Sziasztok,
Én még új vagyok itt.
Az elmúlt 3 órában olvasgattam az üziket, és olyan fantasztikus, hogy van ez a fórum.
Mi most kezdjük majd a hormonkezelést, ahogy megjön, valmikor február elején. Már minden vizsgálaton túl vagyunk, mindkettőnknél vannak problémák (PCOS, Endomet. férjemnél 1M spermaszám stb.) szóval ICSI lesz biztosan.
Nekem nagyon szimpi Apánk, bár amikor először voltunk nála a férjemmel ősszel, akkor annyira ideges voltam, hogy folyamatosan poénkodott, én meg ott ültem mint egy tök és nem is értettem hogy ez egy ugratás. Az volt ugyanis, hogy nekem a magán nődokim (aki állítólag, még a tanára volt Apánknak) megcsinált minden vizsgálatot előre. Sokkoló volt, mert a vérvételnél 60e Ft-t kellett fizetnem. Aztán az összes eredménnyel megérkeztem Apánkhoz, aki azt mondta, hogy ezt a barátnőmről másoltam. Mert, hogy nem volt rajta se pecsét se aláírás.
Én persze mint egy hülye, nem értettem és el kezdtem értetlenkedni, hogy mit másoltam, milyen barátnőmtől stb. aztán persze leesett hogy poén volt , amikor láttam hogy a férjem meg a Dévai fetreng a röhögéstől. Így utólag vicces volt:)))
Szóval ha befogadtok, akkor szívesen lennék a „családotok” tagja.
Nagyon egyedül vagyok, már nem dolgozom, sajnos november annyit jártam orvoshoz, hogy el kellett mondanom a főnökömnek a dolgot. Ő elvileg jól fogadta, de gyakorlatilag a válság miatt akkora leépítés volt nálunk, hogy azt mondta, hogy csak akkor tudok maradni, ha elvállalok egy olyan projektet, amit 2006-2007-ben is csináltam és így napota 14-16 órát kellene dolgoznom.
A válasz könnyű volt.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, ráérek....
Sok puszi mindenkinek!!!
Reni