A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Ó,Riddencs és sehogy sem tudod megoldani?

Pasi
Tök jó,hogy tök jók a hírek :lol:

Banika
Én benne vagyok :wink: :wink: :wink:

LILI alias SÁRA
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MÁRA :D :D :D :D :D :D :D :D

Demoniq
Hűha,szép "kis" poci :shock: :shock: :shock: Jó lenne,ha jönnétek 8)
Vendég

Ja,és Pasi
Tündériek a babák :lol: :lol: :lol: :lol: Ha legyőzöd a lustaságod,tegyél még képet:!: :!: :!: :!:
Vendég

Móni,
de szuper a montázs! Én is nosztalgiázom, de jó lenne megint terhesnek lenni...

Eszti,
köszönöm :P :P :P
nagyon jók ezek a képek a gyerekekről! Ők is napról napra nagyobbak, fejlettebbek.

Szofi,
mekkorát nőttek a gyerekek! Látszik, hogy nem sűrűn jössz. Nagyon helyesek! Hol vetted Mirtill zoknicipőjét? Én is be akarok már szerezni valamit itthonra, mert ezek az idétlen talpas zoknik mindig lecsúsznak, pedig most nagyon kellene a stabil láb, mert nagyon sokat állnak, oldalaznak.
Esetleg más nagybabásnak ötlete ezügyben?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.01.19 20:27-kor.

KépKép
lili73

Hú csajok!Nem semmi ez a beindulásotok a hévizi bulira! :lol:

Megszerkesztek egy táblázatot és beírom,hogy ki milyen apartmant akar,de csak az írjon,aki már tuti!

Üdülési csekket elfogadnak!

Nagyon jó az ötlet,hogy a nagy apartmanokba összecuccoltok,mert úgy látom,hogy tényleg teltház lesz!De nyugi!!!Megbeszélem a barátnőmmel,hogy ha nem férne már valaki,akkor az utcában levő másik helyen is megpróbál olcsó szállást találni...Nehogy már valaki ezért maradjon le!Max. sátrat verünk az udvaron! :lol: :lol: :lol:

Pasi!
Nagyon édesek a picik!Milyen egyforma a két csajszi! :wink: Itt valami turpisságnak kell lenni! :lol: :lol: :lol:

binyek

Tonti, hogy vagytok??????? :?:

Sári, tényleg! :oops: Boldog névnapot! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Binyek!

Igaz, ha én nem ott alszom majd, attl még ott lehetek veletek ? :oops: Hát lehet, hogy ez hülye kérdés volt, de én is megyek vszínűleg, csak én máshol alszom majd :)
Amúgy 16-17 jobb lenne nekem is. 8) :roll: :oops:

szanet

Szanet!
Ez tényleg elég hülye kérdés lett... :lol: :lol: :lol: Miért ne lehetnél ott,te kis buta?!

:wink:

binyek

Szanet
Ezt a kérdést "meg se hallottuk" :evil: Ilyen hülyeség hogy jut az eszedbe,hogy nem lehettek ott????????????????? :shock:
Vendég

Binyek
Hajrá tábla :lol:
Nekünk jó,megoldjuk bármi is történik addig.Ha kell a földön is elalszunk,vagy összetoljuk az ágyakat.....................stb.Azt hiszem ez részletkérdés. :lol:
Mi üdülési csekkesek lennénk(ha mán egyszer adták :lol: )
Vendég

Tünci :P
Boldog névnapot Sárádnak!

Lányok,
most akkor mi van? Hány családnak van hely és mi hányan vagyunk? Nekem mindegy, melyik időpont, nincs programunk :P csak azt nem tudom, a férjem rá tudom-e beszélni ilyesmire, de majd megpróbálom.

Andi, Judit, Zsuzska, Anny
jönnétek ti is? csak mert nem hallani a hangotokat vagy lemaradtam.

KépKép
lili73

Sáráknak Boldog névnapopt kívánok!

szanet

Sziasztok!

Kirancigaltak a masik bolcsifogamat is, meg tart a fajdalomcsillapito hatasa igy nem olyan rossz, majd holnap. :roll:
4 oltessel varrtak ossze, nagy a vagas.
Gyerekek addig a baratnommel voltak. Alexnek hoemelkedese volt, Anna horog-kohog, Rate mar jol van. Holnap megint doki. :?

Sajnalom hogy nem tudok elmenni a talira de talan szerveztek egy masikat nyarra. :cry: :D
(bar meg az sem biztos hogy nyaron tudunk menni :roll: )

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok csajok,

Tali jol hangzik, erezzetek nagyon jol magatokat, en csatlakozom Tontihoz, nyaron szivesen mennek en is/mi is egyre :)

Saraknak tolunk is boldog nevnapot!!!

Tonti sajnalom a fogat.... :( meg hogy a gyerkocok betegek...... meg mindig? vagy ez mar mas?

Sracok holnap kapnak szurit, a 16 hetest, ez egy tripla lesz, kicsit tartok az utohatasatol.... :roll: meg is kell nezetnem oket a dokival, mert ritkan ugyan, de csunyan kohognek...... olyan huzat jon a faltol vagy az ablakbol a haloban, barmit csinalok.... :roll: el is kezdtunk ujra hazat nezni, ugyhogy ha minden jol megy (kopp-kopp) marcius vegen koltozunk.....

Moni, ugyi vagy, nagyon klassz a pocak-parade :)

Lili, nekem meg nem hianyzik a poci ujra...... :lol:

dragonfly

Eszti lanyaid gyonyorusegesek, es en imadom a nevuket!!! :wink:

Szofi, megneztelek a picasan, nagyon szepek vagytok!

dragonfly

a 3340 természetesen 2340....1 fölött keverem a számokat:-)
1szálpasi

megpróbáltam visszolvasni....a 12. oldal után már könnyezika szemem,de nem csak a meghatódságtól,hanem mert jojózik! :lol:

Kicsit sűrű volt most minden,lányok betegek voltak,meg a férjem is,meg az Apum kórházben volt,Bátyám lelkileg mély ponton....és most én voltam a jótündér,aki mindenkit megpróbál helyrehozni.... :wink:

Szerdán megyünk 15hós oltásra,tudtok segíteni,h mire számítsak?

Fogprobléma,még nincs megoldva,oda is szerdán megyünk,akkor leszek "okosabb".

Minden Újszülöttnek és az Édesanyjának,nagyon jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok!

Bogyótanya

Kép
bogyótanya

Jaj, lányok, én szeretnék, Ati még nem bólintott rá, nekünk egyébként időpont mindegy (ha megyünk) amit a többség választ. Nekünk is két ágyas kellene, mert csajok jobban alszanak külön szobában.

Majd visszaolvasok és írok, csak nagyon el vagyok havazva, bocsi!

Judit

jucicuki

Bogyó
Barátném fiánál percre pontosan az oltás után 1 héttel jött a láz.Amúgy semmi extra nem volt.
Vendég

Binyek nekünk is a 16-17 a jó mert 23apa szülinap 30.én szülinap akkor meg tervezzük a nászutas lakosztályos kiruccanást ahol a szobába jacuzzi van :D
nekünk olyan kéne ahol 2x2 franciaágy van mert az én kis curváim ugye itthon is igy alszanak az anyjukkal :oops:
úgy néz ki lecseréljük a kocsimat mert olyan alacsony meg lapos meg két ajtós meg nincs klímám hogy szar igy gyerekekkel mennem vele,hétvégén nézzük a másikat tök jó mert beszámíják az opelom :D
tonti szegény jobbulást neked is meg annának is meg alaxnek is :cry: :cry:
pasi gyertek ti is!gyönyörűszépek a kis törpicsekekek :D
demoniq fűzd meg apát,hogy gyertek :D amúgy mi imádjuk olaszt uram italy szerelmese,beszél is mert dolgozott évekig,tavaly előtt akkorát nyaraltunk mint állat egész ravennáig mentünk,riminiben szálltunk,san marinót imádom,ugye az elején lignano velence stb,visszük a lányokat is meg kell ismerjék azt az életérzést,engem mindenhol leolaszoztak :oops: itthon cigányoznak :oops: :D :D
szofi de gyönyörűek vagytok :D
sotke jobbulást,lányok ismét modellek szépséges kis csiniminik :D nekünk is van olyan játékunk bi-bi :D
benszi cuki vagy-igen már vékony de sárpely hasú :oops:
myra nem félek már sok műtétem volt-mellplasztika,nyakaból egy narancs nagyságú cisztát műtöttek több mint 1 hónapig kórházban voltam,de a csázsár volt a legfájdalmasabb :oops: :D

lanyané

apa rábolíntott hévizre :D azt mondta tök jó buli lesz :D juhéjj :D

lanyané

Akkor ha már így lehet válogatni és van még úgy hely,mi is duplát kérünk,mert mi csajaink is jobban alszanak külön szobában :oops: :oops: :oops: :oops:
Egészségpénztáras kártya Binyek,szóba jöhet,vagy ez már tényleg extra kérés :roll: :roll: :roll:
És köszi,hogy intézkedsz :lol: :lol: :lol: :lol:

Dragonfly
Köszi!Én is imádom a nevüket :lol: :lol: :lol: Kitartás a szurihoz és reméljük nincs komoly bajuk.

Tonti
Még mindig jobbulást nektek!!!!

Tünci Sárijának is utólagos boldog névnapot!!!Bocsi,hogy nem tegnap :oops:

Lili
Neked is köszi a képdicsit :D

Paradizs,Pagika?????

Bogyótanya
Akkor nektek is minden összejött,szar ez a január :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Látom nagyon sokakat érdekel Hévíz, nagyon örülök neki. Remélem összejön.

Sáráknak Boldog Névnapot!
Betegeknek jobbulást!
Tontica! Remélhetőleg ezzel a foggal (vagyis a helyével) nem lesz annyi gondod, mint az előzővel!

Binyek! Tök jó ötlet a táblázat, köszi, hogy megcsinálod.

Petricsek! Hát elég húzós időszaknak nézel elébe, nem irigyellek!

Hallottátok, hogy a hozzá akarnak nyúlni a családi pótlékhoz? Ja persze csak a jó móduaktól akarják elvenni, hát erre kiváncsi leszek!

Nem tudom lesz e valami a mai zenebölcsiből, mert esik az eső, és így lehet nem tudunk menni. Nagyon sajnálnám.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

CSajok!

MEGYÜÜÜÜNK MI IS :lol: :lol: :lol:

Először is bocsi a lemaradásért, de zajlanak az események nálunk.

Sáráknak nagyon boldog névnapot kívánunk, így utólag!

Kép

Pasi!

Csodaszépek a gyerkőcök és ha így folytatják, tényleg hipp-hopp otthon lesztek együtt! Gyertek Ti is Hévízre, ha így termelünk, tényleg nem kell visszafelé olvasnod, simán megismersz mindenkit addigra. És tessék nyugodtan írni azután is, ha Vanda visszatért közénk, nekünk sem árt néha egy pasi szemszögéből látni a dolgainkat...

Tonti!

Jobbulást a fogadnak, meg a család beteg részének! Kár, hogy nem tudtok jönni, de legalább miattatok muszáj lesz nyáron is talizni :wink:

Bogyótanya!

Remélem már túl vagytok a sok rosszon! Ügyi vagy, hogy átvetted az irányítást!
Nekünk egy-egy egymást követő éjszaka volt lányoknál láz és nyűgösség, reggelre semmi, nem volt vészes. kb. egy héttel az oltás után.

Lanyané!

Akkor neked is volt már műtéted bőven. Én most már elől-hátul fel vagyok cippzárazva :roll:

Binyek!

Aranyos vagy, hogy megszervezed, intézed! Úgy látom a többségnek a 16-17 lesz jó.
Ha minden kötél szakad, mi is elalszunk ám a csajokkal közös szobába, azt az egy-két éjszakát kibírjuk, ha csak úgy férünk el...

Remélem senkit nem hagytam ki, ha igen, bocsi, de most ébredtek a csajok, futok!

Puszi!
Judit
[/b]

jucicuki

Binyek!

nekünk 3 szobás kellene, tuti, páromnak is tetszikaz 5-let

16-17 jó nekünk is,

lanyané én 24-én leszek 30 :oops:

Dóri
Vendég

Sziasztok!

sajnos elromlott a laptop töltőm , így ritkábban tudok írni, nem tom mikor lesz kész ha egyátalán meg tudják csinálni... :roll: :cry: :cry:

szóval Mi is mennénk Hévízre, de sztem ez később tudnánk megmondani tutira. meddig kell lefoglalni?
nekünk jó lenne a 2 ágyas is, egy éjszakát ki tudunk bírni velük :)

van ott a közelben étterem, bolt vagy ilyesmi? mert mi nem szándékozunk magunknak vinni semmit :)

Még valamit akartam , de nem tom... nah majd még ma jövök, ma lesz töltőm...

zsuzska80
Szombathely

Binyek!

A lényeg lemaradt:
péntek du mennénk és vasárnap délig maradnánk.
Tehát két éjszaka lenne.
Viszünk bébiőrt, így este lehet bandázni :lol:

Dóri
Vendég

Binyek!

Mi is megyünk pénteken és vasárnap jövünk, ha lehet!

Ha már elindulunk, kicsit lazítunk!

Jaj, de soká lesz még...
Már alig várom!

Judit

jucicuki

Köszi mindenkinek a képdícsérőket.

Binyek! Nekünk mindkettő hétvége jó Hévízre. Viszont sajna mi is a problémásabbik, kétszobások vagyunk. Nálunk egyáltalán nem megy az együttalvás. Itthon még soha nem aludtunk velük egy szobában, viszont egy hasonló hétvégi kiruccanáson teszteltük a helyzetet. Hát senki nem aludt azon az éjszakán. Gyerekhurcolás egész éjszaka, majd másnap semmi se jó nyűglődés folyamatosan.
Zsákban fürdés engedélyezett Hévízen? :)
Köszi, hogy felvétettem a táblázatba.

Eszti! Szuper hír, hogy Anyukád tud segíteni. És tényleg nagyon kell a felnőtt társaság, nekem talán az hiányzik a legjobban. A múlt héten hosszú kihagyás után találkoztam a barátnőimmel és először akadozott kicsit a dumaparti, pedig korábban ez egyáltalán nem volt jellemző, sőt... Itthon a kicsikkel sincs ütyürü, pütyürü, rendesen beszélgetünk, de mégiscsak két 9 hónaposhoz beszélek a nap 80%-ában, és néha úgy érzem, hogy ez már meg is látszik rajtam. Nagyon furi lesz majd újra visszarázódni a munkába.
Gyomruk szerencsére rendben van, amóta vegyes táplálkozás van. Remélem el is felejthetjük ezt a problémát. Kopp-kopp.

Lili! Boldog névnapot! Kiscipő H&M-es. Van fiús és lányos változat is. Nem sokkal drágább mint a tapadós talpú zoknik, viszont lényegesen tartósabb. Én most innen szeretnék rendelni bennti és kinnti cipőt is:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... page=cipok
Én is kérdeznék. Mi volt az a két jobbfajta sonka, amit a gyerkőcöknek is bevállaltok? Nem írtam fel, amikor ott tartottam olvasásban, most viszont nem találom.

Demoniq! Nagyon jó a pocifotó összeállítás.

Pasi! Gyönyörűek. Fotót még, még!!!

Tontica! Fogmizériát sajnálom. Jobbulást az egész csapatnak. Szerintem nyáron is lehetne egy Balatonos, strandolós összejövetelt tartani. Annak nem is kell feltétlenül ottalvósnak lenni és arra ti is tudnátok jönni.

Megyek, mert ma sűrű napunk lesz. Tominak gyógytornás napja van. Ilyenkor jön Anyósom, én meg annak örömére, hogy van segítségem mindig kétszer annyi dolgot vállalok be, mint amennyi egy napba belefér.

Kép

Kép
szofi74

Csajok :P
Én is megbeszélem Apával, hátha. Arra azért készültök ugye, hogy csend az nem lesz éjszaka? :lol: Egy csomó picúr távol a saját ágyától!? :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lili! Boldog névnapot!

Fanni , tényleg Te valóban Fanni vagy? :):) majd akkor a lányom névnapján köszöntünk :)

Pasi! szépek a Bébik :) lassan indulhattok haza :)

Mi még nem tom hogy megyünk, autó függvénye az egész, mivel nekünk nincs, de próbálunk szerezni :)

zsuzska80
Szombathely

dehogynem lesz csend :) mindenki ügyes lesz, és alszik :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska :P
Nem. Én május 18-án ünneplek :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szofi! Ilyen cipő azt hiszem van a Deichmannban, 4 rugó ott az ára, és fel is tudod próbálni.

Tüccs, Kamilla? Tessék írni!!

Hány pocakosunk van? a két 3-as babáson kívül? :):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.01.20 08:53-kor.

zsuzska80
Szombathely

Sáráknak boldog névnapot! 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

de jó juci :D atid rábólintott
binyek hülyén írtam szóval 2db franciaméretű meg elég egy egyszemélyes ezeket összetoljuk oszt fetreng a szálka család :lol: :lol:
dori a májusiak szépek :wink: én 27 apa40 lesz most
zsuzska az a curva töltő :twisted: remélem hamar kész lesz
és csajok a kisgyerekeknek ajánlott a hévizi tó hiszen az gyógyvíz :?:

lanyané

Csajok!
Megszültem a táblázatot!
Most először gyorsan egyezzünk meg az időpontban,mert addig kár szobát osztani.Arra kérnék mindenkit, hogy írjon nekem privit, hogy melyik időpont a jó neki vagy hogy ha mindegy mikor lesz, akkor azt is.
Van az utcában egy nyugdíjas szálló,ahol még ennél olcsóbban is lehet megszállni, csak kicsit szerényebbek a körülmények. Végszükségben ott is lehet aludni,attól még bandázni tudunk együtt!
1232439054.5008.htm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2009.01.20 09:11-kor.

binyek

Lanyané!

Most beszéltem az információval.
12 éves kor alatt nem szabad gyerekeket bevinni. Kinti gyerekmedence van de májusban még nem üzemel, bár időjárásfüggő, azt mondta a csaj, még érdeklődjünk. Ha nem üzemel akkor a kicsik nem fognak tudni fürcsizni

jucicuki

csajok! koszi hogy tetszet a pocak nosztalgia :D

en tegnap olyan jol bele eltem magam, de azert nagyon faraszto lenne 1300 km szinte 1 napert :cry: de le mentettem a linket es ha sikerul 1 het nyaron szolok, hatha meg jonne valaki :wink:

Sarinak utolag BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK!!!!!!!!!

na bye, megint papirokat kel intezek, most a bolcsi miatt

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok!

Binyek! Mennék én, de nem tudok. Nem drága valóban, de egyedül nem vágok neki egy busz/vonat útnak a 2 gyerekkel. Meg azt sem tudom, hogy apuka beleegyezése kell e ahhoz, hogy elmenjek valahova a csajokkal. Jövő hónapban lesz a tárgyalás (gyerektertás meg láthatás). AZ ügyvédemet meg ki kell faggatni az ilyenekkel kapcsolatban... :cry: Ez van...sajna.... Csak a távolból fogok irígykedni... :(
Vendég

Jo reggel!

Bogyotanya: sajnalom hogy Nektek is minden osszejott!!!! Meggyogyultak a lanyok? Apaval mi volt ?

Valaki kedezte tobbszor hogy hol lakunk es mindig elfelejtettem valaszolni. Bocsi!!! Orihuela-ban, Alicante mellett, egeszen delen, a tengerpart innen fel ora kocsival.

Rossz a billentyum meg a gepem. :?

KépKép
KépKép
tontica

Moni Ti gyertek hozzank minitalizni! :wink:

Anny: sajnalom hogy ilyen gondjaitok vannak, nem lehet konnyu! :cry:

En majus 16-an leszek 30. :lol: (mar alig varom :roll: :evil: :oops: :lol: )

Ja, nekunk most 29-en lesz a 15 hos oltas 16 hosan. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Anny!
Nem tudod elhozni a mamát magatokkal?Nehogy már ne gyertek!Apától nem kell engedélyt kérni,csúnya lenne,ha kéne! :evil: Te neveled őket és oda viszed,ahova akarod. Nálatok még az sincs,hogy véletlen az ő hétvégéjére esne,mivel sose viszi el őket.

Zsuzska!
Persze,hogy van étterem,de ott a házban is lehet reggelit kérni,csak akkor úgy mondd majd a szobafoglalásnál nekem.

A többi kajálásra meg ki kéne valami közöset találnunk!Grillezhetünk is,de főzhetünk is valami egytálételt,mindenre van lehetőség!Összedobjuk az árát....De ha nem akarjátok,akkor persze ehet mindenki külön is,ez csak ötlet!Mi elfőzöcskéznénk az udvaron,a gyerekek meg addig eljátszanának...Mi tudunk vinni gázfőzőt,bográcsot meg háromlábat.

1232440303.4293.htm

binyek

Dóri,Lanyané
Nekem 24.-én van a névnapom és 29.-én a szülinapom :lol: :lol: :lol:

Binyek
Írom a privit.
Vendég

Szofi,
Landhof pulykasonka Kaisersből és Delko paprikás vagy fokhagymás pulykasonka, mindenhol lehet kapni. Az előbbi jó drága.

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:42-kor.
davandi

Esetleg vasárnap hazafelé elmehetünk egy gyerekes fürdőzőhelyre is

Annagora – Balatonfüred

500 méterre a Balaton-parttól a hullámfürdő garantálja a tengerélményt. A fürdő üzemeltetői nemcsak a felnőttekre gondoltak, hanem a gyerekekre is. Számukra létesült a gyermekélményfürdő mellé a gyermekhullámfürdő, ahol a kicsik is biztonságosan élvezhetik az érkező hullámokat. Az akvaparkban 12 csúszda – hagyma, forgószél, lassú folyó, őrült folyó, anakondacsúszdák, versenycsúszdák, kamikaze- és turbócsúszda – ígér nagy csobbanásokat és élvezetes csúszásokat.

Ha az időjárás nem kedvez a kinti fürdőzésnek, akkor sem kell sopánkodni, mert a belső, fűtött medencékben is lehetőség van pancsolásra. Persze a tökéletes strandélményhez nélkülözhetetlen a strandröplabdapálya, a csocsó és a „vendéglátóegységek”. Nincs hiány balatoni büféből, koktélbárból és a most oly divatos mediterrán ételeket kínáló étteremből.
Elérhetőségek: Annagora Aqua- & Wellnesspark, Balatonfüred, Fürdő u. 35.

Nyitva tartás: 9.00–19.00.

Jegyárak:
Felnőttnapijegy: szezonon kívül 2900 Ft, szezonban 4950 Ft.
Gyereknapijegy: szezonon kívül 1900 Ft, szezonban 2900 Ft.
Szezon: 2008. június 21. – 2008. augusztus 31. között (június 21-ig előszezon).

vagy

http://www.kehidatermal.hu/?lang=hu&page=furdo

jucicuki

Hopp, az Annagora, csak május 29-én nyit, bocsi
:cry: :cry: :cry:

jucicuki

Fanni! Alexandra?? Neked honnét jött a név? :) Ha lányod is lett volna Fanni lett volna? :)

Juci, nekünk Füred az nem hazafelé van :) mi másik irányba megyünk.

Binyek, és reggelivel nem tod mennyi?

akkor 2800 Ft+380 Ft fejenként akármilyen szállást választunk?

zsuzska80
Szombathely

tonti! koszi a valaszt (en kerdeztem merre laktok), jo lenne mini tali, de most neztem meg majdnem 1700 km van odaig :cry: ami jo sok :cry:, de mar hallotam errol az Alicanterol es hogy nagyon szep, a tenger ott milyen? egybol mej, vagy csak ugy lassan mejul? Lorretnel szinte rogton mej a viz es az nem jo a picuroknak :cry: , meg kukkantom ha van valami repulo innen arra, ki tudja???? :D meg gyogyultatok?

anny! milyen hulyek lehetnek ezek a per birokraciak (az en szuleim is pici koromban valtak, egy masik no miatt, sosem kellet papirt kerni hogy anyukam hova visz, mert nem is erdekelte, sot evekik gyerektartast sem fizetet, de meg egy telefont is sajnalt, most szinte egyedul maradt es most egyfojtaba telefonal, meg dicsekszik hogy van 2 kis unokaja, mostmar el mult a haragom, de voltak nagyon rosz idoszakjaim)

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

fanni de jo ti is gyüttök :D
vivi basszus de kár :cry:
akkor jó tudtam a fürdözést,sebaj.
szerintem is kéne közös kinti bográcsozást vagy grillezést méghozzá ha megbeszéljük ki milyen felszerelést ,hozzávalót,ezközt hozzon akkor nem is megterhelő mikndenki egy kicsit ,aztén mindenki egy kicsit segít összerakjuk összehozzuk ha mindenki ügy gondolja.
binyek köszi a csokikat este megettük :oops: nesze fogyi :lol:

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: