Sziasztok!
Nagyon sok boldogságot a szülinaposoknak!!!
Icamica üdv közöttünk! Tisa biztos sokat tud majd neked segiteni, meg van itt még jónéhány tapasztalt anyuka, akik már gyakorlatból irnak nekünk első babásoknak!
Gabka!

ki kellett volna verned a balhét!! viszont most már túl vagy rajta, és lesz új cipő is!
Gesztenye! Tök jól nézel ki! én is úgy jártam a mintás felsőkkel mint ahogy Tisa is irta, hogy kicsit más a rajzolat a pocakon!
Kikocska nagyon sajnálom Nándit. Remélem te is valamivel jobban vagy. Kivánom hogy mielőbb deritsenek már ki valamit, mi is okozhatja!!
képzeljétek, lebuktattam apát... reggel kért tőlem pénzt, hogy a biztonsági őrös kamarába befizesse a tagságit, odaadtam 20,000forintot, és ebédkor adja vissza a pénzt...két db 10ezrest...erre én, hogy akkor jó, mert látom van pénzed valahonnan. gondoltam megint sumákol valamit...megsértődtem, hogy pont mikor babadolgok kellenének, ő kavar valamit, pityergés minden előjött, és utána előveszi a pénzét és számolja, hogy 40valamennyit gyűjtött össze dugipénzben, hogy meglepjen, hogy elvisz kiságyat venni! erre még jobban bőgtem, hogy még ezt a meglepijét is lelőttem! direkt spórolt, rakta a kis tippmix fogadásait, és a nyereményt mindig eltette. NEKÜNK. úgyhogy ha lesz raktáron, hétvégén megyünk érte az egyik olcsó bababoltba, és már nekünk is lesz végre valamink!
barátnőm tegnap nálunk aludt, mert a pasija megint kidobta...erre ő most azt várja, hogy fog vele beszélni a srác délutánig, mert csak akkor megy vissza hozzá...

mit is mondhatnék, minél jobban mondom, hogy ez nem egy jó helyzet, és ez nem fog javulni, annál jobban védi azt a TomCruise-hasonmást (az ő szemében, mert én sajna nem látom őt ilyennek)