A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jaa, és még annyit, hogy Soma is befordult és a kis tappancsát folyamatosan nyomkodja a jobb oldalamnak :D

KépKép
edina6

Gyorsan válaszolok Erpének, ki tudja, mikor jutok a végére az olvasásnak...

szóval a koncert vasárnap 10.30.-kor lesz a MOM művelődési házban (XII.ker. Csörsz u.). jegyeket a helyszínen is lehet kapni elvileg, de az lutris, mert lehet, hogy elfogy. elővételben az V. ker. Bárczy István u-i Kaláka zeneboltban is lehet kapni, meg a MOM-ban is du. 1000 ft/fő.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Moncsi: ha emlékszel, a múlt héten nekem is két héttel kisebbnek mutatta az uh a gyereket. Az orvost kérdeztem, és nekem azt mondta, ennyi belefér.
Neked mikor volt az utolsó uh? Ha látott volna valami olyasmit az orvos, biztossan megnyomja a vészcsengőt! (meszesedő lepény vagy nem kielégítő áramlás a köldökzsinórban) Nem értem, miért ijesztenek rád így! Azért remélem, sikerült megnyugodnod, és holnap már többet fogsz tudni.

Katka: nem is tudtam, hogy a cukros dolgok így megmozgatják a babát. Én csak olvasom sorra, hogy ki milyen süteményt süt+eszik, és én egyáltalán nem kívánom az édességet. Normális ez?

Pulcsi:
mozog a gyerkőc? Jól értettem, hogy szívhanghallgatót akarsz beszerzni? Nem olcsó mulatság.

Csibb: de jó neked, hogy a testvéred is bevethető Fannivigyázónak! Én húgom 32, és még egy pelenkacserére se tudta magát rávenni. Tegnap nálunk volt, megkértem, törölje ki Luca fenekét, mert telefonáltam, mire megkérdezte, hogyan kell? Mondom, mint a sajátodat. :oops:
Gryllus Vilit mi is imádjuk! Főleg, ha gyerekekkel együtt kép fel. De ez most nektek biztos ilyen lesz! Jó szórakozást hozzá!

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq: Persze. Nem fontos édességet enni. Csak ha ellenőrzini szeretnéd a babát. Az édes megdobja a lepényműködést. Nekem túlhordásba volt a Zsófi és rossz lett a CTG-m és a nővérek rohantak az orvoshoz, hogy császár. A dokim meg megitatott velem 1 liter édes teát és fél óra múlva teljesen jó lett a szívhang. Másnap meg megszültem a Zsófit... ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

na közben látom, hogy nem csak Erpének válaszoltam! :wink:

Moncsi
sajnálom én is, hogy így megijesztettek! :( nagyon rossz érzés lehet, de mi tudjuk, hogy nem lehet baj!!! :wink: fel a fejjel!
és felháborító, hogy azért mert fiatal vagy, így beszélnek veled! mi az, hogy leüvöltik a fejed??? :shock: a védőnőről már nem is beszélve...

Marqueza
igen, ez tényleg nagyon jó! főleg, hogy neki még gyereke is van, tehát tudja a dörgést! sőt, ezt most mesélte nekem, hogy mikor megszülte Pannit, a mellette fekvő anyukák kérdezték tőle, hogy ő hogyhogy ilyen magabiztos a pelenkázással, már van gyereke? erre ő mondta, hogy nem, az első neki, viszont van egy unokahúga!!! 8) Fannin rendesen begyakorolta a pelenkázást!!! :wink:
nagyon lelkes volt, ráadásul akkor még azt mondták neki, hogy soha nem lehet gyereke. aztán rá egy évre szülte meg Pannit! csakhogy legyen még egy sztori a dokik tévedéseihez... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca, Katka köszi :)

Ez a rosszullét engem is alaposan megijeszt, főleg azért, amit Katka is ír, hogy ez nem igazán terhességi tünet, na most már rákeresek a neten, hátha találok valamit, engem is az szomorít el, hogy ez nem kifejezettten terhességi tünet, az lenne az ha görcsölnék, vagy keményednék, és ma este is olyan gyengének érzem magam :(

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Csibb, köszi! Megpróbálom rávenni apát a koncertre, de majd meglátjuk. Időpont elvileg jó, és szerintem Samunak tetszene. Bár legutóbb a Halász Jutka koncertet sem ülte végig, csak kb a feléig...

Moncsi, jókat írtak a csajok, próbálj ne idegeskedni (tudom, könnyű mondani). 2 hét eltérés egyelőre nem tünik veszélyesnek, de holnap úgyis minden kiderül, és remélem, h megnyugtató módon. Mindenképp jelentkezz majd a hírekkel, szorítunk neked!

Katka, de jó! Örülök, hogy a doki mindent rendben talált és Peti immáron fejjel lefelé érzi jól magát. Akkor megnyugodtál egy kicsit, gondolom.

Marq, Csibb, nekem is szerencsém van, de nekem a párom hugaival. Sajnos (vagy épp szerencsére - nézőpont kérdése :) ) a nagyszülők nem a fővárosban laknak, de a párom mindkét húga itt él, tanul. A nagyobbikra (24 éves) egészen pici kora óta rá lehet bízni Samut, mindent megcsinált és megcsinál körülötte (etetés, pelenkázás, altatás), nagyon egymásra is vannak cuppanva. A kisebbik (16 éves) mostanában kezd "bevethető" lenni, és szerencsére ő is imádja az unokaöccsét.

Csibb, az nem semmi, hogy a hugodnak azt mondták nem lehet gyereke, és tök jó, hogy ez nem jött be. Hihetetlen történetek vannak... Ezek szerint ő a rajzban nagyon tehetséges unokatesó?
Nekem egy volt osztálytársamat ijesztgették kamaszkora óta (szinte minden nődoki, akivel csak összehozta a sorsa), hogy tutira nem lehet majd gyereke. Már kettőnél tart :) Ráadásul a csaj max 50 kiló vasággyal együtt (vagy valami ilyesmi a mondás), és mindkét gyerekét 4,5 kiló felettire növesztette :shock: Szóval vannak pozitív történetek, és ez nagyon jó.
Eldugulok, jó éjt!

erpé

Bea, nem lehet, hogy leesett valamitől a vérnyomásod? Van otthon vérnyomásmérő? Szédülés, gyengeség azzal jár...
Na jó, nem okoskodom tovább.
erpé

Azt írják a vese-gyulladás is okozhatja..

http://drimmun.com/terhesseg/hugyuti-fe ... esseg.html

csak a fejem is olyan nehéz...az idegesít, hogy anyukám is mondja, hogy örökölhetem az ő betegségeit.. de hát csak megváltozott állapot a terhesség, a baba is nő, gondolom hol ezt, hol azt nyomja, lehet csak elzárta a keringést valahol, levegő se volt, reszketés, gyengeség, aztán elment onnan és jobban lettem, a gyengeség meg szerintem normális, ezzel nyugtatom magam

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: nem lehet, hogy vérszegény vagy? Az is ilyesmi tünetekkel jár. Meg amit írtál anyukádról, emiatt nem vizsgálnak sűrűbben? Szólj az orvosnak mindenképp, inkább egy felesleges vizsgálat...De azért ne ijedj meg annyira!

Csibb: sajnos a húgom nem is nagyon akar gyereket. De legalább van önkritkiája és nem keseríti meg senki életét. Pedig régebben arról álmodoztam, hogy majd együtt babázunk. :?

Gryllus-Maszkabál: akinek mehetnéke van, az nézze meg az www.fmhnet.hu oldalán, itt is lesz koncert, vidékieknek meg a www.gryllus.hu oldalon

Katka: úgy érzem, az új gyerek többet mozog sokkal, mint annak idején Luca. Lehet, nem lesz gondom a fogyással, gondolom idekint is így fog pörögni. 8) Egyébként én inkább a savanyút kívánom még mindíg. Életemben ennyi olivabogyót és céklát nem ettem! 8)

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqueza, van egy kis vérszegénység, mondta is az orvos, hogy jó lenne ezt javítani valahogy, szedem-e a Maltofert, én meg mondtam , hogy igen, de szerintem az nem elég, valahogy kellene ezen is javítani, de hát én nem tudhatom , mit tehetek még vitaminszedésen kívül.

Hány éves a húgod?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka
nem is írtam, hogy nagyon örülök, hogy minden ok veled! legalább ezen nem kell idegeskedned!

Marq
sajnálom,hogy nem jön össze a közös babázás! :(

Erpé
igen, ő a rajzolóbajnok! :lol:
ma itt voltak, majd teszek fel képeket, ma már szerintem nem...
nagyon jó bébiszittereid vannak! aranyat érnek!!! :wink:

Bea
sajnálom a rosszullétedet! elég ijesztő tényleg!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Egy óráig olvasgattam a lemaradásomat, majd írtam egy hosszú hsz-t és eltűnt :twisted: :twisted:

Velünk minden OK. Hétfőn voltam dokinál, méhszáj nem változott :D Hurrráá!!! :D azaz továbbra is 3110. Doki szerinte már 2100 gramm körül van Nimród, úgyhogy nem lesz olyan kicsi mint Panna volt (38 hetesen 2740 :) ) szóval azt mondta hosszú gyerek :D
Frontokat mi is megéreztük, Bulcsú volt szegény nyügös minden ébredésnél 15 perc sírás, hiszti :( Meg én is egész hétvégén aludtam volna.
Panna kapott egy korcsolyát úgyhogy hétvégén megpróbálkozott vele, sajnos én nem láttam mert pihiztem a hétfői vizsgálatra, de állítólag ügyi volt.

Én is elkezdtem kimosni a babaruhákat, persze még nekem sincs hova tennem, de holnap megrendeljük a hiányzó elemet a gyerekszobába.

Overáll: én is vettem egy vastagabb overállt a turiba 1000 Ft-ért, inkább legyen, ki tudja milyen idő lesz.

Bocs hogy nem reagálok egyenként mindenkinek, a lényeg hogy mindenki vigyázzon magára!!
Megy a drukk Moncsinak, Pulcsinak hogy ne legyen gond.
Papillonnak kitartás a kórházban!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt!
Adryn lehet már otthon pihen. :wink:
Látom lassan befordulnak a babók. Tök jó! Remélem hétfőn én is hasonló hírekkel jöhetek.
Katka ezek nagyon jó hírek! Örülök, hogy rendben minden. :)
Akkor ha minden igaz, az utóbbi időben senki nem tágult tovább.
Moncsi megy továbbra is a drukk, várunk a hírekkel.
Nálunk tesóméknál jövő héten jön elvileg a 2. baba. Eléggé összedolgoztunk anyu pillanatok alatt 2 unokás, most meg pikk pakk lesz 4. Szval nálunk a segítség enm sok- Ráadásul anyut bátyámék kihasználják annyira, hogy nekem ne sok jusson belőle. Ha ideér vmikor, inkább vendül látom. Bár jövő héten szombaton még egy utccsó bulit beiktattunk, így jó lenne, ah tudna vigyázni Bobóra éjjel. Max. sitter.
Bea ha beszélsz a dokiddal írd majd meg, mit mondott. Remélem nyugisabb éjszakád volt. A front is közre játszhat. Én tegnap éjjel nem aludtam, megint 2 napja hányingerem van, és a fejem K.O. Meg is mérem a vérnyomásomat. :roll:
Vica nem készült kép koris Pannáról?
Papillon egyenlőre nem jelentkezik. Másnál sem?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát nekem nem mondták, hogy be van fordulva, de ha nem szólt róla, biztos jó irányban van :)
Tegnap még gyengébb voltam, de ma már jobban vagyok, főzni is fogok, spagetti lesz maradt még húsleves, ahhoz még főzök egy kis csigatésztát. Neked is jobbulást Kuklika; csak megerősödünk majd szülés után :wink:
Moncsit várjuk a hírekkel, most ment délelőttre, ha jól tudom.
Papillon szerintem kórházban van, csak hétvégén volt itthon.

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok!
mindenkinek jó napot, izgalmaktól mentest! Remélem, moncsival, beával minden rendben lesz! Szoritok!!
marq: nem akartam szivhangfigyit venni, egy védőnő ismim azt mondta, állitolag adhatnak kölcsön a védőnői tanácsadóból kismamáknak!!!!!!!!!/na erről sem tud senki Magyarországon, sztem/ védőnő még nekem szivhangot sohasem nézett, de ezentúl kérni fogom.
a mozgásokat figyelnem kell, így be is raktározok itthonra "tesztcsokiból" :arrow: :oops: :mrgreen:
nem mozog sokat, de atsztre prudukálja magát. olyankor picikét "rá is fekszem" szegényre, mármint a bal oldalamon ha vagyok, sztem a kezecskéjét nyomom, mert mintha azzal kapirgálna. Igyekszem nem aggódni. Nálam a32. hetes Uh később lesz, de remélem, csak pár hét, ott is talán kiderül, ha van vmi, de remélem nem lesz. Minden éjjel vannak lájtos mensiszerű görcsök, nem tudom, felfáztam-e picit, vagy ez jóslófájás lehet?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Erpé, elfelejtettem válaszolni, van otthon mérőnk, vérnyomás ok volt, pulzus kevés, és mindenhol hideg voltam, de én úgy vagyok vele, hogy túlvagyok rajta, hátha nem lesz több ilyen :)

Remélem Moncsival rendben van minden a dokinál, és hamarosan jön beszámolni.

Bea, Maja

Kép
bea1978

gyerekruha ez a link nem működik, böngészőbe másolva sem :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Nem kell kórházba mennem!!
Ez a doki aranyos volt megnyugtatott... Mondta hogy arányosan kisebb két héttel, és hogy majd sűrűbben nézik de nem állt le a fejlődés.. Mondta hogy a sok feszülgetéstől rövidülhetett meg a méhszájam is, mert elég sokat feszül, átlag napi 3-4 szer kéne de nekem tegnap este is vagy 6 szor befeszült és az csak az este :? :?
Továbbra is veszélyeztetett terhes vagyok, de uh alapján két és fél hét alatt amióta voltam uh-n, ez időnek megfelelően két és fél hetet fejlődött a méretei alapján. Pihennem kell, nem emelgethetek, nem ugrálhatok nem hajolgathatok, stb. Sűrűn fognak nézni uh-n meg méhszájat is, és ha gond van azonnal kórház. De addig itthon pihizhetek úgyhogy megnyugodtam egy kicsit hogy nagyobb baj nincsen.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, Hála Istennek, nagyon örülök neki, az a lényeg hogy fejlődik a baba, most már tényleg megnyugodhatsz :D :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

örülök én is moncsi! tartsd be, amit a doki mond!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

De jó moncsi!!!! Akkor meg lehet nyugodni! És tessék sokat pihenni!

Bea nem lehet, h neked vmi pánikrohamod volt??? Álmokkal hogy állsz? Én múltkor már megszültem álmomban...de maga a szülés nem volt benne, csak, hogy a kezemben van a baba. Kész....Mondjuk nem csoda, mert állandóan ez jár a fejemben. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Moncsi: Jajjjjj de örülök :D:D:D:D!!!! Pihenj sokat!!!

Bea: szerintem Te is próbáld ki, h egy-két napig csak pihengetsz, hátha akkor elmaradnak ezek az esti rosszullétek!!!

Pulcsi: háát én nem tom, h lehet-e jóslófájás?!

Nekem vasárnap óta nem igazán akar mocorogni, mármint mozog, de olyan "lájtosan", nem annyira erőteljesen mint előtte és az úgy, de úgy hiányzik :(.

Szép napot!
Vica
wicca

NAgyon örülök Moncsi, hogy otthon kell csak pihizned! Vigyázz nagyon magatokra!
Wicca ha jól látom lassan finish-ben vagy. Ilyenkor egyre kevesebb helye van mocizni, inkább csak bökdösni fog néha.
Bea örülök, hogy ma jobban vagy. Tudom, hogy Pappilon kh-ban, de szokott néha sms-t küldeni, azért írtam. :wink:
Nemlajos reméljük nemsokára túl van a mizérián. Nekünk egyre komolyabb vevőink vannak, de én már nem vagyok hajlandó májusig kimozdulni a fészekből.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea: azért kérdeztem a vérszegénységet, mert én érzem, hogy a napi 2 maltofer kevés nekem. Emelett (+Bérescsepp) elkezdtek a körmeim töredezni, az ált. vashiány jele. És rámtört néha olyan erőteljes szédülés, hogy szinte elájultam. Vérnyomásom pedig ok., van itthon mérőm. Én elkezdtem napi még egy (így 3) maltofert szedni :shock: , dobozon ez a max. engedélyezett adag, és napi 3-4 tojást benyomok, már mindenhol az jön ki rajtam, de annak magas a vastartalma, és azóta jobban vagyok. :)
Labort mikor csinálnak neked legközelebb?

Moncsi: a védőnőd jól rádijesztett, nem értem, hogy eredmények hiányában miért pánikoltat be! Pihenj, nézz meg valami jó vgíjátékot és nem lesz semmi gond! :)

Kuklika: akkor neked se nagyon van segítséged...együttérzek veled. :wink:

Pulcsi: most nincsenek, de Lucával viszonylag hamar jelentkeztek nekem is mensiszerű görcsök. Azt hittem akkor, hogy ez már jósló, és hogy biztosan már nyílik a méhszáj, meg hogy milyen könnyen fogok szülni. :lol: Aztán mikor eljött az idő, egész másfajta fájdalmat éreztem. Az olyan hátul gerincből induló, mintha egy övet jól meghúznának rajtad. Szóval olyan mensiféle, de mégsem teljesen az. Neked lehet, hogy csak a baba nyom egy ideget, főleg, hogy kezd beilleszkedni a feje. Pihizz.

marq
Kép
Kép
marqueza

Kuklika: költözni fogtok?

marq
Kép
Kép
marqueza

Moncsi ez nagyon jó hogy nincs semmi baj és nem kell kórházba menni! :D Pihenj sokat!
Legalább nem lesz óriás babád, bizit könnyebb szülsz majd. :wink:

Wicca nekem is másképp mocorog egy-két napja, inkább kapirgál nekem is :)

Bea igazából nekem sem mondta a doki hogy be van-e fordulva, de gondolom ha nem lenne akkor mondta volna :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tehuti, szerintem nem pánikroham volt, bár attól is tartok, amitől te, hogy szülésnél bepánikolok:), mondtam az orvosnak, de szerintem csak nézett, miket beszélek

Marqueza, komplett amit írtál, ugyanazt érzem,szóval biztos a vérszegénység is, kipróbálom ezt a tojás dolgot és +egy MAltofert, úgy olvastam 3X1-et lehet egy nap, meg megnézem, még mi lenne jó rá.

Wicca, már a vége felé kevesebbet mozog, azt mondják.

Vica, én meg azt hittem, ezeket így közölték, be van fordulva, stb :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok csajok!

Ha esetleg még hiányzik egy két ruci Én már eladom Levim kinőtt cuccait. Itt megtaláljátok:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=328537

Mindenkinek további kellemes babavárást, és könnyű szülést! :wink: :wink: :wink:

Bocsi az offért! Sziasztok!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Moncsi, a többiekhez hasonlóan én is nagyon örülök a jó híreknek! Fejlődik a babád, ez a lényeg! És hogy megnyugodtál.

Kukli, én is lemaradtam a költözési terveitekről, bár rémlik, hogy egyszer írtál erről. És hova akartok menni? Azt már tudjátok? Lakásból házba? Régiből újba? Á, nem is vagyok kiváncsi... :)

Wicca, én úgy emlékszem, h Samunál a végefelé eléggé lecsillapodott a mozgás, persze időnként rugott egy-egy nagyot, de összességében nyugisabb volt - úgy tudom, hogy ilyenkorra tényleg elfogy a helyük, kitöltik szinte teljesen a rendelkezésre álló helyet, és kevésbé tudnak ficánkolni...

Bea, szurkolok, h több ilyen rosszullét ne legyen. Hátha bejön Marqueza tanácsa és a vaspótlás segít. Egy vérvizsgálat azért jól jönne, az meg tudná ezt erősíteni.

Ma itt volt unokatesóm a kislányával (Samuval kb egyidősek, a kiscsaj talán 3 hónappal fiatalabb) - az első félóra kölcsönös méregetés után (nagyon rég találkoztunk) iszonyú jót játszottak, szinte semmi konfliktus, nagy összhang volt. Örülök, hogy a gyerkőc kezd társasági emberkévé válni, biztató :)
Persze nem mindenkivel ilyen, ezt a bölcsiből tudom.
Na lépek, egy picit ledőlök, ma Samu is későn feküdt, egy fél órám talán még van ébredésig.

erpé

Nekem is össze vissza mozog a bébi. Vannak napok, amikor aktívabb, van, hogy lustább. És kapirgálni is szokott, főleg mikor ülök és kicsit előrehajolok. pl most, hogy írok. :)

Megyek ma terhestornára....hát kíváncsi leszek. Védőnőm erősködött, hogy tanuljam meg szüléshez a helyes légzést. Mondtam neki, hogy néha úgy fáj a szeméremcsontom, h menni alig bírok. Remélem tornán lábemelés nem lesz. :D

Meg még akartam vmi írni, de elszállt az agyamból.....hmmmm :evil:
Tuti ez is a hormonoktól van.... :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Eszembe jutott!!!!! :lol:
Mostanában érzek olyat, hogy pár pillanatra megkeményedik a hasam a köldököm felett. Megnyomom és érzem a bébit, sztem a lábát. Tök jó! Aztán elveszi onnan. Kommunikálunk.... :lol:
Eddig ilyet nem érztem!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Amikor gép elé kerülök sehol senki, de ha nincs időm akkor meg pörög a topik, nem győzök visszaolvasni!!! :D :D

Moncsi: nagyon örülök, hogy minden rendben veled és a babáddal. Úgy nem szeretem, amikor minden ok nélkül ijesztgetnek. Védőnőd nem semmi. Nekem az előző volt kb. olyan, mint a tiéd. Pihenj, amennyit csak tudsz.

Katka: neked is gratula a jó hírekhez. Te is fellélegezhetsz egy kicsit. Nem mondta a dokid, hogy akkor mitől volt a vérzés? Ja és a gyerkőc képek nagyon jók. Aranyos kislányaid vannak!!!

Bea: remélem veled is minden rendben. Pihenj te is amennyit csak tudsz.

Pulcsi: hogy vállt be a mozgás számolgatás? Először én is meg mosolyogtam ezt a módszert, de lehet, hogy nem hülyeség.

Nemlajosról és papillonról van híretek?

Tegnap voltam laborba, ma du lett meg az eredmény. Minden jó, a vizelet üledékben van 3-4 vörösvérsejt. Volt esetleg valakinek ilyen? Nem tudjátok mit jelent????

Nekem nincs meg senkinek a telefonszáma. Ha valaki elküldené priviben, én is elküldöm az enyém..

banokla

sziasztok

ezennel bejelentkezem. :) ma hajnal 4-kor parkoltunk le a ház előtt.. hosszú út volt mit ne mondjak, és a sok üléstől jól be is vizesedett a lábam, ami reggelre ( ok ok délre) lement ugyan, de most visszadagadt merthogy még csak most sikerült leülnöm fél órára.. sok a pakolnivaló.
Papillonnal tegnap beszéltem, úgy néz ki lehet hazaengedik ha a vérnyomása lentebb megy.. az összes vizsgálati értéke a még jónak a felső határát súrolja, vérnyomása 140. reméljük lentebb megy még egy picit és jöhet haza szülinapjára :D mert ugye hétfőn lesz nekije :D:D viszont szombaton ünneplik, úgyhogy mondtam nekik csapjon az asztalra :lol: :lol:

Nehari, de nem tudok reagálni nagyon az írottakra, uhukhoz, dokiknál lévő jó eredményekhez, befordult babókhoz gratulálok ;)

babó nekem sem játszik már focit a hasamban, de azért határozott rúgásai vannak (szegény bordáim bánják :lol: ) és érzem ahogy helyezkedik a drágám :D néha kitolja a fenekét, és a buksiját olyankor megsimizem, elmesélem neki hogy milyen jókat fogunk majd együtt játszani ha kint lesz, aztán szépen visszahúzódik.

na megyek folytatom a pakolást... :?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: örülök, hogy szerencséssen haza értetek. Gondolom, hogy most sokat kell pakolnod, de azért pihenj is!!! :wink: :wink:

banokla

Sziasztok lányok!
Remélem, mindenkivel minden rendben!
Én most kölcsönnetezek, költözésen túl vagyunk, T-ember szerint 1-2 héten belül lesz net, vigyáztam magamra, Döme is jól érzi még bent magát, lábam vizesedik (meg kezem), de vérnyomásom rendben, tűzhelyünk még mindig nincs, tárolónk víz alatt, szóval zajlik az élet:)
Fotókkal remélhetőleg jövök két héten belül!
Vigyázzatok magatokra!
Csók!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Baszki, mijaz, hogy 55 nap van hátra??? :shock:
Na, ilyet nem láttam már egy hete :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Moncsi
hurrá!!! :D

Nemlajos
jó, hogy bejelentkeztél! örülök, hogy sikeresen beköltöztetek, és hogy vigyáztál magadra! 8)

Adryn
nektek is örülök, hogy simán zajlott az út, a vizesedést feküdt ki polcolva!

ma megnéztünk egy játszóházat Fannival, nagyon tetszett neki, kicsit bölcsis fíling volt. ebéd is benne volt az árában.
holnap jön a tücsök-zene.

Papillon
neked előre is küldjük ezt szülinapod alkalmából:
http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... 081222.flv

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: ajjjjj, de éééééédes Fanni!!!!! :D:D:D:D megzabálom!

Nemlajos: mindig kell valami izgalom! de azért az elég gáz ha víz alatt a tároló!

Adryn: tessék pihenni is, most még van időd (negyveniksznap), nem kell egy nap alatt mindent ki- és elpakolni ;) :D:D

Kukli: húúú hát most nem lenne annyira jó költözni, de ezt meg lehet beszélni a vevővel ha komolyan gondolja a vásárlást!!

Banokla: nem vörösvértest-re gondolsz, mert az nekem is van a vizeletben, de semmit nem mondtak rá!

Szép napot!
Vica
wicca

Ja és köszi csajok, akkor megnyugodtam! most megnéztem itt a hétről-hétre 35. hetét és ott is azt írja, hogy mostmár nincs elég helye mocorogni !

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos: a nehezén már túl vagytok? Örülök, hogy jól érzed magad Te is és Döme is. Pihenj, amennyit csak tudsz.

Wicca: nekem a papíron vörösvérsejt van a vizelet üledéknél 3-4, a megengedett 0-2db. De a vizelet általánosnál a vörösvérsejt is ,mint minden negatív. A vörösvérsejt, nem ua., mint a vörösvértest?? Nem tudom, csak kérdem. :roll:

banokla

Banokla: nekem pedig mindenhol vörösvértest :), gyanítom ugyanarról lesz szó :):), mert a határérték stimmel !! szval olyanom akkor nekem is van, de doki is nézte meg védőnő is, és egyik sem szólt semmit, sőt azt mondták, h a vason kívül teljesen ok a leletem!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok,

Moncsi: Örülök, hogy megnyugtatott az orvos. Pihenj sokat. Szülés után úgysem pihensz 20 évig.... :lol:

Adryn: Kemény csaj vagy, hogy kibírtad az utat. Azért ne kapkodj a pakolással. Nem ám túl sok lesz Neked....

Tehuti: Szuper, hogy tudsz vele beszélgetni! :)

Erpé: Igen, ilyenkor kezdik a szocializációt. Nagyon helyesek, ahogy elszerepjátékoznak egymással.

Pulcsi: korai még ez a jóslófájás dolog. Meg a beilleszkedett babafej. A kettő együtt szerintem picit sok. bátran hívd fel az orvost és kérdezd meg, hogy ez rendben van-e. Nálad most fenyegető koraszülés van. Orvos sem fogja zokon venni, ha kérdezel. Inkább feleslegesen kérdezz, mert ha beindul a szülésed, akkor azt azért nem könnyű leállítani és még tényleg korai lenni. Vigyázz magadra nagyon!

Katka

katka22

Katka tényleg szuper, ahogy beszélgetek a babával. :lol:

Adryn nem semmi ennyi hetesen ilyen hosszú utat megtenni. A lényeg, h szerencsésen megérkeztetek!

Nemlajos remélem megszámoltad a sarkokat az új lakásban. :)

Én voltam kismamatornán, sztem holnap izomlázam lesz. Nagyon jó volt, jókat beszélgettünk. Közben eszembe jutott, hogy 3100 a méhszájam és így lehet- e tornázni. De a gyógytornász mondta, h nem gond, viszont egy gyakorlatnál szólt, h ezt inkább ne csináljam.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Adryn örülök hogy sikeresen megérkeztetek. :) Most aztán biztos lesz mit pakolni. Tényleg végülis hányszor álltatok meg útközben? Nagyobb pihi akkor nem volt ugye?

Nemlajos, örülök hogy nagyjából minden ok a költözéssel, de miért is van víz alatt a tároló? Vigyázz magadra pakolás közben.

Én egy elég húzos reggelen vagyok túl, Bulcsú reggel 6-kor felkelt, felébresztette Pannát is, ez még nem is lett volna baj, de 6:05-kor már veszekedtek, hogy melyikük melyik autóval játszon :evil: Panna már annyira féltékeny szerintem hogy mindent elvesz a Bulcsútól, vagy tegnap pl. direkt rosszalkodott hogy rá figyeljünk. Most már nagyjából látom hogy ez lehet a baj, csak hát a megoldást nem tudom még.
Erre föl még a párom is mufurc volt reggel, igaz hogy ő kb. két szót szól minden reggel, szóval el tudjátok képzelni egy mindig rosszul ébredő ember még rosszabbul ébred :? Úgy indult el hogy szerintem nem is köszönt (én legalábbis nem hallottam) se puszi semmi, már az alattunk levő emeleten járt mikor Pannát indítottam utána, és hát utánaszóltam, hogy most akkor hova megy, vagy csak a szemetet viszi le?? :shock: Aztán mondtam neki, hogy azért a Pannának mondhatna valamit, hogy indulunk vagy ilyesmi. Igaz hogy ilyenkor először a pincébe megy le a bicikliért, de volt már rá példa, hogy szegény Panna nem tudta hol van az apja és kiment az utcára és ott kereste, még jó hogy minden reggel kuksolom őket az ablakból :roll:
Szóval jól indult a nap :(

Bocs a panaszkodásért, de max. a Bulcsúnak tudok panaszkodni.
Ja és még a Bulcsú is büntibe volt reggel :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok,

Tehuti: Nagyon sportos vagy... Komolyan. Én már alig várom, hogy teljenek a napok és bizony a gyerekeim komoly terhelést adnak és bevallom néha már sok.... Nagyon ellustultam....

Vica: Hát nem valami fényes reggel.... Nálunk az a szabály, hogy nem veszünk ki játékot a másik kezéből. Ha mégis vita van, akkor elveszem a játékot és addig nem adom vissza, amíg meg nem egyeznek. Ha követezetes vagy, akkor ez működik.
A párod meg biztos nem akar megbántani, csak lassan ébredő típus. Ugyan ettől még egy mosoly erejéig megerőltethetné magát, de szerintem valszeg ilyen marad... El kell fogadni... De csak akkor, ha egyébként kedves és csak reggel morcog....

Wicca: Peti már nekem is lelassult. :) Biztos fogy a hely....

Katka

katka22

banokla:Mozgássszámlálásra tényleg ajánlom ezt a módszert, ha valakinek egy nap túl keveset vagy nem mozogna a bébije, gyorstesztnek is jó..csoki be, és bal oldaladra fekvés. Elkezd kapirgálni, mégha egész nap meg se moccant.Néha nem jut el 10ig, csak 5-ig, dehát azért jó érezni.
tehuti:
nekem is mostanában van ilyen keményedés a köldököm felett vmennyivel! Kicsit vicces! Egyszer volt, h rájöttem, h mozgás, mert arrébbhullámzott a pocim, de ez egyszer volt,de néha csak nekem feszit vmit, és az kemény! De örülök neki, az is jel! :)mindig azon gondolkozom ez a feneke lehet-e vagy alába, vagy aksi gerince. mert a feje ugye nagyon lent van a hólyagomon,lábhoz meg sztem túl nayg akeményedés..de nem tudom. én popsira tippelek.Próbálok pihenni, bár megint azt érzem, mindenki lustának tart..ma is kiterveltem, hogy süthetnék kuglófot...de NEM.tudom, h elfáradnék az állásban, mosogatásban.megpróbálok egy félórára lévő bababoltba elsétálni a várandóscsomagért...csak félóraoda, félóra vissza, apisiléssel nem tudom, mit kezdjek közbe :oops:

pulcsi

Helló!
Adryn örülök, hogy sikeresen a hazaértetek. Hát a vizesedés már időszerű sajnos. Eddig én megúsztam, bár van még időm rá.
Papillonnal kapcsolatos híreknek örülök. Reméljük nemsokára irogat nekünk.
Nemlajosékat irigylem, na nem a tároló miatt. Már bizti csak pakolászás van, azt meg be lehet osztani. Reméljük hamar lesz net.
Fanni tüneményes! Boti tátott szájjal nézte! Ennyi idősen már ilyen hosszan tudnak énekelni? Vagy lehet ő ebben jobb másoknál. Bár tornászkánt is megállja a helyét.
Én nem keményedek továbbra sem igazán.
Vica ismerem milyen a rosszul ébredő, és a még rosszabbul ébredő apuka. Estére kilihegi magát. Nekem is borzalmas kelő Zsolti. Alig lehet hozzászólni, elindulni vele vhova meg rémálom. Tuti késés, és persze mert útban voltunk. Mondjuk én jókat nevetek ezeken. Persze ha a manók is rátesznek egy lapáttal…… Remélem jobb lesz a napod a reggelnél.
Költözés: mi tavaly május (?) óta áruljuk a laskát, erre most dömping van. Igaz lejjebb is vittük az árat. De már úgy hirdetik, hogy májusi költözés. Megbeszéltem mindenkivel. Ált. befektetők jönnének (hitelt nem vesz fel senki ugye), azoktól meg visszabérelhető akár. Csak már az is fáraszt, hogy naponta 2 glancba szedni, mert azért játszunk rendesen….. Terveink a 11. ker. csendesebb része, vagy a 12. kerület Orbán tér környéke lenne. Már vannak kinézve lakások, de majd meglássuk. Én már ki nem mozdulok KintiKata nélkül innen.
Megyek, rajzolnom kell egy hajót felsőbb utasításra, utána pedig egész napos vendégeink lesznek.
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka! Nincs arra véletlen ötleted, hogy Boti pár napja néha (ritkán) direkt azért nyom le egy pofont, hogy utána megpuszilhasson????? :shock: :shock: Nem értem. Sosem bántjuk, sok puszit és ölelést kap (nem zaklatóan sztem), bár nem a bújós típus, de honnan jött ez neki? Lehet játéknak hiszi? Na de mit tegyek vele????? :roll: :roll: Köszi
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka te mozogsz eleget a gyerekek mellett! Te is sportos vagy!!! :wink:

Pulcsi ugye milyen viccesek ezek a mozgások? Én is csak tippelek, hogy a lába lehet. A pampers.hu oldalon találtam egy interaktív játékot, ahol látod, hogy hogy rugdal, hogy játszik a köldökzsinorral stb. Tök jó! Nézzétek meg! :)
Na hát mostanában nekem is gondot okoz, ha be kell menni a városba. Állandóan pisilnem kell..... :)

Kukli, vica nálatok is zajlik az élet rendesen....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: