A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Nekem nem gond ha nem kell fürdőzni :lol: :lol: :lol: Bálnatestemtől elmenekül a strandolók nagy része.
Kaja jó ötlet,nekünk van egy kőlapos elektromos grillünk(asszem :wink: ),felavathatnánk.
Viszont a reggelire lehet,hogy mi vevők lennénk.

Mi sem Füred felé közlekedünk. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Ha hévizen nem tudunk fürdeni, ott van nem messze Alsópáhokon a Kolping hotel
http://www.kolping.hotel.hu/
próbálom őket elérni, hogy 1 napra is be lehet e menni, de eddig nem jártam sikerrel.
Köszi Binyek a táblázatot. Nekünk is mindkét hétvége jó. Pénteken mennénk, és 2 szobás apartman kellene.

Anny! A gyerkőcöket tuti viheted bárhova az országba, csak külföldre kell azt hiszem apától engedéj, de csak ha hosszab időre mész. Azért ebben nem vagyok 100%-ig biztos.

A zenebölcsi jó volt a csajok nagyon élvezték, csak macera a közlekedés oda.
Sajna autó nem lesz, mert eladták tegnap este.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Azta termelést!Szófosó brigád vagytok!

Szofi!
Nagyon szépek vagytok megnéztem!Szerintem is 2x állt sorba Balukám kuki ügyben!De sebaj!

Lanyané!
Milyen lesz az új verda?Sarpei nekem is van csak én lángosnak hívom! :lol: Mennyi műtét!

Juci!
Volt gerinc műtéted?Apával mi van?

Bogyó!
Klassz lehetett a hetetek!Nem irigyellek!

Sotske!
Én is csak anyumra bízom rá a gyerekeimet,no meg apukájukra!

1szálpasi!
Csodálatosak és nagyon ügyesen fejlődnek!

Lili és Tündi Sárája!
Utólag is boldog névnapot!

Lili!
Én már novemberben rendeltem a Liliputitól és jók a cipők!Sajna nem tartja a bokájukat,de nagyon szépen mennek benne!

Tonti!
De jó,hogy túl vagy a foghúzáson.Gyerekek jobban lettek?

Dragonfly!
Hogy viselték a srácok a szurit?Én szurinál este beadok egy lázcsillapító kúpot megelőzés képpen.

Anny!
Apa csak külföld miatt szólhat bele,amúgy köze semmi!

Képzeljétek!
Ma este 9-től reggel fél6-ig aludtak!Halleluja!Bár én nem,mert apa kelt 2-kor,ugyanis Csehbe ment tárgyalni.De sebaj!Éjjel jön már haza!
Hévízt nem tudom még,szerintem csak leugrunk egy napra!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Ancsi!
Egyedül voltál a ringatón a gyerekkkel?
Vendég

Benszi :P
De szépek vagytok!

Zsuzska :P
Igen, amikor ide csatlakoztam százezer éve, akkor még úgy gondoltam, Fanni lenne... dehát 2 fiam lett :shock: Még jó, hogy világ életemben 1 kislányt szerettem volna :lol:

Mariann :P
Még nem biztos, apával meg kell beszéljem. Meg át is kell gondoljam. Lehet, inkább csak leugrunk, mert az enyémek még nagyon rossz alvók. Addigra mondjuk kialakulhat...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Az enyémek meg nem alvók :lol: :lol: :lol: De nem vagyok hajlandó emiatt itthon maradni!Elnézést előre is azoktól akik miattunk nem pihennek majd :lol: :lol:

Binyek
Hajóútra ennyi bébisintérrel naná hogy mennék,de engem már a gondolattól is kiver a víz,hogy a mamával nyaraljak.Ez volt az első amit a kapcsolatunk elején kikötöttem. :lol:
Vendég

Hujj,de tetű lassú ez a net :evil: :evil: :evil: :evil:

Lanyané
Megnevettetsz a hsz.-iddel :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi is csak akkor megyünk,ha apjuknak addig nem jön be fotózás arra a 7végére :roll:

Anny
Tök jó lenne,ha valahogy el tudnátok jönni.Neked is jót tenne,meg a csajoknak is egy kis kikapcs.

Ha akartok krumplit a bográcsoshoz,azt mi tudunk vinni.50kg elég lesz??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juci,Tonti és mindenki aki hozzám szólt,Köszönöm!
Igen fos ez a január,még a szülinapomnak sem örülök,csütörtökön leszek 28! :shock:

megyek dolgozni.
szép napot nektek!

Kép
bogyótanya

még azt szeretném gyorsba leírni,hogy JUCI,melegség áradt a soraidból és ez most nagyon jól esett.köszönöm!
kicsit nagyon lent vagyok most,de bízom benne,hogy jobb lesz!

Kép
bogyótanya

még azt szeretném gyorsba leírni,hogy JUCI,melegség áradt a soraidból és ez most nagyon jól esett.köszönöm!

Kép
bogyótanya

Kép
bogyótanya

Kép
bogyótanya

Kép
bogyótanya

Benszi
Nagyon szépek vagytok!
Vendég

ancsi! kar az autoert :cry:

benszi! edesk vagytok a teli rucikban, de nagyon tetszik a vigyorgos kep is :lol:

bogyo! BOLDOG SZULINAPOT HOLNAPRA!!!!!!!!!! te si fiatal anyuka vagy :lol: mi volt, hogy enyiszer jott le az uzid? :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Benszi!

Igen, meg van kapcsozva a gerincem, ferdülésem volt, van egy kb. 50 cm vágásom gerinc mellett. Nálunk most jó a helyzet, igyekszünk.
Jó volt, hogy vasárnap kicsit kirándultunk, esténként elkezdtünk angolozni együtt és talán a mozgás is beindul lassan. Szombaton Benkó koncertre megyünk!

Bogyótanya!

Tudom milyen, mikor minden összejön és úgy érzed minden összeesküszik ellened és ha megszakadsz se lesz jobb. Na ilyenkor jól esik pár biztató szó az embernek. Kitartás!
Te is fiatalka vagy :wink:
Mit dolgozol?

Eszti!

Tényleg jó lassú ez a vacak! Persze mert a sok unatkozó anyuka egész nap irkál
:lol: :lol: :lol:

Csajok!

hazafelét nem úgy gondoltam, tudom, hogy nem mindenki erre jár :lol: :lol: :lol:
csak hogy vasárnap úgyis délelőtt el kell hagyni a szállást és akkor még elmehetnénk vhova együtt fürdeni.
Bár Kolping jó ötlet, de nem tudom, oda be lehet-e menni külsősnek v. csak szállóvendégek használhatják...

Judit

jucicuki

Moni: itt nagyon jo a tenger, fokozatosan mellyul sot, alaposan be kell menned ahhoz hogy elsullyedj! :lol: Repcsik most baromi jo arban vannak gondolom a krizis miatt. :roll: :D
Nem gyogyultunk meg :cry: Alexnek antibiotikum kell mert nem gyogyul, Annanak csak ventolin. :?

Benszi: nagyon jok a kepek, utolso az eskuvon keszult?

Bogyo: meselj, mi a baj? Dehogynem orulsz a szulinapnak, menjetek el Apaval kettesben vacsizni vagy szervezzetek valami jo pogramot!

KépKép
KépKép
tontica

tonti! hat nem tudom, vagy en vagyok bena, de most olyan arakat is talaltam augusztus vegere hogy 1felnot+1gyerek 500-1500ig :roll: :shock: becsbol milyen cegel mentek? de azert meg keresek, hatha osze jon valami :D
sajnalom Alexet, de jobb hogy nem ment korhazba, a ventolin micsoda?

Kép

demoniq13

Csajok!
Azt mondja a barátnőm,hogy Kehidára kell átmenni(csak 15km) és ott 10 alkalmas bérletet venni,amivel be tudunk menni 10-en,így tudnánk spórolni.De hogy mennyibe kerül,arról nincs infónk...

Grillsütő van,azt nem kell vinni!
Az egyszobás kérók is olyan tágasak,hogy bőven elfér benne a két kiságy.

A reggeli 1000Ft/fő.De szóljatok előre!

Találjuk ki a kaját és akkor eloszthatjuk,hogy ki mit hozzon...

Szerintem véglegesíthetjül a 16-17.-ét,nem?????

Tonti!
De kár,hogy ti nem jöttök.... :cry:

Mariann!
Én is műtettem a hasam áprilisban,majd közösen szenvedünk... :wink:

binyek

Lemaradt a tábla: 1232458006.5755.htm

binyek

Módosítva: 1232458192.883.htm

binyek

sziasztok!
gyors hírek: egy koponyaultrahang vizsgálat van hátra a manóknak, és HAZAJÖHETNEK!!!!!
:-))))))
remélem, holnap délelőtt beférnek az uh-ba (eddigmérnemcsináltákmánmeg???????), és akkor már holnap......jajdejólenne:-)
1szálpasi

tonti! most talaltam a Ryanair-rel 500 jovet-menet 3felnot+2baba, csak Begamobol, Veronabol nincs semmi jo :cry:, de kozben fel hivot a ferjem hogy eleg ronda a helyzet a munka helyen 50% kapacitassal dolgoznak hetfotol, o meg nem esik bele, de nem lesz tobb tul ora, ami 400euro minusz honaponkent + az en munkahelyem is nagyon ingadozik :cry: hat az udules biztos el marad az iden, nem mintha nem lenek meg szokva vele 2001 utan 2007ben nyaraltunk, de a babakert szeretem volna inkabb, na majd megyunk reggel es jovunk este innen 100 km-re van az adria, pont mostanaban kel ennek a vilagvalsagnak lennie, vagyis sose kene belole :cry:

Kép

demoniq13

Pasi!
Na végre!De jó! De jó!De jó! :lol: :lol: :lol:

binyek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:42-kor.
davandi

Benszi!

Nagyon édesek vagytok.
Írtó jók a képek :P

És tessék lejönni, jót tenne nektek is :wink:

Fanni!

Te majdnem lányos anyuka! (A logikádat követve nekem András vagy Dávid néven kellene fórumoznom 8) )
4 hónap nagy idő, tessék jönni, nem alvás ebben a topikban nem kifogás :lol: :lol: :lol:

1szálpasi!

Hurrá, szorítok, hogy holnap már otthonról írjon Vanda, na persze ha lesz ideje :P :lol:

Dóri
Vendég

Benszi!

Nagyon édesek vagytok.
Írtó jók a képek :P

És tessék lejönni, jót tenne nektek is :wink:

Fanni!

Te majdnem lányos anyuka! (A logikádat követve nekem András vagy Dávid néven kellene fórumoznom 8) )
4 hónap nagy idő, tessék jönni, nem alvás ebben a topikban nem kifogás :lol: :lol: :lol:

1szálpasi!

Hurrá, szorítok, hogy holnap már otthonról írjon Vanda, na persze ha lesz ideje :P :lol:

Dóri
Vendég

Szofi!

Talán te kérdezted a cipőt/zoknit.
Otthonra egy kényelmes szandi a legjobb. Abban tuti nem esnek el, és ha hideg kő az sem baj.

Dóri
Vendég

Dóri :P
Jól van... ha apát meg tudom győzni -és ráér-, megyünk :lol:

Lányok :P
Van valakinek ilyenje? Érdemes megvenni?http://www.regiojatek.hu/termek-48816-az_1_ben_bebijatek.html

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
mi most öröklünk hasonlót(már 6 gyereket kiszolgált :lol: )Szerintem tök jó.Ha nem tudtam volna,hogy kapunk kölcsönbe,a jézuska biztos hozott volna egyet. :wink:
Vendég

Binyek, azt még meg tudnád kérdezni, hogy az egyszobás az mekkora? ha én oda még beállítok két utazóágyat elférünk még??? :roll: :roll: :roll:
A két higanyfiú is hogy közelekedik ott? :) nekem is van egy higanyfiam :)

zsuzska80
Szombathely

fanni! valami ilyen jatekot vettunk most 2.5 eve a chiccotol a baratnom fianak, tudom hogy nagyon szerette es most meg a kissebik fia jatszik vele :wink:

Kép

demoniq13

Zsuzska!
Elég tágas az egyszobás is,mert egyben van a konyha-étkező-szoba,de ha mégis szűkösnek találod,akkor ki lehet tenni az ágyat a lépcsőházba,amikor nem kell.

Csajok!
Olyan ideges vagyok,lehet hogy csináltam egy nagy baromságot! Segítsen,aki tud!!!! :( A hülye fejemmel vettem zabpelyhet és ugyan tápszerrel,de csináltam a törpöknek belőle zabkását.Imádják, majdnem minden uzsira ezt kaptak gyümivel.DE nekem nem nem jutott eszembe,hogy a glutén miatt ezt se ehetik...Én csak a búzára koncentráltam, hogy nem lehet. Most voltam Marcival dokinál,mert köhög és sípol a tüdeje.Azt mondta,lehet hogy asztmás lesz....De mitől?-kérdi ő.Én meg ma reggel hallottam a TV-ben,hogy a zab se jó a glutén miatt...Most hogy mondjam meg a dokinőnek,hogy anya egy idióta???Vagy ettől nem lehet légzőszervi baja?Mondjatok valamit!!!!Jesszus!

binyek

Binyek: azert mert kohog meg sipol a tudeje lehet hogy asztmas lesz?! :shock: :oops: :evil: :lol: Hat persze, lehet de azert en elsosorban azt gondolnam talan hogy megfazott, micsoda logikaja van a dokinodnek! :roll: Az enyemek is kohognek meg sipol a tudejuk es brohitiszuk van es hat az sem jo de azert az asztmanal egy fokkal jobb.
Szerintem a gluten allergizal nem pedig asztmat okoz, ugy tudom az egy orokletes betegseg.

Moni: sajnalom! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Binyek
A glutén tudtommal a lisztérzékenység kialakulása miatt érdekes.Én nem gondolom hogy attól lenne asztmás.Már ha az lenne,mert ugye ezt csak feltételezésként mondta a doktornő.
Bertalan megint taknyos-köhög.......Lehet,hogy a zabkásától :lol: :lol: :lol: Ez volt a vicc része.
Sokszor úgy köhög,majd megszakad szegény.Aztán utána órákig egy ici-picit se köhint. :shock: Egyszerre jön 4 foga,naná hogy az immunrendszere kicsit ko.Bízom benne,nem lesz nagy gond belőle.
Amúgy meg Majának miért nics semmi baja tőle?
De én is mindig hetekig érlelem a gondolatot mielőtt vmi új kaját adok nekik.

Pasi
Szuper hogy mehettek haza :lol:

Zsuzska
Higanykákra pórázt teszek :lol: :lol: :lol:

Móni
Miénk is chicco.Kicsit régebbi design mint amit Fanni feltett.
Vendég

binyek! veletlenul nem olyat vettel ami kimondottan bebiknek valo, azon kene irja hogy gluten frei, de az asztma lehet buzatol vagy zabbtol??? nekem uj de lehet a csajok tobbet tudnak, szerintem nem ta vagy a buta, most 10 eve meg nem is ismertuk a gluten szot

Kép

demoniq13

binyek! sajnalom Marcit, de bizti nem lesz komoly baj

banika! nalatok se lesz baj :D

milyen furi hogy rogton halalra remitik a szuloket, mi holnap megyunk neuropschiatriara, csak azert mert 2 nappal 36 het elott szulettek, es ez fog menni meg 3 evesek lesznek es akkor is kel menni ha nics semmi bajuk :roll:

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:43-kor.
davandi

binyek mindenféle képpen monde meg a dokinak,te gyereked azt csinálsz amit akarsz,ezért nem bánthat,sőt magyarázza el a dolgokat hogy ne történjen más,remélem nem lesz baj a kis törpicsekkel-gyógycupp és nem mondod,te is április én jövhéten fixálok a dokival,basszus majd sms-ezhetnénk a mikor akció van ki hoyg van mit érez jó sippek stb... :D
fanni ki kell kapcsolódni a fíúk meg addígra összekapják magukat,és szerintem mindenki toleráns lesz hisz nagyjából egy shoesban evezünk :D
benszi olyan szépek vagytok :D mi is csak eggyet alszunk lent gyertek máááá
sotke jót rötyögsz,hogy helytelenül ösznye visznya irok mi :?: :D :wink:
szerintem pörit kéne bográcsban ahhoz nem kell hatszáz fajta cuccc,viszünk savanyságot,ott szerzünk kenyeret azt jóvan.meg jó kis vörösbort :oops: :lol:
kocsim opel calibrám van imádom,dehát beverem a búrámat ahogy a csajokat bepakolom meg ilyenek,ford contour lenne ez a mondeo amerikai kivitele full extrás jó nagy dőg de a szerelőnk nem javasolja mert én ugye csak automatát tudok akarok vezetni annak meg necces a váltója :cry: pedig beleszerettem,nem drága öt kiló körül van jó az nekem,köll a pénz jövöre a műcsecsre :oops: 8) :lol:
ja be kell vallanom valamit okos unatkozó önmagát szépitgető elégedetlenke feltöltettem a számat,nem kacsás csak szép szolidan telt,de lett rajta egy csomó és k..vára fáj :cry: nesze okos még egy műtét,

lanyané

Sziasztok csajok!

Látom szervezitek az össznépi talit :D

Ma voltam dokinál,mert REgi elkezdett forogni és eddig is bukott na most már duplája jön ki szegénynek. Baba HA AR ettünk.most felirt
milupa pepti plus 2 más neve nitrilon pepti/ mellé meg sinlacot,Azt mondta hogy azzal sűritsem be.Adagot azt mondta ,hogy rajta van,na jól nincs rajta.Aki csinálta már akkor mennyit rakjak bele a tápba ?180 vizhez rakok 6 tápot.MOst sinlacot mennyit?
amonré

Okoskám vigyázz ezekkel a csomókkal.Amúgy szép lennél ennyi minden nélkül is,ebben biztos vagyok.

Davandi
Enyémek akkor nem gluténérzékenyek.Egész nap zabálnának.Folyamatos fejlődési ugrásuk van,nekem meg lassan fejlövési lesz.
Vendég

Amonré
Én csak pépnek csináltam,de úgy kb a dupláját tettem bele :oops: Nőtt is a fejük rendesen :lol:

Nme akarlak elkeseríteni,de ez a mászás-ülés fázisban még rosszabb lesz.Nálunk most kezd javilni,hogy többet ácsorognak.Pedig alapban nem is voltak bukósak.
Sima nutrilon ar?Az elég sűrű,nálunk ritkán jött vissza.
Vendég

Lanyané!
Képet a szádról,elötte is szép volt ,miért csináltattad meg ?
Cicit és hasat csinálnak még tb.-re ,ha terhesség miatt lett olyan ?

[Kép
amonré

Banika!
nem nutrlion ar hanem nutrilon pepti ,mert azt mondta a dokinő, hogy lehet hogy tejérzékenység miatt jön vissza????és ezért ez mert ez tejmentes ,meg a sinllac is ezért .
Csak a drága doki nem birta elmagyarázni mert 100 millióan voltak,és gyorsan kidobott.

[Kép
amonré

Hát lányok, már megint nem gyenge mennyiséget írtatok! :lol: :lol: :lol: Na majd mindjá' visszaolvasok pontosabban, mert olvasgattalak benneteket, csak mire írtam volna valamelyik csemetém tuti ordított. :oops:
Látom Hévízi kiruccanás a téma. Hát nem tudom. Megkérdem majd apát. :oops:
Aki még írta a nevét, jelöltem iwiwen, demoniq téged viszont nem találtalak! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Benszi koszi a kerdest, sracok sirtak szegenykek az oltasnal, nana, 3-t kaptak... elotte meg megnezettem oket a dokinovel, mert Luka kohog, meg kicsit taknyosag, a franya cug miatt.... :evil: de minden ok-nak latszott! KOszi a javaslatot a lazcsilll-re, egyenlore nem adtam, a multkor nem kellett, ma sokat alszanak eddig.... Homeo bogyon vannak a fogzas miatt, nem akarom, hogy belezavarjon a paracetamol... vagy nem tud???

Mertuk oket, ma 16 hetesek ( :shock: :shock: :shock: :shock: )
Luka: 6840
Cassian: 6470
Tablazatba legyszi ;)

Binyek, en ugy tudom, gluten tul koran allergiat okozhat.... szerintem asztmat kajatol nem lehet kapni.

dragonfly

Mariann en is latnam a szadrol a kepet! Nekem nagyon tetszik ahogy irsz, mindig jokat derulok :wink: :D

dragonfly

Sziasztok!

Jó sokat írtatok megint! :D

Tontica: Jobbulást Neked is és Alexnak is!

Benszi: szépek vagytok. A nevetős kép nagyon jó!

Lanyané: bátor csajszi vagy! De szerintem is nagyon szép vagy alapból is! Egyetértek Banikával!

Binyek: szerintem is mondd el a doktornőnek. De nem lesz semmi baj, nyugi!

Írtam privit, de nem tudom elment -e. Ide is leírom: akkor mi is mennénk Hévízre. Nekünk jó lesz az egyszobás apartman is. Viszont már péntek este mennénk, hogy szombat ne menjen el az utazásra. Vinnénk Kírát is, ha nem gond.

Bocsi, hogy most is csak rövid voltam, de igényelnek a kis betegeim.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Kösz a válaszokat csajok!Akkor kicsit megnyugodtam.... :roll: Remélem nem lesz gáz Marcimmal! :?

Rebe!
Nehogy ne gyertek!Ne is gondolj rá,hogy nem jöttök! :wink:

Mariann!
Nekem még van 10-12 fölösleges kilóm az időpontegyeztetés elött! :roll: De már rajta vagyok az ügyön... :wink:
Nekem Alfa Romeo GT-m van és alig férek be a gyerekekkel,de úgy imádom,hogy képtelen vagyok eladni.Itt a környéken senkinek nincs ilyen kocsija!kKülönleges.

Amonré!
Nekem azt mondta a dokinő a sinlac-ra,hogy a táp elött adjak neki kanállal valamennyit és utána a táp.

binyek

Betegeknek jobbulást! :wink:
Pagika, Szia, üdv itt! 3 babó? Hú, nem semmi. :shock: Szép és problémamentes terhességet kívánok neked!
Binyek, Földközi tengeri hajóút? Irigy vagyok. :lol: Jó, hogy ennyien lesztek rájuk, így még pihizni is tudtok.
Tonti, Fülpiszkás kép nagyon tuti. Zsani arcán is van most egy folt, élete első sérülése. Szegénykém eldőlt a járókában és beverte a vonatba az arcát. :oops: És te, hogy érzed magad?
Dragonfly, Tünci, Fanni, Anny, Szanet, Eszti, Benszi, Szépek a gyerekek! :D
Petricsek, Én vanish vagy ariel folteltávolítót használok,mind a kettő szuper. :wink:
Szofi, Jó, hogy jelentkeztél! Megnéztem az albumot, mennyit nőttetek, szépek vagytok! :D
Eszti, Igen, azóta nincs semmi gond punci ügyben! Kopp-kopp! :oops: Próbáltuk a kenőcsöt, de képzeld, nekünk nem lett különösebben jobb tőle. A bepanthen/neogranormon keverék jött be rá. Most sima niveát használunk és nincs semmi gond. Mondjuk kiiktattuk a Pampers törlőkendőt is, mert arra is gyanakodtam. Örülök, hogy anyud tud segíteni, jó is az sokszor. :wink:
Demoniq, Pocaknosztalgiás kép nagyon jó! :D
1szálpasi, A gyerkőcök egyszerűen gyönyörűek! Hurrrá, hogy hazamehettek! :D
Bogyótanya, Kitartás neked!
Mariann, Na most már tényleg dobjál egy képet a szádról! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: