A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

KAkti!
Sztem én még nem is üdvözöltelek... :oops:
Kép
Mielőbbi babásodást neked is!!!

Rilla!
No, akkor tényleg te leszel a követendő példa :wink: :lol:

babszika

Köszi az üdvözleteket! :)
Én is sok sikert kívánok minden sorstársamnak!

Szomszédomban szombaton született a kismanó (Luca), nekik szerencséjük volt. Mami 3 hónapi szedett Clostilbegytet, és a negyedik hónapban megfogant Luca. :) Örülök nagyon, hogy nekik sikerült, és sajnálom, hogy nekem nem... De majd Szűcs doki segít! Jelenleg benne van minden bizodalmam... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Jutta! nekem úgy kellett abbahagynom a 3X2 utrót, hogy a betöltött 12 héttől négy napig 3X1-et, aztán 4 napig 2X1-et és végül 4 napig 1X1-et.

Mamba! nekem volt antagonista protokol is, meg hosszú is. Hormonértékektől függ, hogy épp melyiket választja a doki. Az antagonista vagy rövid protokol előnye, hogy gyorsan lezajlik, kb két hét múlva petesejtleszívás, de hátránya, hogy kevesebb tüszőt érlel, átlag 6-10 -et. Én Gonal F-et és Merional-t is kaptam, igaz ez utóbbit a hosszú protokolnál. A rövidnél Puregont és Merionalt írt fel a doki. A gyógyszerek tekintetében az a különbség, hogy míg a hosszú protokolnál decapeptylt adnak (ezzel szabályozzák, hogy a tüszők idő előtt ne repedjenek meg, illetve, hogy az adagolt gyógyszerek szerint nőjenek), míg az antagonista protokolnál ugyanezt az Orgalutran-nal érik el. Ha van kérdésed, írj nyugodtan.

Babszika! Már írtam a másik topicon, de azért itt is drukkolok! :wink:

Üdv itt, Kakti! Szűcs doktor szerintem jó orvos, bár én nem hozzá jártam, de egy-két beavatkozást ő végzett nálam , a tapasztalataim jók vele kapcsolatban. :)
nellike

Szöszike!

Neked akartam még írni, hogy az inszeminációt műtőben végzik a steril körülmények miatt, de érzéstelenítés, altatás nélkül. Az egészet egy citológiai vizsgálathoz tudnám hasonlítani. Nem fáj, bár valakinek kicsit kellemetlen a nőgyógyászati kacsa felrakása+ a katéter felhelyezése, de az egész pár perc és utána még megdöntött ágyon kell kicsit pihenni és kész is vagy. Nekem volt már 4 és nekem egy sem fájt. Az egészben nekem az asztalon fekvés volt a legkellemetlenebb, de az is csak a testhelyzet miatt. Szóval nem kell tőle félni.
nellike

Nelli!
Igen, köszike!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok!
Nellike! Köszi az infót!

Kakti! Üdv. közöttünk! Én a Szűcshöz járok, kicsit szűkszavú, de ha kérdezel mindent elmond. Nekem eddig bevállt, remélem, hogy később is meg leszek vele elégedve.

Babszika!
Holnap remélem, hogy talizunk. Reggel időbe szeretnék menni.
Ti mikor mentek? Az esküvői képetek alapján szerintem felismerlek.

Rony! Hogy vagy? Mikor kell menned? Kb. mikor derül ki, hogy sikerült-e?

Vasikáé!Töltődj fel, hogy mire neked is elkezdődik addigra teli legyél energiával!

Puszi Mindenkinek! És persze nem utolsó sorban sok-sok pozitív tesztet!
szöszi1977

Sziasztok!

Jól van, szöszi, feltöltődök.
Egyébként attól én is nagyon félek, hogy nem élhetünk házaséletet. A spermavizsgálat előtt négy napig tartózkodtunk, és az is nagyon de nagyon szar volt. Borzasztó! Amikor hazaértünk, úgy estünk egymásnak mint akik már egy hónapja nem... Szóval, ettől nagyon félek.
Holnap gondolok rátok. Aztán leírjátok ám hogy mi volt4
Pusza mindenkinek.
vasikáé
Székesfehérvár

nos hát, vasika, akkor elújságolok egy sokkoló hírt... :)
legalábbis nekem sokkoló volt, amikor megtudtam, és még mindig nem tértem magamhoz.... (nem véletlen).
Ha sikerül a lombik, akkor a 12. hétig nem lehet együttlét!
12. hét!!!!!
és semmi alternatívkodás, mert valójában a női orgazmus a tiltott. Na ezt képzeld el. A 6. hét táján a falat kapartam. Még van 2 hetünk, visszaszámolok....

Tudom, neked most inszemed lesz, nem tudom, hogy olyankor mi van, ha sikerül, mert nekem az sosem sikerült. De az inszem után közvetlenül sosem volt tiltva (vagy csak elfelejtette mondani???), ezért ez nekem a lombiknál volt ilyen mellbevágó hír.

Azért mindenkinek sok sikert, lányok, megéri :)

Kép
bikmakk

Bikmakk. Ez tényleg borzasztó. És nekem is lombikom lesz, ha lesz, mert még nem tudom. A doki akar még nézni egy FSH-t, aztán ha még mindig magas akkor kapok valamilyen kezelést (fogamzásgátlót) és ha levittük az FSH-t akkor jöhet a lombik. Tehát, még nagyon izgulok.
Nem baj, remélem kibírom. Szerintem a hatodik hét után én nem a falat fogom kaparni, hanem rám néz és spontán elmegyek.
vasikáé
Székesfehérvár

VAsikáé!

Van ennél rosszabb is, van aki a terhesség végéig tiltva van, vagy volt. Ismerek ilyet, de kibírják :)! MÉg élnek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch.
Tudom én, hogy ki lehet bírni. Főleg amikor elnézegetem Jaminát, Botikát, és a többi uh-s képet, sőt még emlékeim is vannak a saját gyermekeimről. Ilyenkor tudom bármit kibírok.
vasikáé
Székesfehérvár

[quote="vasikáé"]S írta:vasikáézerintem a hatodik hét után én nem a falat fogom kaparni, hanem rám néz és spontán elmegyek.

Na igen, a falkaparás után jöttek az álmok. Beálltak olyan stabil 3-4 naponkénti gyakoriságra... Ami azért idegesítő, mert ezzel az erővel akár ébren is lehetne.... :) De azt meg nem merjük. Pláne, hogy véreztem is...

Kép
bikmakk

vasikáé, nagyon drukkolok neked, hogy hónapokig ne lehessen szex!!! :) :) :oops:

Kép
bikmakk

Ez nagyon aranyos. Nagyon köszönöm.
vasikáé
Székesfehérvár

szöszi!
9-re ott leszünk a Zurammal.
Ő zöldes kardiban lesz.... én még nem tudom.... sztem piros harisnya és pulcsi :wink:

babszika

Lányok !

Mi már a lombik előtt 2 héttel le voltunk tiltva a házas életről, túl vagyok a falkaparáson, az álmokon ....és mostmár el sem tudom képzelni milyen lehet, 3 hónapja semmi és még legalább van 3 hetünk ! :shock:
De a jó cél érdekében !!! :lol:

Mindenkinek nagy drukk mára, aki ma megy a BMC-be !!

Kép
Kép
rilla_

Kakti!
Üdvözöllek én is fórumon, gyere majd sűrűn :lol:
Szintén Szűcs dokihoz járok, szerintem nagyon rendes, tüneményes doki. Kicsit halkszavú, de szerintem szakmailag nagyon is alapos. Kivizsgálásoknál tapasztaltam ezt, hogy nem ment el felületesen egy-egy dolog felett, hanem odafigyelt mindenre. szerintem jó doki, nem cserélném le, aztán lehet elfogult mindenki a saját dokijával.

Vasikáé!

Mekorrák a gyerekeid, hogy már csak emlékből beszélsz róluk? És ők spontán voltak? És..? És..? annyi kérdésem lenne, mesélj róluk

Babszika!
Szex-el kapcsolatban: inszem után mondja is a doki hogy legyünk együtt, szerintem másnap délig ezzel nincs is semmi baj (ki is kell gyorsan használni) , de utána már az utrót kell használni és akkor már a fennének sincs kedve (legalábbis nekem) ahhoz. Nem lehet teljesen kimosni, sőt lehet, hogy nem is szabad, úgy meg elég gáz. De mondjuk ezt még én sem kérdeztem, hogy ilyenkor elvileg lehetne-e vagy sem.
Látom szereted a pirosat. :lol:

Szöszi!
Tudod már, hogy mikor lesz inszem? Jajjj drukkolok ám nagyon. Akkor te is belépsz a reménykedők táborába hamarosan :)
A bűvös nap január 30-a, köv hét péntek. Szerencsére nem nagyon van időm azon agyalni, hogy sikerült-e mert eléggé elfoglalt vagyok mostanában. Habár az egy kicsit elvette a lelkesedésemet, hogy inszem előtt egy héttel (!) már nagyon feszültek a cickók egészen máig, ma viszont már nem mondhatnám el ezt. Na mindegy, nem adjuk fel, mint kiderült akár rosszat de akár jót is jelenthet :roll: Meglássuk.... :lol:

Rilla!
Nem semmi ez az aszkéta élet 8) de ha nekem is erről lenne szó a baba érdekében valahogy biztos kibírnám. Minden okés veletek? Jól fejlődik a pici?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szia Rony!

Itt vagyok, minden nap többször benézek, és olvasom, amiket írtok. :)
Mi igaziból azt sem tudjuk, mi a gond. Egyszerűen csak nem jön össze a baba. De majd Szűcs doki - remélem - megfejti a titkot! :) És akkor onnantól kezdve már nincs visszaút! :D Már amúgy is nagyon várják a kisunokát a leendő nagyszülők, bízom benne, hogy nem kell sokáig türelmetlenkedniük. Nagyon várom már a február 5-ét, hogy végre tényleg úgy érezzem: történik valami.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rony !
Ne aggódj a cickók feszülése és nem feszülése miatt, lényegtelen !! Nekem is a lombik előtt feszült, aztán a beültetés után elmúlt és most kb. 2 hete kezdett el megint, de most nagyon !
Nekem 2 héttel ezelőttig SEMMI terhességi jelem nem volt, szóval szerintem emiatt ne idegeskedjen senki !

Csak remélni tudom, hogy minden oké velünk, mert már 2 hete volt az utolsó ultrahangom. Most csütörtökön megyek a Tanár Úrhoz ultrahangra, nagyon izgulok már, remélem minden renben van a picimmel !
Az "aszkéta élettel" kapcsolatban pedig 2x ennyit is kibírnék, ha ezen múlna bármi is, de hidd el, hogy Te is így lennél vele !
Nagyon drukkolok, hogy jövő pénteken zebrád legyen !! :lol:

Kép
Kép
rilla_

sziasztok!

gyors jelentés.
apát elhívták, adja le a kisfickókat.

én itt ücsörgök és netezek mert a tesóm kölcsönadta a laptopját...

rony!
igen, sztem a pirosat, de már nem a mániám.
2-3 éve szinte csak piros holmim volt, most meg talán 2 váltás piros van. :roll:
most inkább a zöld és a barna jön be - na ez most nem látszik :lol:

köszi a drukkokat csajok!
puszi nektek!

babszika

Sziasztok Csajok!
Olvasom hüledezéseiteket a "megvonásról" :D Ne csináljátok már! Döfitek majd magatokba naponta a 3 szurit (lombikosok). Egyesek a 12.hétig a progi szurit aztán ezen kiakadtok :D Hát nem a baba volt a célunk?
Én is az elején túl voltam az álmokon, rettegtem, hogy időben felébredjek :D Aztán már jobb volt.
Nekünk is a 12. hétig volt pihi, aztán most is egy pici visszavonulás, mert van egy kis rózsaszínes váladékozás.

Szóval csajok, meglátjátok, ez lesz a legkevesebb :wink: Fel a fejjel!!! Szurkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön!

KépKép
süni76

BABSZIKA
Drukkoloooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++

Csajok!
Hát nálunk ez biztos nem lesz probléma. Hétköznap annyira fáradtak vagyunk, hogy se erő, de idő. Hétvégén meg a párom fia miatt nem lehet, szóval sok változás nem fog beállni a nemi életünkbe hogy ha végre sikerül a lombikkal teherbe esnem. :roll:

VASIKÁÉ
Nem is tudtam hogy vannak már gyerekeid. :roll:
Mesélsz róluk?

RONY
Drukk 30-ára! Én semmit nem éreztem a terhesség alatt, sztem az a ritka amikor van tünet. A mi esetünk azért már, és azért lehetséges sztem hogy itt többeknek van tünete mert lessük őket! :wink: (a dokim szerint ez hülyeség és általában saját magunk geneárljuk a hányingert és társait) :?

dita75

Be tudtam ugrani melóhelyemről egy kicsit...természetesen negatív lett a tesztem. Nem akarok negatívkodni :) de nem nagyon számítottam másra. Se beavatkozás, se stimu nem volt. Csk akkor jönne már meg, hogy mehessek a következő inszemre. Tegnap sikerült egyébként elintéznünk a bejáraati ajtót, szombaton jönnek cserélni. Majd takaríthatok nagyokat. Este majd jövök.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Egy kis helyzetjelentés:
Ma én is voltam BMC-ben, úgy néz ki jók az eredményeink.
Még jövő héten megyek egy kontroll-vizsgálatra és ha az negatív (ehhez majd kérnék drukkokat), akkor úgy néz ki március elején végre meglesz az első inszem.

A sex-témához annyit, hogy a cél érdekében szerintem bármit kibír az ember. Én mondjuk könnyen beszélek, mert Ditához hasonlóan nekem se jelent túl sok változást, mivel én hétköznapi szingli vagyok (párom 200 km-re dolgozik és csak heti 1 max 2 napot tölt itthon) :cry:

Babszika!
nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a mai randi!
Süni!
Hogy repül az idő! Ez már a 20. hét? Hihetetlen.....
Rilla!
Neked is drukkolok csütörtökre, biztosan minden rendben van!
Rony!
Megy a drukk 30-ára+++++++++++++++++++++++++
Vicky!
Ez már biztos? Akkor neked meg ahhoz drukkolok, hogy megjöjjön!

Kép
akire79

akire79!

privit küldtem! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

itthon vagyok, és minden ok.
igaz, csak az egyik petécske lökődött ki.... de majd rádolgozunk :lol:

dugom az utrót, szóval nálam lesz dugás minden nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na, most lustizok kicsit puszi!

szöszi!
hallottam, h kerestél.... kár, h nem taliztunk :(

babszika

Sziasztok!

Ma voltam a BMC-be. Van egy 20 és egy 21 mm-es tüszöm. Este tüszőrepi és csüt. ha minden ok. akkor inszem. Most már csak azon aggódom, hogy nehogy korán megrepedjenek.

Babszika!
Drukkolok, hogy sikerüljön! Edina mondta, hogy rákérdeztem? Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk, már elég ciki néha, hogy mindenkitől megkérdezem: fórumos vagy?
Neked mennyi és mekkora tüszők voltak? Csak azért kérdezem mert nem tudom, hogy jók-e az eredményeim.
Most pihenj! Tényleg az a fontos, hogy sikerüljön! Ja és a rádolgozást se hagyjátok ki!

Rilla! Bár én még nem tudom, hogy milyen, de szerintem is mindent a babáért. Vhogy ki lehet bírni. Vannak akik évekig egyedül élnek ők is kibírják. Én is kibírnám csak már ott lenne a pocakomban.

Akire!
Te kihez jársz?

Rony!
Drukkolok a kétcsíkoshoz! Ne agyalj! Bár tudom, hogy nem lehet ilyenkor kikapcsolni. Én sem tudok. Eddig azon agyaltam, hogy legyen tüsző, most azon, hogy nehogy korán repedjenek, utána pedig, hogy összejöjjön.

Vicky!
Drukk, hogy megjöjjön és te is kezdhess!
szöszi1977

Sziasztok

Az uh "későn" volt. Már megrepedt a tüszőm. Nyálkahártya 12mm es volt
Ha, megjön akkor a 2.cn kell mennem uh-ra és vérvételre és kapom a szurikat
Nem vagyok csalódott, csak nem erre számítottam, bár végül is éreztem én, valahol.....hogy későn érek az Uh ra.

Szöszi, Babszika Örülök, hogy talizhattunk

Kép

Kép
edinka

akire: Hát úgy néz ki, hogy annak kell drukkolni, hogy megjöjjön.

babszika: Mennek a drukkok a babácskához.

szöszi: Ne izgulj, be van ez állítva. Drukk az inszemhez.

edinka: Ma még rádolgozhattok, nem?

Velem semmi különös. A munkahelyemen szórakoznak a pénzzel, eléggé szomorú vagyok miatta, hogy minket is utólérnek ezek a dolgok.
vicky79
Budapest III. kerület

Edinka!

Ezt most hirtelen nem is értem :shock: Hogy lehet későn az uh? Nem úgy van, hogy figyelik időközönként és a tüszőrepi éppen azért van, hogy pont akkor repedjenek meg? Vagy korábban kellett volna menned csak nem tudtál? Sajnálom, hogy lecsúsztál róla, de tudod: ami késik nem múlik. :wink:

Kakti!
Nagyon ari a vonalzód, szép színes. Tulipán, katica...már csak a babyke hiányzik onnan :wink:

Rilla!
Örülök, hogy minden ok, ne parázz az uh miatt, nem lesz semmi. Most lehet butaságot kérdezek, de jött már rád pár kiló? Vagy ilyenkor még nincs ilyen? Csak azért kérdezem, mert nálam még semmi és úgy veszem észre, mintha kezdenének jönni fel a kilók. :(
És mesélj, milyen érzés, hogy egy másik élet van odabent? Egyszer régen álmodtam azt (pedig akkor még egyáltalán nem gondoltam babára, nem is terveztük még akkor) hogy kisbabám lett és olyan szeretetet és boldogságot éreztem hogy el se tudtam képzelni azelőtt hogy ilyet érezhet az ember.

Dita!
Te kis főboszi :lol: :lol: Köszi a drukkot.

Vicky!
Sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: Akkor ezek szerint egy inszemet kihagytál és spontán próbálkoztatok?

Akire!
De jóóóóóó hogy ismét itt vagy köreinkben :D :D Jövő hétre természetesen mennek a drukkok ++++++++ meg a jótékony hullámok ~~~~~~~~~~~~

Babszika!
Jaaaa, úgy könnyű, úgy nálunk is van! Sőt naponta 3* is! :lol:

Szöszi!
Ezek már elég jó méretek. Idő előtti repedés miatt ne izgulj mert semmi értelme. Nem lehet ezt irányítani, így csak feleslegesen pazarlnád azt az enerdzsit, ami másra kell majd. :wink:

(Rodin)
rony77

rony: Igen, most spontán próbálkoztunk az ünnepek miatt, de mivel volt közte egy 25 napos ciklusom így 2 spontán ciklus lett belőle. Reménykedtem, de majd a 3. inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

RONY
Már nem vagyok olyan szuper jóslásban, de azért köszi a címet! :wink:
Edinkának spontán ciklusban csinálták volna az inszemet nem kapott tüszőrepit sem. :wink: Hát nem akarlak elkeseríteni, de én már jó ideje pumpálom magam mindenféle hormonnal és így sikerült 30 kiló súlyfelesleget magamra rángatnom. :( A hormonmentes időszakban leadtam 20-at, de most a merional és fostimon koktél megint meghozta a hatását és egy tizes visszajött. De nyugi a szoptatás és a babák utáni rohangálás alatt leadjuk a felszedett kilókat. :wink:

EDINKA
NYugi majd a gyogyikkal lesz egy csomó tüsződ és minden be lesz állítva úgy hogy nem fogtok semmirő lekésni, de azért most legyetek együtt hisz a spontán babához is bőven van esély. :wink:

VICKY
Üdv a klubban! :cry:

AKIRE
Örülök, hogy jelentkeztél! :wink: válaszoltam az e-mailre. Tök jó hogy van közös ismink! :wink: :lol:

BABSZIKA
Babatapik mennek ++++++++++++++++++++

SZÖSZI
HAjrá ikrek! 8)

dita75

Sziasztok!

A fórumot talán átnevezhetnénk "Szűcs dokihoz járunk" fórumra :))
Jól estek a hozzászólásaitok, de bocsi, hogy eltűntem pár napra. Melóztam és ilyenkor nem vagyok netközelben.
Igen, én is fehérvári vagyok, és nekem is volt hysterom - laparoszkópiával, a Bata csinálta.
Ma voltam a BMC-ben Uh-on, szépen érnek a tüszők, hétfőn vagy kedden punkció! Elkövettem azt a hibát, hogy nem váltottam ki a Cetrotide-ot a Déli Gyógyszertárban, csak az előbb ugrott el érte az ügyeletes patikába a férjem. Gondoltam, Fehérvár legnagyobb patikájában ez nem lesz gond. Naná, hogy nincs nekik. Holnap délután négyre hozatnák meg, nekem meg reggel kellene szúrnom. Remek. Holnap korán felszaladunk Bp.re és beszúrom majd a kocsiban.
Hmm...a 12 hetes cölibátuson mi is elgondolkodtunk, és gyorsan előtörlesztettünk... :)

Csütörtökön megyek megint UH-ra, jön még valaki?
mamba

Szöszi!

Én is Sz. dokihoz járok :D

Mennyien voltunk ma BMC-ben!
Én lila pulcsiban voltam, a párom barna garbóban.
Én a váróban olvastam, párom a telefonját babrálta!
4-ként mentünk be Sz. dokihoz a párommal együtt!

Látott valaki?

Kép
akire79

Sziasztok

Ez nekem, nem stimus hónap volt. Csak mi múlt héten hétfőn voltunk a 2.konzin, és mondta Zeke hogy jöjjek vissza a 15.cn rámnéz, van-e tüszőm. Kérdezte hány naposak a ciklusaim, mondtam kb 40.
Én, sem gondoltam volna, hogy a 15.cn már pé -lesz hisz soha nem volt, még ilyen korán.
Ember tervez... :P

Ja, ti hogy oldottátok meg mikor a 2.cn kellett menni uh-ra.
nekem akkor van meg a legjobban :oops:

na ná, még ma rádolgozunk :oops:

Kép

Kép
edinka

Edinka! Örülök, hogy taliztunk. Azért hajtsatok rá a dologra! Drukkolok, hogy inszem előtt spontán összejöjjön!

Vicky! Hát sajna ezek a pénzügyek sztem szinte mindenkit érintenek, vagy csak ráfogják a válságra.

Rony!Dita! Köszi a szurkolást, azt hiszem rám fér! Jól jönnének az ikrek legalább egybe letudnánk, de azért egy babával is megelégednék csak sikerülne!

Akire! Én láttalak! Lila pulcsi fekete övvel. Mindenkit jól megnézek, hátha ráismerek, hogy fórumos. Nem tudtam, hogy Ti is ma jöttök.

Mamba! Te mibe voltál? Egyedül vagy a pároddal? Lehet, hogy téged is láttalak. Ez a patika dolog nem semmi, ezért nem mertem én megkockáztatni, hogy máshol váltsam ki.

Lányok! az utrót mire kapjuk? Méhnyálkahártya vagy ilyesmi?
szöszi1977

Szöszi!

És Te miben voltál?

Kép
akire79

Krém színű nadrád, fekete csizma és fekete fölső. Én is olvastam, a mellettem ülő csajnak 2x is jött sms-e, akkor fel is néztetek.
szöszi1977

Akire!
Nagyon csini voltál! :)

Szöszi: én ma egyedül mentem, a távolabbi fogas mellé ültem, és 2x kimentem, mert fontos hívást kaptam. A párom a herebiopsziájához intézte a leleteit, az altatóorvosnál járt egy másik kórházban. Hihetetlen, hogy mennyi szervezéssel jár összehangolni a punkciómat a biopsziával. Kezdve a műtét pontos időpontjától egészen a szállítás megoldásáig.
Sikerült jól becsapnom az ajtót véletlenül, amikor kijöttem a Szűcstől. Gondolom, mindenki megjegyezte magában, ki ez az agresszív nőszemély. Na, az voltam én. :oops: A huzat megtréfált.
mamba

Szöszi! Az Utrogestan a progeszteront pótolja, arra az esetre, ha a teherbe-nem-esés oka sárgatest elégtelenség lenne. Nem engedi leválni a méhnyálkahártyát, így segít az embrió megtapadásában. Sok nőnél ez az oka annak, hogy nem marad meg a baba. Ha majd pozitívat tesztelsz, továbbra is használnod kell, ha jól emlékszem, a 12. hétig. (Bár erre most nem esküdnék meg)
mamba

Szöszi és Mamba!

Emlékszünk rátok :lol:
Én is mindig próbálok mindenkit megjegyezni, hogy ha esetleg fórumos, akkor legközelebb megismerjem!
Szöszi!
Hozzád jött később egy másik lány és sütit ettetek?

Kép
akire79

Mamba!

Ez így tényleg borzasztóan nehéz, hogy mind a két dolog párhuzamosan fusson. Most nem ijesztgetni akarlak, de mi van ha a biopsziának nem lesz eredménye? Nálunk sajnos ez történt :(:(:(
Mi anno úgy csináltuk, hogy a biopszát vettük előre. Na azzal mit össze járkáltunk össze-vissza :roll: egy hetet biztos elvett az életünkből. Majd az anyagot bevittem a BMC-be, megnézték és ha ok lett volna, azt ők még át (nemtudommitcsinál)-ják és utána lefagyizzák. Úgyhogy addig én nem kezdtem el semmit, amíg a biopszia eredménye nem volt meg tutira. Sz. doki ajánlotta ezt is és utólag rájöttem milyen okosan tanácsolta ezt.
Na ezt nem riogatásnak szántam, csak szerintem kár annyi hormont feleslegesen magunkba tömni.
Látom te sem tudsz aludni, csak nem te is dolgozol??

Lányok!

Szerintem is ez a fórum egyre jobban hajaz "Sz.dokihoz járunk" topic címre. :D :D :D

(Rodin)
rony77

Babszika !
Pihenj sokat és egyél finomakat, főleg fehérjét és gyümölcsöt ...és meglátod, meglesz az eredmény ! :lol:
Dolgozol most ?

Vicky !
Mikor várható a következő inszem ?

Akire !
De jó, hogy visszajöttél !! Mi volt az a hirtelen eltűnés ?
Hogy-hogy csak márciusban lesz az inszem, tavaly nem úgy volt még, hogy januárban lesz ?
(Nagyon nehéz lehet úgy élni, hogy ilyen távol vagytok a pároddal ! :( )

Szöszi !
Millió drukk csütörtökre ! +++++++++++++
(és ne aggódj, nem fognak korábban megrepedni)

Edinka !
Sajnálom, hogy így alakult, DE lehet, hogy így lesz spontán baba !!! :wink:

Rony !
Pont ma reggel álltam rá a mérlegre és láttam, hogy híztam 1 kilót ! :roll:
De egyébként már van pici pocim is, ami furi mert szerintem ez még korai ....
Sajnos még nem tudom teljesen átélni a babavárás örömeit, mert nagyon sok a félelmem (eddig semmi sem ment zökkenőmentesen), de nagyon remélem, hogy holnap megnyugtat a Tanár Úr !!
De egyébként fantasztikus érzés avval a tudattal ébredni és feküdni, hogy itt van a hasamban az én kicsikém. Még csak 2 hónapja van velem, de már most nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá.
Kívánom, hogy Ti is mindannyian mihamarabb átéljétek ezt az érzést !!!

Mamba !
Drukkolok a jövő heti punkcióhoz !
Miért csak reggel szabad beadni a szurit, délután miért nem ugyanolyan jó ?

Kép
Kép
rilla_

rilla: Elméletileg januárra terveztük, de ez a kis piszok mensi nem akar megjönni. Ha megjön, akkor utána megyek a dokihoz.
vicky79
Budapest III. kerület

rilla!
nem dolgozom... a célért mindent :wink:

babszika

Sziasztok

Szerintetek nem túl vastag a nyálkahártyám a 15.cn ha 12 mm-es :shock: soha nem volt még ilyen vastag.

Esély mindig megvan a spontánra, de én már elfogadtam, hogy "segítség" nélkül nem tud össze jönni a tesó :cry:

Babszika: Pihizz sokat :wink:
+++++++++

Kép

Kép
edinka

Sziasztok, csajszik!

Remélem jól sikerült feltöltenem a fotót. Pamparaaaram... a lányaim. Erika (baloldali) 23 éves. 19 évesen szültem, imádom. Ő az első szülöttem és nagyon csini, okos és nagyon szoros a kapcsolatunk. Melinda (jobboldali) 21 éves. Imádom. Nagyon hasonlít rám. Ahogyan idősödik, egyre inkább. De, ő a volt férjem kedvence, így többet tartózkodik apucinál. Erika dolgozik, van barátja, sokat vannak együtt, de szerencsére még sokat vannak nálam is. Melinda még tanul, és neki is van barátja, és emiatt tényleg csak keveset vagyok vele. Mindketten nagyon várják a kistesót. Borzasztóan drukkolnak nekünk. Ha vakamire még kíváncsiak vagytok, szívesen válaszolok.

Babszika! Borzasztóan izgulok érted, és nagyon szorítok! Minden rendben lesz, meglátod.

Edinka! Sajnálom. De még ne add fel, meglátod sikerülni fog. És ne aggódj a vizsgálat miatt. Használj tampont mielőtt mész mert az nagyon jól szívattyúzza a cuccost. Amikor megkér hogy vetkőzz, akkor azt is eltávolítod és nem lesz cucc benned. Beválik, meglátod.

Dita! Hát, nem semmi ahogyan dobálod le-föl a kilókat. Nagyon jó, hogy ilyen könnyen le tudsz adni 20-at. Erről úgy írtál, mintha két kilót adtál volna le.

Mamba! Bota borzasztóan kedves, aranyos orvos. Egyébként írhatnál bővebben arról hogy a hystero után mi is történt. Pl. mikor mentél elősször Szűcshöz és mit csinált és utána... és utána... Szóval, szerintem nem csak én vagyok kíváncsi. Előre is köszke.[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232543408.2853.jpg[/img] [/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vasikáé 2009.01.21 14:10-kor.
vasikáé
Székesfehérvár

A végén az img elé fordítva tedd a / jelet! :) (Shift+5)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rony! Ha nem találnak semmit a biopszia során, még mindig van lefagyasztva 1-2 kiskatona, ami szóbajöhet. Ezt is be fogjuk készíteni a punkcióm napjára.

Rilla!
Köszi a drukkot. Az Cetrotide időpontját a hormonokhoz igazítják, és figyelembe veszik azt is, hogy az előző napi Merionalt mikor adom be.
A kettő között ha jól tudom, kb 10 óra telik el.

Vasikáé!
Nem látom a fotót, de nagyon érdekelne a két szép lányod. Három lombikom volt a Kaáliban, de nem kaptam meg azt a törődést, mint amit a Szűcs adott. Az ő kivizsgálásai során derült fény az inzulinrezisztenciámra, a PCO-ra, az immunbetegségemre és a lisztérzékenységemre. Ezek egyenként is keresztbehúzhatják a babaprojectet. A histeroval összekötöttt lapar során megcsinálták a drillinget is (ez a petefészkek kilyukasztása). Bata tényleg nagyon rendes volt, még a műtőben is beszélgetett velem, mert nem aludtam el a Dormicumtól. :) Na aztán persze elaltattak. :)

jav.:már látom a fényképet, húúú, tényleg nagyon szépek! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mamba 2009.01.21 14:16-kor.
mamba

Köszi, aranyos vagy, de már sikerült. Nem kellett semmit sem változtatnom csak elfelejtetem a"kép"-re kattintani mielőtt feltöltöttem a mellékletet.
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: