Kreiszi, ahogy te is írod, engem is most jobban izgat, hogyha nem lehet bent velem Tomi, mint maga a szülés. Valahogy olyan biztonságosabbnak tűnik az egész, hogyha ott lehet mellettem... reménykedem!
Drukkdrukk, hogy jobban legyen férjed, kisbabátok meg várja ezt meg
Influenzára még valami: olyan pipa voltam, hétfőn a Margit kórházas felkészítőn volt ott egy csaj, aki nagyon csúnyán köhögött, meg tiszta vörös volt az orra, állandóan fújta. Látszólag volt vagy akkora pocakja, mint nekem. Dühítő, hogy ő is tudja, milyen vacak és veszélyes kismamaként betegeskedni, erre totál göthösen odamegy kb húsz másik kismama közé!
Tegnap este olyan erős mensi-jellegű görcseim voltak, hogy azt hittem, megyünk a kórházba, egymás után négyszer, szabályosan tíz percenként! Aztán bealudtam

de ami vicces: a jógás légzés komolyan mondom, most is segített - vagy csak bebeszélem magamnak... ja és a hab a tortán, mindeközben elkezdett csorogni a cicim is. Tomi meg csak nézett riadtan, hogy most akkor mi a franc van. Szegénykém
Tegnapi előadás: azért jó, hogy elmentünk, engem nagyon megnyugtatott, de a két óra tíz perces szenvedést max háromnegyed órába be lehetett volna sűríteni, az öreg doki képes volt a semmiről hosszasan beszélni, Marika (a főnővér) legalább normálisan megmutatta és elmondta, miket kell csinálni. Összességében szerintem hasznos volt.
Éjszakai hőmérsékletre tegnapi előadáson a főnővér azt mondta, hogy nem az a lényeg, hogy hány fok van a szobában, hanem hogy mit adsz a babára. Ő úgy mondta, ugyanannyi réteg legyen rajta, amiben te is jól éreznéd magad, ne legyen hideg a nózija, mert akkor fázik, és ne izzadjon a kis homloka, mert akkor meg melege van.
Crocus, gratula a forduláshoz
Millye, drukk, hogy forduljon az a pöttömke is irányba
Gjéti, sajnálom, hogy Oli még a popsit mutatja a világnak, de azért van ebben annyi jó is, hogy tudsz egy tuti időpontot

ahogy a januári túlhordós anyucikat olvasom, a végére már ez is megváltás