A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Gratulálok az újonnan érkezett kis törpékhez :D
Hanna, Jandrea, Bartika sok boldogságot és tejcikét kívánok!

Úgy tűnik valami van a levegőben. Az éjszaka pocsék volt szinte semmit nem aludtunk. Szopi, büfi, nyüszi, tejci vissza,szopi. Volt olyan szopi amikor 120 ml-t evett és utána fél órával megint nyüszi. Szerintetek ez normális? vagy kisfiam ilyen kis zabagép lenne?
Szegény apa teljesen kikészült, reggel alig bírt felkelni. Gondoltam ha nem változik a helyzet kiköltözök a nappaliba. Ti egy szobában alusztok apával ha nyügös a baba?

sahli

Gombócmakka: cukormérőre nem lesz szükséged :wink: mondtam, hogy magas lesz átmenetileg, kár idegesíteni magad...
Aludj egy kicsit még, szükséged lesz rá :wink:
Sahli: éjszaka is méred, mennyit eszik Patrik? Mi egy szobában alszunk, reggelente megkérdezi Apus, hogy hogy aludt a Prüntyő? Fel sem ébred rá...

Csöre
csöre74

Kisbogács!!!!! Áginak boldog névnapot!!!
katuska79

Sziasztok!

Poszani, jandrea, bartika nagy-nagy gratula! Sok-sok boldogságot, egészséget, és tejecskét! Tündériek a kicsik!

Táblát-táblát, hol tartunk? :D

Én még mindig malmozok. :roll:
Vendég

Na letettem a Cseppem...

Katuska, köszi szépen! Mágnesnek is boldog névnapot!

Picuranyu :D
kisbogacs

Csöre, "Prüntyő" :D
Én Férjem Prünytinek hívja Ágit. Azt hittem saját kreálmánya a szó, de látom nem :lol: :lol:
kisbogacs

Éjszakázós kismamiknak és babázóknak kitartást! A mi éjjeli műsorunk két és fél órás volt, de ez nálunk már megszokott, anyának már a szeme se rebben ennyitől ...
kisbogacs

Krisz sms-s :lol: :lol: :lol:

Mivel még nagyon picike vagyok, anya telefonjáról írok. Hosszas unszolás után úgy döntöttem, megnézem anyát és apát. Méreteim: 3800 g és 55 cm. Anyával együtt jól vagyunk. Puszi: Ádám baba

Üdvözlünk idekint Ádám baba :) Hatalmas gratula Anyának, és sok boldogságot Nektek :)

Megjöttek Ádámjaink :D De jó :D

Csöre
csöre74

Update: Krisz és Barti váltották egymást :D annyira aranyos lehetett, szülés közben (ok, előtt, után) találkozni :D Viszont ezek szerint gyors volt Krisz szülése is :wink:

Csöre
csöre74

De jó, tényleg babaesős ez a nap :D Juhéééé :D:D
Krisz, gratulálok Ádám babához! Szuper ügyes baba, szép méretekkel, és már smst is tud írni, nahát :wink: :D
kisbogacs

Bartika! Gratulálok! Kívánok nektek sok boldogságot és sok tejecskét! Nem voltak hiábavalók azok a jóslók!

Kisbogács! Angyalkád tündéri! Milyen nagy haja van! :D
Nekem küldhetnél egy kis tejet!

Katuska! Mennek a drukkok!++++++++++++++++
Most nem szabad betegnek lenned! Tessék enni sok gyümölcsöt!

Magdolnász! Gyönyörű kislányod van!

Jandrea! Gratulálok! Sok boldogságot kívánok! _Gyönyörű szép nagy kislány!

Batkata! Már nagyon hiányoztál! Bori csodaszép! És milyen jól tartod!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jandrea!Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!
A tiedet is naggyal akartam írni!

Edit! Bálint nagyon édes! Igazi pasis arca van!

Mágnes, Ági baba! Boldog névnapot kívánok!

Krisz! Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Krisz: Nagy gratuláció! Micsoda méretek!!!!

Boldog Ágnes napot kívánok!!!!
magdolnasz

Krissz, hatalmas gratula! Ádám-baba üdvözlünk a kinti világban!!!

2 in 1 kismamik: komolyan mondom, pakoljatok be mindent csajok! Addig nem lesz szülés, amíg valami kinn van a csomagból! Legalábbis nálam így volt 8)

Bálint baba: hűűű, nagyon komoly kislegény, gyönyörűséges ám! Nekünk is van ilyen egeres zöld rugink, de még nem adtam rá a csajszira (picit nagy lenne :D )

Boldog Ági napot Ági baba!!!

Alvás: én átmenetileg beköltöztem a bébi szobájába, ahol a kiságya van. Ha éjjel üvölt, akkor magunkra zárom az ajtót. Apu szegény a másik szobában magányoskodik, nála van a bébiőr másik fele, de csak csipogósra állítva, a hangokat nem továbbítja (csak akkor riasztja őt is, ha légzéskimaradás lenne). Általában este 10-11-ig vagyok a hálószobában, én utána úgyis bealszom, azt akár a bébinél is tehetem, de addig összebújunk Apuval. Azt tervezem, hogy max 6 hónapos koráig maradok Manóval egy szobában éjjel, aztán visszaköltözöm Apuhoz.

Azt hiszem, bármit is csinálok, Aput furdalja a lelkiismeret, hogy őt nem hagyom kelni a bébihez hét közben...

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Húúúú, Krisz gratula Ádámhoz!

Most már jó lenne egy tábla, hogy kivel várok még a soromra.
Begyorsultak az események.

Csöre: a vércukormérő a szülésznő mondta, hgy rakjam be, lehet, hogy a vajúdás alatt akarja nekem mérni ? :shock:

Kép
gombócmakka

Hello Lányok!
Hogy s mint?

KRISZ NAGY GRATULA ÁDÁM BABÁHOZ!
JANDREA GRATULÁLOK, SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!

Már alig van pocakos mama a topikban igaz? :) és az ő pocakosságuk sem fog sokáig tartani :wink: .

HELP!
Nekem tegnap óta olyan iszonyat fejfájásom van, hogy majd bele pusztulok.......tegnap este (próbáltam elkerülni de nem bírtam) bevettem gyógyszert. Átmenetileg jobb lett de most megint széthasad a fejem......mi az amit lehet szedni lányok fejfájásra szoptatás alatt?? ALgopirin?

KépKép
peni

Beállok Picuranyu mellé: Táblát, táblát!!!! :lol: :lol: :lol:

Ágibabám köszöni a névnapi köszöntéseket, úgy meghatódott, hogy kivételesen alszik :)

Hú, Maszatmanóanyu, én ilyet nem merek, hogy elköltözöm Férjem mellől! Láttam egyszer egy ilyen családot, és ott nem túl jól sült el a megoldás, mert Anyuka elfelejtett visszaköltözni 6 hónap helyett 6 évig, azóta tartok ettől az ötlettől :? :?
kisbogacs

Peni, nekem azt mondták ha begyulladna a mellem és belázasodnék, szedjek algopirint. Gondolom akkor fejfájásra sem tilos...
kisbogacs

Kata: ez a szopi para ismerős. Én már mindent csinálok tejszaporítás címén de nem szaporodik sőt......
Tegnap a nagyobbik fiam elég szemléletes példával rukkolt elő, azt mondta: "anya olyan puha a cicid mint egy szemgolyó". És tényleg :cry: . Szegény gyerek meg csak szívja szívja........most evett, mindkét cicit szemgolyó puhaságura szívta és összesen 80 gr-mal lett több.....
Bealudt.....és szunyál 3 órát de szerintem még simán enne...folyton rágja szét a kezét az arcom mindent ami a szája közelébe kerül. Egy idő után otthagyja a cicit de szerintem azért mert már nem jön belőle semmi...fejni esélyem sincsen. MÁr 2 óránként mellre teszem...és mintha egyre kevesebb lenne a tej.
Holnap íratok fel egy doboz tápszert a gyerekorvossal......(hátha beválik mint ördögűzés).

A fejem meg annyira fáj majd széthasad, lehet hogy ettől a sok buzi (elnépzést de kivagyok :twisted: ) gyógynövénytől amit szedek tejgyártás címén..........

KépKép
peni

Hát, mi elvileg külön szobába szánjuk a lánykát.
És ha nagyon sírós lesz, akkor majd én költözöm ki a hálóból a lánykához, hiszen Apunak dolgozni kell.
De mivel a kanapé nem egy eszméletlen kényelmes alternatíva, azért nem felejtek majd el visszaköltözni:)

Kép
gombócmakka

köszi Kriszti! Akkor bekapok egy algopirint mielőtt leszakad a fejem a nyakamról. Terhesség alatt is ezt tanácsolta szedni a doki ha valami fájdalom volt azért gondoltam hogy most is lehet.......
Köszi a megerősítést:-)

KépKép
peni

Krisz nagy-nagy gratula!
Vendég

Értem, Gombócmakka, nekem a szülésznő benti cukormérővel mérte, lehet, azt hitte, nincs nálam. De valóban mérték vajúdás közben, a másik kettőnél viszont nem...

Peni: inkább egy algopyrin, mint a fejfájás :( sajnálom a fejfájást, nekem nem fáj a gyógynövényektől...

Mi együtt alszunk Sacival, majd 6 hónaposan kiköltözik a szobából... már ha addig a nagyok rászánják magukat, és felköltöznek a szobájukba :) igaz, még nincs benne ágy :roll: de szándék kérdése, hogy legyen, ha azt mondanák, hogy ok, ma költözünk, bizony, rohannék ágyat venni :D :D

Tényleg, majd elfelejtettem :oops: Ágik, Ági baba, boldog nevenapot :)

Aludtam valamennyit, de még mindig olyan vagyok, mint akin átment az úthenger :( elakad a nyelvem beszéd közben :( remélem, nem leszek beteg :roll:

Hű, Hanna lehet, hogy ma jön haza :) Ha minden ok velük :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kata, ez a sírás dolog engem is érdekelne. Én is ezeket szedtem össze, és nekem még van egy olyan kategória, hogy a testi közelséget kívánja. De ennek ellenére van, hogy tiszta a pelus, jóllakott a baba, a hőmérséklet pont jó, ölben van, és mégis hiszti van. Ki érti ezt?! Egyébként nagyjából ismerős mindannyiótok leírása, volt részünk minden féle hisztizésben.
Én is stimulálom a cicit, minden etetés után fejek, mondjuk én egyszerre csak az egyiket adom oda, és a maradékot préselem ki. Viszont azt érzem, hogy kb. 1 óra múlva ismét feszül. Szerintem is úgy kell csinálni, ahogy a doktornéni mondta. Az a lényeg, hogy a végét is mindig szívja ki, mert az sokkal értékesebb.
Julcsi tegnap 110-120-akat evett, ma visszafogta, és inkább 60-70-eket szopizik. Biztosan nincs baj, a mi étvágyunk sem egyforma. Szerintem bízd rá, ciciből nem lehet túletetni, ha kéri, add neki oda. Bár azt nem tudom, mit jelent, amit Csöre ír, hogy szétázik a cickó.

Gombócmakka, ne is idegesítsd fel magad anyukádon. Nem érdemes.

Kisbogács, gyönyörű Ági baba!

Csöre, irigyellek az 5 perces szopiért.

Magdolnasz, hajas Nóra baba tünemény!!!

Bartika, gratulálok Ádihoz! Szép nagy baba. Sok boldogságot kívánok! A kismamiknak pedig hasonló villámszülést!

Jandrea és Jandrea papa, gratulálok Biankához. Add át jókívánságaimat a párodnak.
Nagyon helyes a kiscsaj!

Batkata, Bori egy vasgyúró kislány. Nagyon édi.

Katuska, sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Tényleg jó lenne már, ha túl lennél rajta.

Bálintanyu, Bálint nagyon szép. Nagyon látszik rajta, hogy fiú!

Krisz, nektek is gratulálok Ádámhoz! Sok boldogságot, és tejcit minden mennyiségben!

Maszatmanó, én pedig kiköltöztem Julcsi szobájából. Képtelen voltam vele aludni, minden rezdülésére felébredtem, így aztán visszamentem a hálóba, ahol jól alszom, és a lényeges szólongatásokra szaladok csak.

Kép
petne

Krisz! Nagy nagy gratula!

Tényleg Mágnes neked is sok boldogságot!

Gombócmakka! Én még kitartok veled!!!!
katuska79

Halihó!
Nahát hogy mennyi baba egyszerre!!!!
Bartika, Jandrea, batkata, krisz:
Hatalmas gratula nektek a babákhoz, sok boldogságot kívánok!

Lehet, hogyszülés hosszúsága terén is élvonalban vagyok? Nekem 2 óra volt a szülés.. :roll:

Kisbogács:
Boldog névnapot kívánok a kis angyal druszámnak! Az a kép egycsúcs a csajsziról! Gyönyörű!!! Mehet Beni udvarolni? :wink:

Enikő:
húú nem irigyellek, egyedül ezt tényleg nehéz lesz kivitelezni.. Meddig lesz oda Apa?? barátnő, rokon, senki???

Fejés:
Nem érek rá minden hami után fejni, 2 gyerek mellett ez lehetetlen, pedig kéne. Éjjel sosem fejtem, annyi tejem azért nem volt sajnos...Most a 7-5-3-1--es tejszaporítást csinálom, remélem nálam is bejön :)
Kis piócám alszik, 100-at szopott az előbb, miuán ismét összepisilte magát.. :?
Az a röhej, hogy, ha Annával ennyi tejem lett volna, nem kellett olna tápszerhez nyúlni, Beni viszont annyit eszik, hogy nem győzöm az igényeit kielégíteni...

Hányan maradtatok duopackban pocakosok?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Én is vagyok, és még egyben, csak megint álomkórosan... Lehet rápihen a szerveztem az éjszakára? :roll:

Jandrea, Bartika, Krisz: hatalmas gratula a babákhoz, kívánunk sok-sok tejcsit!!!
Mit mondtam, hogy ma beindulunk? Hiába no, az a baba, aki vízöntő akart lenni, szépen kivárt :D

Bartika szülése szimpatikus, húú, de örülnék ha Milán is gyors lenne :roll: :D

Katuska: sajnálom, hogy carul vagy. Talán ma fog elindulni Petra, ezért ez a nagy rosszullét. Szorítok, hogy minden oké legyen!

Megint csodás babafotókat láttam :D Még a végén az én fiam lesz a legfiatalabb a csapatban, de remélem a csajszik nem bánják majd ;) Elkopik az 2-3 hét az évek során... :lol:

Batkata: várunk ám vissza ;)

Azt hiszem ma reggel "végre" keményedtem. Olyan érzés volt, mint amikor megfeszítem a hasizmom, de akárhogy próbáltam nem tudtam elengedni, így tuti, hogy olyan izmom feszült be, amit nem én irányítok, ergo a méhem volt. Ja és betonkemény has volt hozzá. Ez volt párszor, de semmi komoly. Aztán aludtunk tovább Milánnal együtt. Apa persze meg se rezzent, pedig ciróztam, hogy megmutassam neki, de úgy aludt, hogy csak na. Drasztikusan meg nem akartam felkelteni, mert még azt hitte volna szülünk... :lol:
Este meg majd megpusztultam a savtól, meg a kótyagos fejfájástól, ez az időfront kikészít :?

Jó lenne egy tábla, már alig vagyunk 2in1... :roll:

biga.csiga

BIga.Csiga! igen az az volt! HA megfogod és mindenhol kemény akkor az!

Nyugi Milán Petrával pont egykorú lesz:) :lol: :lol: :lol:
Én már meg sem akarom nézni a táblát....oylan árvák vagyunk ott fent:(

Mágnes! drukk, hogy beválljon a sorozat!
katuska79

Petne: szétázik a cickó, ha órákon át lóg rajta a baba. Ilyenkor felsebesedik, esetleg vérzik is, fájdalmas, érzékeny lesz.
Az 5 perces szopi sem az a nagyon frnakó, szerintem túl gyors. Mohó a kiscsaj, nyeli, mint akitől el akarják venni, és persze, hogy megfájdul a hasa... szerencsére nem mindig.

Biga.csiga: hajrá :)
Milán, szervezkedj csak Petrával :wink:

Én továbbra is félkómában :? :cry: pedig már itthon mind a 3 gyerkőc.... igaz, pillanatnyilag mindegyik békén hagy, lehet, ki kéne használni egy kis pihenésre....

Csöre
csöre74

Katuska, Csöre: :lol:
Kíváncsi vagyok Milán megvárja-e a pénteki doki vizitet, csak hogy ráhozza a frászt, hogy még mindig bent van :lol:

biga.csiga

Én most félkómás vagyok, pedig nincs körülöttem 3 gyerkőc... :oops:

Hú, ettem mogyoróscsokis Danettet, lehet túl jól tartom Milánt, és azért nem indul kifelé? :roll:

biga.csiga

Jelentem, még én is egyben vagyok. Fájás nuku. :(
Vendég

Picuranyu! beszéld meg Te is a dokiddal, hogy tegye át a pocakot a hátadra:) ha már így maradunk legalább kicsit hason is alhassunk már :lol: :lol: :lol:
katuska79

:lol: :lol: :lol: Nem is rossz ötlet. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Biga.csiga: nem indok, kint is jól tudod tartani :wink: egyébként meg hová sietne? :) azért ezek a babók többnyire kivárnak :roll:
Picuranyu: beájulok, mi ez a szomorú pofi? hiszen még napjaid vannak...
Katuska: jó ötlet :D szülés után úgysem lehet hason aludni a bedurrant cickók miatt :D (csak ha kilapítják a babáink :wink:)

Csöre
csöre74

Picuranyu: elvesztem a blogodban :( a PÉ számítás és egyéb témakörben... lehet, hülyeséget kérdezek, inkább írok oda... :roll:

Csöre
csöre74

Krisz, hatalmas gratula, Ádám, üdv. idekinn!

Éjszakára mi is átköltöztünk a babaszobába, először úgy terveztem, csak én költözöm, Apa meg aludjon nyugodtan a hálószobánkban, de végül Apa is minden éjszakát velünk tölt, azt mondja, olyan keveset lehet velünk, így annak minden percét ki akarja használni. Reggelente így ő is álmos egy kicsit, mert bár én kelek fel Bálintkához, de hát, ő is felébred :evil:

Csöre, irigy-irigy az 5 perces szopiért!!!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

csöre: válaszoltam ott, és nem kérdeztél hülyeséget. :) Nagyon le van kicsinyítve a tábla, ezért nehéz eligazodni rajta. :) De kérdezz, ha van valami még. :lol:
Vendég

Király, Picuranyu, már teljesen belezavardotam :D Így már teljesen világos :) Ja, ha nagyon kinyitom a szemem, akkor látszik is :D (Csak éppen félárbócon vannak a pilláim, meg ezek szerint az agyam is :?)

Csöre
csöre74

Akkor négyen maradtunk a végére pocakosok?

Hát, a sor végén is kell állni :D

Csak halkan mondom, hogy hétfőtől már a Bivaly Éve van a kínai horoszkóp szerint, lehet, hogy arra gyúrnak a kis csibészek:)

Kép
gombócmakka

csöre: :) Kész csoda, hogy nyitva tudod még tartani a szemedet. ;)

gombócmakka: már előre látom, szép kis hármas lesz a miénk: a patkány, a majom és a bivaly. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hoppá! Tényleg, Mágnes is Ágnes- BOLDOG NÉVNAPOT!

Külön alvás: én nagyon várom a visszaköltözést Apához, nagyon remélem, hogy nem bolondulok meg- mert én is hallottam ilyen eseteket :cry: Az ágy is kényelmetlen, amin fekszem, de ez a legkisebb probléma.

Most nálunk megy a Bébiterror c. műsor: 6-kor semmi kaki, alig evett, most persze görcsöl a poci, fáj mindig, sírunk...

Sírási okok: Anyukámmal végignéztük Dr. Spock könyvét (33 évvel ezelőtti kiadás): a nagy öreg is addig jutott, mint amiket mi összeszedtünk- továbbá hozzátette, no igen, azon felül, hogy általában délutánra elfárad a kis fejletlen idegrendszer és emésztőrendszer, még egy csomó felderítetlen oka lehet annak, ha egy bébi vigasztalhatatlanul sír.

Pedig csoda történt: eddig véletlenül sem lehetett hasra fordítani, ma délután meg így aludt! Szerintem azzal, hogy kiesett a köldökcsonk, már őt se irritálja annyira, és mehet ez a pozíció is :)

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sahli: nálunk a nappal telt most így szopi nyüszi hasfájás, nagy nehezen kaki utánna megint nyüszi nem volt egyszerű menet és ami a legszebb az egészben hogy apa is nálunk kikészül mert sajnálja hogy sír és nemtudja mi a baja. :shock: és az igért képek Kép Kép
erzsebet0312

Ismét egy szépség ;) Olvadozok itt a fotók láttán :D

Képzeljétek benéztem a februáriakhoz. Már ott is van egy baba, és néztem a táblájukat, hogy egy csomó fiú várható :roll:

Gombócmakka: négyen maradtunk volna? :roll: 2 lány és 2 fiú? Lehet egymásra várnak a drágák :lol:

biga.csiga

Picuranyu: már nem, de Saci nyíg... arra jutottunk (összedugtam a fülem a sógornőmmel), hogy lehet, hogy a tejpöttyök zavarják, lehet, hogy viszket nekije... vagy a hormonok zavarják meg :roll: úgyhogy nyomok rá egy kis hintőport, hátha kevésbé viszket.

Biga.csiga: és most minek az éve van kínai naptár szerint? Had művelődjek egy picit :wink:

Erzsébet: nagyon édes Nelli baba :D

Zitocs: Látom te is a legfrissebb Spock-al nyomod :D az enyém 34 éves :D velem egy idős :D

Na megyek, tényleg csicsikálok, mert beájulok :roll: Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek :D

Csöre
csöre74

Gombócmakka! Vagy vízöntők sem akarnak lenni, hanem inkább Halak :lol: :lol: :lol:
Már megcsináltam húsz guggolás-állást....ha szülni nem is szülök tőle legalább mehetek én is a fittanyu címért:)
Én már be sem nézek a februáriakhoz....tuti már a márciusiaknál is van jelentkező...
katuska79

Kép

Kép
vickybabe

nagy gratula Andreának, Bartikának és Krisznek!!!!!!!!!!!!!!!

Ezek az Ádámok nagyon összhangban vannak... :lol:

Hú ma egész nap nem volt megállás. Egyszer 1 órát aludt (ebédeltem...) egyszer meg 2-t (én is kidőltem...) egyébként nonstop ment a műsor...

Csajok help! Ti hogy altatjátok a Manókat? Nálam most az működik, hogy megvárom, amíg rajtam elalszik, várok vagy 15-20 (30...) percet, aztán csempészem a kiságyba. Ha szerencsém van, ott marad pár órát...

De sokan csesztetnek, hogy így nem jó, tegyem le a kiságyba. HA leteszem ébren, tuti nem alszik el az ágyában, és még föl is zaklatódik, utána órákig tart, mire megnyugszik. Tegnap is ez ment, 8-tól este 11-ig, oá-oá, hiába vettem ölbe, sétáltam vele, szopiztattam, nem nyugodott meg, végül 11-kor aludt be a pocakomon...

Bocs, hogy nem reagálok másra, de asszem bedőlök az ágyba, amíg lehet... :roll:

Kép
vickybabe

Erzsébet! Nelli nagyon szép! Tesódék voltak már látogatni? megengeded, hogy megfogják? :D

Mágnes! Fél éves szerződés, 2 hét munka, 2 hét szabad. Két hetet kell kibírnom egyedül, aztán 2 hét segítséggel.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszönöm a köszöntéseket :)

Altatás:
Én nem altatok, tekintve, hogy Anna szopi után követel :) Általában az van, hogy beteszem evés után a kiságyába, elnézegeti egy darabig a piros oroszlánt, meg a zenélő kutyust, aztán, amikor elfárad, elalszik, de van, hogy rajtam alszik el.Remélem ez marad is így, Annát sem kellett ringatnom, most meg pláne nem tudnám ezt megtenni :)

Ja csúcsot döntöttünk: 5 garnitúra ruha volt rajta.... (na nem egyszerre.:) )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: