A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

pandusika: Valóban az alváshoz elég a 18-20 fok!
Szoptatáshoz és tisztába tevéshez 22 fok és fürdetéshez 24 fok.

Kép

Kép
millye

Na megyek és most már összeszedem egy kicsit magam, mert Apának szilvás gombócot ígértem mára és egy kicsit kéne takarítani is.... :roll:

Panna
pandusika

Sziasztok!

Először is elnézést, hogy az elmúlt napokban, csak a kínjaimmal jelentkeztem (fogfájá sé herpesz), de nagyon aggódtam. De ma már nekem is sokkal jobb a kedvem. Lányok, ha bármi gondotok van a fogatokkal.... én olyan homeos ajánlást kaptam, hogy tegnap 2X használtam és mára semmi. Ez egyszerűen hihetetlen, olyan boldog éd jókedvű vagyok.

Örülök, hogy jobb kedve van szinte mindenkinek :wink:

Panna én tegnap kérdeztem a védőnől a hőmérsékletet! Szóval azt mondta, hogy szerinte a 23 fok az ideális. Ha ennél több fok van, akkor könnyen fázhat majd meg később. Ja és nem utolsó sorban az a legideálisabb, ha minden szobában, ahol a baba megfordul kb. ugyanolyan fok van.
Ja és fürdéshez kicsit melegebb kell. (Ezért vagy a szobát fűtitek kicsit jobban és ott fürdetitek, vagy a fürdőszobában csináltok kb. 25-26 fokot és erre fűtitek a szobát is, majd fokozatosan vissza 23 fokra) Húhaaa, ez eléggé zagyva lett, de nekem így mondta a védőnő.

De szerintem a tapasztalt anyukám jobb tippeket tudnak majd adni
:wink:

Képzeljétek én kinéztem magamnak jan.28-át :D Nem tudom a málnalevél segít-e, de a méhszáj zárt, csak méhnyak rövidült meg egy kicsit, ja és a ctg-n is "csak" 1 fájást produkáltunk :wink:
Petra baba súlyát pedig csütörtökön fogjuk megtünni.

Lányok akkor 15.45-kor a kórház bejáratánál!!

Orsi

Kép
bjuti

Húha mennyi elgépelés :lol:
Szóval a topikos tapasztalt anyukák, nem pedig az enyém :lol:

Orsi

Kép
bjuti

Elif, jobbulást, gyógyulj ki az influenzából mielőbb, Efével meg beszéljétek meg, hogy még egy picit pihengessen csak anyában, ráér még körülnézni idekint :D
Tegnap voltam a Margitban megint, az újszülött-ellátásos előadáson, majd ha lesz egy kis energiám, legépelem megint, mi volt, gondoltam is rád, hogy vajon mi lehet veletek...

Julcsi, úgy néz ki, igen, jövök - annyi kavarhat be, hogy a gyerekorvoshoz mára kaptam időpontot du. kettőre - szóval ha háromnegyed óra alatt végzek, OK, de ha húzza az időt, akkor lekésem a buszt, ami be tudna vinni időre a városba. De igyekszem nagyon :D (ha mégse, írok SMS-t)

Abencze, csak nem??? Megállapodtatok a névben? :D gratula! :D

KépKép

KépKép
stelly

Milye: köszi az infót! Akkor megpróbálom a 21 fokot belőni, mert nálunk egy szobában lesz az alvás-szoptatás-tisztába tevés....
Mi egyébként Apával nem szeretjük és nem is bírjuk a meleget, átlagosan 16 fok van a lakásban és most, hogy a babaszobában állítgatjuk a fűtést, már a 20 is elég melegnek tűnik. De hát Kismanónak biztos nem lesz az a 37 fokos magzatvíz után... :)

Panna
pandusika

Orsi, én is a 28-ával szemezek - akkor megyünk UH-ra, mondtam a babónak, hogy ha már úgyis a kórházban leszek, megspórolhatna nekem egy oda-vissza utazást :lol: :lol: :lol: fogantatás időpontjából kiindulva (Julcsi, mi úgy néz ki, nagyon hasonló ciklusban vagyunk :wink:) esélyesebb is a január vége, mint a február eleje :D

KépKép

KépKép
stelly

Zsufi: köszi szépen a pü-t, írtam választ. :)
yve

kangu: ne aggódj, szerintem ti még beleeshettek a jövedelemsávba!

Mi is ezen nyümmögtünk tegnap, hogy gyakorlatilag tőlünk vesznek el mindent: 13. havi ágyő, csp. ágyő. Mindez csak azért, mert szemtelenül mindketten diplomásak vagyunk és a mi bérünk tutira a "magasabb jövedelműek" kategóriába fog esni!

pandusika:Az az igaz, hogy én is a 18-20 fokot hallottam, de abban én sem érzem igazán jól magam, akkor a gyerek hogyan fogja? Nálunk 21,5 fokra van beállítva a kazán, így jól érezzük magunkat. Talán ez nem sokkal több, mint a javasolt!

kaandi:
apám, a te pozitívitásod kissé beborította az enyémet! :) Nekem a 12 hetes UH-n január 31-et írtak!! De én leghamarabb februári szülésre készültem. Meg amúgy is, tegnap hazajött a férjem és bejelentette, hogy két hét múlva fogok szülni, ezt a szabi miatt meg is beszélte a főnökével. Szóval így készüljek! :D
Mondtam, jó, így készülök!!

De viccet félre, nekem mindegy mikor, csak egy dologtól tartok, nehogy úgy járjak, hogy letelt a 40. hét és én még mindig azt várom, hogy megszülessen... Na ahhoz nagyon nem fűlik a fogam!

ladmon

Én az előző bosszancsoknál mindent megtettem, hogy a szülés meginduljon. Kádat sikáltam, forró fürdő, összebújás apával, lépcsőztem, ananászt ettem, körbesétáltam a Margitszigetet, sőt, négykézláb körömkefével kisúroltam a szőnyegeket. Dehát már akkor is igen önfejű bosszancsok voltak. :roll: Szóval tervezgetni ugyan lehet a szülés időpontját, de minek...Én már elkezdtem nyüstölni az orvost, hogy ugye elindítja a szülést amint lehet, az előzőekből okulva. De elhessegetett, mondván, hogy a 3. biztosan másképp viselkedik majd, mint az előző kettő. Szép gondolat....

Kép
kangu

Kreiszi! Köszi, logikus :oops: , közben én is átgondoltm, hogy a kettő nincs összefüggésben. Mindenesetre pénteken megyek a terhesgondozóba az ellenanyag leletért, ott majd mondanak rá valamit, vagy adnak még egy beutalót.

Bencze Andi! Szép név a Csongor, szerintem is jó választás.

Örülök, hogy mindenki jobban van, én felkeléskor (igen, Andus, 6 után :wink: ) voltam nagyon nyűgös, de miután eltűnt itthonról a család, visszafeküdtem kicsit, utána jobb lett a helyzet. A szeméremcsontom környéke nekem a terhesség kezdetétől fáj, mostanra viszont néha mozogni is alig tudok miatta. Emiatt annyira nem bánnám, ha lassan történne valami, másrészről viszont nem siettetem a dolgot.

Holnap belépünk a vízöntőbe!

Kép
mist

Elif, ha esetleg olvasol, begépeltem a tegnapi cuccot. Nem sokat mulasztottál, nem igazán mondtak újdonságot szerintem.

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Szerencsére a derékfájásom elmúlt már este, igaz csak éjfél körül! Utána sikerült elaludnom, erre 3-kor arra ébredek, hogy fáj a hasam, de az egész! :? Megint a beleim szórakoztak, éjszaka hasmenésem volt, aztán jobb lett, utána végre tudtam aludni!
Képzeljétek, nálunk az egész ház arról érdeklődik, hogy mikor jön a baba! :D Férjem ma leugrott reggel péksütiért, ketten is megállították, hogy mi a helyzet Nálunk!

Kreiszi: Nagyon mókásak a fiaink! Tegnap este is csinálta Bencus, Apa mondta neki, hogy ne riszáld magad, és simogatta, Ő erre még jobban kidugta a popsiját! :lol:
Örülök, hogy megjavult a vérnyomásod! :) A takarítással csak óvatosan!

Gjéti: Remélem tényleg befordult Oli! Várjuk a híreket!

Zsancy: Örülök, hogy jobban vagy! :)

Abencze: Örülök, hogy minden rendben van Csongival! :)

Ladmon: Gratulálok a férjednek, ügyesen megbirkózik a cigi leszokással, pedig biztos nem könnyű, ahogy az ismerőseimtől hallom! :roll:

Kangu: Minket is felháborított a családi pótlék megvonás! :evil: Mert valószínű így nekünk se fog járni! És ami a legfelháborítóbb, hogy nem is tőlünk, hanem a gyerekeinktől vonják meg, mert rájuk költené úgyis az ember, mert nem két fillér egy gyerek, pláne nem 2 vagy 3!

Yve: Örülök, hogy minden ok volt a ctg-n! :)

Panna: Én is megfigyeltem, hogy alig keményedek mióta abbahagytam a magnéziumot, bár a ctg szerint vannak fájásaim, amiket én nem érzek! :roll:

Orsi: Nagyon örülök, hogy jó lett a fogad! :lol:
Akkor mi egymás után fogunk szülni, mert én jan. 27-ére pályázok! :wink: :D

Bogi: Jobban vagy?
zsu83

zsu: már ezer éve akartam kérdezni, mert lemaradtam valahol útközben...
Hogy lett nálatok a január 27. a favorit? Rémlik, hogy van valami oka, de nem emlékszem!

ladmon

Hello lányok!

Örülök,hogy átlagban m mindenki jobban van,nálunk gyönyörűséges napsütés van!

Mi ma már sokat végeztünk,voltunk festéket venni a babaszobáb szép kéket és sárgát váasztottunk,hozzá aranyos macis bordűrt,megvn háló színe is z halványmályvaszínű lesz.A babaszoba szőnyegét nem sikerült kiválasztani,megyünk majd mégegy kört és ez a helyzet a saját matracunkkal is-akkora a választék és az árkülönbség,hogy ezt még átrágjuk mégegyszer,és függöny ügyben is hasonlóan jártunk-kicsit talán bizonytalanok vagyunk.....vagy mégsem?????????DE legalább már nekivágtunk és vannak elképzeléseink,az is valami minálunk,mert annyira különbözik az ízlésünk.

Remélem elif jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Írhatnál pár sort!Nagyon sokszor eszembe jutsz,szorítunk nektek!

Nekem szörnyű éjszakám volt,annyira fájt a hasam egész éjjel sehogysem volt jó feküdni,hiába támogattam ki a pocakot,mindenhogyan feszült és Kisbalázs is egész éjjel bökdösött és többször csuklott is,ráadásképp vagy 10xvoltam pisilni,és ha még ezt lehet fokozni akkor fél5-kor arra ébredtem,hogy AZONNALéhen halok és ki kellett mennem enni valamit,mert nem hagyott elaludni a haskorgás.Ez már második éjjel esik meg velem,nagyon furcsa,mert ilyen csak nagyon a terhesség legelején volt velem,hogy olyan kínzó éhségre ébredtem,zt hittem már nem lesz ilyen,de úgy látszik,hogy Kisbalázsnak nem elég a kaja amit amit magamhoz veszek-lényegesen kevesebbet eszem mostanában,mert nincs étvágyam-ezért kiköveteli a magáét.

Holnap jön a festő,ezért ma sok dolgom van még,ki kell pakolnom a szekrényeket és nappaliban helyet csinálni a dolgoknak,mert holnaptól festés........alig várom már hogy lássam a kicsi fiacskám birodalmát készen.

Remélem a fogfájosok gyógyulgatnak és a kispapák is.Mindenkinek szép napot!

Kép
nilabali

Andus70: azért óvatosan a melóval, pihizz is.

Zsancy:
nagyon jó a könyv, ezt nekem is ajánlották már többet és kölcsönbe meg is van.

Kaandi: én kiegyeznék a jan.30-al :D . Én vagyok a buta hogy sietettni akarom a dolgot.

Ladmon: na a szülés nálunk is úgy volt, hogy apa mondta hogy még eddig bírjam ki...most meg azon parázunk hogy hogyan szervezze a februári szolgálatát, merthogy a doki szerint még Füge marad benn egy darabig :shock:

Zsu: köszi jobban, bár hajnal 4 körül keltünk, 1 óra tv nézés a nappaliban aztán szundikálás. Örülök hogy jobb a hátad, de a hasad az gáz. Bár szerintem van valami a levegőben, mert többen írták hogy fáj a hasuk és én is arra keltem éjjel hogy görcsölget, de én nem tudom megállapítani, hogy ez most milyen görcs, menszesz szerű vagy WC-zés :oops: szerű, nem nagyon volt még ilyen. Mostanra elmúlt. Voltunk sétálni, beszereztem egy csomó zöldséget és főzök magamnak zöldség levest. Pihengess te is. Holnap lesz strepto eredményed? szülésznőhöz mész még?

Kép
budabo

Sziasztok!

Elif!Jobbulást és szoritok hogy a bébike még maradjon egy ideig.

Légzésfigyelőt mi is szeretnénk..volt egy nagyon rossz élményünk a lányunkkal és most úgy döntöttünk .hogy most lesz és nem engedünk nem engedjük,hogy most is lebeszéljenek minket!!
Inlább risszon tévessn .....

Fürdőzés:valamóki írta (bocsi,hogy nememlékszem ki írta),hogy azt mondták felkészitőn,hogy ha a fürdés vagy a zuhanyozás elmulasztja a fájást akkor az nem volt igazi....ellenpéda vagyok ebben is....

Zsó teganp délután óta nemkapott lázcsillapítót :) ,nehéz volt ez a pár nap...annyira rám volt cuppanva...jajjj
Enni még mindig nem eszik :?

holnap az utolsó uh
:cry: :cry:

képzeljétek ma hívott a szülésznőm :shock: csupán csak érdeklödött ,hogy vagyunk...és ha bármilyen kédésem is lenne nyugodtan hívjam...és ha nemvagyok biztos,hogy elkezdödött akkor is....anyira jól esett ez a fajta törödés...

zolika felköltözött a torkomba :P olyan szinten fent van ...kicsit kényelmetlen a mozgása..inkább kicsit fáj.. :shock: rem nincs kevés vize...
de holnap erre is fény derül.

Az éjszakák nálunk is darabossak.....

Kép
zümis

mi is veszünk ma vagy holnap légzésfigyelőt, csak azt nem tom még, hogy angel care-t vagy baby controlt vegyünk............ez itt a dilemma :D

mintha mégis lenne valami ma is a levegőben, megint olyan fura minden, front lenne? :roll:

Kép
kaandi

mi bérelni fogunk...angel-care-t de ha az nincs akkor ami éppen bent lesz..azért nekünk nemkell olyan csucs szuper ami mindent figyel..lakás hőmérsékletét..meg nem is tudom még mikedt néz...

Kép
zümis

Ladmon: Egyszer még a terhességem elején álmondtam ezzel a dátummal, hogy akkor szültem! :D

Nilabali: Biztos nagyon szép lesz Kisbalázs szobája! :lol:
A pakolással óvatosan, pihenj is közbe egy picit!

Bogi: Örülök, hogy jobban vagy!
A szülésznő mondta, hogy a málnalevélteának is lehet bélirritáló hatása, attól is mehet a hasam! :roll: Először éjszaka én se tudtam eldönteni, hogy mit érzek, forgolódtam, gondolkodtam, hogy keltsem-e a férjememet, de aztán elkezdett a belem mocorogni! :?
Jó étvágyat a zöldségleveshez, én az előbb ettem rántott gombát és rizibizit!
Holnapra ígérte a doktornő az eredményt, remélem nem felejti el kinyomtatni! Igen, holnap megyünk délután szülésznőhöz is, most a benti napokról fogunk beszélgetni, majd megírom, ha mond valami újdonságot!

Zümis: Örülök, hogy jobban van Zsó! :) Az étvágya is biztos vissza fog térni hamarosan!
Nagyon rendi szülésznőd van! :)
zsu83

Zsu: ha te nem lennél... (ide raknék cuppanós puszis emotiont, de nincs olyan....) :D
A kirohanásom oka: 2 napja nem konkrétan hasmenésem van, de nagyon hasonló!! Szóval a málnalevéltea az oka!!!
Csodálatos, hogy megtudtam!! Így már nem is izgat!

ladmon

Sziasztok!

Bogi: pünkösdi gyerekek :D

Andus: próbálj azért pihizni!

Abencze: Csongor szép név!

Yve: Akkor azért szerencse, h végül is apás szülésetek volt.

Nagyon nyűgös leszek, ha az esetleges zárlat miatt nem tud bejönni a párom. Emiatt szinte jobban izgulok most, mint magától a szüléstől.

Panna: hőmérsékletekkel kapcsolatban az én véleményem:
napközben 20-22 fok, éjszaka 18-20 fok, fürdésnél 26 fok
Szilvás gombóc nyami :D

Orsi: örülök, h jobban vagy. A homeóst megosztod velünk?

Családi: sztem mi sem fogjuk kapni.

Örülök, h mindenki jobban van. Tuti, h a tegnapi kettős front kavart be.

Csatlakozom az éjszakai hasfájósok táborába. A ½ 3-mas pisijárat után irtó kemény volt a hasam. Nem tudtam eldönteni, h a görcs a beleimnek v. a méhemnek tudható be. De lassan oldódni kezdett, végül kb. 15 perc múlva elmúlt és elaludtam.
Vannak napok, amikor már keményedget naponta többször is a pocakom, talán ezek már jóslóféleségek.
kreiszi

½ 3-mas = fél hármas
kreiszi

Kreiszi! keményedés terén nálunk is hasonló a helyzet, néha napokig semmi, de van, hogy egy óra alatt 4-5-ször is bekeményedik a hasam.

Tegnap este Manó úgy döntött, hogy kinyújtóztatja magát, azt hittem, a talpa a számon fog kijönni :lol: . Elég durva volt...

Zümis! Tényleg jó fej a szülésznő, nálunk ilyen nincs, választani sem lehet...

Kép
mist

pandusika: Kár volt a szilvás gombócot említeni.. :roll: nagyon rá vagyok állva... bár egy kis palacsintával is megelégednék... alig várom, hogy mehessek haza és sütök egy pár darab palacsintát hátha enyhíti a szilvás gombóc utáni vágyamat... :lol:

Kép

Kép
millye

Kreiszi, köszi a megfejtést, már éppen kódoltatni akartam a jelölést a szövegben! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Kaandi: :lol: :lol:
kreiszi

Sziasztok!

jaj, ma apa egész nap ügyet intézett. és még mehet holnap is. nem semmi ez a bürokrácia. 4 és fél órát várt az államkincstárnál, hogy leadja a papírokat. észvesztő. és ezt elvileg a frissen szülő, alig egy hetes babával kéne intéznie anyának. brrrr. és még a családi pótlékot is meg akarják vonni, tőlünk "nagy" jövedelmüektől. kész vagyok. bocsi, csak most kicsit kiborultam, mert ez azért 2 évvel ezelőtt egyszerűbb volt, most meg... pláne hogy sürgősen kellene a pénz, mert mi magas jövedelműek kicsit nagyon rá vagyunk szorulva...
készüljetek lányok, nem egyszerű ügyet intézni, ha még pénzt is akartok belőle látni idén.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Még mindig szorítunk mindenkinek!!!! kitartást!!!! :D :D :D

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Képzeljétek a gyermekünk megtalálta újra a helyes irányt, a fejjel lefelét, így nem kell dilemmáznom a külső fordításon :D Gjéti, veled mi újság?

A ctg-én minden rendben, az UH szerint 2700 g, nem lesz óriásbébi. Megjött a hüvelykenet lelete is, negatív, szóval csupa jó hír :) Egyenlőre még nem szülünk, bár én is csatlakoznék Eszterhez és Orsihoz a január 28.-ával, nekem is akkor lesz a köv. ctg, így nem kellene kétszer felutaznom Bp-re 8) Amúgy hazafelé már úgy vánszorogtam, mint egy kilencven éves néni, úgy fájt a medencém, azt hittem sose érek haza, különösen jól estek a Köbánya-kispesti és a monori vasúti lépcsősorok...Ráadásul elsétáltam a Gyömrői úti kenguru Kidbe is, vennék a babónak egy hálózsákot, meg pelenkázótáskám sincs még, de pont ma leltároztak. Ezért bánatomban megettem egy egész zacskó csokis mogyorót.

Panna: Szerintem is jó a 18-20 fok a hálószobába, főleg ha ti ehhez vagytok szokva. Az újszülöttek nagyon alkalmazkodók, gyorsan hozzá szoknak.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Sziasztok!

Sajnálom azokat akik valami oknál fogva velem együtt nem érzik jól magukat.
Jobbulást nekik!!!
Tuti van valami a levegöbe,nagyon sokan szenvedünk...
Reggel nagyon vagányan elkiabáltam magam,hogy jól vagyok
:?
Összintén megmondom most kelltem ki az ágybol...
Délelött varrtam egy kicsit(konyhai függönyt)de a feléig juttotam el.(Lánykámnak a hangja nem is tetszet,box-olt folyamatosan)Úgy éreztem ha nem pihizek le szétesek.Igy bekapcsoltam a dvd-t és gyerekek a Kacsameséket néztem :wink:
Nem tudom megmondani mikor láttam utoljára,talán kislány koromba(hú mintha olyan öreg lennék:)kb 2részik jutottam el...és jött a szundi.
De olyan jó volt pihizni,de még igyse vagyok az igazi.
Én ma kókuszgólyot terveztem be,de nem lett belöle semmi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Köszi a hőmérséklettel kapcsolatos infókat!
Azt hiszem maradunk egyelőre a 21 foknál, aztán majd meglátjuk, hogy a Babának mennyire lesz elég. Mindenesetre a több már lehet, hogy sok lenne. Amikor meglátogattuk a párom ikertesójáékat, ahol 1 hónapos a baba, 23 fok volt a szobában, szerintem nagyon meleg és izzadt is a baba feje alvás közben rendesen.... :? Na, én azért ilyet nem szeretnék...

Tegnap egyszer csak bevillant, hogy szilvás gombóc :shock: és ezért ma muszáj volt megcsinálnom..... :P Isteni lett..... :P

Zsu: nálunk is érdeklődnek már nagyon! A kórházban már olyan pletykák terjengenek, hogy már rég meg kellett volna szülnöm és valami baj van és benn fekszem az osztályon már egy ideje.... Na, így Apa felvilágosította a nővérkéket tegnap, hogy még van két hetünk... :)

Panna
pandusika

JAJ,de nagyon jóóóóó hír crocus, komolyan mondom az utolsó előtti időben!!! :lol: :lol: hipp hipp hurrá!!! :wink: :lol:
Reméljük az összes bébike meggondolja magát így a finischben és befordulgat!!! Megkönnyebbültél !? :lol:

Kép
kaandi

kaandi: Nanáá! Most persze azért találtam más parázni valót. Lányok, ugye nem baj, ha valakinek a 37.héten kicsit kevesebb a magzatvize?

Crocus
Kép

Kép
crocus

én nem vagyok szaki, de mintha olvastam volna, hogy fogyogathat már, mert termelődni ugyebár már nem termelődik kb a 33-hét óta.....talán???!!! :roll:
pláne, ha kicsit kevesebb, dokibácsi úgyis szólt volna,nem?De igazad van vmi mindig van para ügyben! :cry:

Kép
kaandi

mármint szólt volna a dokibácsi, ha lenne vmi problémája ezzel kapcsolatban.....csak már írni se tudok.... :shock:

Kép
kaandi

nem olyan fura a vonalzómon a kiskutyusom, mintha nem nagyon akarna befutni a célba....nem kéne már odébb álldogálnia?? de most komolyan..na megnézem a többiekét

Kép
kaandi

Az én napocskám is ugyanott áll :wink:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus: ez tök jó, h befordult irányba!

Kaandi: az én napocskám is ott áll :D

Zsancy: sajnálom, h mégse érzed jobban magad! Talán majd holnap.
kreiszi

Ladmon: Hát igen, eléggé irritálja a beleimet a málnalevéltea, a szülésznő mondta, hogy ne ijedjek meg tőle, ez sok kismamánál előfordul! Szóval akkor nálad is ez a helyzet! :?

Kreiszi, Mist: Keményedésekkel én is így állok! Valamikor napokig semmi, aztán egy nap többször is! Amikor szedtem a mg-t sokkal többet keményedtem! :roll:

Millye: Jó palacsintázást! :wink: :lol:

B79andi: Apának kitartást az ügyintézéshez! Na azt hiszem elkezdem Apát készíteni lelkiekbe az ügyintézésre! :?

Crocus: Nagyon örülök hogy megfordult a pocaklakód! Ügyes baba nagyon! :lol:
Én úgy tudom, hogy a 36. héttől szép lassan elkezd csökkeni a magzatvíz, valahol olvastam! :roll:

Zsancy: Én csütörtökre tervezem a kókuszgolyót, a vizsgálat után ehet már a férjem is! :wink: :D

Panna: Hát a férjem munkahelyén is vannak rosszindulatú emberek, kitalálták, hogy biztos azért van a férjem betegállományba, hogy mndig itthon legyen velem! :?
zsu83

Gratula mindenkinek akinek befordult a babó. Jobbulást mindenkinek aki rosszul érzi magát.

Kreiszi: Pünkösdi bizony :D , hétfőn volt a ....szerdára olyan felfázásom jött elő mint már kb. 15 éve sem, utána kb. 2 hét múlva megfázás, szóval én el sem hittem hogy összejött a baba, minden másra gondoltam :D

Zsu: TE EGY ANGYAL VAGY. Várom az infókat, és drukkolok hogy negatív legyen a kis átok ami nekem van :D

Kép
budabo

Bogi: Köszi a drukkot! :D
Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi ctg-re, és holnap lesz uh is!
zsu83

Zsu: Biztos neked Bence rendesen fog viselkedni :D . Ma Füge kicsit lustább volt, nem mocizott annyit.

Kép
budabo

Bogi, hát Bence elég kiszámíthatatlan, és makacs! :D
zsu83

crocus: Örülök, hogy megfordult a babád!
Szorítsatok, hogy nekem is megforduljon!
Pénteken megyek CTG-re és orvoshoz... hátha mond valami jót a baba fekvésével kapcsolatban.
zsu83: Legalább már tudod, hogy mitől fáj a pocakod :roll:... mondjuk én nem gondoltam volna a teára. Lassan engem is kezdenek érdekelni ezek a homeos dolgok... biztos nagyon jó mert nagyon dicsérik őket. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Lányok! Küldjetek egy kis pozitív energiát a férjemnek! Szegénynek gyomorrontása van, sz@rul van nagyon :cry: .
Mondta Alexnek, h ne most akarjon kijönni, mert nem tud akkor velünk lenni.
kreiszi

kreiszi: sok-sok pozitív enegria megy a drága férjednek!!!!!!!! És Alex is maradjon most a helyén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Millye: Mennek Neked is a drukkok, hogy beforduljon a babód! :wink:

Kreiszi: Mennek a pozitív energiák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szegény férjed, jobbulást neki!
zsu83

kreiszi: Én is küldök sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát! Gyógyuljon meg mihamarabb!

Kép

Kép

Kép
millye

zsu83: Köszi! Most nagy szükségem van rá mert stresszelek miatta... anyu a húgomat farosan szülte... de a mai napig nem szívesen beszél róla... :(

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: Kérlek ne stresszelj, az neked se és a pocaklakódnak se jó! Bízz a babádban, és minden ok lesz! :wink: :)
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: