Ma egy csomó mindent megvettem a Dm-ben, Müllerben, ami itthonra, kórházba kellhet nekünk és a babónak is. Holnap doki, utána elmegyek egyet turizni még egy két rugi bőven elférne. Már én is kimostam és ki is vasaltam egy részét Dávid ruháinak, de a vasalnivaló így is hegyekben áll. Szeretném letudni ezeket, hogy február már tényleg csak a nagyon muszáj házi teendőkből álljon és leginkább pihizhessek, aztán délután meg Domizzak és Vikizzek. Egyelőre még én is megyek velük reggel bölcsibe és délután is megyek értük. Kiváncsi vagyok, apa mikor mondja, hogy megpróbálja egyedül.....
Katka, annyira sajnálom, hogy mindig vmi nehéz szitu adódik nálatok. Tényleg borzasztó kényes a szitu, hiszen te sem akarsz senkit sem megbántani viszont látod hogy mikor kinek van igaza, de sajnos a gyerekeknek a legnehezebb elmagyarázni, ezeket az igen csak komplikált helyzeteket. Neked is igencsak kijár abból a kalapemelésből. Pocakügyileg jól vagy most?
Wicca, remélem hamarosan meg lesz a bababirodalom és te is neki tudsz állni mindennek. Tehuti ez rád is vonatkozik!
Moncsi nagyon szép a pocakod!!!!!

pocak 33. hét
Eger

a hülye ... hehe
APU
Ágica - Neki ez már gyerekjáték
Zsófit idézve: Ez a pálya bébiknek való.