[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Na képet csak holnap tudok,most az a program szarakszik amivel a képeket mentem ki a videórol....

Amúgy volt egy kis csúszás,mert egy kismama elfelejtette mondani h ikrek...így az +20 perc ugye,mert 2 babát kell nézni...Na de nem baj,nem volt olyan vészes :wink:

De akkor leírom az adatokat!
Napra pontosan akkora mint a vonalzóm!!!
671 g
BPD 6.12cm
FL 4.43 cm
AC 19.09.cm

Szerencsére nincs nagy feje :wink:

Ja és van egy kis bibi.Mindkét veséjében van vmi tágulat,de még nagyon pici.Egyenlőre nincs vele gond,de figyelni kell h nő e.Vkinek ezzel kapcsolatosan tapasztalat???

A név még nem dőlt el,holnap majd megbeszéljük apcimmal.A Mónika és az Izabel maradt versenyben!
:wink:

Ja és Janikovszky Éva:Örülj h lány! című könyvét hajkurásztam eddig!De elfogyott a libriben is és az Alexanderban is....pech :roll:

annus11
 
 


Szia Annus,

Hát nekem nincs tapasztalat vese ügyben. Reméljük nem lesz gond.

A könyvvel kapcsolatban: Én megkaptam ajándékba, nagyon aranyos, de majd szörnyet haltam mikor megláttam hogy mennyibe került. ( Rá van nyomtatva a hátuljára) Kis vékony könyv és 1700 Ft. Szerintem ennyit amúgy nem ér.

Nekem az Izabel tetszik, bár ez nem sokat számít tudom :))


Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok!

Folytonos rohanásban vagyok,de azért mindig bekukkantok!
babák jó nagyok már,kismamik pedig lassan a célban!

Annus ! Igazából most miattad jöttem írni is!
Gratula a kiscsajszihoz!
Áronnak is volt vesecsatorna tágulata a 4d-n de azt mondták szülésig rendeződni szokott és max. annyi a tennivaló,hogy szülés után megnézetni.
Kb. minden 3. fiúnak van,tudom ,hogy lányt mondtak! :wink:
38. héten már nem volt és zsülés után sem!
Szóval nyugi nem lesz gáz!

Nálunk minden ok!
Áron tünemény,egyre jobban imádom,ha ezt még lehet fokozni!
Pörög ezerrel,négykézlábra áll,kacag,sikít,van 4 foga (ezt megszenvedtük),mindenfélét eszik nem nagyon akarja már a cumiüveget!
Szóval egyre ügyesebb,okosabb és még mindig hihetetlen,hogy az enyém!

Dobok egy fotót róla és már rohanok is tovább,mert most alszik,húzok hajat mosni!

További szép napot mindnekinek!

Vigyázzatok magatokra és a babákra!

Kép

Zsibiről van valami hír??

Kép


Kép
ibm
 
 

 
 

Dobok ide is egy képet,majd hozok még szineset is!
Kép

annus11
 
 


Huuu de egyszerre írtunk!!!
Áron milyen szép baba!!!És azok a szemek!!!!!

Jó hogy jelentkeztél és h minden oké nálatok!

Köszi az infót!Egyenlőre nem aggódom,remélem h szépen elmúlik mire megszületik!

annus11
 
 


Annus!

Barátnőm kislányának is van vesetágulata...már nála is látták az UH-n is.Semmi gond nincs tul.képp...szülés után havonta kellett vinni a Babát UH-ra, egy pár hóig,utána csak félévente.Ma már másfél éves és szinte teljesejn visszahúzódott a tágulat.Szal nyugi!!!

Grat a kislányhoz!(nálam is az Izabel a befutó :wink: )

Ibm!

Áron baba nagyon édes!!

Én se tudok Zsibiről semmit :( ..talán majd Alziza tud valamit ha jön.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


[quote="panny"]A írta:pannynnus!

Barátnőm kislányának is van vesetágulata...már nála is látták az UH-n is.Semmi gond nincs tul.képp...szülés után havonta kellett vinni a Babát UH-ra, egy pár hóig,utána csak félévente.Ma már másfél éves és szinte teljesejn visszahúzódott a tágulat.Szal nyugi!!!

Grat a kislányhoz!(nálam is az Izabel a befutó :wink: )

Ibm!

Áron baba nagyon édes!!

Én se tudok Zsibiről semmit :( ..talán majd Alziza tud valamit ha jön.

Csige-bige!

Mikor tesztelsz?Mit érzel?Ugye nem akar megjönni?!



Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Annus, gratulálok a kislányhoz, nagyon szép nevet választottatok.

Ibm, Áron nagyon klassz kissrác. Hirtelen jött a négy fogacska? Én is állandóan a száját nézegetem már Csabinak, bár sejtem, hogy ha tényleg beindul, akkor azt észre fogom venni a nyűgösségén.

Dobok pár képet:

Nagyon laza vagyok:
Kép

Állandóan hasra fordulok - bár visszafelé még nem megy a dolog:
Kép

Az első kertésznacim:
Kép

tücsökbogár
 
 


Ibm, Tücsi!

Gyönyörűek a babáitok!!!!

Annus!

A vonalzódon már látszik, hogy telnek a hetek! Szép nevet választottál, nekem is befutó ez! A téli kismamáknál is született egy ilyen nevű kislány és én már akkor megállapítottam, hogy gyönyörű az Izabel név! Az Izabella is szép, de ez egy kicsit különlegesebb számomra.
Mi még mindig titkoljuk a családban a nevet... :wink: . Már tűkön ülnek mi is lesz a név. Folyton találgatnak és fűznek áruljuk el! De mi tartjuk magunkat ahhoz, hogy ha már elárultuk a nemét, a neve legyen meglepi!!!!! :lol:
Az első fiamnál is így volt és Ő is viszonylag ritka nevet kapott, de tetszett mindenkinek. Kíváncsian várom a legifjabb babó nevéhez mit szólnak majd? :wink:
merszi
 
 


Nem tudom este mia túrót csináltam mert most látom h idéztem saját magamtól :wink: :oops: :wink: :oops: ..BOCSI!! :wink: :lol:

Tücsök!

Nagyon tündéri Csabika!!!

Csige-bige!

Mizu???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Tücsi: nagyon édes a kisfiatok, gyönyörű szeme van :lol:
Hát már ugye vasárnap és menzi sehol. A hasam már egyáltalán nem fájt a hétvégén, tegnap kétoldalt a hasam fájt egy kicsit. A mellem igen érzékeny, de inkább csak a bal. Még a tusolás is kellemetlen volt neki. Ha ma nem jön meg, akkor holnap reggel csinálok egy tesztet. Hát valahol belül azt érzem, mintha most sikerült volna, de nem igazán merem beleélni magam. Előbb-utóbb kiderül :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Tücsi! Csabika nagyon édes! :wink:
Nem jött hirtelen,3 hónapos kora óta nyúztak Anyuék,hogy tuti jön a foga,mert nekme is 4 hósan jött ki,még a dr. sem hitte el!
Aznap mikor betöltötte a 4 hónapot,mondta a dr,hogy "anyuka,ennek a gyereknek foga van!"!
És utánna jöttek az álmatlan éjszakák,az óránkénti sikítás,a dentinox, a Nurphen és a Cataflam!
Ha semmi baja 22-8-ig alszik! :wink:

Merszi! Már nagyon közel a nagy nap!
Kíváncsi vagyok nagyon a névre!


Panny!
:lol:

Csige-bige! Megy a drukk holnapra és remélem jó hírekkel jössz!

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok lányok. Hát reggel teszteltem és negatív lett, menzi viszont sehol. Most várok. Úgy tűnik ez a hónap sem sikerült. Gondolom előbbl-utóbb meg fog jönni. Nem hiszem hogy korai volt a teszt, mert ma egy hete voltunk együtt utoljára, tehát ha akkor fogant volna, akkor is ki kellene már mutatni a tesztnek szerintem. Szóval most várok. Kicsit csalódottak vagyunk a férjemmel. Van még egy adag clostim és ha annak sem lesz eredménye, akkor vissza kell menni a dokihoz. Hát nem tudom, hogy akkor mi lesz a következő lépés.

KépKép
csige-bige
 
 


csige-bige!

Hogy mi van nálad azt nem tudom megmondani. De! Én is az a típus vagyok akinek egyetlen teszt sem mutatja ki előre, hogy baba van a dologban! Én mindig csak később teszteltem, akár 1 hetet is vártam, mert 1-2 naposat se biztos, hogy érzékelt. Aztán addig lehet meg is jött, vagy kimutatta +++ eredményt, mint ennnél a terhességnél is :wink:
(El kell mondjam produkáltam viszont már szellemcsíkosat is menzi előtt, amiből természetesen nem lett baba)

Várj türelemmel, bár ez igazán nehéz... :lol:
merszi
 
 


Hát más választásom nem igazán van, mint várni. Igazából összehasonlítási alapom nem nagyon van, hogy mikor mutatja ki nekem a teszt, mert amikor a nyáron terhes lettem, akkor már annyira tele volt a hócipőm az egésszel, hogy nem is teszteltem. A férjem noszogatott, hogy teszteljek már és hát egy hét késés után teszteltem és akkor szépen pozitív lett. Most viszont, este lesz egy hete hogy utoljára együtt voltunk, tehát legkésőbbi időpontként max abból lehet baba. Igazából már nem is érdekel, majd kiderül. Most már belenyugodtam, hogy nem sikerült ez a hónap.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: csak pozitívan. Tudom, hogy rossz várakozni, de annál nagyobb lesz az öröm, ha látjátok a dupla csíkokat...
Egyébként nekem sem mutatta ki a teszt, csak 1 héttel később, hogy meg kellett volna jöjjön a mezeszem. szóval ki tudja..

Kép
wruska
 
 


És neked a ciklus mely szakaszában fogant Olika? Mert ugye attól is függ. Nagy valószínűséggel a nyári terhességemet nekem sem mutatta volna ki a teszt, mert később fogant. Bő másfél hét volt a rendes számolás és a között aminek a doki saccolta uh alapján. Na mindegy. Igazából mást nem tehetek mint várok.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Biztosan nagyon nehéz a várakozás, de ki tudja, talán annál nagyobb lesz majd a meglepetés! Mindenesetre még van miben bíznod! Szurkolok!

tücsökbogár
 
 


Március 14-én, a középidőben, pontosan. Nem is tudtuk volna eltéveszteni a peteérést... :wink: Előtte pedig nem voltunk együtt és hát november 30-án megszületett, egy héttel a kiírt időpont előtt, szóval szerintem nem későbbi a gyerek.

De egy kis számolás...Február 29én volt az utolsó mensim, amikor meg kellett volna jönnie, volt barnázás, de vérzés nem (Ez hétvége volt). Elkeseredtem, de azért csináltam tesztet az azt követő héten kétszer is, és semmi. Még jobban elszomorodtam, és úgy voltam vele, ha nem jön meg, mindenképpen orvoshoz kell menjek, miután hazajöttünk Velencéből. Hát 27-én elutaztunk, 30-án vasárnap jöttünk haza és ahogy du. beléptünk a lakásba, még teszteltem egyet. Pozitív lett. Szóval türelem tornaterem... :wink:

Kép
wruska
 
 


Köszi Wruska, aranyos vagy. Hát ahogy utánaolvastam, hiába van ráírva a tesztekre hogy már menzeszkor kimutatja a terhességet, a dokik mégis azt ajánlják, hogy az elmaradt menzi után 4-5 nappal kell megcsinálni. Szóval most várok. Türelem babát terem :lol: Ma hazafele veszek még két darab tesztet, de most nem gabrielt, mert ahogy utánaolvastam sohan panaszkodnak rá, hogy elég későn jelez, hanem megpróbálok clearblue-t bár felénk nem igazán lehet kapni. Majd szerdán vagy csütörtökön reggel csinálok még egyet, ha addig nem jön meg.
Wruska, megmutattam a kolleganőimnek Olikát, hogy levettük a mintát :lol:
Mindenkinek jó babázást :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige!

Sztem se keseredj még el...ha pl.az egy hete történt együttlétből van a baba akkor tutira nem mutatja még ki!!!
Nekem se volt még pozitív akkor amikor meg kellett volna jönnie...rá 4-5 napra meg már csont erős pozitív lett!!

Drukkolok!!Az nagyon jó jel h nem jött meg és nem is fájdogál a hasad,szal nem is akar megjönni...

Amúgy pontosan szokott megjönni?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hát nekem hosszabb szokott lenni a ciklusom, de az elmult két hónapban 26-27 napra jött meg, szóval rövidebb volt. A vetélés óta azt tapasztalom, hogy aránylag 28. nap körül jön meg. Viszont előtte barnázgatni szoktam és görcsöl a méhem. Most viszont nem barnázok és nem is görcsöl a hasam, csak kétoldalt fájdogál néha, de olyan mintha a petefészkeim fájnának. Hát majd kiderül. Egyébként úgy érzetem, hogy ebben a hónapban később volt pém is, mert később fájt a hasam. Hasfájásból ítélve 7. környékén lehetett pém. Hát majd kiderül. Most várok és veszek ma még két tesztet, hogy ha továbbra sincs eremény, akkor a héten majd még tesztelek.

KépKép
csige-bige
 
 


De az is lehet, hogy a pár napon belül alattomosan beköszönt piri. Majd meglátjuk. Igazából nem is igazán érdekel.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Megint anyámtól írok.Próbálok reagálni,de lehet,h kimarad valaki akkor nem megsértődni mert sietek! :roll:

Annus
Gratulálok!
Vesetágulatról én is azt hallottam,h rendeződhet szülésig!
Nálam is az Izabell a befutó!

Eperke
Háát..sok jót én nem tudok mondani a hegekről.Nekem mindíg csúnyán gyógyulnak a hegek.Nem csak a császáros,a többi is. :(

Csige-bige
Ne keseredj el légyszi!Ha elfogy a closty akkor újabb clostyt kapsz majd.Nem mindenkinek használ azonnal.Nekem sem egyből használt :( És hát a görcsös akarás tényleg nem segít.De azt nem tudom megmondani,h hogy ne görcsölj rá.Bocsi de arra nem emlékszem mióta próbálkoztok.Mi elég sokáig vártunk Zalánra és a closty kezelés is sokáig tartott,de tuti,h köze volt a görcsölésnek ehhez,mert Zalán akkor jött össze amikor nem számítottunk rá.
Tudom,h rossz hallani ezt,h ne görcsölj rá,én is ölni tudtam volna mikor ezt mondtak és nehéz megvalósítani,mert hát az ember nem tud úgy csinálni mintha nem akarna gyereket .

Már nem tudom ki kérdezte az előző oldalon a csuklást.Bocsi :oops: Nálunk Zalán is rengeteget csuklott,már a hasamban is és most is sokszor csuklik.Én mindíg adtam neki pár korty vizet.mást nem nagyon tudsz.Tudom,h rossz érzés hallgatni mi is mindíg úgí sajnáltuk. :(

A babák gyönyörűek!!Mindegyik!!!
A tiéd is Annus :wink:

Mi méd mindíg köhögünk.A férjem pedig allergiás lett az antibiotikumra :x

Zalán édes,okos értelmes pici pasi!! :lol: :lol: :lol: ÉS BESZÉL!!!!!!!!(ezt elfelejtettem a múltkor)dec elején kezdett belemelegedni és azóta már mondatokat mond!Olyan édi! :lol:
Reggel és déluztán pedig a wc-be pisil alvás után.

Azért benézek még remélem míg lesz gépem.Olvasni már nem olvaslak titeket a telefonomon,mert 46.000ft lett a számlám
:evil: :roll:

sziasztok
Vendég
 


Csige-Bige,
Én is igy voltam. Csak 2 hét múlva mutatott két csíkot a teszt. Hiába néztem addig. Szóval szerintem még bármi lehet, főleg addig mig nem jön meg.


Annus,
Éjen Izabel!!! Szép név!!!

Kép
eperke25
 
 


Hát köszönöm a biztatást, de estefele elkezdett fájdogálni a hasam. Lehet hogy előbb utóbb menzi lesz belőle. Azért hátha nektek lesz igazatok.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát reggelre elkezdtem maszatolni és görcsöl a hasam. Szerintem ma meg fog jönni. Ennyit erről a hónapról. Így szedem tovább a clostit és várok, hátha megtörténik a csoda.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Én a helyedben most csinálnám azt h nem nézné semmit!Tehát ne tudatosan 2 naponta sexeljetek stb.Azt hiszem h már télleg mindent megtettél az ügy érdekében!!!Ebben a hónapba kicsit kapcsolódj ki,mert ha visszamész a dokihoz akkor az újabb vizsgálatok miatt szinte kizárt h eltereld a gondolataidat a babáról!!!Tehát én azt tudom csak tanácsolni hogy tarts szünetet!!!!!Hidd el utána lelkileg is könnyebben vágsz majd neki a köv hónapnak!!!!!
Azt nem kell mondanom h ez mennyire nehéz....de érdemes lazítani is néha,ha érted mire gondolok :wink:

Alziza!

Jaj ez a fránya gép...mikor jössz már újra!A telefonszámla azért brutál!!!!!Inkább ülj be 1 órára vmi internet kávézóba :lol: :lol:

Mindenkinek köszi a gratulációt!
Nekünk is tetszik az Izabel!Csoda h volt olyan név a naptárban amire mindketten rábólintottunk elsőre :wink:

Tücsi!
Mekkora már Csabi!!!!!Nekem olyan mintha tegnap írtad volna h van egy fiacskád :lol:

annus11
 
 


Hát most azt lesz Annus. Mi már minden megpróbáltunk, szóval most egy kicsit lazítunk szerintem.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Helyes!Télleg jól fog jönni egy kis kikapcsolódás!!!Használjátok ki az időt hgy ketten vagytok!Mert amint a baba a pociban van,ez már nem adatik meg :wink: Pl engem apcim már többes számban szólít...mióta tudja h kislány,én vagyok a "nunisok" :lol:
Meg a másik verzió h én és a pocakom :lol:

annus11
 
 


Annus és pocakja! (annyira azért mégsem mertem bizalmaskodni, hogy a másik megszólítást használjam :oops: )
Ugye hogy repül az idő!!! Te is már a 25. hétben vagy. Azon mosolyogtam, hogy Csabikám pont annyi idős, mint a Te terhességed. :wink: Apcid tök aranyos!

Alziza!
Hát elég durva az a telefonszámla. Várjuk, hogy végre legyen géped!

tücsökbogár
 
 


Annus!

Jó fej a párod h így hív :lol: :wink: :lol: ..sztem aranyos tőle.

Csige!

Sztem is lazíts és tényleg csináljatok sok közös programot és akkor szexeljetek amikor kedvetek van...és ne gondolj a babára(tudom ahogy Alziza is mondta ez nagyon nehéz)de hidd el h akkor kopogtat majd amikor nem is várod....lásd Annus!!

Alziza!

Jó h bejelentkeztél:)...a 46.000ft brutál :x :evil:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Annus!


Tényleg édi amit a párod mond! nekem viszont azt szokta mondani a fiam: Jó neked Anya!Mert neked most mindened van! Kuki és nuni :oops: majd elkezdi sorolni miből mennyivel rendelkezem...40 köröm, 2 fej, stb Úgy látszik a "férfiaknál" beindul a fantázia :lol:
merszi
 
 


Merszi!

A fiad csúcs :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Merszi ez is jó!!!

Én is mondogattam h lehet h most van kukim is :wink: Azóta ugye kiderült h nincs :lol: :lol:

A nunizás nem tom honnan jött,de régóta megvan ez nála...egyszer a tescoban elkiáltotta magát h nuni,gyere csak!Hát a fél bolt odanézett,én meg "feltünés nélkül" lehajtott fejjel igyekeztem minnél távolabb menni :lol: :lol: Mondtam is h mi lett volna ha én meg visszaszólok h megyek,kukis :wink: :roll: :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Gondoltam, csatlakoznék, ha nem baj....
néhányotokat már ismerem innen-onnan, meg végigolvastam az alattunk lévő topicot elejétől a végégig. Sokat segített nekem a vetélés után.
Azért is gondoltam, hogy mostantól írnék, mert most a napokban született volna a mi angyalunk :roll:

Igazából amit nagyon szerettünk volna, az teljesült, hogy addigra pocakos legyek, mert tudtam, hogy így egészen más lesz ez az időszak. Tényleg az. MIndeki írta, hogy az a legnehezebb a baba elvesztése után. Hála Istennek, ezt nem kellett így megélnünk. Nem mondom, hogy nincs bennem félsz, hogy minden rendben lesz-e, de közben olyan boldog vagyok, hgoy madarat lehetne velem fogatni!!

Sajna, még két hét az uh-ig, integrált tesztre megyünk, hgoy minél hamarabb kiszűrjék, ha baj van. De most nem lesz :wink:

puszi mindenkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Madran!

Örülünk ha bővül a számunk és reményt ad az alattunk lévő topicosoknak!
Gratulálok a 9 héthez! Biztosan NEM LESZ BAJ!

Én pont akkor lettem újra babás amikor megszületett volna az előző picur. 2008 május 7-re voltam kiírva( sajna novemberbe ab missed) és 2008 május 5-től lettem újra terhes!

Madran gyere csak hozzánk, mert kellenek az új kismamik, én már nrm sokáig élvezhetem a benti pocakrugdodádt, mert hamarosan kívül lesz a picur... :P

Annus! Ez is jó poén :lol: :lol: :lol:

+1 : Ha a fiam "szemtelenkedni akar" velem akkor viszont azt mondja nekem: "Tökös csaj" (van egy ilyen filmcím :oops: ). No ezért az orrára szoktam azért koppintani :wink:
merszi
 
 


Merszi!
:lol: :lol:

Madaran!
Üdv itt!Már láttalak a másik topicban is,majd vmikor oda is benézek,mert rég voltam arra :oops:

Vera!!!
Ha olvasol néha!Lenne egy kérdésem!Neked volt választott szülésznőd?A doki szereti ha van fogadott szülésznőd?Te megkérdezted h kivel szeret együtt dolgozni,vagy ez hogy megy?
Köszi előre is!!!

annus11
 
 



Köszi csajok!

Kicsit kapar a torkom, félek, hgoy bekaptam valami bacit, mert a mhelyemen tök sokat göthölnek. Mit lehet rá szedni vitaminon kívül? Ha jól tudom, az a gond, ha láz van, nem? Az meg nincs hál Istennek...

a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Jobbulást Madran! Én 2* mentem át ezidáig a 9 hónap alatt ilyenen.
Szedhető rá homeopátiás szer, Pl: Homeogene 9, coryzalia, stb. ( a patikákban vannak jó kis kiadványok, amelyekből bővebben tájékozódhatsz. Pl: Homeopatia napjainkban,stb)
Én amikor már durvult a helyzet a SINUPRET cseppeket szedtem. Ezt szedheti terhes és csecsemő is.

Vagy tájékozódhatsz itt:

http://homeopatia.lap.hu/
http://homeopatia.info.hu/
merszi
 
 


Lányok, tanács kellene:

Olivér péntek óta csak szopizik. Igazi mintagyerek lett (eddig sem lehetett rá panaszom, de most tényleg). 6szor ettünk egy nap, délelőtt játék, aztán alvás aztán séta aztán megint játék fürdetés és kisebb nehézségek (kakit megvártuk) után alvás 10-11 tól hajnali fél5ig.
A gyerek gyarapodott, kiegyensúlyozott volt.

Ehhez képest tegnap már hajnal 2kor ébredt, aztán reggel fél 7kor és onnantól kezdve majdnem óránként szopizott, de alig kortyolt bele, már aludt, de csak olyan felületesen. Nyüglődött rendesen. De ha kivettem a szájából, már megint üvöltött és a cumi sem segített, sem a ringatás.
A hasa nem fájt szerintem, mert nem húzkodta a lábát és a sírása sem erre utalt. Lázát mértem, nem volt neki az sem, szerencsére.
Délután aztán, amikor már nem bírtam én sem, kapott tápszert (legnagyobb sajnálatomra), pedig a ciciben volt tej, azt gondolom. Mégis megivott 100milit. Be is aludt tőle, olyan mélyen, hogy csuda. Ja és reggel az első szopizásnál háromszor is bukott, de jó sokat, már inkább hányásnak mondanám, aztán dél körül ils. Azt gondolnám, hogy esetleg a zaklatott szopizás miatt, mert azt majdnem mindig végigtornázza.

Ma megint így kezdődött, éjjel felkelt 2kor, akkor szopizott, de hamar bealudt volna megint, igyekeztem noszogatni, de nem nagyon hagyta magát. elaludt. Fél 7kor felébredt, szopizás, aztán egy óra múlva megint, de az el is húzódott időben. Ez mondjuk azt modnom, akár bele is fér, mert közben annyit tornázott, hogy a kakit kinyomja, hogy nem is volt ideje másra..
De azóta sem tud elaludni, pedig álmos, mert majd leragad a szeme, most cumival itt elvan. Persze ha kiesik a szájából sír. Az orrát is kitisztítottam reggel, hogy nem e az a gond, de nem jött ki belőle semmi és nem tüsszög, meg ilyenek..
Cumit sem adok neki szívesen ilyenkor, ha nem tudom mi a baja, mert félek, hogy akkor meg nm jelzi, ha éhes. Vagy igen?

Na jól összazagyváltam itt mindent. Ha valakinek sikerül felfedeznie az értelmet a mondandómban és tud segíteni, hálás lennék.

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Nagyíon nehéz így látatlanban segíteni de megpróbálok..

Sztem mindengiyk kisbabával az elején(mert ti még ott vagytok :wink: )akadnak ilyen irányú gondok,problémák...

Sztem talán segít ha elfogadod h nem minden mindig úgy megy mint a karikacspás és vannak bizony nyűgösebb vagy még nyűgösebb és olykor meg sima,nyugodt napok..ez idővel egyre jobban letisztul és méginkább nyugodt napok lesznek..de gondold el h ez a pici élet csak 7 hete van ezen a számára tök ismeretlen világon ahol annyi midnen új dologgal találkozik...és van amikor nem mident tud azonnal feldolgozni és nem tud alkalmazkodni...és ott van a szülés élménye ami végigkíséri egy ember életét...ezt még mind-mind fel kell dolgoznia...

De ahogy írtad a tápitól megnyugodott...ha te is nyugodt vagy tőle akkor azt mondom add neki és nyugodj meg..és talán a következő szopinál már ő se lesz nyűgös és szopizik szépen...

Te is feszült vagy és ideges és nyugtalan akkor ő is az lesz szegénykém...és a nyugtalanság a tejen is átmegy...

Az is lehet h már a foga készülődik...hallottam már ilyen esetet is h ilyen korán elkezdődött...

Kitartás és nyugalom!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szia Wruska,

Nálunk is volt ilyen, hogy nem nagyon akart szopizni. Csak szenvedett. Ilyenkor aztán nekem sem lett tejem.
Én úgy próbáltam, hogy próbáltam megtartani a 3 órás etetéseket. Nem adtam neki cicit amikor ő akarta. Ha sírt adtam neki inni ( szerencsére megissza a forralt vizet ), és akkor azzal elvolt. És ezt így folytattuk. Csak 3 óránként adtam cicit. Az elején nem akarta, de aztán a következő etetésre olyan éhes lett, hogy simán szopizott és nem aludt el.
De lehet, hogy az időjárás miatt nyugtalan. Ha nyűgös Petra, akkor én még hasra szoktam tenni, és akkor szenved egy kicsit, tornázik, legalább erősödik a nyaka, aztán nyugodtan elalszik.
Nálunk ezek a dolgok beváltak. De igazából a megoldásra neked kell rájönni.
De ne görcsölj rajta, bár tudom idegesít, hogy mi a baja és aggódsz érte. Ez természetes.
Igaza van Pannynak, minden nap más. Lehet holnaptól minden jól lesz.

Kép
eperke25
 
 


Wruska!
Lehet, hogy "csak" a melegfront. A pici babák erre ált. érzékenyek.
Remélem holnap jobb napotok lesz.

Madaran!
Nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod. Irigykedem is egy kicsit. :oops:

Épp a napokban döbbentem rá, hogy annyi feldolgozatlan érzés, élmény maradt bennem a vetélések, szülések után, no meg amiatt, hogy Márk fejlődési rendellenességgel született...... Szeretnénk még gyerkőcöt, de rájöttem, félelemmel tele nem szabad belevágni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Üdv.Madaran!

Boeske!

Milyen fejlődési rendellenesség van Márknál?Ezt én nem tudtam...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszi lányok, persze igyekszem nem halálra idegeskedni magam. Köszönöm a tippeket, kipróbálom.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Annus!
Olvaslak titeket, csak Márk tegnap előtt belázasodott, nagyon durva volt: 39.5 fok, de a doki szerint csak a foga miatt volt, és valószínű igaza is volt mert másnapra elmúlt minden.
SZülésznőm nekem volt, a dokitól megkérdeztem, Ő azt mondta döntsem el én, ha engem megnyugtat akkor legyen, ekkor megkérdeztem Tőle, hogy kivel dolgozik szívesen és a Dömötör Margitot (Ő a vezető szülésznő) ajánlotta. Én ha jól emlékszem az utolsó hónap előtt kerestem fel Őt és kértem fel erre. Nagyon kedves volt, igaz a vajúdóban csak 2 órát töltöttem mivel császár volt, de azalatt a 2 óra alatt sokat segített és utána is sokszor benézett hozzám.

Ha van még kérdésed írj akár priviben is!

Madaran!
Üdv itt közöttünk.
Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Ha már a kérdéseknél meg a parázásnál tartunk, akkor nekem is lenne kérdésem a tapasztaltabb anyukáktól:

Honnan tudjam, hogy a gyereknek csak azért folyik az orra, mert jön a foga vagy azért mert náthás lett? Mert a védőnő azt mondta, hogy híg orrfolyást okozhat a fogzás is és akkor nem is kell szívni. De honnét tudjam, hogy ez az-e vagy már az, ami a fülére is mehet. Éjjel meg reggel egyébként leszívtam, nagyon kevés jött és nagyon híg váladék, de akkora sírás volt utána, hogy ugyanúgy szürcsögött mint előtte.
Egyébként a szürcsögésen kívül nem nagyon van egyéb tünet, orrszívás után köhög, ja, meg tüsszent sokat, de láza nincs. Hát a kedélyállapota az olyan, hogy délelőtt úgy játszott, vigyorgott, mókázott mint bármikor máskor, aztán egyik pillanatról a másikra olyan iszonyatos sírásba kezdett, hogy semmivel sem tudtam megnyugtatni, majdnem fél órán keresztül ordított.
Mit gondoltok, mivel ártok kevesebbet, ha akkor is szívok ha nem kell, vagy ha nem zaklatom fel a gyereket, mert már attól üvölt, ha meghallja a porszívó hangját, pedig még csak kétszer volt része ebben a horrorban. Adjak-e neki orrcsöppöt, vagy ne adjak?
Ha valki tud, légyszi segítsen, mert ez az első ilyen akadályunk és nagyon tanácstalanok vagyunk.

tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár!
Orrcseppet ne adj, csak akkor, ha nagyon nem kap levegőt. Sóoldatot (pl. Sterimar) lehet cseppenteni, az kilazítja a beszáradt cuccokat is.
Ha áttetsző, vízszerű, akkor nincs nagy baj, de ha zöldes a váladék, akkor szívni kell gyakran.

Panny!
Márk ajak- és szájpadhasadékkal született.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: