Benszi, Nálunk is a meló a legfeszültebb tényező apánál!

Nem a pénz mennyisége, hanem rengeteg a meló!

Nem semmi ez az 50%-os csökkentés. Ezt hogy tudták megtenni? Mivel foglalkozik a párod? Késes sztori horror, az biztos halálra rémültem volna.

A gyerekek tényleg olyan dolgokra képesek, hogy csak na.
Juci, Nem csoda, hogy paráztok a válság miatt, sajnos egyre több helyen érezhető. A párom munkahelyéről 30 embert küldtek el, és még nincs vége.
Eszti, Örülök, hogy mindent rendben talált a doki Noával! A tükrözésen pedig meglásd gyorsan túllesztek! Grat a felálláshoz! Hurrá új tanítvány!

Tőlem jöhetne az a süti!
Ancsi, Remélem nem lesz semmi, és örülök hogy túl vagytok ezen a vérvételen! Mikorra lesz eredmény

A ringatót én is tervezem, csak szerintem nekünk még korai.
Kamilla, Tündériek a gyerekeid, szépek! Gyere gyakrabban!
Lanyané, Amikor városi túrán voltunk a gyerkőcökkel, én is mekiben, meg plázában pelenkáztam. Na és?

Meg volt, hogy a hátsó ülésen.
Vanda, Örülök, hogy otthon vagytok, várunk egy kis beszámolóval!
Petricsek, Ha vésni kell a csontot a bölcsességfog miatt, akkor mindenképp szájsebész kell, ha a dokid nem az. Itt Harasztin van egy jó, tudom ajánlani, bár gondolom nem akarsz nyárig várni!

A fiúk nagyon cukik!
Bogyótanya, Boldog szülinapot neked!
Tonti, Nagyon ügyi voltál a szülinapon!
Fanni, Nem hiszed el, de ugyanezt akartam kérdezni, amit te

, ki hányszor ad húst? És azért is akartam kérdezni, mert a védőnőm azt mondta, hogy adhatok nyugodtan akár minden nap.

Ha meg esznek majd tojást is, akkor egyik nap ez, másik nap az. Kicsit ezt így sokalltam. Én heti 4-szer adok nekik, de üvegeset, nem sok hús van benne. Azt nem tudom mikortól érdemes 3 kaját kiváltani, mi most kettőnél járunk.
Binyek, Én úgy tudom a bébiételekben adhatók ezek a kaják, mivel bizonyos eljárásokkal készülnek, így más mint amit te készítenél. A védőnőm azt mondta mindig 1 hónapot számoljak le belőle mint ami rá van írva.
Banika, Jó, hogy rendben vagytok! Ja és nagyon ügyesek!