A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Gesztenye:
a 70ik oldalon van a lista, az amit Kikocska állított össze.

Tasin: a te listád hova tűnt el? :shock: :shock: :shock: :shock:

Én is holnap megyek ám babanézőbe a nődokimhoz.Most majd megkérdezem tőle mennyibe kerül a 4d dvd mert én azt hallottam, hogy 20 körül van és az egy kicsit sok szerintem érte mikor máshol meg 10 körül lehet már csináltatni.

Kép

Kép
gabka7926

CSAJOK SOS!!!!

KÉPZELJÉTEK MA VETTE ÉSZRE AZ UNOKA TESÓM, HOGY TISZTA VÍZ A KEZEM ÉS NEM AKAR LEJÖNNI AZ EGYIK GYŰRŰM.MOST MIT CSINÁLJAK?
EZEKKEL SEM JÖTT LE HIÁBA PRÓBÁLTAM:
MOSOGATÓSZER
SZAPPAN
ÉTOLAJ
SÍKOSÍTÓ.

ILYENKOR MI VAN???
ESTÉRE LEAPAD?PRÓBÁLJAM AKKOR?

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!

Igyál sok vizet, ne egyél sót és várj!
Estére vagy reggelre jobb lesz a helyzet. Akkor vedd le a gyűrűt majd.

Súlyod nem nőtt hirtelen? Vérnyomás?
Érdemes ezekre is odafigyelni ilyenkor.
Vendég

Cat:nem nőtt a súlyom mert pont ma reggel álltam mérlegre és nem híztam.Lehet, hogy a vérnyomásom a bűnös akkor.Felhívtam a védőnőt és azt mondta, hogy várjak és igyak sokat.Ja képzeljétek jó lett a cukor eredményem azt nem mondta, hogy mennyi csak azt ,hogy jó minden.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Jajj csajok kijött az aranyerem. Már csak ez hiányzott. Annak idején is kijött terhesség alatt. Most itt szenvedek. Sehogy sem jó. Már vettem be gyógyszert, de még nem érzem hatását. Ráadásul esik is az eső. Azt is utálom. Na nem nyavalygok. Ez van, majd túl leszek ezen is.

Gesztenye: szép nagy a pocid! És jó lett a hajad! Én nem iszok sem kávét, sem fekete teát. Néha lecsúszik egy pohár kóla (kb.2hetente egy pohár) és ennyi a koffeinadagom.

Sziszike: örülök, hogy minden okés. Tuti kihúzzátok még jópár hétig! Szorítok!

Tünemény: na de jófej a pasid! Jól meglepett a kiságyas pénzzel!

Gabka: Kötelező fogászatra menni a terhesség alatt min. egyszer! A mi kh-ba se veszik előre a kismamikat. Már nem szokás. A gyűrűt este próbáld levenni. Próbáld előtte hidegvízbe rakni a kezed.

Tisa: szupi, hogy rendben volt az uh-n minden. Nem tudom mi az a norm.flow.

Judy: jól néz ki a kiságy+pelusozó! Nekem is mondta a doki, hogy 28-32 hét között kell mennem megint genetikai uh-ra.

Kikocska: jajj ti szegények. Jól benyaltátok a vírust! :( Jobbulást nektek!

Ettike: nem semmi amit Patrik éjszaka művel. Azért jó hogy találtatok rá megoldást.

Ica: üdv a csapatban! Drukk, hogy kihúzd végig. És feküdnöd kell?

Kép Kép
kisvirág_30

Gabka!
Köszi az oldalszámot!

Tényleg, hova tűnt Tasin listája??? :shock:

Kisvirág!
Szegénykém, borzasztó lehet. Elég folyadékot és rostosat fogyasztasz? Én is hajlamos vagyok székrekedésre, de szerencsére eddig megúsztam gond nélkül. Az mondjuk tény, hogy min. 2 liter vizet megiszom egy nap (ez jó vizesedés ellen is).

Kép
gesztenye74

Azt álmodtam, hogy a köldököm mellett meg akartam nézni mit dugott ki, és megfogta az ujjam. Na ezt csináljátok utánam. Persze nem merte szólni senkinek, nehogy elijesszem, így bántam, h. nem lett lefényképezve, mert nekem mindenhol mindig mindent lekell fotózzak. És mikor meg akartam mutatni a családnak, akkor is megcsinálta megint.

2nap alatt a kimostam az összes függönyt, mert ez karikor elmaradt, nem volt erőm, vagy lelkesedésem.
A párom leszedte, meg felrakta én mostam,meg ablakot takarítottam, meg a virágokat rendeztem, mert minden ablakban van. 7-8nagy ablakról van ám szó!

http://www.babyoutlet.hu/Default.aspx

Itt is vannak jó cuccok!

De visszatérve ide:
http://vampiregang.com/catalog/index.php
Két napja rendeltem és már megküldték, ez igen, kíváncsi vok a minőségre,de még Atuka nem ért vele haza.

Üdv icamama köztünk!
Ez a vonalzó tökéletes, ha más nem is
Én meg a Bacardit szeretem,meg a pezsgőt, de nélkülözöm továbbra is.
Ja a vérnyomásom nekem is alvós, 111/, meg 95/.
A póker partykon (ami nálunk van, mert nincs csavargás apának)itt szoktam bele inni a boroskólájába. A múltkor a 4fiú úgy nézett rám, mintha higanyt akartam volna lehúzni, mikor megemeltem a párom poharát, és mire letettem elkapott a röhögés, hogy ezek hogy néznek rám. Pedig előtte észre sem vették, hogy ott vagyok, csak mikor rágcsálni valót teszek eléjük. Jót nevettem, és majdnem azt az 1 kortyot se tudtam tőlük lenyelni.

Tisa képzeld,ha még szebb mintát is festett volna, mint te szoktál. Az én párom pl. mindenkinél szebben tud fonni. De ezt a kisfiúnál most nem kell majd kamatoztatnia.

Gabka remélem kiheverted már ezt a horrort.
És még nekem nem akarta senki elhinni, hogy x@rnak a kismamákra.

Gizu marhajó lett a te vonalzód is.

Tisa
Én személy szerint utálom a sört, de az alkoholmentest lehet inni, sőt állítólag segíti a tejtermelést majd. Nekem már ígérték, hogy hoznak, de mondtam, h.rájuk öntöm.

Tünemény ilyen vagyok én is , ne aggódj!De most könnybe lábadt a szemem megint. Aranyosak ezek az embereink, nem véletlen választottuk őket, csak az élet néha adja a pofonokat.

Én ma csináltam túróstésztát, meg amit a párom kiválsztott az új szakácskönyvből valami Itália Üzenete,olyan,mint a milánói. Na persze mind2 tészta….nahááát
De egyébként tegnap már én is gondoltam a tejbegrízre. Ez nem vicc.

Bogi örülök, hogy örülsz

Cat szerintem teljesen jó a kocsi,meg a hordi. Nekem egyáltalán nem hasonlít a 2. De nem zavar.

Na most már abbahagyom
Ja, de nem,szeretném ezt megmutatni nektek:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

kocska

kocska

Gesztenye!

Ha online kötöd, akkor is lehet kp-val fizetni. Megkérdeztük. Mi ma este kötjük meg online. Mert hétfőn már megyek is vérvételre hozzájuk és addigra akkor odahozzák a szettet is, így nem lesz külön postaköltség. A szerződéseket meg kb. 4 munkanapon belül postázzák, hogy aláírjuk mind a ketten, aztán postafordultával vissza. És az aláírástól számított 8 banki (munka-)napon belül fizetni kell.

Átrágtuk magunkat a honlapon is és az Adobe-on is, elolvastuk, hogy mi mindere van garancia!

Kép
Kép
tisa

Kocska:qrva jó a naplód!!Ezeket a képeket jól dugdostad eddig előlünk.Pedig én szoktam nézni ezt a honlapot.Nagyon aranyossak ezek a rucik!
Én is akarok menni jövőhéten Pécsre turiba van egy angol vállfás és ott tök jó babarucik vannak.

Kép

Kép
gabka7926

Tisa!
Mi holnapra tervezzük a szerződéskötést. Ti már előre lebeszéltétek a vérvételt? Azt hittem, az csak a szerződéskötés után lehet.
Tehát a folyamat:
1. telefonon lebeszélem velük a vérvétel időpontját, és a gyűjtőszett átadását (ekkor ki is lehet fizetni kp-val)
2. 4 munkanapon belül megjön a szerződés
3. aláírjuk, majd visszaküldjük

Ugye?

Kép
gesztenye74

Gesztenye!

1. Felhívod telefonon a laboros helyszínt (XV. ker.i), megbeszéled vele a vérvétel időpontját és jelzed, hogy online akarsz szerződést kötni, és a szettet is itt szeretnéd átvenni. Helyszínen fizetsz: szett ára 25.000,- + vérvétel ára. (Vidd magaddal a HepatitiszB és a Szifilisz/VDRL vérvétel eredményéről szóló papírt, így csak a másik 3-ról veszik le a vért 3 X +3.000-ért) Tehát a helyzínen 34.000,-Ft lesz.

2. Aztán megkötöd online a szerződést, itt jelzed az utolsó lapokon a megjegyzés rovatban, hogy már megbeszélted a vérvétel időpontját, és a szettet is akkorra kéred. Valamint - ha te kéred - a szállítást is.

3. Ők feldolgozzák, és 4 munkanapon belül postázzák nektek, hogy írjátok alá a 2. sz. példányt. Aztán azt postafordultával visszapostázzátok nekik.

4. A kipostázás (az ő általuk postázott) dátumától 8 munkanapon belül fizetni kell, készpénzben is lehet személyesen. Ekkor már csak a szettel és az engedménnyel csökkentett árat kell kifizetni.

Kép
Kép
tisa

gabka az árkáddal szembenire gondolsz,mert azt siratom én is,oda nagyon mennék!

kocska

Kocska: aha arra gondolok én is!Mert annyira jó cuccok vannak ott, hogy az csak na és egyediek.Sőt még egy-két kismama cuccot is lehet találni a felsőknél.Te is szoktál oda járni?Nincs kedved eljönni pécsre egy közös turizásra?
Néztem már buszt is amivel tudnál jönni.Na?

Ez lenne a mi kismami találkánk!

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

kisvirág: nem, nem kell feküdnöm, de csak a séta és egy kis úszkálás engedélyezett. Ezt azzal kell összevetni, hogy aktív futó vagyok, és nem csak a testedzés miatt, hanem stresszoldóként is ezt alkalmazom :shock: jah, és persze 2 hónapja letiltva a házasélet :(
Tehát várom a jövő heti UH-t, hátha már nem ér oda a méhszájhoz. Legalább egy kis terhestornát, naaaaa...

kocska: én fél éve nem ittam kólát, csorog a nyálam, ha meglátom az üveget :) a bort viszont a párom hozza nekem este, hátha jobban alszom tőle :D

icamica

sziasztok lányok!

Próbálok csatolni képet a függönyről... de vegyétek hozzá hoyg csak le van terítve a földre.... igazából gyönyörű!!! :)
Majd ha fel elsz téve látjátok!

Kép

Kép

Kép

És végül... én tegnap! :)
Kép

NA jó nem szórakoztatlak benneteket tovább! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok.

voltam védőnőnél."csak" 5 kiló jött fel 1 hónap alatt így most 11-nél tartok.ez szerintem nem olyan vészes.
a vérnyomim 110/70 lett,ez is jó.

boglarkabiro:

nekünk is ilyen függöny van a kisszobában :wink: :lol: :lol: :lol:
nagyon csini vagy,szépen gömbölyödsz.

icamica:

nekem is méhszájon tapadt a lepény.ez a 19 hetes genetikain derült ki,engem nem tiltott le a doki semmiről(a szexről sem) :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? 3 hét múlva kontrollon már csak elérte a méhszájat.kedden megyek újra kivi vagyok mi a helyzet.

ma néztem egy babakocsit.nekem tetszik,annak ellenére hogy bolygósat szerettem volna.20 ezerért adná a csajszi.nagyon szép állapotban van.van hozzá textil mózes,esővédő,szunyoghálló,napernyő,két irányból tolható,széles ülése van,és szép na.
Kép
Kép
(ezeket a képeket netről szedtem le.)

Kép
Kép
ettike

Bogi:nagyon tete a függöny!Különben én is Micimackósra tervezem a szoba díszítését.Más vanis 2 szivacs képem és a bordűrt is keresem de eddig nem találtam sehol itt szigetváron majd megpróbálom a praktikerben vagy valahol.
Formás pocid van neked is!

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Cat!
Szerintem jó a babakocsihoz a hordó :-) És a recept nagyon tuttinak tűnik.... :-) Édesítő én nem tudom , de mikor keményen fogyiztam akkor én is csak azt használtam és úgy gondolom ha nem nagy a mennyiség bajod nem lehet . Néha meg muszály enned valamit illetve potolnod.
Mikor jön meg Beni butora?
Én is gondolotam, hogy megkéne ismételni a cukrot, de doki azt mondta nincs értelme. És nagyon ari volt, mert mondta, hogy annyira szeretné tudni mitől sok a vízem, de egyszerűen már nem tud több vizsgálatott....... és hogy borzasztóan sajnálja.

Bogi!
Ez a függöny nagyon szép. :-) Lehetek nagyon pofátlan? Hol vettétek? Annyira tetszik és ehez a kékbutorhoz pont ma nézegettem ilyeneket....

Mi jól vagyunk. A szomszédunkban egy 4hós baba van ma voltam náluk és olyan furi, hogy mennyire pici :-) Pedig nincs két éve, hogy Koli ekkora volt :-)

Feldobok képet a szobáról bár most csak az ágy meg a komod aztán ha befejezem akkor az regészről.

puszi mindenkinek Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszike22 2009.01.21 20:54-kor.

Kép

Kép
sziszike22

Bogi!
Tündéééériiiii! Oly cuki lett a függöny, nem csodálom, hogy ilyen örömöt tudott okozni Anyukád. Nagyon ügyes. Te meg nagyon csini vagy. :lol:

Kép
Kép
tisa

Ettike: szerintem vedd meg mert nagyon jól néz ki és jó állapotban is van + sok az extra hozzá.

Kép

Kép
gabka7926

Köszönöm a dícsérő szavakat! :)

A szobába én szeretnék 2 nagy mintát festeni sajátkezűleg... csak annyi biztos hoyg az egyik a tigris lesz... nálunk a kedvenc! :)

Sziszike megkérdem anyát hogy hol vette, mert ezt nekem ő varrta szülikémre! :)
És az a lényege... ami a képen nem látszik hogy az alsó nagy mint ismétlődik felül hogy elég hosszú legyen ahhoz hoyg végigérjen, egy szatén szalag van ott! :)
Egyébként anyáék a XVII. kerületben laknak, szóval tuti ott vette valahol! :)

ettike szerintem jó ez a babakocsi, és nagyon jó áron van.... bár megjegyzem én nem értek hozzá... de nekem tetszik!
Én is most járok 10-nél de én kedden megyek majd a védőnőhöz... kiváncsi vagyok mint mond!?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziszike!
Hát ehhez a kék bútorhoz tényleg szuperul menne az anya féle függöny! Nagyon jól néz ki!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

ettike: Nekem ugyanezek az időpontok ugyanezt az eredményt hozták, és én is jövő héten megyek újra, csak én sajnos egy icipici vérzéssel kerültem kórházba, így hiába nem volt azóta semmi tünet, szigorúbban fogtak. Én meg nem merek kockáztatni, annak ellenére, hogy 99%ban úgy gondolom, hogy a vérzést stressz okozta.

1 órája nyertem meg egy drevex kiságyat kókuszmatraccal a teszveszen 7500 Ft-ért :)

icamica

Sziasztok,

nincs késő még csatlakozni hozzátok? Április elejére várom az első porontyomat.

Trinky

KépKép
trinky

Szia Trinky!
Sosem késő egy ilyen csapathoz csatlakozni!
Mesélj magadról és a babáról!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

trinky:

dehogy késő csatlakozni.érezd jól magad,és írj sokat.

icamica:

én is vérezhettem valamikor csak valahogy nem kifele mert a lepényen vannak ilyen bevérzések vagy mik.vagy ciszták,fene tudja.ezekre is kiványcsi vagyok.doki azt mondta hogy szülés utánn majd megmutatja..........

boglárkabiro:

tényleg most hogy jobban megnéztem látom hol ügyeskedett anyukád.nagyon ügyi.nekem keresztanyum varta.csak apum okos volt mikor karnist vettünk,nem hitte el hogy itt dupla a kisszobában az ablak nem csak egy kocka van és kicsi a karnis.nagyon össze kell húzni a függönyt így nem adja ki a mintát.na de majd egyszer veszek oda nagyobbat.majd ha sok pííízem lessz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a kocsin én is nagyon kondolkodom.csak emelgetős..........és állítható a tolókar magassága........és amilyen mázlim van tuti tönkre fog menni............

Kép
Kép
ettike

Bogi,illetve Sziszi!
Ha a XVII. kerben vették,akkor szerintem a függönykuckóban,én legalábbis ott láttam ilyet!
Bogi,Te is laktál a kerületben?Csak mert ismerösnek tüntél a képek alapján...de lehet,hogy tévedek... :lol:

Kép
Kép
gizu

Gizu, 4 évvel ezelőttig ott laktam!

És most is gyakran megfordulok ott! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Annyi minden történt velem mostanában, azért nem tudtam jönni. A félév zárása nálunk amúgy is egy stresszes dolog (értekezletek, szöveges értékelés írása az amúgy számokkal jelzett mellett, s ennek megfelelő programon való kinyomtatása), de most még tetőztem azzzal, hogy mind ehhez mi most anyunál lakunk a lakásfelújítás miatt, a gépünk bekapott valami tuti virust vagy pedig hardwer hibás, s így nemcsak, hogy netezni nem tudok, hanem azt a borzalmas szöveges értékelést is a munkahelyen kell csinálnom. Ma is 3/4 8-tól, fél 7 -ig voltam. Hát ez kell egy kismamának! Ja, és azt még elfelejtettem, hogy át kell adni az osztályaimat, s nap mint nap bemutatót tartok, valamelyik kollégának....

...azért történtek jó dolgok is: voltunk múlt héten 4D-n!!! Újra láttuk a mi nem is olyan csöpp fiúnkat! Kb. 1 kg, pufi, és gyönyörű! A mérési adatok szerint 1 héttel nagyobb mint amekkora, s a pocakja, pedig 2-vel! Kérdeztem a dokit, hogy ez normális-e, de Ő szerint teljesen, csak hát egy picit duci :) Szóval tök jó, s reménykedek, hogy kiferjen majd, ahol ki kéne, hogy férjen. :roll:

Ja és ma estére a számítógépes dolog is úgy ahogy megoldódott, mert az öcsikém, volt olyan aranyos, és összetette nekem a régi gépét. Most is innen írok.

Szóval úgy tűnik már csak másfél hét van hátra a munkámból, de ahogy fogy az idő, egyre inkább sajnálom a kis manókat, akiket tanítok. Nagyon a szívemhez nőttek!!! Bár tudom, hogy a kisfiamnak az lesz a legjobb, ha otthon készülök a megszületésére.
Képzeljétek, olyan cukik a tanítványaim; volt aki ajánlott egy nagyon jó fiús könyvet, amit majd feltétlen meg kell vennem, de mindig jönnek, s kérdezgetnek róla, megkinálják a babát a tízóraijukból. Tök jó fejek!!!

Na jó, mára ennyi. Igyekszem a szöveges értékelést holnap estére befejezni, s akkor majd feltétlen visszaolvasok, s majd írok mindenkinek! Meg majd a babámról készült képet is teszek fel a gmailre, ja meg pocakfotót is feltétlenül, mert már hatalmas a hasam. Napról napra folyton csak növekszik.

Addig is vigyázzatok magatokra!

Sziasztok!

KépKép
annaszuszi

Gabka Jajjj ne is mond, úgy mennék. De nem engednek, na a buszt meg be sem vállalnám, van nekem autóm,csak kéne egy sofőr.
Úgy sirattam, mikor pestre sem tudtam felmenni, pedig 2autónk is van,de sofőr meg ott alvás nélkül nem ment. Bár apám ráér, de inkább a párommal mennék fel egész napra. Bár ha jobban bele gondolok van egy barátnőm,aki még sosem volt árkádba és nagyon menne, kari előtt is készültünk , de mindig elmarad. Na majd rákérdezek.

Bogi a függöny nagyon tuti, egy koleganőméknél láttam ilyet,de vagy 7ezer volt métere.

Ettike hihetetlen jó kék az a kék kocsi.

Sziszike kondigép van a bababútor mellett? Mert nekünk is épp az mellett áll 

Ica grat a kiságyhoz.

Üdv Trinky a csapatban. Mitek lesz? Mekkora? Mit vettetek már meg?
Mennyit híztál? És akkor ezek után rakhatsz fel képet is nekünk
:lol: :lol: :lol:

kocska

Sziasztok!

Trinky! Üdv a csapatban!

Ettike! Nagyon pöpec a babakocsi!
Bogi! Képzeld, nekünk is ilyen függönyünk van a Kori szobájában, mert ő is nagyon szereti a Micimackót.. :lol:

Sziszike! Remélem jól vagy! Nagyon szép lesz a szoba, irigyellek!

Annaszuszi! Megértelek a félév miatt, mert igaz, hogy ezt én már megúsztam, de emlékszek rá, hogy ilyenkor milyen Őrültek háza van az iskolában..Valaki mindig sírógörcsöt kapott a szöveges értékelés miatt...lefagyott a rendszer, a nyomtató, elszálltak az adatok... :roll:
Cat! Én kértem a torta receptjét, köszi..hétvégén megcsinálom :lol:

Tegnap tudtam meg, hogy nem vagyok cukros..hurrá....csak vérszegény, pedig szedem az elevitet és a vasat...
Ígaz, vasból csak egyet a kettő helyett, de örülök, hogy végre nincs szorulásom....meg az elevitben is van vas...leghet ennem kéne sóskát vagy spenótot..de minden nap???? :shock:
Tegnap vettem egy pár tündéri ruhát.. :lol:
Szinte minden rózsaszínes, mondtam is ha ezek után mi lesz ha mégis fiú?????Ráadásul fiú nevünk nincs is... :shock:
De hát a genetika csak nem téved.. :?
Úgy örültem, mert elmentünk az egyik üzletben és még élt az a kártyám amikor bababoltos voltam ..és mindent nagyker áron tudtam venni..
elmentem a Brendonba is, de ott horror áron vannak a ruhák, ráadásul a minőség semmivel nem jobb.. :shock:
Egy kis háromrészes rugit vettem ott ( rózsaszín :lol: ), mert anyósom is adott pénzt hogy vegyünk valami nagyon szépet hazahozni..

Aztán voltunk a Tescoba is , ott is vettem egy-két badyt meg kis felsőt, meg egy kis édes macis kocsikabátot...potom pénzért...és egyátalán nem látom, hogy rosszabb lenne az anyaga..... :shock:

Egy pár apróságot kell csak megvennem és kész vagyok...én azért siettem ennyire, mert február-márciusban már az államvizsgára akarok készülni, és abban az időben már csak mosni és vasalgatni akarok, vásárolni már nem lesz időm.. :cry:
Össze akarom az én cuccaim is készíteni, hogy az is meg legyen...

A héten befejezem a nagytakarítást ( ilyen mindent kíhúzok, letörlök, összepakolok -kipakolok-kimosok takarítást csinálok) jó lenne még áprilisban még egy ilyet megejteni, de arra már megkértem anyut segítsen...

A héten el kellene vinnem a szakdogám köttetni és aztán az is le van..

Most meg elmegyek túrógombócot főzni eper mártással..... :wink:
Tegnap a kocsiba a juventuson végig a gombócokról volt szó, és nagyon megkívántam..
Ja, 8 kg-t híztam :cry: :cry:

:lol:

Kép

Kép
tasin

Hétévégén mi is elmegyünk Beni régi ruháiért, aztán majd meglátom mit kell még venni. Szerintem igazából semmit.

Túrógombócot én is ennék... De majd talán jövő héten csinálok valami diétás változatot, és főzök hozzá egy nagy adag palóc levest, hogy valamivel jól is lakjak.

Viszont a diétának köszönhetően én még nem híztam semmit.
Pontosabban, az elején lefogytam három kilót, és ahoz képest még csak egy jött vissza. Tehát még mindig 2 kiló mínuszban vagyok. :D
Az a két kiló ami enegedélyezett számomra a terhesség végéig.

Micimackós függöny: Nekünk egy másik változata volt az előző lakásban. Most a húgoméknál van, mert itt nagy dupla erkélyajtó van az egyik szobában, a másikban szimpla erkélyajtó és kicsi ablak. Tehát sehova sem lett volna jó.
Itt csak sima fehér fügönyök vannak/lesznek. A díszítés a falakon van és majd a szőnyeg. Így is elég tarka a szoba szerintem.
Vendég

Gesztenye!
Egy csomó mindent kiderítettünk a Krio-val kapcsolatban, ami nincs az interneten. Illetve tegnap ki akartuk tölteni a szerződést, és ott is kérdéses lett egy két dolog, tehát ma telefonáltunk.
Sok okosságra derült fény, ha érdekel csörgess meg telefonon elmondom Neked szívesen, hogy Ti is jobban járjatok ezzel az egésszel. Mind anyagilag, mind ügyintézésileg. :wink: Így egy kicsit macerás leírni...

Kép
Kép
tisa

Köszi lányok, hogy jöhetek :)

Szóval, kislányunk lesz, aki lombik babaként sikerült 4,5 év után. 30 éves vagyok, április 6-11 az intervallum, amikor kb. megszületik a pici. Már nem dolgozom, szakdogát írok. Ja, Pesten lakunk, de nem is olyan sokára szeretnénk elköltözni Pécsre vagy Szegedre.

Kisvirág, én is folyamatosan az aranyérrel harcolok. Nekem az elevittől jött ki anno, és azóta is visszatérő vendég. Hemoclint használok rá, mert azt lehet ilyenkor is. Bevállt. A vasat sem szedem minden nap, pedig tudom, hogy kellene, de akkor meg jön az aranyér.

Gabka, a 20 ezer forint a 4D-re nagyon sok. Nekünk 10,5 volt egy óra mozizás, amiről kaptunk DVD-t, és képet.

KépKép
trinky

Többféle Micimakósat is láttam... mind meseszép! :))3Nagyon aranyos mintákkal lehet most függönyöket venni.... és nem is mindenhol annyira horrar az ára... bár mivel ezt kaptam inkább csönben örülök ennek! :)

Tisa, engem is érdekelne a KRIO ügy úgyhogy szívesen venném ha mégis leírnád... ha macera akkro lehet én is megcsörgetnélek ha nem bánod.... :oops:

Én tegnap beszéltem egy ilyenn őssejtes értékesítővel... aki ismerős ismerőse (és állítólag az igazat mondja nem a marketing szöveget), és kifaggattam a bennem felmerült kérdésekről.
Hááát még minidg nem tudom hoyg döntsünk, tulajdonképpen pillanatnyilag csak a leokémia és a gyermekkori cukorbetegség amit tudnak vele kezelni!
DE FEJLŐDIK A TUDOMÁNY ÉS EZ TULAJDONKÉPPEN A JÖVŐ ZENÉJE! Kb ezt mondta... és hyog jó eséllyel jó a szülőknek meg a tesóknak de azért nem 100%, és hoyg most átlagosan annyi őssejtet tudnak levenni hogy kb.40kg-os emberig használható jól... de folyamatban vagy a szaporítási eljárás... csak egyenlőre, nem sikerül... mert mutálódnak a sejtek.
Jajj... el kéne dönteni.... ÉN még minidg tanácstalan vagyok!

Trinky akkor ti megküzdöttetek a kislányért! :)
Mi lesz a neve?
Miért akartok költözni?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jó reggelt!

Megvolt tegnap este a szokásos havi nőgyógyász vizsgálatom: minden rendben van, zárt a méhszájam. Nekem is azt mondta a doki, hogy Luca ugyan 28 hetesnek van kalkulálva, a méretei azonban már 29 hetesnek felel meg. Ránézve a férjemre, kijelentette, hogy 3,30 kg-os pici babára ne számítsunk! :lol:
Jövő kedden megyek a terheléses cukor vizsgálatra, zsemle-tej verzió lesz. Nem emlékeztek véletlenül, Zsunak nem lötyis vizsgálata volt a Jánosban? Én is oda megyek, nekem mégis a másikat mondta az orvos.

Tisa!
Köszi a segítséged! Küldd el priviben a számod, és felhívlak!

Boglárka!
Tényleg nagyon aranyos a függöny, ügyes anyukád van.

Tasin!
Hurrá, hogy nem vagy cukros!

Kép
gesztenye74

Jó reggelt!

Megvolt tegnap este a szokásos havi nőgyógyász vizsgálatom: minden rendben van, zárt a méhszájam. Nekem is azt mondta a doki, hogy Luca ugyan 28 hetesnek van kalkulálva, a méretei azonban már 29 hetesnek felel meg. Ránézve a férjemre, kijelentette, hogy 3,30 kg-os pici babára ne számítsunk! :lol:
Jövő kedden megyek a terheléses cukor vizsgálatra, zsemle-tej verzió lesz. Nem emlékeztek véletlenül, Zsunak nem lötyis vizsgálata volt a Jánosban? Én is oda megyek, nekem mégis a másikat mondta az orvos.

Tisa!
Köszi a segítséged! Küldd el priviben a számod, és felhívlak!

Boglárka!
Tényleg nagyon aranyos a függöny, ügyes anyukád van.

Tasin!
Hurrá, hogy nem vagy cukros!

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Basszus, elmentem a védőnőhöz, erre megkért, hogy menjek már vissza holnap, mert neki most kisiskolásokat kell mérnie... Hetente egyszer van fogadóórája, 2 és fél óra hosszan, és akkor sem ér rá? Grrrr. Ráadásul pocsék éjszakám volt, kb 6 órát hoztam össze, és nem vagyok igazán magamnál. Ha holnap reggel is így fogok kinézni, tuti nem megyek el megint. Csak egy vércukor eredmény kellene, ami jó lett, csak még a papírt nem kaptam meg róla. Ennyire sem ért rá ma :(

Ráadásul a párom mondta, hogy kedden megy Pestre és el tudja hozni a kiságyat Pilisvörösvárról. Ez klassz, csak aznap du. rendel a dokim. Lehet, hogy elmegyek holnap, nem hiszem, hogy kidobna 27+0 nappal a 28.heti UHról. December vége óta nem láttam a kicsikémet és az a fránya lepény is izgat, hogy hova vándorolt...

Az előbb hoztam egy kiló mandarint, leültem, és 6 db huss :shock: kiscsaj meg dobol odabennt 1000L. Szereti :)

Ma éreztem először, amíg sétáltam az egészségházhoz, hogy cipelem a hasamat. Azért mégiscsak 7 kg ment fel, sőt, lassan kerekedik a 8.-ik is. Még sosem voltam ilyen nehéz. Mi lesz még?

Megyek még egy kis mandarinért :)

icamica

Bogi!

A gyerekkori cukorbetegéget tutira mondta, hogy már lehet gyógyítani őssejttel?
Mert akkor én újra elgonolkozom rajta. Nem szeretném, ha az én terhességi cukromtól, kialakulna neki, és mi nem tudnánk segíteni, mert sajnáltuk rá a pénzt.

A mostani gyerekszobáról ugyan még nincs képem, mert csak február közepén érkezik Beni bútora, de van a régiről.
Így nézett ki 3 éve a másik lakásban Beni szobája. (Illetve egy részlete):

Kép

Ez volt az első esténk otthon. :D
Vendég

Üdv Trinky! Nem semmi az a 4,5 év! Ilyenkor nem szólok semmit a mi 2 évünkkel, pedig már sokszor magam alatt voltam, de mégis könnyebb volt így utólag, mint egy lombik program.

A micimacis függönyök nagyon szépek! Nagyon szép szobákat csináltok lányok!

Cat! Beni szobája is gyönyörű volt! Már alig várom, hogy mi is így gyönyörködjünk a szobában miközben ott alszik Ricsi.

Ma azt olvastam a neten, hogy a 32. héten kell menni a 3. genetikai UH-ra. Akkor még nem vagyok lemaradva.

Nálunk a védőnő pont azért beszél meg mindenkivel külön időpontot, hogy mindenkire ráérjen és jusson idő. Nem értem, hogy miért nem így csinálja minden védőnő, hogy ne kelljen potyára a kismamáknak menniük. :?

Judy

Kép
judy_76

Diegoban is vannak gyerekfüggönyök:

Cars: 300 cm magas, 2595 Ft/m
Kép

Tom&Jerry: 180 cm magas: 1995 Ft/m 300 cm magas: 2995 Ft/m
Kép

Disney Hercegnők: 205 cm magas: 1995 Ft/m
Kép

Micimackó: 205 cm magas: 1995 Ft/m
Kép

Ezek nekem nem tűnnek horror áraknak.
Vendég

Bogi!
Ez mindenkinek az egyéni döntése, hogy leveteti-e vagy sem. Persze, hogy nincs 100%-os eredmény...akkor már mindenki hallhatatlan lenne. Ez egy esély, lehetőség. Most még lehet,hogy csak 1-2 betegséget tudnak meggyógyítani vele, de ki tudja hova fejlődik az orvostudomány. 20-30 évvel ezelőtt még ennyi sem volt, mikor mi születtünk...
És igen, ne kelljen soha de soha felhasználni. Ez ugyan olyan mint a légzésfigyelő kicsiben. Az sem olcsó. De ott van a DE,HA !
Ma már nem nagy kunszt közel 300.000,-Ft-ot elkölteni pár hónap alatt észrevétlenül vmi másra, kevésbé fontosra.

Ez egyfajta életbiztosításnak tekinthető a gyereknek. Nekem pl. van életbiztosításom....fizetem, fizetem...DE NE KELLJEN SOHA felhasználniuk a Kedvezményezetteimnek! Ez egy ilyen világ. Az ember próbálja bebiztosítania magát. A mi egész nagy családunkat nézve, mindenki makk egészséges. Nincsenek örökletes betegségek sem. De mégis. Bármi lehet.

A másik még amiért talán így gondolkozom, hogy rendszeres véradó is vagyok/voltam, mivel a legritkább vércsoportom van. Ha valakinek segíthetek, hát segítek. És így gondolom a donor dolgokat is....

Mi ezt már régóta eldöntöttük, és készültünk rá. Az eü. pénzárunkban lévő összeg meg szerencsére fedezi is.
Mi ezt így látjuk, de ez nem azt jelenti, hogy más felelőtlen lenne,ha nem tenné. :D

Ezt csak azért írtam le, mert egyszer már volt téma ünnepek környékén, csak akkor nem volt időm hozzászólni. Én többet nem terhelek ezzel senkit, ha valakinek szüksége van segítségere csörögjön rám nyugodtan :D bármikor. Elmondom az ügyintézés menetét a Krionál.

Mi ma kötöttük meg végre, és még 10% kedvezményt is nyertünk. Hétfőn megyek hozzájuk a vérvételre (HIV, HepaC meg ilyenek) és a szettet is elhozhatjuk. :D És persze fizetehetünk is. :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa

Tisa ezt a 100%-os eredmény részt nem értem... már azt hoyg ezt mire írtad! De amúgy a többivel teljesen egyetértek veled... csak most egyösszegben ezt kifizteni nem biztos hoyg olyan könnyen megoldható!

Cat nekem ezt mondta a csaj.... gyerekkori cukorbetegség... a fenőttet még nem de a ygerekkorit igen... De rákérdezek mégegysezr ha akarod... vagy elküldhetem a csaj számát!
Elvileg ő Humancell-es de ez most lényegtelen. Értékesítő szóval tudnia kell.

NAgyon szép volt a szoba! Biztos a mostani is ilyen szép lesz! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!

A 100%-ot arra értettem, hogy persze, hogy most nem lehet még minden féle betegségre felhasználni, most még csak korlátozottak a lehetőségek, de talán idővel fejlődik az orvostudomány.
Nem véletlen, hogy az egyik legrosszabb betegséget már meggyógyítja (legalábbis nagyobb eséllyel), a leukémiát.... Na mindegy, ezt lehetne ragozni....

A fizetésben is különböző konstrukciók vannak. Meg az években is,amíg tároltatni akarod. Lehet részletfizetést választani: általában az adott csomag felét egyösszegben, a többit havi (kb. 12-15.000,- Ft) törlesztésben fizetni. És vannak százalékos kedvezmények, amik csökkentik a csomag árát....

Ennyi... :wink:

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Én is áprilisra várom Picurkámat. Csatlakozhatok még Hozzátok?
Ő az első gyermekünk és eddig leánykának látták az "okosok" :D

Szilvi

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok csajok!

Cat: szerintem sem vészes a függöny ára nekem elég lenne a 180 cm magas is azt hiszem de most nem kezdem el méregetni az ablakot.Úgy is tavasszal kell vennem függönyt mindenhova mert csak az van ami fent van az ablakon szóval ezek rövidebbek a fűtés miatt is.Nagyon tetszik Beni szobája bizti most is valami kis szuper kuckót alakítasz ki a fiúknak.

Kocska:remélem azért összetudjuk hozni a talit. Amúgy is csak a jövő hónap lenne jó mert most kifogytam pénzügyileg a gyerekcuccok miatt. :D

Üdv minden újnak!Na megszaporodtunk ám a vége felé.

Ettike: mi lesz a babakocsival?

Kép

Kép
gabka7926

Én most megyek védőnőhöz csak felkellene öltöznöm.Ja és ma szívhangot is hallgatunk mert van végre zseléje és este meg megyek nődokihoz.Most rákérdezek a 4d-nek az árára.

Kép

Kép
gabka7926

Tisa: a részletfizetéses dolgot néztem.... méga neten.... az a haavi 15.000-ös nem is annyira durva!
Milyen %-os kedvezménykeet mondtak ott még?
Jövőhétre kérek egy időpontot... hogy 31-ig még tudjunk online kötni, ha úgy döntünk!
Ti mennyire előre kaptatok időpontot?

Köszi....
Lehet tényleg hívlak ma még valamikor...

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!
Hívjál nyugodtan, úgy könnyebb elmondani és szívesen segítek. :D Bármikor :D .
Gesztenye is felhívott, elmondtam Neki, amit megtudtam, azt mondta, hogy segítettem vele. :D

Trinky, Kisszilva!
Üdv. közöttünk, írjatok magatokról minél többet, és kapcsolódjatok be nyugodtan a már nem is olyan kicsi Csapatba!
Rengetegen vagyunk már - szerencsére.
De mostanában egy két 'régi' Csapattárs - igazoltan ugyan, de - távol van. :wink:

Tényleg! Hol vagytok Csajok????

Kikocska! Kijöttetek már abból a fránya kórságból??? MI VAN NÁNDIVAL???????

Ildi! Hogy haladsz a költözködéssel? Remélem nem erőlteted meg magad!

Eda, Tici és a Többiek! Már nagyon-nagyon régen jelentkeztetek! Jól vagytok????

Kutyafüle....azt hiszem ő átcsábult a májusikahoz, mostanában ott látom bejelentkezni...

Csajok! Nagyon szuperek az új szerzemények: függöny, bútor, kinézett babakocsik... :lol:

Tasin! Mikor lesz pontosan az államvizsgád?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tisa 2009.01.22 14:41-kor.

Kép
Kép
tisa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: