A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Szezso:ma megyek uh-ra. Nemsokára indulok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, és tiéd a laptetőőőő!!!!

skrisz72

Sziasztok!
Baba,laptetős jó reggelt!!! :D Gyere az uhu után,drukkolok!
Vkrisz,mi meg csak azt a kávét isszuk :D
Szezsó,rendes hasmenés,de nem olyan amikor ötpercenkánt rohangálsz a wc-re,hanem napi 1-2 esetleg 3 alkalommal,de akkor rendesen. :? Gratu a 7.héthez!Te mikor mész uhura?
Skrisz, :D :D :D várjuk ma is :wink:
Till,ragacsok+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

mennek a drukkok!!!! :D

Szezso!
remélem, csak kettes ikreim lesznek :D De jó is lenne!!! :D
dezsina

Jó reggelt!

Baba :D

Drukk az Uh-hoz, hogy sok szép megnőtt tüszőt lássatok. :wink:

SKrisz :D

Nektek is szorítok, s várjuk a képet. :D

Szezso :D

Remek esti programot találtál. :wink:

Nyulasz, Dezsi :D

Puszi nektek is.

És a többieknek is!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Till: babaragacs!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++

Baba: gyere uhu után! +++++++++++++++++++++++++

Skrissz: várjuk a sztárfotót! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

UH-os babaimi jelentkezik! :lol:
Végre összekapták magukat a tüszikéim. Min.10 db van, 16 mm-esek, 14 mm-esek. Mától Cetrotid+Gonal+Menopur.
Vett a doki kenetet tenyésztésre.
A gyógyszertárban 43400 Ft-ot megint otthagytam. :cry:
Harcikától pedig uh előtt és után is kaptam fejmosást! Mert megérdemlem!Ő mindig helyreteszi a buksim, amikor arra van szükség!(Köszönöm neki.)
A mnyh.pedig ugyananyni, mint vasárnap, azaz 10 mm.
Szombatra tolódott a punkció.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.01.20 20:18-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim,
ha neked az kell, hogy fejet mossanka, akkor megérdemelted. :D :D :D
Hidd el a 10mm is nagyon szuper.
Gondold csak el, hogy nagy dunnában tesem érzed jól magad, nem?
Elég lesz az a kics pötiknek!! :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Baba,
ezer drukk megy mára, remélem jó hírekkel jössz és minél hamarabb!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana,
Boldog szurkálást továbbra is!
++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
csak nem megijedtél a feladat nagyságától, azért akarsz "csak" kettőt? :wink: :lol:
- ami a hízást illeti: lassan át kell térnem a szoknyáimra, van még néhány, amiben nem nézek ki tehénnek, és rám is jön. Aztán várom a jóidőt, tavasszal kicsit könnyebb lesz az öltözködés... (de amilyen formám van nekem, májusig keményen fagyni fog...)

Skrisz,
Nagyot nőtt a pici, várom a mai eredményeidet is!

Zsófi,
ez a családi pótlékos dolog most szíven ütött. Nem tudom mit gondolnak, azért egy-kettő-három gyereket ruházni, etetni, óvodába/iskolába járatni nem ingyen van, és ezek igazán nem luxus-kiadások. Azért abban reménykedem, ha a híradó nem mondott konkrét jövedemet, akkor talán ez még nem kiforrott dolog, és nem lesz belőle semmi.

Lányok, én teljesen ki vagyok borulva megint. A házunkat átminősítették gazdasági épületté (amúgy hivatalosan én ott lakom!!!), mindezt telekösszevonási eljárás keretében, aminek semmi köze a ház minőségéhez!!! A Földhivatal az mondta, hogy ki kell javíttatni előbb az építési hatóság telekösszevonási határozatát. Bementem az építési hatósághoz, először ők is csodálkoztak, végül arra jutottak, hogy a földmérő hibázhatott, mikor a vázrajzot megcsinálta, a vázrajzon meg a Földhivatal ellenjegyzése van, ők attól nem térhettek el. Felhívtam a földmérőt, azt mondta, délutánra megnézi pontosan mi volt, de neki meg anno a Földhivatal mondta, hogy azt úgy írja meg (az én megkérdezésem és beleegyezésem nélkül, még csak tájékoztatást sem kaptam, pedig én lennék a tulajdonos...) Úgy néz ki a dolog, hogy kifizettünk 150 ezer forintot eddig a telekrendezésre, és a helyzet rosszabb mint volt, nem vagyunk előrébb semmivel.
Ugyanis az épületbe be akarjuk vezetni a vizet, fürdőszoba, rendes konyha, központi fűtés kéne, hogy kiköltözzünk. Mi erre szorgosan gyűjtögettük a pénzt a lakáskasszában, amit ugye gazdasági épületre nem adnak ki, vagyis tök meg vagyunk lőve. Ez egy olyan szintű aljasság, hogy ha nagyon bedühödök, megkérdezem az ombudsmant, hogy mit gondol az ügyről, mert szerintem egyetlen hivatal sem dönthet úgy a tulajdonos tudta nélkül, hogy átminősíti az ingatlant, aztán meg már egy éve küldözgetnek egyik helyről a másikra, ahelyett, hogy szólnának, hogy tulajdonképpek ők kezték az egészet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja, a kivitelező jönne márciusban, lehet, hogy előbb is, de nem tudunk neki fizetni, és semmit nem tudunk úgy számlára venni a házhoz, hogy utána el tudjuk számolni a lakáskasszának, csak ha az épület visszaminősül lakóingatlanná. Ha visszaminősíttetjük, akkor az is egy csomó további eljárási illeték és nagyon sok idő, akkor csak nyáron jöhetne a kivitelező, amikor már más dolga is van, meg lehet, hogy én sem szeretnék a 7. hónapban építkezést felügyelni! Meg kell őrülni!!!

Kép
kisbuta

Babim: szuper hírek! Szombatra egy kalappal! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Babácska,
nekem 8 és fél mm volt a nyálkahártya beültikor, de előtte meg volt két méhen kívülim, ami mindenféle méhnyálkahártya nélkül megtapadt, úgyhogy nyugi, ezen nem fog múlni!!
Ne feledd el, hogy a progeszteron, amit majd kapsz, építi és fenntartja a nyálkahártyát. Nagyon drukkolok szombatra!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mész még addig uhu-ra?

Kép
kisbuta

Kisbuta :twisted: , remélem, sikerül zöld ágra vergődni a hatósággal. Nekünk az épületfeltüntetéskor alá kellett írni a jegyzőkönyvet, azt tételesen elolvastuk, mielőtt aláírtuk. Nektek ilyen nem volt?

Baba, szépen megnőttek a tüszőid. Az összeg :oops: , de hát ez van.

Családi pótlék: felháborítónak tartom, hogy ezt és így akarják elvenni azoktól, akik nem a családi pótlékra és a segélyre alapozva szülnek gyereket, hanem felelősen akarnak felnevelni 2-3 gyereket. Gondolom, a jövedelemhatárt kitalálják, bruttó x Ft/év,ami persze nonszensz, mert a nettóból élünk, de hogy mondjuk lakáshitelt fizet-e valaki (a lakhatás nem luxus, szerintem arra tekintettel kellene lenni), vagy mennyi egy minimális rezsi egy családi háznál átlagosan (és nem a 40 nm kislakásra gondolok, hanem mondjuk 2 gyereknél 70 nm), azt levonva mennyi marad a nettó jövedelemből, a kutyát nem fogja érdekelni. Tehát mit érnek el? Aki ingyenélő (már bocsánat), nem dolgozik, az kapja, akár az emelt összeget is, akit korrektül bejelent a munkahelye, az meg lóf---t sem fog kapni, nemhogy családi pótlékot, mert papíron neki sok a jövedelme. Ergo a dolgozónak érdeke lesz, hogy ne jelentsék be, csak minimálbérre, mert akkor jogosult lesz mindenre, úgyhogy a gazdaság nemhogy fehéredni fog...
Gondolom, mi is ebbe a kategóriába esünk majd, a következő lépés az lesz, hogy gyed-et se kapunk :evil:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Uh-ra már nem kell mennem.
Igen, amikor a mnyh.ról van szó, akkor nekem is az jut eszembe, hogy a méhenkívülimnél mnyh.nélkül is úgy megtapadt, hogy műtéttel jött csak ki.

babaimádó
Kép
babaimado

Kisbuta,
nem semmi ez a sztori.
Nagyon remélem, hogy hamar rendeződik a dolog.

Mi májusban lesz egy éve, hogy ideköltöztünk. Az illetékhivatal kiküldött egy olyan papírt amin az állt, hogy fele-fele részben vagyunk Ricsimmel tulajdonosok. Pedig nem. (H. 1/10, R. 9/10)
Szartak bele, hogy az adás -vételi szerődésen mi áll.
Kiküldték a papírt, hogy ennyit meg annyit fizessünk illeték címén. Visszaírtunk, hogy majd ha a megfelelő adatokkal kiküldik akkor persze. Ja és ne felejtsék el levonni a lakás értékéből a szocpolt, mert azután nem kell illetéket fizetni. Ajánlva küldtük, hogy nyoma legyen.
A mai napig nem kaptunk rá választ. ... de másra sem. :?

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta!
csak azért ellenkezem a hármasikrek miatt, mert most először blasztó babákra hajtunk, és ott csak kettőt ültet vissza a tanárúr! :D Innen a kettesikerpár. Mondjuk egy fiú egy lány :roll: :?: :D
Nagyon sajnálom ezt a borzasztó ügyet!!! Próbáld nem felhúzni magad, mert az nem segít! Sok sikert és gyors eredményességet kívánok az ügyintézésben :wink:

Alle!
Teljesen egyetértek! :evil:

Baba!
a 10-es mhny. nagyszerű!!! Drukkok mennek szombatra!
dezsina

Alle,
nem, épp ez az, hogy semmiféle jegyzőkönyv nem készült az egészről, semmi! Mi elindítottuk a telekösszevonást, hogy minden későbbi eljárásban (vízbevezetés, stb.) egy tulajdoni lapot kelljen kikérni, ne négyet. A földmérő elkészítette a telekösszevonási rajzot, mi épp külföldön voltunk, apa nagymamája írta alá (hagytunk neki egy meghatalmazást), de neki is csak a rajzot kellett aláírni, semmi jegyzőkönyvet.
most hívott a földmérő, azt mondja, hogy azért minősíttették át mert az ő térképükön a ház alapterülete nagyon kicsi. Csakhogy azt tudni kell, hogy a földhivatali térképek egy része több, mint 100 éves, mert a nyilvántartások egy része elveszett a második világháború során, majd a rendszerváltás utáni folyamatos átalakításoknak is áldozatává váltak, viszont soha senki nem vette a fáradtságot, hogy a tényleges állapotokat feltérképezzék, pedig tulajdonképpen most már műholdas felvételek is vannak, ami házunk is látszik a goggle.maps-en is, tehát nem is lenne lehetetlen ez megcsinálni. Ehelyett szívatják az embert!
A mi térképünk, én is láttam a tavasszal, biztos, hogy legalább 100 évvel ezelőtti állapotot tartalmaz, mert ténylegesen egy sokkal nagyobb ház van ott, és az a ház is legalább 60-70 éve van ott. És mikor ezt az építési hivatalban jeleztem, mondta az ügyintéző is, hogy akkor biztos nem bontatja le, hanem maradhat.
Jajj!!! Most megyek még a jegyzőhöz, hogy igazolja, hogy az lakóépület. Végülis én hivatalosan oda vagyok bejelentve, nem mondhatja, hogy nem lakóépület!!!!

Csak még az a poén az egészben, hogy ha ezt tavasszal, amikor nekik ez kijött, szólnak, hogy kéne egy igazolás, akkor most nem lennénk ekkora sz...ban!

Dezsina,
akkor hajrá kettesikrek! Mivel Nyulasszal vagy összekötve, tehát neki 100% maradt, neked is annyi kell!!!
(és igyekszem nem felhúzni magam, de nem könnyű...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2009.01.20 12:32-kor.

Kép
kisbuta

Baba,szépen megnőttek a tüszikéid :D Mnyh-val én is így jártam,uhukor és punkciókor is 10-es volt...úgy látszik elég :wink:
Kisbuta :evil: remélem sikerül elrendezni a dolgokat,jól kiszúrtak veletek :evil:
Dezsi,eredmény?Hajrá egy fiú egy lány :wink:
Vendég

Babim, nekem beültikor volt 10-es a mnyh. Úgyhogy hülye megjegyzés volt a dokid részéről. A szakirodalom is azt mondja, hogy a 10-es a legideálisabb. Tüszőcskéid nagyon ügyesek! Várom a szombatot!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta, :cry: borzasztó.... :evil: :evil:

Lányok, nincs kép! Nem adtak. :? CLR:61mm, tarkóredő: 1,3 mm, orrcsont van. Úgyhogy minden első jel szerint egészséges a baba. De majd holnap Hajdú doktornővel részletesen megbeszélek mindent. Most erről nem írok többet, mert kicsit csalódott vagyok, már ami a kórházat illeti. A blogomban írtam erről. De a lényeg, hogy a baba rendben van.

skrisz72

Babim, nekem beültikor volt 10-es a mnyh. Úgyhogy hülye megjegyzés volt a dokid részéről. A szakirodalom is azt mondja, hogy a 10-es a legideálisabb. Tüszőcskéid nagyon ügyesek! Várom a szombatot!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta, :cry: borzasztó.... :evil: :evil:

Lányok, nincs kép! Nem adtak. :? CLR:61mm, tarkóredő: 1,3 mm, orrcsont van. Úgyhogy minden első jel szerint egészséges a baba. De majd holnap Hajdú doktornővel részletesen megbeszélek mindent. Most erről nem írok többet, mert kicsit csalódott vagyok, már ami a kórházat illeti. A blogomban írtam erről. De a lényeg, hogy a baba rendben van.

skrisz72

Skrisz, na jó, akkor nem kell kép (mondjuk poénból felteheted a tegnapit, lehet, észre sem vesszük :lol: ).
Örülök, hogy minden rendben a babával. Holnap hányra mész Hajdú Dr.nőhöz?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, 13:40-re. Remélem ott kedvesek lesznek velem.

skrisz72

Skrisz!
Sajnálom, hogy nem kaptál képet! Na de holnap 4D-ben láthatod! :wink: :lol:

Baba!
nekem az első uhun már 11 mm volt a mnyh, és annyi is maradt beültire is! És látod bőven elég volt a Babákoknak!!! :wink:

Kisbuta!
:evil: sajnálom, de próbálj ne idegeskedni.

Holnap vizsga, ha sikerül az uccssó! :roll: De nem állok jól. Szorítsatok! :wink:

KépKép
zsófikukac

Kisbuta: basszus :evil: pont erre van most szüksége egy kismaminak…csak az a fura, hogy secperc alatt elintézék a hülyeséget, viszont Neked kell futkozni, hogy visszacsinálják, gondolom nem egyhamar…

Skrisz: örülök, hogy oké minden :-) nem értem, miért nem mindegy nekik, hogy még elmész másokhoz is. :?

Babim: húú, de beindultak a kicsikék :-D furamód nekem is stagnált a méhnyálkahártya, októberben tüszőrepi előtt 11 mm, beültikor is 11 mm. Most meg 12 volt beülti előtt 3 nappal, beültikor, meg amikor vérvételnek kellett volna lennie.

Nyulasz: engem az ellenkezője kínoz :oops: marékszám aszaltszilva, langyosvíz, gyümölcs oszt semmi…Nem eszel túl sok magnéziumot? Attól lehet hasmars… (én kivétel vagyok :-)

Dezsi: kettesiker is jó lesz :-D és lesz is :-D

Zsu: a "lusta dög" imidzsemnek nagyon jót tesz az esti fekvés és semmittevés :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Skirsz, sajnálom, hogy mindenféle barmok belerondítottak az örömödbe.
A kép csodálatos. Kis cukorfalat. Örülök, hogy rendben van a baba.

Zsófi, a családi pótlékon én is felhúztam magam. Annyi mindenhez lehetne hozzányúlni, és pont azt akarják elvenni, amivel a nemzet gyarapodását segíthetnék elő. Ráadásul hánynom kellett a miniszter asszony nyilatkozatától, ahogy nagyképűen, flegmán mondta a nagy ötletét…. Ráadásul ez volt az egyetlen dolog, amit tegnap a TV-ben láttam. Elég is volt egy időre.

Tücsi, jó munkát! Várunk vissza.

Nyulasz, nem lehet, hogy a magnéziumtól van hasmenésed? Ha abból túlnyomatod, az ilyen formában távozik.

Baba, ne izgulj, a 10 már elég! Egyél méhpempőt. Nekem pár nap alatt csodákat tett.

Till, babaragacsok ++++++

Dezsi, előre drukkolok a kettes ikreidhez!!

Kisbuta :cry: :cry: :cry:

Kismamiknak pocaksimi!

Kép
petne

Vizkrisz
Ezek szuper eredmények :lol:
Egy kis spontánkodás :wink:

Szezso
Ma még nem találtam ki semmi para-tényezőt :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Baba
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbuta
:evil:

Skrisz
Sajnálom, hogy csalódás volt... :cry:
Vendég

Hanna!
én is nagyon örülök,és gratulálok neked!
Szezso!
megrémültem,ahogy írtad,én vagyok a következő szülő!úristen!ez durván hangzik!!!
mindenkit puszilok!

Kép

lányok képzeljétek mi történt tegnap és ma velem:
kb 10 éve előfordul velem kb félévente hogy alvásból felriadok,és ordítok.a férjem alig tud felébreszteni.
mióta terhes vagyok,hál istennek nem fordult ez elő.
tegnap este épp hogy elaludtunk,még 10 se volt,sajnos megint előjött.valami szörnyre emlékszem,és hogy ott állt az ágyam mellett.nagyon nagyon megijedtünk.eddig nem érdekelt,de most nagyon féltem a babát.hogy élheti ezt szegényke át?mi lesz ha meglesz,és ő meg az én kiabálásomra riad fel?
alig tudtam viasszaaludni.

Kép

reggel is nagyon aggódtam.felhívtam egy aranyos természetgyógyászt,és ő megnyugtatott.
lementem a boltba,aztán felhívtam a férjemet.azt mondja küldött egy e-mailt,nézzem meg.mondom mi van benne?nézzem meg,de mondjad már,mondom,mert nem fogok ráérni,mert mosok,teregetek.
hát hogy anyukám felhívta anyósomat,az meg a neurológust,és mondja latinul mi bajom van.én meg csak csodálkoztam engem nem hívott senki.mondom akkor elmebeteg vagyok?erre az én kedves uram:aha
és mondom életem végéig gyógyszert kell szednem?aha
hazajöttem,jól elkezdtem bőgni,hogy majd leszázalékolnak,meg nem dolgozhatok,meg a kicsi,meg majd mindenki le fog írni,hogy szegény.tettem vettem,csak jóval később nézem meg az e-mailt.
akkor olvasom el,ez valami pavor nocturnus,gyermekkori betegség,amit még nem nőttem ki.sehol nem írja hogy elmebetegség.felhívom az uramat,hogy ő csak viccelt,azért mondta olvassam el.ja
jó vicc volt,hogy én komolyan vettem?,mondta nevetve
szerintem ezek a pasik nem normálisak,komolyan.
bocs az offért

Kép

Lola:"ilyenem" nekem is van. :roll:

Na, lassan indulok az endokrinológushoz,.. :?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Csak bekukk! Mindenkinek ölelés!

(sajna nincs jó napom :( semmit sem érzek, és ez nyugtalanná tesz...ne szidjatok össze, tudom, hogy ez még csak ET+3. De egy kis belső nyugalom jólesne :roll: )

tillidian

Till: hallgasd a relaxzenét. Van másik is, ha ez nem jött be. Kép

Na, most már tényleg megyek,...

Kép

Kép

*puszedli*

Lola, szerintem ne izgulj ezen. Én terhesség előtt nem is tudom, mikor álmodtam utoljára. Terhesség alatt pedig állandóan. És volt, hogy szép álom volt, volt, hogy rémálom. A szülés után pedig megint elmúlt, nem emlékszem az álmaimra.
A férjed mondjuk lehetett volna tapintatosabb is.

Kép
petne

Petne!Én már tök régóta eszem a Rossmannos méhpempő+ginzeng kapszulát!

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi, várunk doki után.Kíváncsi leszek, mit mond.

Till, tudod, nem keresünk tüneteket, stb. (Mondom én, az örök para)

babaimádó
Kép
babaimado

Hali!

Skrisz
Sajnálom a képet. De a lényeg, hogy minden ok.
:D

Lola
Te szegény!Jól megrémítettek.
:?

Én a pótlékon még nem aggódtam, gondoltam csak a nagyon gazdagoktól veszik el. Naív vagyok?
:shock:

Rólam:A torkom jobb.Hőm 36.9 volt reggel...lehet, hogy megvolt a pé...lehet. Ma eszembe jutott, hogy lehet, hogy saját magam fertőztem meg bacival???? Méghozzá a lázmérővel????Legutóbb amikor mértem a hőm, akkor voltam beteg, most 2 napja mérem és akkor kezdett fájni a torkom.Ez lehetséges? Vagy hülyeség?

A suli egész jól eltelt, csak 5 órám volt, aztán aludtam itthon 2 órát mert úgy volt, hogy egyfolytában tanítok 3-tól fél 8-ig, de a fél5-ös tanítványom rejtélyes okok miatt nem jöttt...a 6-os itt volt, elég fárasztó volt. :?

Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback

Hahó, megjöttem:
Az IRem javult. Bevallottam, hogy a diétát nagyjából tartom (az időt és a tartalmat tekintve), kivéve a regeli 7es evést. Azt sose. No: kaptam rá újfajta gyógyszert. Szintén met, de pont az ilyen linkóci nem reggelizőknek -mint én vagyok- találták ki. Valahogyan másképpen viszonyul az ételekhez, vagy mi.
Merckformin XR 500 a neve, délelőtt kell bevennem egyet belőle, este 2-t.
Pajzsmirigy működésem hypothyreosisra utal. TSHm 4,55 mlU/l, ezt le kell vinni 1-2 közé. FT3 és fT4 értékeim a referenciatartományban vannak ugyan, de azokat meg a felső harmadig kell felvinni. L.thyroxint kaptam rá, 2 hétig 12,5öt, majd 25öt kell reggelenként beszednem belőle. 4 hét múlva kontroll, addig elvileg már szépen leviszi a TSH-t.
A doktornő bizakodó, én is. Ezeket helyretesszük és jöhet(nek) a bébi(k). :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Lola,
engem is jól lehet ugratni, de én jókat szoktam nevetni, miután az első szívroham elmúlik. Egyszer én is sikoltozva ébredtem, azt álmodtam, hogy kinyílt a szekrényajtó és kilépett belőle egy cirokseprő. Erre hatalmasat sikoltottam, majd féktelen röhögőgörcsöt kaptam (már ébren), így a kollégiumi szobatársam se tudott visszaaludni miattam, szegény...

Kép
kisbuta

NYULASZ! En csak most olvasom! Miket latok :shock: :lol:
Hat sok sok szeretettel gratulalok :!: Sok boldogsagot az 5 tagu csaladnak :!:
katavirag

Dezsike! hajrá "kettes" ikrek :D
Zsú!Még két szurimentes nap! :D
baba! Nagyon szépen belehuztak a tüszőcskéid, gratula. 10 nyálkahártya nagyon szép és biztos, hogy jövő hétig még gyarapszik. :lol:
kisbuta! Sajnálom a kálváriádat, gyors rendeződést kívánok. :(
Petné! Hogy van a kis királylány? Beállt a napirend? Friss kép?
Lola! Nyugi, nem te vagy az egyetlen lökött a csapatban :D
Krisz! csp elvételt én is hallottam és hozzád hasonlóan reménykedem, hogy csak a nagyon magas jövedelemmel rendelkezőket érinti. Itt jegyzem meg, hogy véleményem szerint ennél sokkal többhöz is hozzá fognak nyúlni hamarosan. Vannak rokonaim Ausztriában, No-ban, levelezek egy Svéd országban élő lánnyal. Ezek a szoc-ból hozott kiváltságok mindenhol teljesen ismeretlenek. Van ahol 6 hétig maradhat otthon a mama, van ahol 3 hónapig. Ha továbbra sem dolgozik egy filléert sem kap. Igaz ott sokkal nagyobb létbiztonságban és jövedelmi viszonyok között élnek.

Till! Itt mindenki tudja, hogy milyen nehéz ez a néhány nap. De sokan valottuk most már, hogy minél kevesebbet kell foglalkozni magaddal, kvázi keress elfoglaltságot. Sétálj(klassz meleg lett), hallgass szép zenét, táncolj, ringasd Őket. Egy próbát megér. :)
Skrisz! A vizsgálataimat Te kérdezted, ha jól emlékszem. Febr. 10.-én megyek Hajdú drnőhöz, addig semmi. :D
Várom a mai jelentkezésedet!
Puszi!
Pajzsmirigyes bibik szarok, de jól kezelhetőek.

Kép
estike66

Estike, vuk?

Skrisz, drukk mára! Várlak majd a dr.nő után.

Hanna ma jön haza úgy tudom.Hip-hip-hurrá! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Hali csajok!

Tényleg lehet hasmenés a sok magnéziumtól?Napi 3x2-öt szedek beülti óta.Ez baj?

Baba,tüszinövelő+++++++++++++++++
Till,ez a rémes két hét 8) tebracsorda meglátod odaér,türelem :D
Katavirág,köszönöm :D rég jártál erre,hogy vagytok?Olivér?Képet kérünk!!!
Lola,én nem nagyon értettem amit írtál,pedig háromszor elolvastam :roll: remélem minden okés.
Puszi,ez nagyon jó hír,hogy most jó kezekben vagy :wink:
Skrisz,drukk mára++++++++++++++++++++
Dezsikém,most már vissza kell ám rázódni ide,kevesebbet dolgozni,meg ilyenek,mert lassan indulás van!
Rana,Zsu,megy a szurizás?Boldogan? :lol:
Bella,te mikor kezdesz?Szita az agyam :oops:
Vendég

Nyulasz! :)
anno nekem nem volt semmi mellékhatása a magneb6-nak, pedig 30.hétig szedtem 3x2 majd 3x1-vel
Vendég

sziasztok!

Baba!
mennek a tüszőnövelő drukkok!

Nyulaszom!
képzeld, hogy természetesen elfelejtettem elkérni a leletet, így tegnap írtam e-mailt, hogy ma küldjék! Hát meglátjuk!
amúgy nagyon feldobott hangulatban vagyok! Mostmár egyre jobban téma nálam, hogy indulok! :) Még rettentően pozitiv vagyok! :)
Nagyon furi a hasmenés ebben az állapotban :roll: pont az ellenkezője a jellemző. Szedsz terhesvitamint ugye, (ez hülye kérdés volt :oops: ) az engem mindig megfog...

Lola!
nekem is volt ilyen felriadásom. Felébredtem és azt láttam, hogy lepelben fekete alakok állnak az ágyamnál körben és rám vetődnek. Annyira élethű volt, hogy még a kezemmel is védekeztem és valóban ébren voltam. Aztán eltűntek. Ez jópárszor volt, már kezdtem azt hinni tényleg vannak szellemek :lol: és akkor jött a megoldás! Mondom magamnak: Te hülye nincsenek is szellemek és csak halucinálsz! :D majd köv. éjjel felriadtam, láttam őket, nem rémültem halálra, hanem arra a mondatomra gondoltam amivel elintéztem a fejembe a dolgot :D és azóta nem zargatnak éjjel :lol: :lol: :lol: :lol:

Estike! Petne! Szezsó!
köszönöm szépen az elő drukkokat! :)

Till!
drukkok+++++++++++++++++++++++++++
dezsina

nyulasz!

nem nagy történet:
szokott velem lenni,hogy éjjel felriadok.és a férjem utánakérdezett.én meg rákérdeztem,elmebetegség jele ez?ő meg-viccből-azt felelte igen,én meg elhittem.aztán mikor én is utánaolvastam kiderült ez egy szimpla alvászavar
ilyen vicces az én férjem :twisted:

Kép

Baba, Till mennek a drukkjaim!!!!++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, szerintem csökkentsd az adagot. Minek annyi?? :roll:

skrisz72

Nyulasz,
én 3x2 csak a tehesség 2. szakaszában szedtem, mert folyton zsibbadt a kezem. :?
Szerintem is szedjél kevesebbet. Vagy sokat görcsölsz?
Mi miatt szedsz ennyit?

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok! :P

Köszönöm a "megnyugti"-kat :P oksi, nem agyalok, mára úgyis eldőlt minden! :P

Vkrisz,
meggyógyító drukk elindult! :D

Lola,
a terhesség alatt én sokkal vadabbakat álmodtam, mint "normálban"...kitartás, muszáj elmúlnia :P

Puszika
:D :D :D

tillidian

Mai napi drukkok elindultak tőlem is.

Nyulasz, én pezsgőtablettát szedtem, ami 250 mg-os, és ez nem kis dózis. A terhesség előtti szorulásomat ez teljesen rendezte. Ha jól tudom, a magne B6 szemenként 50-es, tehát az már 300. Ha nem görcsölsz, szerintem sem kell ennyi, de azért kérdezd meg a dokidat is!

Estike, a kicsi lány kezd beállni, menetrendszerűen minden nap van egy hisztis időszaka, szerencsére az esti órákban, amikor már a férjem is itthon van. Képet mindjárt teszek.

Kép
petne

Nyulasz, én pezsgőtablettát szedtem, ami 250 mg-os, és ez nem kis dózis. A terhesség előtti szorulásomat ez teljesen rendezte. Ha jól tudom, a magne B6 szemenként 50-es, tehát az már 300. Ha nem görcsölsz, szerintem sem kell ennyi, de azért kérdezd meg a dokidat is!

Estike, a kicsi lány kezd beállni, menetrendszerűen minden nap van egy hisztis időszaka, szerencsére az esti órákban, amikor már a férjem is itthon van. Képet mindjárt teszek.

Kép
petne

Kép
petne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: