A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Márti,sztem ezek ugyanazok a bogarak. :( Sajna. De szerencsére nálunk nincsenek és ha előre bepermetezik a lakást,akkor nem is lesznek remélhetőleg.

Kép
flóra 11

Elhiszem, én is hajtanám is, meg nem is. :wink:

KépKép
benó

Jaj, ne,már megint ilyen laptető.

Kép
flóra 11

Jó az, legalább nem mennek a svábbogarak vagy csótányok hozzátok. :lol: :lol: :lol:

A net már jó, ezek szerint?

KépKép
benó

Már csak 6 napot megyek suliba.... :D :D

KépKép
benó

Hat nap és után itthon???Vagyis otthon???? :D :D :D

Flóra küldjek képet csótiról??Keresek a neten. :?

Kép
martik77

Paradizs, lesz szülésfelkészítő tréning, írom az időpontokat: (apával együtt kell/lehet menni)
Csütörtökönként 15.30
Január 29. (terhességről)
Február 5. (szülésről), a többit majd megbeszéljük

KépKép
benó

:? :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.01.19 15:40-kor.

Kép
martik77

Igen Márti,utánanéztem,a két bogár ugyanaz. Nevezik így is úgy is. :( Rondák. Múltkor a Tancsu belinkelt nekem egy oldalt róluk. Fújjjj....

Kép
flóra 11

Tényleg, ugyanaz? A fene tudta. :roll: Csak nem érnek el hozzátok.

KépKép
benó

Akkor én ezt törlöm :wink:

Kép
martik77

A csótányt? :lol:

KépKép
benó

sziasztok
hétvégén nem volt idöm jönni.
pénteken voltunk tescóba bevásárolni, szomszéd csajjal sétálni, na meg anyuméknál
szombaton a keresztszülök jöttek hozzánk. egész nap takaritottam, föztem
vasárnap meg baba látogatóink voltak
na meg a Sanyim is ugye otthon van és ö nem nagyon szereti, ha gép elött vagyok /inkább vele legyek :wink: /

most is csak beköszönni jöttem, na meg kiváncsi voltam edinára, de látom, hogy nagyon rosz hireket kapott. nagyon SAJNÁLOM :? .
remélem többiek jól vagytok :lol:

magdi anyus küldj majd légyszi nekem össze foglalót pü-be. köszi :wink: :lol:
holnap megpróbálok bövebben jönni
sziasztok :P

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

A csótányt meg a linket!!Fúj ugyan az!!Én se tudtam én azt hittem nem. :? :? :? :?

Kép
martik77

Oké Timi!!!Írom!!! :D

Kép
martik77

Helló Timi! Hiányoltunk. :cry: :D

KépKép
benó

Köszi,múltkor a Tancsu is küldött egy linket, elég volt belőlük. Most olvastam,hogy nem is bogarak,hanem ízeltlábúak.

Kép
flóra 11

Igaza van a Sanyidnak. :wink: :D Örülünk, hogy benéztél, majd gyere holnap bővebben és puszi a kis Törpédnek! :D :D :D

KépKép
benó

De jó, Timi,legalább tudunk rólad. :wink:

Kép
flóra 11

Kösz, Márti, hogy írsz összefoglalót. :wink:

KépKép
benó

Lányok ,dől belőlem a nátha. a dádha. :lol: :lol: :lol: A fejem akkora, mint egy tök és olyan tompa is. :lol: Meg fáj a náthától.
Ma bementem munkába, lezártam a jegyeket,összeszámoltam a hiányzást,nyomtattam a gyerekeknek egy rakás feladatlapot, készítettem nekik tollbamondást, a matekdogát megírattam, a szlovákot előkészítettem nekik, mindent odaadtam a másik tanító néninek, aki holnaptól helyettesít engem,mert holnaptól beteget jelentettem és megyek orvoshoz. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.19 15:51-kor.

Kép
flóra 11

Na elküldtem. :D :D :D

Kép
martik77

Gyorsan megírtad. :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon jól tetted, Ildókám. :D :D A mártírok ideje lejárt. :D

KépKép
benó

Az nem jó Ildoó!!!De az igen,hogy így nem mész dolgozni!!Igazad van!!Ki kell a dáthát :lol: feküdni.

Kép
martik77

Ugye! És ha babóra hajtunk,nem gyengíthetem le a szervezetemet egy fránya influenzával, vagy megfázással. :wink:

Kép
flóra 11

4 körül egy kis időre lefekszem, mert fáj a hátam. Utána meg a Gy. akar menni a nagymamához (a Gy. nagymamája, az enyéim már nincsenek meg sajna), mert odaadjuk neki a virágainkat (csak 1 maradhat - a Hegylakó után szabadon :lol: ), a franc se küzd velük, küzdjön ő.
Utána pedig akkor megnézzük a dokit. :wink:

KépKép
benó

Pedig sokat írtam.Benó azt viszont nem tom melyik oldalra raktad fel a képeket a kocsiról,meg a többi...Ha megtalálod írd meg Timinek. :)

Kép
martik77

Állandó a hőemelkedésemés bár nem láz, de legyengít és kikészülök tőle. Ezért döntöttem így, hogy ki kell kúrálni magam.

Látjátok, szegény Edina is beteg volt. A fene tudja ez is nem játszott-e közre abban,hogy az a pete rossz helyen tapadt meg. :( Lehet, hogy gyenge volt a szervezete az irányításhoz, vagy mi. :(

Kép
flóra 11

Ja, a Timinek majd megírom, hogy csináltam én is fotóalbumot, bibibíííí. :D

KépKép
benó

Oké!!Pihenjen mindenki majd én is később benézek.Pusz.

Kép
martik77

Én írtam, hogy gyorsan megírtad. :lol:

Kép
flóra 11

Oké, akkor pihizzünk egy kicsit. Puszi

KépKép
benó

Én is szeretnék olyan fotóalbumot a milyen Timinek is van,hogy itt is meg lehet nézni. :)

Kép
martik77

Én is lefekszem. Szarul vagyok, de büszkén. :lol:

Kép
flóra 11

Ja hogy úgy gyors!!!! :lol: :lol: :lol: Köszi!!!Leesett!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nagyon-nagyon egyszerű.
http://hu.fotoalbum.eu/kristofkam
Ott fent a bal oldalon rámész arra, hogy Egyéni online fotoalbum létrehozása, regisztrálsz és aztán segítek.

KépKép
benó

Oké,de nem most.Most pihi van!!Hali.

Kép
martik77

Így van, legalább büszke legyél, Ildó. :D :D :D

KépKép
benó

Igenis. :D

KépKép
benó

Hát, akkor most eszem, kelkáposztafőzeléket (anyuéktól) 1 szelet kenyérrel. :wink:

KépKép
benó

Pihiztek?
Annyira jó lenne, ha jó lenne az eredménye az Edinának.

Megyek a Gy.-hoz.

KépKép
benó

mentünk

KépKép
benó

Főztem egy kanna teát. Hozom a gyógyimat, bekapomés pihi tovább. Kicsit alaudtam, de felébresztettek telefonnal, zsinórban volt 3-4 telefonom. :?
Nagyon fázom. Felöltöztem melegen, pedig nincs itt hideg, 23 fok van. Csak nekem kevés.

Kép
flóra 11

Fenébe, mi lehet Edinával? Már haza sem engedték őt a kórházból? :?:

Kép
flóra 11

Sziasztok

Sikerült kitakaritanom a nappalit....:)
Közben inassal játszottam,3!!!! óra alatt töröltem le a port mindenhonnan... :wink:

Látom Edina nem jó hireket kapott.....na ezt a 99 %-ot én sem értem.... :? :? :?
Remélem hogy tévedtek a dokik....

Flóra:csótival lényeg hogy rendszeresen irtass,ne hagyj éjjelre semmiben vizet,töröld szárazra a mosogatót és ne hagyj kaját szabadon kint...
Ha nem talál kaját és pláne vizet,akkor odébbáll...:D
A pasi meg a szórólapjával tuti igazat mondott???
Nem csak egy bevállt trükk,hogy ijesztgessen,Te meg fizess neki az irtásért????

Kép

Kép[/
tancsu

Benó:én is volt hogy 4 hét alatt 5 kilót hiztam...:P

Timi:puszi nektek,várunk holnap...:D

Szilzi:biztos élvezitek a kikapcsolódást.....megérdemlitek...:D

Heni:Te ma nem jelentkeztél ugye?

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
Nagyon sajnálom, Edinát! :evil: Nem engedhetik ki ilyenkor a kórházból, mert ha a petevezetőben van és megreped, elvérezhet.
Sajnos(szerencsére) a méhenkívűlit is jelzi a teszt.
Meséltem, hogy én majdnem meghaltam a méhenkívűlitől. Akkor vették ki a jobb petevezetékem. 3 hónapig szenvedtem, bazi nagy fájdalmaim voltak,25kg fogytam és az utolsó hónapban már semmit se ettem és ordítottam a fájdalomtól. Nőtt a hasam és feltelt folyadékkal, felvittek a műtőbe, a sebész szavai voltak az utolsók amit hallottam: szerencsétlen, ilyen fiatalon.
:evil:
Amikor felébredtem, azt hittem ez a túlvilág. Keresztbe vágtak teljesen és 3zacsi áll ki belőlem, gépek voltak körülöttem. Borzalmas volt!!!
Aztán még rosszabbul lettem, nem mozogtak a beleim és vittek az intenzívre, ott másra nem emlékszem.
Több hétig kórházban voltam, mázlistának becézgettek.
Fél évig szenvedtem a beleimmel és az evéssel.
Nagyon-nagy szerencsém volt! A doki is hibázott mert nem is gondolt arra ,hogy méhenkívűli lehet.

Kép
muzsuzska

Tancsu, én már nem is hiányzok?????
Olvastam túl vagytok a szemészeten.

Kép
muzsuzska

Ildikó, jobbulást kívánok neked!!!!!! Helyeslem, az otthon maradást.
Feküdd ki.
Királyfinak becsípődhetett egy ideg a jobb lapockája alatt, bár nem érezte.
Este fájlalta, reggel meg majd beszarta fájdalomtól.
Márti, mi ilyenkor a teendő????

Bekentem Diklac kenőccsel, adtam neki algopyrint, kicsit maszíroztam, de rosszabb lett. :evil:
Rightofit sportkrémmel kenem és talán jobb egy kicsit.

Reggel majdnem összeesett, én meg az aggodalomtól. :roll:
Persze, nem akart orvoshoz menni, én mentem gyógyszert íratni. :?

Délután pihentünk.
Most kicsit jobb neki.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: