. Aspirin protekt vagy Astrix (tabl) 1x100g a petesejt leszívást követő naptól a terhességi tesztig (minimum két hétig). Nekem ez szerepelt a papíromon pontosan. Nagggggggggggyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Hanna mami, üdv itthon! Sok boldogságot kívánunk és sok tejcsit Olivérnek!!! :lol:

skrisz72

Dezsi - sőt most találtam meg egy másikat, a 12. hét végéig szedtem. Akkor hagytam el, amikor az Utrogestant és a folsavat. Győrbe járunk Kőrösi és Boga dr. is ezt a sémát írta elő. Ja és mondtam már, hogy nagggggggggggggggyon drukkolunk???? :lol:

Kép

Kép
julika79

Hannácska,
üdv megint!! :D

Sebed jól van? Varratok?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Szija Hanna! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok (nem, sajnos nem babát jöttem bejelenteni, de jó is volna...)! Hát igen, Apa se nézi jó szemmel a Bnetezést, meg sok munkám is van mostanság, meghát sok újsággal nem szolgálhatok (bököm a Decapeptylt meg a Clexane-t). De azért drukkolok mindenkinek, néha meg-megnézem a csodálatos új UHU-képeket (most nem gratulálnék mindenkinek külön-külön, ha nem haragszotok, hanem egyszerre mindenkinek!!!! :) ), drukkolok, hogy Till ne nagyon vigye túlzásba az izgulást (Till, itt küldök neked egy szerencseoroszlánt, úgysincs avatarod! :wink: Kép és hogy Babának szép és sok tüszikéje legyen. Zsuval amúgy tényleg egyszerre fogunk babásodni, csak neki most short protokollja van, tehát holnaptól indul a stimu, nekem meg longom, emiatt szúrom már a Decát a 20. cn óta és a stimu meg sztem hétfőn indul (hacsak ma éjjel meg nem jön a banya, mert akkor már holnap megyek 1. cn-i vv-re).

Amúgy én is parázok a fogaim (és csontjaim) miatt: sajnos a Clexane, a Letrox és a Decapeptyl (meg még ki tudja, melyik gyógyi) is elősegíti a csontritkulást! :cry: :roll: Mondjuk az érdekes, hogy az Aspirin vérzékenységet okoz és fel kell függeszteni punkció előtt, a Clexane meg nem okoz ilyet. Vagy azt sem szabad beadni punkció előtt?? (Nézettem INR-t Clexane szurkálása alatt, és szépen maradt 1 körül)

Na most azért sokmindent bepótoltam, remélem... :lol:

Ja, Egerecske, üdv (újra) itt. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Egerecske, üdv itt, és drukkok a kistesóhoz.

Skrisz, gratulálok az eredményhez, örülök, hogy megúsztad a hasbaszurit. Nagyon klassz a kép.

Baba, jobbulást! Hajrá!!

Zsófi, gratula a vizsgákhoz! Fantasztikusak a képek.

Nagyon szép a tábla, jó sokan vagytok már a kékben. És ez csak még szebb lesz hamarosan!!

Hanna és Olivér, Isten hozott benneteket idehaza.

Mindenki másnak, akit nem szólítottam meg, sok puszi és drukk.

Kép
petne

Kép

Kép
petne

Hanna
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petne
Gyönyörű :wink:

Rana
Clexane nem változtatja meg az INR-t :wink:
Akik valami miatt taartósan aspirint, vagy más véralvadás-gátlót szednek, azokat műtét előtt Clexane-ra, fraxiparine-ra, egyéb ilyen injekcióra állítják át.
Este adhatod még punkció előtt, reggel már ne!
Vendég

Petne: csodaszép!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

...valamit benyaltam,torkom fáj picit,és egy kis hőemelkedés is van.De jó dolog is történt,az imént a wc-n "koppant" az a valami :oops: bocsi.
És ezúton is köszönöm mindenkinek a hasmenéses tanácsokat,csökkentettem a magneb6-ot 3x2-ről 2x1-re...bevált :wink:
Hanna,szép az új vonalzód,már csak a pocakod kéne lecserélni,valami cuki Kispöcsösre :D
Petne,Julcsi egy tünemény :D
Rana,jó a madagaszkáros oroszlánod :lol: hajrá kezdés :wink:
Vendég

Petne,
de gyönyörű ez a kislány! :D Van tejcsid? Az éjszakák hogy telnek, nagyon fáradt vagy? Ja, és kösz a drukkokat!

Hanna, gratulálok kicsi fiadhoz! Sok boldogságot! Remélem gyorsan gyógyulsz.

Tilli, mit szólnál(tok) két babához? Én kislányban reménykedem, apa fiúban, Mackónak szerintem mindegy, bár inkább nőpárti...

Rana, kicsit tartottam tőled :roll: , mi lesz, ha levadászol? :lol: :lol: Megy a bökdösés?

Bocs, majd folytatom, most kezdődik az "este"...

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nyulasz!
Pedig ki volt írva a vonalzóm alatt! :evil: :lol: Így legalább megleptelek. :lol: :wink: Örülök, hogy hasmarsnak vége!

Szezso!
Hol jársz? képzeld visszavehetm z utrót 2x3-ra. Nem bánom. :lol: Te mikor mész uhura?

Hanna!
Örülök, hogy otthon vagytok!!! :lol:

Till!
Tényleg semmit nem éreztem, még a cicim se fájt, de talán pont ettő volt más. Gratula a lánykéréshez! :lol:

Petne!
Julcsi csodaszép!!! :lol:

Rana!
Boldog böködést és csak pozitívan, mert Neked is sikerül, ezt mondogasd légyszives.

Mindenkinek köszönik a Babákok a dícséreteket, átadtam nekik! :lol:

KépKép
zsófikukac

Petne, gyönyörűszép a kis ex-pocklakó! :lol:

Egerecske, ne aggódj, tudod, mi jó barátok vagyunk: :wink:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Petne, Julcsi még mindig nagyon szép! Tündér! Remélem a természete is egy angyalé. :lol:

skrisz72

Egyébként ne aggódjatok, Apa már sokkal jobb hangulatban van, itt épp hólapátolással vezeti le az energiáját (a múlt héten kaptam lencsevégre): :D

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, tenyleg nagyon orulok nektek :!: Te mar nagyon kierdemelted a gyermekaldast. Most aztan egy csapasra meglesz minden :lol: De tudod, hogy nektek most nagyon fel kell keszulni egy uj idoszakra. Egy gyermek erkezese nagyon nagy orom, de faradsag is, kulonosen az elso hetekben. A helyedben felvennem olyan Kaalis parokkal a kapcsolatot, akik 3as ikreket vartak. A helyzetet ugyanis csak ok tudjak milyen. Egy gyerek semmi 3hoz kepest.
Itt egy kep a mi Oliverunkrol. Bizony gyorsan telik az ido. Mar en is lassan 10 honapja szultem.
Kép
Latom kozben sokan terhesek, sot babasak lettek. Sok oromet mindnyajatoknak :!: Hanna, meglestem am a ti Olitokat is, nagyon nagyon edike :!: A cumi ellepi az arcat :wink: Majd meglatod, milyen hamar hozzano az fejuk es a cumi csak a szajukat takarja :lol:
Dezsi, neked pedig sok sikert a kovetkezohoz :!:
katavirag

Zsófi! gyönyörűséges a két kiskukac! :lol:

Hanna! Újra gratulálok. Elolvastam az utsó bejegyzéseket és megnéztem az összes csodás képet a kis Olivérről. Vészesen fogynak a papírzsepijeim és mindenki lábújhegyen közlekedik körülöttem. Majd ha tudok beszélni elmondom, hogy csak nagyon meghatódtam :lol:

Petné! Julcsi nagyon csajos kislány, széééééép! :lol:

Till!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Hanna, nagyon örülök, hogy hazajöttetek!
Mesélj, milyen volt az első otthon együtt töltött éjszaka!
Párod nagyon romantikus a lufis díszlettel. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Mennek a mai drukkok!!!! +++++++++++++++

Nyulasz!
Jobban vagy már? igyál sok mézes tejjáátt!!

Képzeljétek délelőtt barátnőm két hónapos kisfiára vigyázok! :lol: Gyakorlok... :lol:

KépKép
zsófikukac

Baba,
igazi nagy drukkhegyek mára és holnapra! Szép szurimentes napot!

Tilli, babaragacsok mennek! És csak türelem, én ugyanazt mondhatom, hogy a két spontán terhességemnél egyszerűen nyilvánvalóan tudtam, hogy terhes vagyok, szinte a fogantatás pillanatától, mert valami megváltozott. Most semmit nem éreztem, de azért ez a picur tovább jutott, mint a két szerencséntlen spontán angyalkám. Szóval nyugi, nem kell ugyanolyannak lennie.

Rana, boldog szurkálást, a zuradnak meg boldog hólapátolást!

Zsu, neked is eljött a nagy nap (ugye jól emlékszem?), csak ugyanazt tudom kívánni, mint Ranának: boldog szurkálást, és tüszőnövelést!

Nyulasz, ha esetleg érdekelnek ikresek, a Gyermeknevelés fórumon van ikres topik, oda írogat hármasikres anyuka is (meg egy volt beültis ikres, de neki "csak" 2 babája van).

Hanna és Petne, egyszerűen elbűvölőek a picik, beszkenneltem a képeket az enyének, hogy tudja, hogy kell kinézni a végére.

Pusszancs.

Kép
kisbuta

Hanna, üdv újra itthon :D

Skrisz, Zsófi, szépek a babák és szerintem jól látszanak :D

Petne, csatlakozom az előttem szólókhoz, Julcsi csodaszép baba.

Nyulasz, gyógyulj meg gyorsan.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Estike :D

Köszönöm, hogy rám hagyod a szurijaidat. :wink:

Krisz :D

Jó a kép, szépen látszik a baba.

Baba :D

Nagyon jó az avatarod. :wink: Holnapra drukkolok nagyon!

Dezsi :D

Képzeld, nekem most először kell szednem Aspirin Protectet. Mától kell szednem, de még nem kérdeztem rá a dokinál, hogy meddig. Majd hétfőn, ha el nem felejtem. :roll:

Kisbuta :D

Köszi a drukkot, szépen begyűjtöm őket.Már sok halmozódik. 8)
Anyukám fogja beadni a szurikat.
:D Én magamnak csak hasba merem beadni, fenékbe nem. :roll:
Igen, ma jött el a szuri napja.

Zsófi :D

Itt is kigyönyörködtem magam a két picurban. :D

Mabe :D

Tűpárna? :lol: :lol: :lol: Hihihi.

Till :D

Nagy ölelés neked! Remélem ma már jobban vagy.Apa jófej! :lol:
De a többiek már leírták úgyis, milyen jó fej. :wink:

Hanna :D

De jó, hogy már otthon vagytok! Mégegyszer gratulálok!

Rana :D

Szija!!!Mikor mész Uh-ra?

Petne :D

Julcsi csodaszép! Majd lehet elhessegetni az udvarlókat. :wink:

Nyulasz :D

Jobban vagy már?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Skrisz!
Köszönöm a tájékoztatás… Emlékeztem halványan a szavaidra, amikor is volt már ez a téma… és arra is emlékeztem halványan, hogy a punkciókor valami van… Köszönöm szépen!!!

Kisbuta!
Köszönöm az infót és a felajánlást… Már vettem, úgyhogy most nem lesz rá szükségen, és mégegyszer köszönöm!

Zsófi!
Micsoda szép babáid vannak!!! Nagyon nagyon irigykedem…Gyönyörűek! Drukkok a továbbiakban!!!

Mabe!
Köszönöm a tökéletes leírást az Aspirines témámra!!! Nagyon hálás vagyok!!!

Baba!
Drukkolok nagyon!

Till!
Valahogy még ki kell bírnod 29-ig! Drukkolok a duplacsíkra!

Hanna!
Csakhogy otthon!!! Nagyon örülök! Teljes a boldogság!

Julika!
Drága Julika! Olyan jól esik, hogy drukkolsz nekem, és kétszer is, nahát!!! Köszönöm, hogy a adagolást is kinézted nekem! Igyekszem Nyulaszt követni…. Tudod, össze vagyunk nőve…

Rana!
Jó szurizást! Meg lesz az eredménye! Drukkhegyek!

Petne!
Tündériszép Julcsi! Ugye még Ti sem tudtatok betelni vele?

Nyulaszom!
Mit nyaltál Te be? Hőemelkedés????!!!! Mit lehet ilyenkor bevenni???
Örülök, hogy gördülékennyé vált a -… szóval az.!

Katavirág!
De rég voltál! Olivér nagyon szép kisfiú! Gratulálok!!! Köszönöm a drukkokkat!!!

Alle!
Drukkok a jövő heti szúrásokhoz!!!

Zsu!
Felcsigáztál, hogy szedned kell az Aspirint!!! Akkor egy jó nagy pozitiv példát szeretnék látni! Drukkok mennek!
dezsina

Sziasztok!

Már nem is tudom, mikor voltam utoljára :roll: így bocs, hogy nem vagyok képben :oops:

Hanna: örülök, hogy végre otthon! :-D

Petne: csodálatos a kiscsaj! Légyszi írd majd meg, milyen babakocsitok van, mert elfelejtettem :oops:

Skrisz: még homályosan is látni hol van a kis Huncut :-) örülök, hogy oké minden...

Puszi: örülök, hogy rendberakódsz lombik előtt, így még tutibb lesz a siker! :-)

Baba: nagyon-nagyon és még annál is jobban drukkolok!!! Az avatarod jóóóóóóó! :-D

Till: babaragacsok mennek továbbra is!!! :-D és tényleg no para! Nekem ET+6.-tól igazi mensis görcseim voltak, de nem akartam, hogy összeomoljak, ezért teszteltem Et+9.-en :wink:
Szóval nekem "lelkileg" Et+6. volt a mélypont.

Zsófi: gyönyörűek a Picurok!!!! És már milyen nagyok!!! :-D De jó Neked, hogy csökkentheted az Utro-t…Nekem nem biztos, hogy csökkenteni lehet, mert szerintem nincs sárgatest :roll: január 29-én megyünk UH-ra, már alig várom :-D

Nyulasz: örülök, hogy a magnézium csökkentés bevállt :wink: jobbulást! Egyél kivit, tele van C vitaminnal! (100 g-ban közel 100 mg)

Rana: mindig kifekszem a macskás képeiden :-D

Zsu: boldog szurikindulnak-napot! :-D

Kisbuta: állás ügyben mi a helyzet? Rendben lesz a dolog?

Engem úgy látszik elért az álomkór, már délelőtt is ásítozom. Este nem bírok semmit csinálni, csak aludni :oops:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok, Drágák vagytok! :D

Zsófikukac,
köszönöm, Te vagy az első, aki ezt mondja (hogy a spontán terhességhez más érzetek kapcsolódnak), nagyon-nagyon köszönöm,ez számomra felbecsülhetetlenül értékes tapasztalat! :oops:

Szezso,
jelentem: ET+6, mensis görcsök éjjel elkezdődtek... :oops: (azt gondoltam, nem is jövök ma, mert annyira carul vagyok, de mégis beugrottam, Miattatok :P

tillidian

Sziasztok!

Rana, teljesen megnyugtattál, de ígérem nem fogok a fejeden ülni! Tied apa nagyon jóképű és jól áll neki a hólapát. :D

Zsófikukac, még nem ismerjük egymást, de a babóid csodásak!

Nyulasz, elhiszem, hogy még mindig nem hiszed... pedig most már valóság. :lol: :lol: És nem szabad tovább fogyni!!!! Hallottál a kolozsvári négyes ikrekről?

Zsu, csak ügyesen a szurikkal!

Baba, neked is sok-sok drukk!

Tücsök, hogy bírod a gyógyszert????

Dezsi, a te dokid ellene van az Aspirinnek és most magadtól akarod szedni? (Bocs, de nem vagyok képben.)

Tilli, türelem, türelem.

Kisbuta, Szezso, Vuk titeket is elkerül?

Mindenkinek szép napot! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nekem ma is szétmegy a fejem.Tenapelött bevettem egy algopyrint,de aztán hallottam azt is hogy lehet,meg az is hogy nem,így ma már nem merek semmit bevenni.

Drukkjaim mennek!!!
Vendég

Till, nekem is volt egy éjszakán át mensis görcs. Este kezdődött egész éjjel fájt és még másnap is. Aztán elmúlt és babát várok! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, már csak egyet kell aludni!!!

Zsu, ügyesen ma az első szurival!

Rana, gömbölyödjenek azok a tüszők!!!

skrisz72

Nyulasz, én meg tegnap este thai tésztát ettem. Ne tudd meg!! Azt a hascsikarást amit rendezett... :? Rég nem voltam ilyen szarul.

skrisz72

Egerecske!
ellen nem volt a doki, mert nem is kérdeztem. De szedtem már a második lombiknál, csak már nem emlékeztem, hogy hogyan és hogy hogy is volt az egész. iszonyúan rossz a memóm :twisted: :oops:
képzeld, még a sorszámomat is elfelejtettem.... Pedig az nagyon fontos!

Nyulaszom!
nem valami pharat...mol tartalmúakat lehet ilyenkor bevenni? valamit csak be kéne venni! És a torkincád?

Szezsó!
pihenj csak! Ez ilyenkor természetes :!: :wink:
dezsina

Skrisz!
én halálra ijedtem volna a hascsikarástól :x :x :x
dezsina

Nyulasz!
Van egy gyógyszer, amit tuti lehet. Paramax Rapid!

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz, jobbulást! Milyen az thai tészta?

Dezsi, már értem. De mire van a sorszám?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nyulasz, próbálj meg aludni egy nagyot, hátha segít...

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske, tudod, amit a plázákban ott a szemed előtt csinálnak az ázsiai fickók. Tegnap marhahúsost hozott a párom, de azt nem szeretem. Mindig csirkéset eszem. Így hát csak a tésztát ettem meg.

skrisz72

Skrisz, gondolom túl fűszeres volt, nem?
Én nem szoktam keleti kajákat enni, mert apa nemes egyszerűséggel csak annyit mond rájuk: nem szeretem a Whiskast. Egyedül meg minek?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Fene tudja. Előtte halat ettem krumplival, meg tejbegrízt. Úgy látszik erre nem megy a szójaszósz. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat, átadom Julcsinak.

Nyulasz, jobbulást! Örülök, hogy koppant az a valami :wink: , legalább ez rendbejött. Küldök egy képet a mai ruciban, és Neked ajánlom :) .
Kép

Egerecske, igen, szerencsére van tejcim, bár megdolgozom érte. Minden szoptatás után fejek vagy fél órát, hogy termelődjön. Egyre többre van szükség. Az éjszakák változatosak, az elején adott 4 órányi alvásidőt, mára ez megváltozott, 2 óránként szopizik – nem is keveset. Már kezdek is aggódni, hogy bélpoklos lesz a lányom. Viszont roham tempóban hízik.

Skrisz, amikor alszik és szopizik, vagy az ölemben szuszog, nézelődik békésen, akkor egy angyal. Amikor hisztizik, akkor már kevésbé. De akkor is imádjuk ám :wink: !

Cicás fotók édik.

Katavirág, tényleg hihetetlen, hogy Olivér már ilyen nagy. Nagyon helyes krapek.

Zsófi, jó babázást!

Zsu, az udvarlóktól már előre félek, de éppen tegnap jutott eszembe, hogy milyen csodás, hogy egyszer majd menyasszonyi ruhába láthatom :oops: .

Dezsi, persze, hogy nem tudtunk betelni vele. Órákig képes lennék elnézegetni (amikor nem üvölt :) )

Szezso, Bebe Confort Streety kocsink van. Tegnap megemeltem benne Julcsit, és megdöbbentem, milyen nehéz :shock: (pedig ez egy könnyű kocsi, ez volt az egyik fontos paraméter a választásnál).
Szóval fogalmam sincs, hogy fogom az aluljárókba le-, és felcipelni.

Till, kitartás!!! Babaragacsok mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, kezd izgi lenni!

Rana, drukkolok tovább.

Többieknek is mennek a drukkok ++++++++++++++++++++

Kép
petne

Petne, nagyon szép ruci. Édes benne Julcsi. :D

skrisz72

Egerecske!
sorszám arra kell, hogy sorra kerüljünk. Pl. szeptemberben elmentem konzultációra, akkor kaptam egy sorszámot (amit elfelejtettem) és az a sorszám jogosít engem arra, hogy most januárban elkezdjem a lombikot. Ez a várólista. Ahova én járok, ott kb. fél évet kell várni, mire újra sorra kerülsz... :)

Pete!
ismét egy csodás képet raktál fel :P elhiszem, hogy nem lehet betelni... nagyon szép kislány!
dezsina

Petne,köszönöm a képet :D Édes :D :D :D
Katavirág,neked is köszönöm,Olivér már nagyon szép nagyfiú...bizti tettszeni fog neki Julcsi :lol:
Baba,oké,veszek olyat,köszi.Holnap punkció?Megadrukkok!!!!!
Till,babatapik :wink:
Szurkásoknak meg...tudjátok,boldog szurkálást :D
Dezsi,tessék szépen informálódni,mert közeleg a te időd :D
Rana,ez a cicás kép :D pont olyan,mint a mi Bandink volt...

Kicsit javult a helyzet...kopp...kopp...kopp...
Vendég

Skrisz, na igen, egy kicsit túl változatos volt a menü... :wink:

Petne, azt hiszem bármit adsz rá ugyanolyan gyönyörű :lol: Nagyon ügyes vagy tejci ügyben. Nappal viszont próbálj pihenni, ha Julcsi alszik, nehogy kipurcanj.

Dezsi, nem irigyellek a sorszámért :shock: :( , nálunk szerencsére nincsen.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Bocs Dezsi, lehet, hogy két lombik között itt is van, ezen csak most kezdek agyalni... De Mackóval nem kellett várnunk és most is csak az én eredményeimtől függ mikor kerülök sorra.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Skrisz,
attól én is rosszul lettem volna!

Dezsi,
nem baj, ha elfelejtetted, mondj egy kisebb számot :wink:

Petne,
hát még én se tudok betelni Julcsival! Ennivaló!

Tilli,
a szórakozottság terhestünet! Nem Zsófi számolt be a spontán élményeiről, hanem én... :lol:

Gyakorló anyukák és kismamák! SOS!
Van arról valami listátok, meg praktikus tanácsaitok, hogy mimindent kéne beszerezni és előkészíteni a következő 209 napban, hogy minden kész legyen, mire megérkezik Picur? Priviben is jöhet, nagyon hálás lennék minden jótanácsért.

Pussza

Kép
kisbuta

Petne, most levettem a csajos mintát, Hanna Oliverjéről meg a fiúsat! Kész is vagyok a vegyes ikreimre! :lol:
Julcsi is nagyon cuki.

babaimádó
Kép
babaimado

Kisbuta, én megmondtam Tillnek, hogy babás! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz, :( Valami homeos bogyó esetleg??? Melyik a Bandi? A hólapátolós?

Krisz, Na, kellett neked ázsiai kaja! :( Amúgy várj még a tüszőgömbölyítő energiákkal, egyelőre a mensit várom (illetve mint tudjuk, nem várom... :roll: ), addig csak a Decát bököm (de hogy minek?? :roll: ). Tüszihizlaló sugikat majd a jövő héttől kérem! :)

Szezso, én is a pihire szavazok! :wink:

Egerecske, én szeretem a Whiskast! :lol: :wink:

Petne, szép a ruha, szép a baba! :wink: Babakocsicipelés :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: