A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Bocsi, nem megkésve. :oops: Én abban a hitben éltem, hogy csütörtök van. Most esett le, hogy nem. :oops: Így jár az aki 3 napja nem mozdult ki.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Táblicskuba új adatok(mi kissé elavultakkal vagyunk jalan ahogy néztem :oops: )

Márton 7810gr
Bertalan 7390gr

reggeli 240 táp
Vacsi 240 táp

Mászás 7és fél hósan

A többi változatlan.
Vendég

Hű csajok,nem semmi mennyiséget termeltetek :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon köszönjük,hogy gondoltatok ránk és drukkoltatok értünk,olyan jól esik :oops: :oops: :oops:

Rólunk:doki nagyon-nagyon-nagyon rendes,kedves,okos,aranyos.....
Noával minden ok,de javasolja ő is a tükrözést a jövőre való tekintettel,jobb tudni,ha van valami.Február 5.-én kell visszamenni,akkor ekg+megnézi az altatóorvos és ha minden ok,nem beteg stb.,akkor másnap meg is csinálja,és ha jól viseli Noa és nincs egetrengetően nagy probléma,akkor haza is jöhetünk.

Dóri Ágijának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hú mennyit írtatok tegnap óta. Sajnos nem sikerült visszaolvasni rendesen, csak bele bele néztem.

Áginak boldog névnapot!

Judit! Elhiszem, hogy paráztok munka miatt! Sajnos ez a gazdasági válság úgy tűnik mégis csak húzósabb lesz, mint azt az elején gondolták! Nálunk Apa már valószínű áprilisban csak 4 napokat fog dolgozni.

Binyek! A reggelit majd megbeszélem Apával, és írok.
Tényleg tök jó, hogy ennyien összejöttünk!

Eszti! Örülök, hogy jó híreket kaptatok a dokinál. Remélhetőleg minden rendben lesz.

Betegeknek jobbulás!

1szál pasi! Remélem már otthon is vagytok, és minden oké!

Binyek! Mariann! Várjuk majd a beszámolót a plasztikáról! Én is szívesen megcsináltatnám, de nem hiszem, hogy belefér a keretbe. Viszont ha valaki tud erről a tb támogatta dologról a terhesség után, szívesen veszek minden infót. Has és mell érdekelne leginkább!

Ma egész délelőtt dokinál voltunk, mert a csajok mnak még mindig hőemelkedésük van a betegség óta. Immár 3 hete voltak betegek. Ma megnézte őket 1 gégész, de semmi különöset nem talált.Szívjam az orrukat, de hiába mondom a dokiknak, hogy nem jön semmi. Csak nem értem, hogy minek kínozzam akkor őket.
A házidoki talált valamit Adri vizeletében, így holnap vérvétel, és vizelet tenyésztés. Remélem semmi gond nem lesz. Zsófiról nem tudunk, mert nem sikerült nála pisit gyűjtenem. Remélem holnapra összejön.

ost megyek, mert Zsófi itt nyüszög a lábamnál, és kell is már csinálnom nekik a kaját.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:44-kor.
davandi

Benszi! Tegnap kérdezted a zenebölcsit. Igen egyedül voltam, egy kicsit húzós, mert emeleten van, de legközelebb majd bébihordót viszek. Egyébként elment, mert az énekek alatt, a földön ültek és úgy figyeltek, a játékokat, meg többször játszottuk, így mindkettővel el tudtam játszani, de néha a csaj, aki vezeti, besegített. Mondjuk nekem annyira nem bensőséges így a 2 gyerekkel, de azért jó, és ők is nagyon élvezték. Nagyon barátkozók voltak, közvetlenek a többi gyerekkel. Mondjuk érdekes volt látni a többi anyát, akiknek csak 1 van, sőt legtöbbnek még csak az első, és hogy mennyire mások voltak, mint mondjuk én. Pl. ilyenek, átestek egymáson, és már ugrottak is, hát én nem, mert megszoktam, meg a hajhúzást, egymás markolászását, stb. Nekem ezek természetes dolgok.
Gondolom ezzel itt mind így vagyunk.

Bea! Ez a leírás persze Neked is szólt. Szerintem nagyon jó. Én a reggel 9-esre mentem, azon szerencsére nem voltak sokan, de fél 10-kor már iszonyatos tömeg lett a teremben.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Benszi ,köszi a tápszeres infot.holnaptól probálom ki az új tápot,kiváncsi leszek bevállik -e .Szerintem elviszem majd kivizsgáltatni hogy tényleg refluxos -e.Anno amikor voltunk alvásvizsgálaton beszéltem egy nővel akinek a gyerek az és ő mondta hogy nem múlt el nekik 12 év körüli a gyermeke és csak rizst és krumplit eszik nehogy visszajöjjön,évi gyömörtükrözéssel.Azért remélem ezt elkerüljük. :oops:

Boldog névnapot az Ágiknak :D .

[Kép
amonré

Tonti en sem talallak.....

Eszti akkor ez jo hir, ugye?! Persze jobb lenne, ha nem kellene a tukrozes, de legalabb hamar meglesz......

Ancsi, remelem kiderul vegre, hogy mi a baj, ha van egyaltalan.

Tenyleg, itt is lehet TB-re plasztikaztatni! Nekem halistennek a hasam nem csikos es nem is log, lehet genetika, lehet, hogy jo kremmel kentem? a melleim sajna logni fognak, mar latom, es az aljuk csikos is.... de hat ez van, zuramnak halisten meg tetszik is az uj testem, mert latszik rajta, hogy a fiainkat hordtam :oops: :wink: eeeeedes :D

Ancsi zenebolcsi jol hangzik, jo, hogy elveztetek! En is egyedul jarok a csoppekkel klubbokba, es jo latni, hogy jobban birom a gyurodest, mint 1-2 egygyerekes mama....... (magat vallon veregeto szmajli)

dragonfly

Lányok :P
Tb-re csak úgy lehet hasplasztikát csináltatni, ha valakinek sérve van! Mellet pedig csak akkor, ha redukciót csinálnak, mert valakinek akkora a melle, hogy fáj tőle a háta. (testsúlyának meghatározott százalékát távolítják el)
Hasplasztikát enyém Apa csinál jutányos áron, mellet csak jövőre!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Halihó!

Emlékszik még rám valaki? Na jó, azért remélem igen.
Lemaradtam a történésekkel.

Nálunk a gyerekek birtokba vették az egész lakást. Jönnek-mennek-pakolnak és közben be nem áll a szájuk. Irtó sokat röhögnek egymáson, ez nekem nagyon tetszik. :)
Norcikám mondja, hogy vau-vau, meg tita (ez a cica). Márkó még csak halandzsázik.

Én is akarok plasztikát a hasamon, meg a mellemen, de még lehet, hogy akarok kb. 5-6 év múlva még EGY gyereket és addig nem lehet. Addig marad az egyrészes fürdőruha, meg a push up melltartó. Apának szerencsére így is tetszek. :)

Figyu!
Elkezdtek a gyerekeim bogyósat kakilni. Az mitől van????? Nem baj??????? Nem isznak eleget?

Végül pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla :P
De szépek vagytok :D
Az mi, hogy bogyósat? Úgy érted, szilárdat? Mert az a szilárd kakitól van! Enyémeknek is olyan, mióta 2x is mást esznek, mint tápit!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szilárd az oké, de olyan mint a nyúlbogyó. Sok kicsi egykupacban, aztán mikor kibontom a pelust, szétgurulnak. :shock:

Kép

Kép
kamilla306

Noám úgy döntött,nem szeretne lemaradni.Este felállt :shock: :shock: :shock:
Binyek,légyszi írd be a táblába!Köszi.A Hévízes táblából lemaradt,hogy nekünk a 16-17.-e a jó,de lehet,sőt valószínű,hogy lemegyünk már péntek du. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi
Remélem,pisiből kiderül,mi a baj és semmi komoly.Pisimintához nyisd meg a csapot és tedd oda a csajszit,tutira lesz a zacsiba valami.Mikor mi kórházban voltunk,Noának már a 4.napja próbáltak mintát venni,de a drága folyton visszatartotta,zavarta a zacsi.Amint levették róla,azonnal tele lett a pelus :lol: :lol: :lol: :lol: Kis rafkós nőszemély :lol: :lol: :lol: Aztán a 4.nap apa kitalálta,hogy nyissuk meg a csapot.Rögtön tele lett a zacsi,én meg rohantam vele a nővérhez,hogy végre sikerült :D :D :D

Amonré
Szegény 12 éves :( :( :(

Dragonfly
Végül is jó hír és a doki is nagyon megnyugtatott bennünket,bár azért jobban örültem volna,ha elkerülhetjük ezt a vizsgálatot,de már elfogadtam és legalább kiderül,hogy mi a helyzet odabent :roll: :roll: :roll:

Kamilla
Én emlegettelek :lol: :lol: :lol: Gyere sűrűbben!Nagyon szépek a gyerekek,csodára megnőttek ők is.Nekünk is szokott nyuszibogyós kakink lenni,szerintem attól függ,mit esznek.
Vendég

Ja,és lesz még egy tanítványom :lol: :lol: :lol: :lol: Juppiiiiiiiiiiiiii!!!!
Vendég

Kamilla! nah véégre!! de szépek vagytok!!! édesek a gyerekek. én is ugyanzeket érzem mint Te, valamikor nem is megyek oda játszani velük, hanem lesem hogy mit csinálnak, meg röhögnek, kergetik egymást, meg ilyenek. iszonyat jóóó.mikor megkérdezem tőlük hogy mit mond egy bizonyos állat mindenre azt mondják, hogy búúúú. nem hiába apuka agrármérnök :)
A kaki a kajától lehet. nekünk is volt egy időben, aztán elmúlt. adj nekik gyümilevet. attól sztem beindul.
és tessék gyakrabban jönni.

Eszti! nagyon jó hírek, biztos nem lesz semmi gond.

Ancsi! Még kérdezted h. mivel lett a video csinálna, de sajnos nem tudok segíteni, mert én úgy csináltattam.

Fanni, mi a jutányos ár? :):)

zsuzska80
Szombathely

most értünk haza egész nap autót kerestünk mert a kocsimat apa haverja kp-ra kicsengette :D
gyerekeket meciben pelenkáztam etettem hol kecskeméten hol pesten :oops: szép kis anya mi :oops: :?:
gyors leszek mert hulla meg kaját kéne adnom a kölykeimnek.
tontikám már jelőltük emmást bauer mariann aki vagyok én :wink:
sotske jó hírek megnyugtattál.
binyek halászlé apa bizti térdre hajlik miki elött mert imádja a halászlét én annyira nem de a többség dönt,majd kisbográcsba paprikáskumprit összerittyentek :wink: :D
vivi a lányok cukik lehetnek és mondja anya gondolom olvadozol :Dmindenki tündéri,hogy mondja hogy szép vagyok jól esik de sajna az én önbizalmam a béka segge alatt :cry: ha lenne pénzem már szétműtettem magam,de nincs ugyhogy amire fussa :D de én annyira boldog leszek a lapos hastól nekem izmot is varrnak mert az is kitágult és az magától nem lesz lapos már,tb-re mehet ha a fogyás a testtömeg index meg kutyafasza alapján indokolja febr 11-én már többet tudok mondani remélem a doki megcsinálja tb-re rá akarok kacsintani,hogy akkor több pénzt kaphat ő is és beír még egy sérvet a papíromra és kész :D :oops: nagy cigány vagyok még itt is alkudozok :oops: :lol:
na cupp olyan jó ez a brigád,pedíg én nem vagyok barátkozós ember mert sokat csalódtam,pusz

lanyané

Sziasztok!

Plasztika: Rajtam sem hagyott nyomot a terhesség. Előtte se voltam szupermodell :lol: :lol: :lol: Oldalamon korábban is voltak csíkocskák. Ezek száma nem nőtt. Hasam nem plötyi és a mellem sem, mivel kicsi, és nem szoptattam. Egyszer majdnem megműttettem a cicim (pasi kedvéért), de aztán lemondtam, mert ha valakinek tényleg csak akkor kellek, ha 120-as a mellbőségem, akkor menjen a sunyiba! Persze ha valaki a saját önbizalma érdekében teszi, az más tészta. Nekem jó így.

Elolvastam ám mindent, csak kicsit gógyis vagyok. Ma kapták ki a bölcsesség fogam.
Tontika miatt kicsit frászban voltam, de olyan pite volt, hogy csak na!!! 2 perc alatt kint volt! Pedig nem díjbírkózó a doki :D Mondjuk ahhoz, hogy fájdalom mentesítsen, másfél óra, és 5 szuri kellett!!! :shock: :shock: Most már tuti fogynom kell! Egy elefántnyi adag üt csak ki :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Itthon vagyunk,majd igyekszem visszaolvasni. Köszi mindenkinek a drukkot meg hogy vigyáztatok Pasira!
Pussz!
vovanda

Vanda, végre otthon! Emlékszem az első napra! Mintha álmodtuk volna. Sokáig el sem hittem, h ez valóság. Aztán azzá lett. Sok örömöt a két piciben! :D :cry: (most picit meghatódtam) Balu pedig legyen okos nagytestvér!

Kép
an°°di

Tonti!
Apa 50%-os fizu leemelése mélyen érint,de ez van!Sajna most zárjuk be a kávézónkat is,mert apa nem tud annyi lovat megülni egy seggel!

Davandi!
Nálunk sem volt semmi a prevenartól!

Binyek!
Dejó,hogy javult Marci állapota!Köszi a táblába berakást!

Juci!
Drukkolunk,hogy Atit ne rúgják ki!
Felmászást mi direkte tanítottuk,mint a lemászást is és nem is estek még le!Csak a legelején mindig ott kellett mellettük lenni,most már semmi gond,ha nem látom őket és úgy másznak fel!

Dóri!
Boldog névnapot a lánykádnak!

Myra!
Jól zárható dobozba tedd bele a veszélyes játékokat!

Sotske!
De jó,hogy nem találtak semmit,de sajnálom,hogy meg kell csinálni a tükrözést!
Gratulálok Noa felállásához!És az új tanítványodhoz!

Ancsi!
Mit találtak a vizeletben?Hogy gyűjtöttétek?Klassz lehetett a ringató!Én isgondolkodom rajta!

Vovanda!
Jaj de jó,hogy itthon vagytok!Jó fej az urad!

Amonré!
Reméljük nem lesz reflux!Miért kellett alvásvizsgálat?

Kamilla!
Itasd őket vagy kamilla teáztasd!Sok gyümölcs is segít!

Lanyané!
Most akkor lesz új kocsid?Találtaok?
Izombevarrás?Hova?
Én is tettem már gyereket tisztába a csomagtartóban,mert a hátsó ülésen ott voltak a hordozók és egy igazi paraszt meg annyira rámállt,hogy nem bírtam volna kinyitni az első ajtót,hogy behajoljak,így maradt a csomitartó!

Anny!
Jó,hogy hamar kikapták a fogadat!
Vendég

Ja azt akartam kérdezni,hogy ti hogy álltok a tehéntej és a tojás adásával?Mikor kezditek?Tanácstalan vagyok!
Vendég

sziasztok!

ancsi, szegénycsajok, nem ússzátok meg Ti sem?! :roll: majd írj, mi lett a pisieredmény!

eszti: azért jó, hogy bíztatott a doki és "csak" biztos, ami biztos alapon javasolta a tükrözést. ez azért így mégis jobb, mintha nagyobb gáz lenne. Noa babának gratula!

binyek: há én sem értem akkor, hogy most mi a jó. előbb enni glutént, inni tejet v. később :roll:
plasztikáról majd beszámolót! rájöttem, hogy Nektek azért lóghat a hasatok, mert Ti legalább lefogytatok :lol: nekem még 4 hónapos a hasam, de legalább már nem 5! lehet, hogy a végén itt fogok sírni egy jó sebészért! :lol:

anny: jót röhögtem az elefántadagon! nekem is ki kéne kapatnom a bölcsifogaimat, de be vagyok szrva. a dokim nem csinálja a rendelőjében, szájsebészhez küldött. de én bizalmatlan vagyok így látatlanban.

vanda: ÉLJEEEEN! majd számolj be, milyen végre otthon! :lol:

lanyané: önbizalmad ne legyen a béka segge alatt, tényleg szép vagy, nem kell oda feltétlenül kés! :wink: tetszik ez a "cigánykodás"! :lol:

kamilla: Ti is szépen pakolásztok! :lol: fürdőruhatrükk nálam is bejátszik majd!

bogyóskaka: tegyetek a kajába pici olivaolajat, az jót tesz az emésztésüknek.

Petra
Kép
petricsek

benszi: gáz azért ez a pénznélküliség ... és ki tudja mit tesznek majd a nagyokosok a családi pótlékunkkal is! :roll:

én tejet még nem adok nekik egy darabig, de a tojás sárgáját jó keményre főzve állítólag már lehet, a védőnénink mondta.

Petra
Kép
petricsek

Petricsek!
Bundáskenyeret már adtam nekik,de tojásrántottát meg főtt tojást még nem!No meg tejet sem ittam!

Pénztelenség!
Hát kemény,de nem féltem apát,mert a jég hátán is megél csak a család rovására sajna!Most is 3vállalkozásban van benne!Ja a kávézó miatt már csak kettő!

Ne aggódj a 4hós hasad miatt,lemegy majd!
Vendég

Benszi, én tejet kb 10 hónapos koruktól adok indirekt módon (tésztában pl), és 1 éves koruktól fokozatosan simán is (nem forraltam). Most épp fele-fele a reggeli és esti "tápszer" tej és tápszer aránya.
Tojássárgáját 10 hónaposan adtam, de utálták (Petra kiütéses is lett tőle), tehát köretnek nem adtam sokáig. Kb 2 hónapja kaptak bundás kenyeret és imádják és semmi bajuk tőle, közvetve (szinténpl tésztában) szintén olyan 10 hónapos koruktól kapják.

Bogyós kakinál én több olyan ételt adtam, ami kicsit hajt: pl barackot, és kevesebb olyat, ami fogja a hasat: pl, répát vagy banánt. És ahogy Petricsek írja, az olaj is szuper!

Kép
an°°di

Petricsek: Én is azt hittem, hogy majd ide meg oda kell menni (mondjuk a dokim szájsebész is), de azt mondta, hogy egyszerűen kihűzza. És egyszerűen kihúzta :wink:

Vanda! Ha lesz egy szusszanásnyi időd, akkor pihenj, ha 2 szusszanásnyi időd lesz, kérünk képeket :D

Enyémek 3 hete isznak bio tejet. Doki mondta, én meg adom. Nincs tőle bajuk.
Vendég

közvetve én is adtam már tojást (tészta szintén), de tejet még nem (talán sütiben :roll: ).
andi, Te milyen tejet adsz?

Petra
Kép
petricsek

Anny, HA tápról végül tejre váltottál? Mondtam én :wink: És csak úgy belecsaptatok a lecsóba?
(azért vagyok itt, mert fordítok, azaz fordítanék, de nem sok kedvem :lol: )

Kép
an°°di

Én rendes zacskós váci tejet (a kedvencem). Bio a piacon nincs, házitejet forraljon, akinek két anyja van. A gyerekek imádják. Majdnem minden délután együtt kávézunk ám! Én rendeset, ők macikávét!

Kép
an°°di

Fanni
nekem nem sürgős :lol: :lol: :lol:

Vanda
Végre otthon!Pasi tényleg jófej

Eszti
Örülök,hogy nem feltétlenül kell ez a tükrözés,de így hogyan látogatlak meg benneteket? :lol:

Tojássárgája
Én undorodom tőle,egyszer tettem a spenótjukba,de mostanában nem fogok az tuti,mert majd elhánytam magam tőle :oops:
A bundáskenyében is van tojásfehérje :wink:

Kamilla
Már ideje volt előkerülnöd.Bogyós kaki nálunk is játszik,baracklé,kamillatea,olívaolaj+minden gyümis kajába egy kis barack.De nekem bejött rá a nestlé gabonás kajája is :shock: Nem értem a logikát benne,de bevált.Ha nagyon nem indul be,akkor pár napig tízóraira is tápot kapnak szilárd kaja helyett.
Vendég

lányok, ez a kismajom csimpaszkodás kezd elfajulni nálunk. zsombi nem bír leszakadni rólam. :roll: :lol: ha csak a konyháig megyek, reklamál. ... lehet azért, mert az utóbbi két hétben el-elmentem itthonról? vagy a foga? vagy csak imádja az anyját? :lol:

ja, és ma olyan táncot roptak a gummimacis videóra, hogy betojtam a röhögéstől. :lol:

Petra
Kép
petricsek

Marci is ilyen.CSak a szobából kijövök már bőg ha kicsit rosszabb passzban van.Ha felveszem majd megfojt annyira öleli a nyakam meg nyalogatja az arcom mintha puszit adna.Úgy csüng rajtam,mintha az élete múlna ezen.

Binyek drága
Mi pénteken érkeznénk vmikor,még passz,hogy mikor és kérünk reggelit.Francba a fogyival :lol:
Vendég

Andi: Fölhívtam a dokit, és aszonta, hogy nem is kell tápi (bár ezt furcsállom icipicit), hanem vegyek bio tejet és forraljam. Hááát jó. Igazából vettem tápit, de csak ócsó fajtát recept nélkül, és azt kapják este, mert a tej nem laktatja úgy őket. Én meg nem etetek éjszaka, az tuti. Kicsivel kezdtem, eleinte nem jött be nekik. AZtán már semmi fintorgás nincs.
Vendég

banika, ez az arcnyalogatás nálunk is megvan és az orrát dörzsöli az arcomhoz.

házitej: ha nyáron megyünk haza dédihez, biztos kapnak majd origi tehén- és bivalytejet. attól lesz majd csak fostorgás! 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Az tuti nem okoz szorulást :lol: :lol: :lol:

Vanda
Minirucik?
Vendég

Sziasztok!

Davandi: Anna azert hisztizett mert nem adtuk Neki oda a szamologepet amit Apa hasznalt eppen. :roll:

Binyek: es a sipolasra kaptak valami gyogyszert? Ez a kaja ugy nem semmi, egyik doki ezt monja masik azt. :evil:
Ne mar, mi az hogy csak rosszat orokolnek tolunk a gyerekek, nezd mar meg milyen gyonyoruek ez is tolunk jott! :wink: :D

Zsuzska: bocsi, tenyleg irtad hogy 24 evesen volt fogszabalyozod! :oops: Van meg egy tontica az iwiw-en? Na ennek utananezek, elloptak a muvesznevem. :lol:

Juci: sajnalom, egyutt erzek, Alex is allandoan ugy akar levetodni a heverorol en meg hulyet kapok! :evil: Meg a vegen azt hiszik majd utom-vagom mert mindig tele van kek-zold foltokkal. :?

Mira: nalunk a Rate szobalyaban a kicsi jatekok font vannak a polcon, hiaba nem eri el ez van, szol ha kell Neki, megerti! Ha latja hogy a kicsik bevesznek a szajukba valamit szol nekem es multkor amikor dobaltuk ki a regi es eltort jatekait egy csomot kidobott azert mert kicsi es a babak megfulladnak tole. :D Te is magyarazd el a Lanyodnak, meg fogja erteni!!!

Eszti: sajnalom a tukrozest de tenyleg jobb tudni hogy mi van!

Ancsi: sajnalom hogy Ti is betegek vagytok, lassam mi is mar 3 hete. :(

Kamilla: szio! Mar jarnak a gyerekek? Nagyon edesek! :D
Bogyos kaki nalunk is van ilyenkor beetetem Oket spenottal. :lol:

Lanyane: annak idejen az en orromat is ugy csinaltak meg hogy orrsovenyferdules volt papiron igy fizette a Tb igy sokkal olcsobb volt es a doki is jol jart. :oops: :D Okosnak kell lenni! :wink:

Anny: sajnalom a bolcsessegfogat, nekem ugy kellett kivagni azert volt gaz, befele nott, nekem vagni kellett, fureszelni meg miegymas. :roll:

Vanda: tok jo hogy otthon vagytok vegre! :D :D :D

Benszi: en tehentejet egy eves koruktol adok Nekik fokozatosan adagolva a tapszerhez, szeretik, semmi bajuk tole. Tojast kicsit kesobb kezdtuk mert azzal nekem is gondjaim vannak.

KépKép
KépKép
tontica

.... képeket nézegetek és nosztalgiázok ... kórházit nem dobok fel, de ezek igen :)

Zsombéka 7 hósan
Kép

Bendínó 4 hósan
Kép

JÓÉJT!

Petra
Kép
petricsek

Vanda!

Üdv itthon, pihenj mikor tudsz, néha azért less be!

És kéépeeeet!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek puszi, mennem kell aludni, mert csajok kinyírtak, tiszta dinkák voltak, majd leesek a székről...

Judit

jucicuki

Bogyótanya!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Meiszter család

jucicuki

Vanda :P
De jóóóóóó! Sok-sok örömet, erőt és igazi segítségeket kívánok nektek!

Na, ezt a hasizom bevarrást megkérdezem. Nekem ez elég furának tűnik... Cicibe szoktak, hogy tartson, de hasba? :shock: Azt meg tudjuk mi magunk is erősíteni, még ha szét is tépték a császárnál!

Petra :P
Nagyon cukik voltak a fiúk :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Enyémek is jó sokat változtak. 6 hetesen ilyenek voltak:
Kép
Ma meg már 6 és fél hósak :shock: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bogyótanya :P
Boldog szülinapot Neked!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fotók zabálnivalóak :D milcsi meg márkó is kis nyuszibékából királyfik lettek :D
petri hát a makikát azt a kis maki orrukat szétpiszézném :D
benzsi sajna nem találtunk mert apa nagyon ért a verdákhoz igy nem nagyon tudnak nekünk simliskedni igy nehezebb jó autót venni főleg ilyen kevés lovettáért,de tudom,hogy megtaláljuk mert eddíg mindíg minden sikerült mert szerencsés embernek tartom magam legalább hamár szépnek nem :D
hasizmot azért kell varrni mert a terhesség alatt kitágul és elszakad a hasplasztikák 70 százaléknál kell varrni mert ha csak a bőrt varrnák nekem akkor ugyanúgy kifele dudorodna azért olyan a hasunk mintha terheseé lennénk,a babavilágban is mondta a plasztikai sebész meg a neten néztem videot hát aki készül rá meg ne nézze bruti :lol: én amúgy mindent csak magamért csinálok apa asszonta igy is jó vagyok neki meg ugy is az a lényeg legyek magammal elégedett :oops:
bogyótanya happy szülinap kitartás :wink:
bogyós kaki hát elmoöndom jázminkám a nagy bogyózó és a beceneve bogyó lett remélem nagykorában nem fog a hülye szüleire haragudni :oops:
megkapták az oltást amikám be is lázasodott 38,4-re ti egész kúpot adtok ilyenkor :?:

lanyané

Jo reggelt!

Petricsek nagyon edesek voltak, en az enyemeket valahogy jobban birom most mint ujszulottkorukban. :roll:

Bogyotanya: NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!! :D Hogy vagy? Mentek ma valahova? Lelki vilagod helyrejott?

Fanni: jaj de tuncik voltak! De most hogy van rajtuk hurka jobb Oket szorongatni, igaz? :wink: A ferjed orrmutetet is vallal? Most ott tartok hogy legeloszor inkabb azt csinaltatnam meg. :oops:

Lanyane: sajnalom a lazat! En nem kupot hasznalok igy nem tudok segiteni.

Tegnap voltunk Monserrate osztalytarsanak a szulinapi bulijan es ugy feltem mert egy csomo ismeretlen, spanyol anyukaval kellett tarsalognom majd 3 oran keresztul aztan egesz jol elvoltunk. Kerdeztek hol van Mo.? :roll: :lol: Meg hogy szep-e! :idea: :P
Igazabol baromi buszke vagyok hogy a fiamat ennyire szeretik a baratai, attol feltem majd visszahuzodo lesz de nem, verekszik mindenkivel (persze csak jatekbol). :roll: :lol: Es magamra is buszke vagyok hogy mint egyeduli kulfoldni allom a sarat. :D
Remelem Alex es Anna is ilyen jol beilleszkedik majd a suliba!

KépKép
KépKép
tontica

Mariann :P
Meg fogom kérdezni Apát, mondjuk én nem értek hozzá, csak annyi könyv van itthon, nézegetni szoktam... tényleg, meg is nézem :D

Tontica :P
Azt is csak jövőre :D De ajánlani tudok kit ha sürgős, ha gondolod. Enyém orr is meg volt műtve, de már régen és őt pl. nem ajánlanám, pedig az egyik legfelkapottabb a szakmában...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mariann :P
Kúp - én preventive szoktam. 39 alatt elvileg nem kell... de én mindig adtam 38 felett :oops: S igen, egészet már.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti! a kedvedért :) nem röhögni :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.01.22 16:31-kor.

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:46-kor.
davandi

Sziasztok!

Eszti: gratula Noának! Neked meg az új tanítványhoz!

Kamilla: Nagyon szépek a gyerekek!

Petricsek, Fanni: édesek a nosztalgiás képek! :D Olyan jó nézegetni Őket!

Vovanda: szuper, hogy otthon vagytok!

Lanyané: én inkább azt mondanám, hogy ügyes voltál tegnap. :D Nem voltak nyügösek a lánykák?

Tontica: tudom én , hogy feljebbe kell rakni a játékokat, meg Kíra is megérti. Csak az a gondom, hogy ez most megint a kicsik miatt kell. Nem szeretném, ha végül megutálná a tesóit, az új szabályok miatt. :(

Benszi: sajnálom, hogy így alakult a férjed munkahelyén. De az írásaidból azt látom, hogy talpraesett a párod. Együtt megoldjátok!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: