A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem tudom, felkeltsem-e a Gy.-t. Le kellene fényképezni anyuéknál valamit (anyu körmét :lol: ), azért muszáj, hogy ő is jöjjön, a tesóm direkt megbízott ezzel. Mert csinált egy nagyon dizájnos körmöt és ha most nem fényképezi le a Gy., akkor már nem lesz jó, mert a hétvégére elmennek anyuék valahová, mindegy, meg anyu nem igazán vigyáz rá, szóval ezért.

KépKép
benó

Ó, pont ilyen baromság a laptetűn! :shock: :?

KépKép
benó

Na, mindegy, felhívtam őket, hogy nem megyünk.

KépKép
benó

Na csak eldöntöd. :lol: :lol: :lol: Vagy még se???? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Eldől az magától is. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Baromi álmos vagyok én is, de nincs kedvem az ágyban vergődni. :roll:

KépKép
benó

Menjél pihenni,ha úgy jobb. :)

Kép
martik77

Nem jobb. :D De ma nagyon szófukarok vagyunk. :D
Menj csak, nyugodtan, én nézelődöm a neten, aztán megyek fürdeni.

KépKép
benó

Oké.Mára ennyi.De holnap megered a nyelvünk.És remélem mindenki előkerül. :D

Puszi és Jó Éjt Mindenkinek!!

Kép
martik77

Rendben. :D
Jó éjt mindenkinek! Puszi :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Lányok, látom lennétek is,meg pihennétek is. Ma én is így vagyok.

Kép
flóra 11

Jó éjt mindenkinek!

Kép
flóra 11

Sziasztok....

Bocsi,csak most jutottam gép elé,de nem olvasok vissza,mert hulla vagyok....
Csak jelentem élek...:)
Reggel nem jövök,menek inassal vissza a kórházba...

Jóéjt mindenkinek....

Cuppp...

Kép

Kép[/
tancsu

Jó éjt lányok!
Kívánom, hogy szép álmotok legyen és végre kialudjátok magatokat!
Reggel mindenféle gyomorbaj nélkül ébredjetek!

Kép
muzsuzska

Tancsu!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Edina!Ha olvasol jelentkezz, tudom hogy nehéz most neked, én már ezt az utat végigjártam. Gyere, nagyon várunk!

Kép
muzsuzska

Ma sem sikerült beszélnem a dokival!!!!!!!!!!!!!!!! Hívtam vagy 100x mire az asszisztens felvette a telefont, sajnos közbejött egy komplikált műtét és nem volt doki.

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsó!

Kép
flóra 11

sziasztok lányok
remélem mindeki jól van nincs időm visszaolvasni annyit írtatok.
anyukáméknál most lett net ezért gyorsan beköszönök
jól vagyunk nőnek a manók és sokat mozognak amiből én még semmit sem érzek igaz tegnap mintha hullámzott volna a pocakom na majd látjuk a vérnyomásom jó volt de 3hét múlva meg kell ismételni a vizsgálatott vagyis még egy éjszaka amikor nem fogok aludni.. na mindegy a manókért mindent elviselek..
7végén jövök
jó éjt puszi

Kép
paradizs

sziasztok
csak életjelet adok
velünk minden rendben, csak nincs idöm jönni /na meg Sanyi is otthon van/
magdi anyus légyszi mindig küldj pü-t, ha van valami fontos, vagy érdekes.

benó: megnéztem a szerzeményeiteket. jók a cuccok, ügyik vagytok :wink:
tancsu: miért kellett Gergöt szemészetre vinni?
zsuzska: sajnállom a vetélést, nem semmi procedúrán mentél átt :?
ildikó: remélem megoldódott a csótány problámátok
szilvi:igy utólag kellemes pihenést kivánunk :lol:

tegnap Törpe elaludt 22,30kor és csak 6,30kor ébredt enni 8órát kibirt :wink: és ez nem az elsö eset volt :lol: :lol: :wink:

na megyek én is a pasijaim mellé aludni, holnap is megpróbálok benézni
sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló! A suliból jelentkezem most.
Majd visszaolvasok, most nagyon írunk.

KépKép
benó

Timi, nagyon örülök, hogy jól vagytok. Törpe tök jó, hogy ennyit alszik egyhuzamban. :D :D
Februártól már én is írhatok nektek pü-t, rá fogok érni.... :lol: :D :D
Tancsunak azért kellett szemészetre vinnie a Gergőt, mert át kellett mosni a könnycsatornáját (?), a szemét, mert sokszor be van gyulladva már nagyon régóta.

EDINA, ha itthon leszel, tényleg gyere, nagyon várunk és reméljük, ennyi nő tud neked egy kis támaszt nyújtani.

Paradizs
, nagyon szuper, hogy jól vannak a bébikék, és szerintem nem lehetetlen, hogy érezd őket, mert csak hárman vannak, és mások is érzik már a babáikat (egy babát) a 17-18. héten, akkor te meg főleg érezhetsz hármat. :D :D :D :D A randinkról inkább majd e-mailt írok, mert így elvész az infó, amit leírok, úgyse tudsz ennyit visszaolvasni.

Zsuzsi, jó, hogy jelentkeztél, és veled mi a helyzet? :D Reméljük, hamarosan tudsz beszélni végre a dokival.

Márti, Ildó, hogy vagytok?

Tancsu, milyen a kedved? Hogy vagy? A kórházba kontrollra kell visszamenni?

Mindenkit kiemelek inkább én is, hogy megtaláljátok magatokat. :D

KépKép
benó

Itt vagyok,hát hol lennék!!! :D :D :D :D
Halihó!!!!

Kép
martik77

Helló Benó! :D

Kép
flóra 11

Szióka Márti! :D

Kép
flóra 11

Pusszancs mindenkinek! :D

KépKép
benó

Éjszakátok milyen volt?

KépKép
benó

Későn feküdtem le, de nagyon. Valahogy 1,45-kor. Nem is regisztráltam az időt, csak abból következtettem ki, hogy mielőtt lefeküdtem, észrevettem, hogy a fiúk megették a kenyeret, tehát nincs reggelire. Gyorsan beraktam egyet sülniés hajnali 5-kor elkészült. Friss kenyér volt ma reggel. :D

Kép
flóra 11

Még,jó,hogy tegnap írtam,hogy remélem mindenki előkerül(vagy valami ilyesmit)és tessék már egy része írt is!!! :)

Na látod Zsuzsi ezért utálom az eü-t(ezért is)A várakoztatás meg a többi.Nekik nem számít amit te akarsz. :x

Olyan jól vagyok,hogy csak na!!!ÉS!!!!!!
A kórház utalt valami pénzt!!!Nekem 9 ezer forintot!!!!Nem tom L-nek mennyit,de ma megpróbálom rávenni,hogy vegyük meg a kiságyat!!!!(már az is megnyugtat ha megvan.) :D :D :D

Kép
martik77

Viszont ma végre aludtam éjjel jól. Nem is volt kedvem felkelni reggel, de kellett a fiúknak készíteni kaját.

Kép
flóra 11

Annál nincs is jobb mint a friss kenyér!!De hozzá kakaó!!! :D :D :D Csak nekem most azt se bírja a gyomrom.

Hogy vagytok???? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Nekem meg ma fáj a hasam,de nem a gyomrom,hanem sztem meg fog ma jönni,mert nagyon fájdogál hajnal óta.

Kép
flóra 11

Nekem se fáj már a gyomrom és éjszaka nem fájt annyira, ha fordultam, nem értem, máskor miért fáj annyira a hasam. :roll:

KépKép
benó

Friss kenyér.... Mikor fogok én olyat tudni csinálni? :shock: Sose.

KépKép
benó

Tök jó, hogy kaptál pénzt, Márti, tudom, hogy nagyon jól jön. A kiságyat abban a kis boltban veszitek, amiről már meséltél, ahová a Tancsuval mentetek?

KépKép
benó

Tegnap visszapakoltam az összes edényt a helyére. Sajnos az élelmiszserek még nincsenek a helyükön. Ez még ma vár rám. :(

Kép
flóra 11

Milyen jó napra ébredtél Márti! Jól vagy,pénzt is kaptál! :lol: Csak így tovább! :wink:

Kép
flóra 11

Hülye csótányok jó sok munkát adtak neked. :? :wink:

KépKép
benó

Benó,legközelebb uh-n kérdezd meg,milyen szervedet nyomhatják.

Kép
flóra 11

remélem ráveszem L.-t és akkor oda megyünk ahol Tancsu is szokott vásárolni.Mert ott jó dolgok vannak.

Ildó a nagyja már megvan!!De attól még nem kell ma is egész nap dolgoznod!!! :wink:

Kép
martik77

Sokat és tudod a visszapakolás lassabban megy, mert az ember átgondolja mit hová,meg rend legyen és előtte azért kitörölgetem,meg beszabom a papírt, stb. tehát lassú munka. :(

Kép
flóra 11

Szerintem mindegyiket. :lol:
A védőnő azt mondta, hogy az egyik a köldökömtől kb. a két mellem közé ér függőlegesen, a másik pedig a köldököm alattól nyúlik el jobbra vízszintesen. :D

Szerintem se dolgozz egész nap, le van tojva. :x

KépKép
benó

Már rám fért egy kis jó hír!!Kezdtem azt érezni,hogy csak egyik lábamról állok a másikra és nem jön semmi jó.

Ja,ja a dokinak említsd meg.A b.nőm-nek pl a bal kezén az újai kezdtek el zsibbadni(igaz ő már akkor 7 hó terhes volt,de csak egy manóval).Ő is mondta a dokinak(ugyan az a dokija mint az enyém)és küldte is őt idegyógy.vizsgálatra.De hála semmit nem találtak.Nála is nyomott valami ideget a baba és így jelentkezett.

Kép
martik77

Tudom, de ha holnap már lesz pirim, akkor nem lesz jó ugrálnom székre fel-le,nyújtózkodni,hajolgatni. Ezért szeretném még ma. Bár a pirim is még ma megindul biztosan,de holnap rosszabb lesz.

Kép
flóra 11

A Gy. tegnap mondta, hogy te közben biztos szelektálsz is, nem csak visszadobálod. Mondtam, hogy csak nem. :lol: De ő azt mondta, biztos. :lol: Szóval igaza volt. A Gy. jobban ismer téged, mint én. :cry:

KépKép
benó

Szünet van. Majd utána leszek, de lehet, hogy közben is.

KépKép
benó

Fő, hogy most jobban vagy Benó. :wink:

Kép
flóra 11

Pedig ez egyértelmű,hogy Ildó nem úgy rendezkedik mint mi.Ha nem még ehhez is tervet készít,hogy minél jobb és szebb legyen. :D :wink:

Kép
martik77

Remélem Tancsunak jó híreket mond a dokibácsi!!! :wink: :idea:

Kép
martik77

Hát ez a Gy.! :lol: Én meg pont azt mondtam tegnap a F.-nak,hogy arra jó az ilyen pakolás, hogy sok kacat kidobódik közben. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: