A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

[quote="szimbáné"] írta:szimbáné
[quote="janaka"]S írta:janakazimba...
Vagy pocakos vagy már? :oops: :lol:

Csak egy egész picit... :D

5 nap eltiltás a számítógéptől! :evil: :wink:

Ami a pocakosodásomat illeti: hát igen, már több, mint 30 éve próbálom megszülni az elefántot, de még mindig csak az ormánya van kint. :)

Miciona! Nem szabad futnom, mert a pocakom tulajdonképpen nem más, mint egy szemléltetési eszköz a leendő kismamák számára. :wink:
Amúgy már megy a stimu, de az eredmény eddig minden korábbinál rosszabb. Lehet, hogy a Merional rossz választás volt, de ezer más oka is lehet a mostani állapotnak. Dilemmázunk, hogy folytassuk-e, mert mindegyik verziónak vannak előnyei/hátrányai. A doki jelenleg még egyik irányba sem terelget minket. Majd meglátjuk hétfőn, akkorra már okosabbak leszünk.

Kislibus: Tény, hogy a párod helyett nem lehet vitaminokat szedni, de mit veszíthet ezzel? Ennél kíméletesebb gyógymód nem létezik, ha meg nem hat, akkor sem árt, sőt, az immunrendszerét meg fogja erősíteni. Még akkor is, ha a megjegyzésed alapján több esélye van egy számítógépes vírust elkapni, mint az influenzát. :)
A család felhomályosítása nagyon fontos! Lehet, hogy először lefagynak és hülye kérdésekkel bombáznak majd, nem is beszélve a nyilvánvalóan "roppant hasznos" tanácsaikról, de utána nektek sokkal könnyebb lesz. Ha csak annyit sikerül elérni, hogy a jövőben nem tesznek bántó utalásokat a gyermekvállalás esedékességével kapcsolatban, már megérte. 8) Bár semmi közöm hozzá, úgy látom, a párodat a kelleténél sokkal jobban lezúzta ez a dolog, ami nem igazán jó. Nálunk is ugyanez a felállás, mégis elképzelhetetlen lett volna az, hogy valamilyen papírt ne mutassak meg Szimbánénak, vagy hogy ne legyen ott velem, amikor engem vizsgálnak. A felhomályosítással kapcsolatban is mindig én voltam a határozottabb, bár lehet, hogy ez csak azért van, mert utálok kamuzni. Egy pillanatig sem szégyellem azt, amit nem kell. Ha meg valaki nem tudja úgy kezelni a dolgot, ahogy kell, akkor tehet egy szívességet. 8) A méhszondánál amúgy nem lehet altatást kérni, mivel csak néhány másodpercig tart. A bicikli/túra stb. sajnos nem helyettesítheti a futást, ez saját tapasztalatunk. Még az eléggé pörgető, hosszas szobabiciklizés is kevés. :(

Janaka: a progiszuri szükségességét a doki dönti majd el. A 2., sikertelen lombik után jó eséllyel alapból felírja, bár lehetnek ellenjavallatok. Ha a progi szintje eleve nagyon alacsony, akkor persze teljesen más a helyzet... A futás - ahogy Miciona is írta - a vérkeringés miatt rettentően fontos!

Moncsi: a 9 tüsző nagyon szép eredmény, le a kalappal! 8) Remélem, méretileg is egyben van a csapat, bár a lombiknál ez koránt sem olyan fontos, mint inszemnél. Az általad említett pszichés gáttal kapcsolatban Szimbáné egyáltalán nem fogja a fejét és ami még jobb, a hasát sem. Az emberi tudat sokmindenre képes, arra meg különösen, amit írtál. Negatív irányba olyan szinten tud hatni, hogy még egy hipnózisnak is lehet komoly fizikai sérülés a vége, pedig ott alapvetően csak beszélgetésről van szó. (Azért én tolmácsolom a szavait, mert ő ugyebár egy súlyos, eltiltásos büntetést kapott. :) )

Bodza! Most beszéltem Istennel. (Ő hívott. :) ) A szülésedet előjegyeztem csütörtökre. 8)
szimba

Jaj, Szimba! Ne légy olyan szigorú Szimbánéval! Az "egészen picit..." annyit tesz, hogy "szinte nem is..." . Szerintem jutalmat érdemelne, nem eltiltást! :lol:

Méretben nem igazán van együtt nálam a társaság. 7-12mm-ig minden előfordult, de a Doki azt mondta, ezt majd elintézi... :shock:

Este megyek ügyeletre Cetrotide-ot szúratni. Tapasztalat??? Ismertek valakit, akinek komoly problémát okozott?
Remélem, holnap még találkozunk és nem pusztulok ki tőle! :?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga: én szúrtam Cetrotidet és semmi problémát nem okozott. Én adtam be magamnak a gyógyszertár mögötti parkolóban, utána meg elolvastam a tájékoztatót. Egyből le is vert a víz, mert a volt dokim azt mondta, hogy nyugodtan beadhatom magamnak. Szóval nyugi, nem lesz tőle semmi bajod! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Szimba
Ezentúl jobban figyelek majd :lol: Amúgy meg csak apukás lehet az a pocak, legalábbis lassan ráfoghatod :wink:
Nekem három sikertelen volt az első sikeres óta, akkor elvileg felírná a progiszurit, de miven nem nála volt, igy akkor csak reménykedhetek hátha.... :roll: :? Vagy nem is számít annyit?

Moncsi
A 7 mm-esek még simán belehúzhatnak, jó lesz az meglátod :wink: DrukkDrukkDrukk :lol: Ja és no para Cetrotide :wink:

Ma is futás teljesítve, igaz nem 3*15 perc, csak 1*26 (4,4 km), de ez is több, mint a semmi :lol: Du még egy kis kori hozzá, remélem úgy már jó lesz mára :lol:
Vendég

Jó olvasni, hogy ennyit futkostok és irigykedek is! És ezzel kapcsolatban nem is tudom, mit csináljak, mert futni pl nem futhatok, sem a gerincem, sem a térdem nem bírja. Ilyenkor mit lehet csinálni?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Moncsi: Az teljesen normális, ha a Cetrotide beadása után a szúrás helye viszket és bőrpír is előjön. Ettől nem szabad megijedni! Mi a Jahn Ferenc kórházban adattuk be az elsőt egy nővérrel, aki annyira bénázott a kicsomagolásnál, hogy elferdítette a tűt, majd közölte, hogy a beadásban említett 45 fokos szögnek megfelelően már eleve meghajlítva volt benne. Aha, mi meg most jöttünk a falvédőről. :) Ezt követően már mindig én adtam be. Bőrpír és viszketés mindig volt, de szerencsére csak rövid ideig.
A 7-12 valóban nem túl nagy szórás. Sokan 20-as méret környékén már félnek attól, hogy eldurrannak, "mi" viszont növesztettünk már 35-ös tüszőt is és az utolsó pillanatig volt futás, meg minden, mégis megmaradt. 14-esből már kinyerhető jó pete, miközben a nagyok még mindig megfelelő méretűek, talán erre gondolhatott a doki, amikor azt mondta, hogy "elintézi". (Mást ugyanis nem tehet. Ha hosszú protokoll lenne, akkor lenne lehetősége a történet befolyásolására, így viszont nincs.) Amúgy a legkisebb tüszőket is meg szokta szúrni, sőt, egyszer azt találta mondani, hogy 8-asból is lehet jó pete, bár erre nagyon kicsi az esély.

Janaka: 3 sikertelen után valószínűbb a progi szuri & Utrogestan kombináció, mint csak a hüvelykúp, de ha pl. lát esélyt trombózisra, vagy éppen magas a vérnyomásod, akkor tutira nem fogja felírni, ezért nem is akarok előre jósolni. Remélem, semmi olyan dolgot nem talál majd nálad, ami miatt nem írhatja fel.
szimba

Janka!
Lehet lemaradtam valamiről, de jól látom, hogy pár nap és mész Dévaiba? Én 27-én megyek! Remélem majd írsz, hogy mi történt veletek ott!
Szorítok!
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Timi
Sztem még a görkori lenne jó, az kevésbé megterhelő a térdeken (gerincet nem tudom :oops: ), de most meg eléggé csúszik. A hideg nem gond, de nem csússzon. Úszás? Vagy az nem jó - Szimba?

Szimba
Lényegében tudom, hgoy nem a progiszurin múlik a siker, mert van erre is és arra is példa. Majd szerdán rákérdezek, ha egyáltalán kezdhetünk.
Egyébként a nagy félreértések közepette még mindig nem tudom, ghoy Szimbánéval mi a helyzet :roll: :? :lol:

Gyerekes dolog ez a vonalzó :?: :roll: :oops: Miért nem csinál senki?

Bodza
Mi újság? Egyben vagy még?
Vendég

Janaka: Dévai nekem mindig az úszást mondja. Szóval, nagyon jó az is. Ráadásul nem terheli meg az izületeket sem. Az egyik leg
szuperebb mozgás. Amúgy minden ciklikus sport jó. Tehát bicikli, úszás, futás, nordic-walking, evezés, sífutás. ( ez a szakmám, azért írok, mert látom Szimbát szólítottad meg vele.

Más: pénteken nem megy senki? Bár most úgy gondolom hétfőre csúszik a dolog és akkor hétfőn megyek.
Moncsi Te már akkor túl leszel a műtéten?
miciona

Miciona
Szimba írta, hogy "A bicikli/túra stb. sajnos nem helyettesítheti a futást, ez saját tapasztalatunk. Még az eléggé pörgető, hosszas szobabiciklizés is kevés."- ezért gondoltam, hogy profi a témában :lol: :lol: :lol:
Mi szerdán 4-re megyünk, mert csak megbeszélés lesz.
Vendég

Jaj de béna vagyok :oops: elöbb véletlen a másik topikos néven írtam :lol: De azt már töröltem is, mert átpártoltam Hozzátok :lol:
Szóval névtelen = Janaka :lol:
Vendég

Janaka: a görkori tényleg jó lenne, de ahhoz jó út is kéne, az meg felénk nincs, 3 méter után garantált az agyrázkódás esés nélkül is. A futópadot bírnám, de azt most a pénztárca nem bírja, még konditeremben sem. Gyűjtünk a gyógyszerekre. Milyen bizarrul hangzik ez: gyógyszerre gyűjtök, ahelyett, hogy sportolnék.
Progiszuri: azt hittem, hogy ezen múlik a siker, de az utóbbi nekifutásnál rá kellett jönnöm, hogy tévedtem. Persze senki sem tudott előtte erről meggyőzni! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

mnzsani: Szimba attól még profi. Sok nő negyed annyit sem tud saját teste működéséről. Persze lehet, hogy kiderül, hogy orvosi végzettsége van. Vagy maga Dévai ír nekünk itt jó tanácsokat :wink:

Az biztos, hogy a futás növeli meg leginkább a pulzusszámot és mozgatja át leginkább a testet.
Szerintem, ha nem üzöl semmiféle sportot rendszeresen akkor megteszi az intenzív bringa is. Nem is beszélve, ha nem orron át veszed a levegőt, akkor a minuszok idején lemész és jó kis torokgyuszi lesz belőle. Ahhoz, hogy vki télen fusson ősztől folyamatosan kell edzésben lennie.
Igazából én is a futástól érzem ,úgy csak magam, hogy na kivagyok. És még a futópad sem az igazi.
miciona

Janaka!
Nem gyerekes a vonalzó, csak annyira kiszámíthatatlan minden... Két naponta UH, azt nem számolhatom. Hogy mikor lesz (lesz-e egyáltalán) leszívás, beültetés, még nem tudom, így ezt sem volnalzózhatom.

DE! Babavárós, pocakos vonalzót mindenki készített eddig. Én is fogok...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Akkor mnzsanI= Janaka=névtelen

Így jár ,aki más fórummal csal meg Minket :)
miciona

Janaka! - bocsi, az előbb elírtam a nevedet Soryy! :oops:

Lehet lemaradtam valamiről, de jól látom, hogy pár nap és mész Dévaiba? Én 27-én megyek! Remélem majd írsz, hogy mi történt veletek ott!
Szorítok!
Puszi :

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona, péntek a 14. cn-om lesz. Ha minden rendben megy, akkortájt lesz a leszívás. (asszem...) Vagy nem?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Isten veletek! Megyek szúratni...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi: baba csináló szurit Neked!!!
Péntek nekem a 28. cn. ,ha hozza a formáját, aznap megyek, csak nekem este kell menni. Úgy tudom a pé után 14. napon van a mensi, akkor viszont most késésben vagyok, akkor csak köv. hétfő, de Te meg lehet, hogy akkor vissza is kapod őket?!
miciona

Timi
Nálunk is kevés a jó út a korihoz. Van egy 700 m-es kör, ahol elég jó a beton, de az meg 20-30 körnél már elég uncsi, hgoy rendszeres legyen. Progiszurit én is tudom az eszemmel, de mivel még nem kaptam soha, ezért egy kapaszkodó lehet, hgoy hát pont most. De tudom, ghyo nem ezen múlik :roll: :?

Miciona
Mentségemre szolgáljon, hgoy én Hozzátok pártoltam és nem el :lol:
Tényleg szerited Dévaiban dolgozok nem olvashatnak ide be soha? :roll: Azért kiváncsi lennék :lol:
Torok tényleg kényes. Próbáltam már sál a száj elé verziót, de borzasztóán idegesített. Szerencsére nekem jól bírja a torkom...koppkoppkopp :lol:

Jövök még, de mennem kell altatni.....
Vendég

Moncsi
Értem a vonalzót, de már lassan a finishben vagy a kezelést illetően, aztán jöhet is a zebrás teszt és egy vonalzó :lol:

Miciona
Igen, jó az egyenlőség, amit írtál :lol: Már elég régóta írtam a beültis topicban kisebb megszakításokkal, se most nagyon kicserélődött ott a társaság és vhogy "nem illettem oda". Szóval happy vagyok, ghoy befogadtok :lol:
Látom megy a számolgatás a peteérés, mensi időpontokkal. Bár én is tudnék néha kalkulálni, de nekem 2-3 havonta jön csak meg :twisted:

Kata
Eddig kétszer voltunk, de nagyon pozitív volt minden. Igaz még csak az elején vagyunk nagyon, de nem bántam meg a váltást. Neked mi lesz 27-én?

Megyek megeszem a kis csíráim a joghurtba aztán még visszanézek, hátha jön vki :lol:
Vendég

Jelentem túléltem!
Nagy vörös foltom van egy kemény göbbel, ami nagyon égett egy fél órán át. :lol:
Kicsit hamarabb kaptam meg, mint kellett volna (kevéssel 7 után), de gondolom ez nem baj. A használatin azt olvastam, hogy az a lényeg, hogy két alkalom között legyen meg 24 óra. Hát meglesz! Teszek róla. :lol:

Hú, Miciona, nem merek én ennyire előre tervezni... Sejtelmem nincs , mi lesz pénteken... :roll:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Lehet, ez az én gólyám???

Egy enyhébb januári délelőtt repül a gólya, csőrében egy öregemberrel.

- B... meg gólya! Őszintén! Eltévedtünk?! .....

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Janaka: megkérdezhetem, hogy ti melyik intézetet váltottátok le? Aztán lenne ám még kérdésem! Ki kellett onnan kérnetek valamit? Mindent újra kellett csinálnotok, ami Dévai honlapján fentvan? Pl. HIV, Hepatitis?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Janaka!
Mi még csak most megyünk először. Tehát szerintem csak ilyen beszélgetés lesz, vagyis én erre számítok! :oops:
Hol voltatok először, és hogyan kerültetek most ide?
Azt írtad, hogy 2x már voltatok, mi történt a két alkalom során? Ha lehet ilyet kérdeznem?! :lol:

Bodza! Szerintem Eszti kivárja a csütörtökön! Nagyon-nagyon Szoríytok értetek! Írok majd privit is!
Puszi:

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi
Nagyon hűsiessen viselted a szurit :lol: ügyi vagy :wink:

Timi
A győri Kaáliból jöttünk el. Igazából azért jött a váltás, mert azt se tudták megmondani, hogy megbeszélésre mikor tudnak időpontot adni, nem hogy kezdésre, ami ott pár hónapos várólista. Az idő meg megy, mire várjunk. Ez volt az indító ok, de most már többet látok, és örülök, hgoy nem maradtunk ott. Kicsit futószalag már ott a dolog. Mi nem kértünk ki semmi papírt. Nekem régebben csak az átjárhatósági vizsgálatom volt, de arról itthon volt az eredeti és a felvétel, a többi vizsgálat meg amúgy is lejár egy idő után - HIV, Hepa. Kellett mellkasröntgen, vérvétel rubeolára, toxoplazmára, vércsop.meghatározásra és hormonok, clamídia vizsgálat, rákszűrés, belgyógyászatról papír az altatáshoz és apának andrológia. Azt hiszem ennyi.

Kata
Nekem az első alkalommal volt uh is, és apának az andrológia mivel már régi volt neki. Beszélgettünk és felírta a szükséges vizsgálatokat (fent Timinél). A második alkalommal rákszűrés volt (az is jó, ha van máshonnan, de nekem nem volt), vittük a már meglévő eredményeket és megbeszéltük, hgoy jelentkezünk, ha már megvan minden eredmény. A 3 és 19 napos hormon miatt kellett várni. Aztán telcsi, hgoy kész minden és 2 hét múlvára kaptunk időpontot. Ez lesz a szerda :lol:

Bodza
Jelentkezz mi van Veletek!? Csak egy pici jelet kérünk :lol:
Vendég

Sziasztok,

Moncsi: ügyes vagy!

Ercsikati: Tuti lesz Uh. Megnézi az előző leleteidet, aztán felír egy csomó vizsgálatot.
Mi aug.27.-én voltunk először. November 4.-én kezdtem a stimut, addigra lett meg minden lelet.Mert ugye a ciklus napokhoz kellett időzíteni a hormon vizsgálatokat. Plussz az andrológushoz is ki kellett várni az időpontot. De ,ha semmi gond apuval,akkor oda nem kell menni. Szóval, azt a stimut le kellett állítani és aztán jött a karácsonyi zárás. Most egy pár vizsgálatot újra kellett csinálni. Szerencsére a drágákat elfogadta.Bár habozott, hogy jó akkor az jó még, de amilyen precíz legszivesebben mindent újra csináltatna, csak talán gondolt a pénztárcánkra is.
miciona

Janaka: köszi! Akkor lényegében mindent újra kell csináltatni. MI a bp-i kaáliból igazolunk át! Futószalag, de nagyon!

Nagyon szép idő lett mára! Végre napsütés!
Szép napot mindenkinek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Miciona
Kellett időpont nektek az andrológushoz? Nekünk rögtön megcsinálták, nem is számítottunk rá és 2 óra múlva telcsizhettünk az eredményért. Vagy nem ott csináltattátok?
Tényleg precíz, de én örülök neki :lol: , persze nem árt a pénztárca kímélése sem :lol:
Vendég

Janaka

Ott nem csinálnak andrológiát. Amit ott csináltak az a spermiogram.
Az meg is van tényleg pár óra alatt, de ha nem jó ennek az eredménye akkor el kell menni andrológushoz, mert az nekik nincs.
Dévai adta a címet ( Kopa doki) ,hozzá kellett időpont. Aztán ott volt több vizsgálat. Hormon, Uh ,amire várni kellett szintén.
miciona

Timi
Jó a Kaáli statisztikája, sztem azért mennek elsőre oda sokan. Mondjuk nekem a nőgyogyim mondta a Kaálit, amit én elfogadtam és nem is néztem körül. De tényleg futószalag. Nekem pl. ritkán jön meg és akkor minden hormon vizsgálat nélkül kezdődhet a stimú gyógyszeres meghozással, mert éppen elérkezett az én hónapom a várólistában. Injekicók felír, stimú, leszívás, vissza és kevesebb egy emberrel. Na nekem ez a tapasztalatom ott, itt viszont az alaposság és az odafigyelés.

Miciona
Nekem is volt leállított stimum, a legelső, mert túlstimuláltak. Már alig tudtam leülni annyira fájt a hasam, de nem mondták, hgyo a hasfájás nem normális, én meg laikusként azt gondoltam életem első stimujánál, hgoy biztos a sok tüsző miatt fáj. Persze tudom, hogy nem egyszerű eltalálni az adagokat, de akkor fájt nagyon, hogy majad legközelebb kisebb adag több ellenőrzés :evil:

Itt is süt a nap :lol:
Vendég

Miciona
Értam, akkor én összekevertem a kettőt :oops: Nálunk apával nincs gond, csak én nem szuperálok.
Vendég

Akkor nektek nem is kell ICSI , elég a rendes lombik.
Az andológus szakvéleménye kellett, ahhoz, hogy lombik eljárással lehessen kezdeni. Mert amúgy , ha nem indokolt akkor csak inszeminációval kéne kezdeni.
miciona

Miciona
Pedig volt ICSI :shock: Na kiváncsi leszek :roll: Győrbe 3 inszemet kellett csinálni, nem 6-ot, de ott 3 hónapot kellett várni köztük.
Vendég

2 nap múlva már megtudjuk mi lesz. Majd várom a beszámolót.

Egy valamit én is kérdeznék lehet, hogy csak jövő héten hétfőn kell mennem ,mert nem jön meg pénteken.Viszont a bromocriptinem elfogy pénteken. (prolaktinra szedem).Nagy gond , ha 2 napot kihagyok a gyógyszer szedéssel?
miciona

Miciona, Janaka!

Köszönöm a "részletes" felvilágosítást! :) Aranyosak vagytok!
Én még csak "kezdő" vagyok ezen a téren. Mi eddig még csak andrológusnál jártunk, ahol kiderült apával minden rendben! Remélem elfogadja, mert azt 2008. szeptemberében végezték el neki, ha jól emlékszem!
Nekem még nem volt semmi vizsgálat sem. :shock:
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az első!? Az UH mit takar? Egyből az első alkalommal elvégzi? Kb. mennyi volt nektek az összes vizsgálat. Vagyis hogy zajlottak?

Bodza! ÉLETJELET! Ugye jól vagy????
Szorítunk itt MINDANNYIAN érted! Szerintem :oops:

Puszi Mindenkinek

Kép

KépKép
ercsikati

Nem adnak a gyogyitárban úgy, hgoy utólag viszed a receptet?
Vendég

Kata
Szerintem átjárhatóságit tuti kell majd csináltatnod. Uh nekem volt az első találkozásnál. A nőgyigyidnál soha nem volt még hüvelyi uh-d? Mert itt is ua. Nekem sincs itt tapasztalatom, és ahogy látom, azért itt máshogy megy minden, mint Győrben.
A lányok majd biztos megírtják részletesen Neked :lol: :wink:
Vendég

Uh = ultrahang :lol:
Vendég

Sziasztok,

Szimbáné és Szimba,
Először is nagyon szorítok a stimuhoz. Utánna pedig a végeredményhez. :)
Szerintetek heti hány alkalom és mennyi idő az, ami elég a futásból?
Nekem otthon van eliptikus trénerem, az nem jó. Állítólag az a futás, a bicikli és a sielőmozgás összekombinálása.

Kép
gmelcsi1

az nem jó?
Kérdés lett volna, de lemaradt a kérdőjel.

Kép
gmelcsi1

Lehet butaságot fogok kérdezni, de mi az a STIMU? :oops:

Ciki, de nem tudom! :( :( :( :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

elszállt az előző üzim.

stimuláció : a hormon kezelés
miciona

A leszívás előtt, ami most van Moncsigánál. Hormonszurik.
miciona

És az hogy megy? Mi előzi meg? Gondolom vérvételek garmada! :(
És ezeket a szurikat a Dévaiban agyják? Hogyan zajlik? Mesél erről nekem valaki? Mondjuk aki Benne van? Felírja a doki a szurit és ki kell váltani? Vagy ott adják? Mibe kerül ez? :oops:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!
Olyan jó, hogy van ez az oldal! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Hormon vérvétel. Ciklus 3. és 20. napon. Ezt , ha Dévai írja fel fizetős. Számolj úgy, hogy hormononként 3000.- FT. 3. napinál 5 félét néznek , a másikon 2-öt. Ez szerintem baromi drága. Ha esetleg van nőgyogyászod aki kiírja neked, akkor ingyen is megúszhatod.
A szurikat a lombik beállításon írja fel. Ha úgy jön ki a lépés ott is beadják, de minden nap gondolom nem tudod megoldani, hogy bemenj az Intézetbe. Vagy magadnak intézed ,vagy én pl., az ügyeletre mentem. Nagyon aranyosak voltak. Abszolult nem morogtak.Az ára egyéni.Mivel mindenki más összetételű "koktélt" kap. 80000.-től- 200000-ig. De lehet hogy tolódik ez az összeg.
Azért nem tudom, mert engem a 3. nap után állított le, és előtte csak 3 napi adagot írt fel. Ebben is milyen rutinos :)
miciona

Janaka!
Nem volt még soha hüvelyi uh-m! A rákszűrésen kívül nem csináltak még semmit nekem! Nem vagyok az a beteges típus. :D
Egyszer volt egy méhszájsebem, amit leégettek, de ennyi volt az egész! Nem tudom, hogy ez szerencse, vagy szerencsétlenség! :D :(

Kép

KépKép
ercsikati

Ja! mi a délinél lévő gyógyszertárban váltottuk ki. Ott mindig van minden. A BMC-ből is oda járnak sokan.
miciona

Miciona
Nekem nem kellett fizetni a hormonokért :shock: Lehet szerencsém volt :lol: Dévais beutalom volt és a Nyírőbe mentem a vérvételre. Kérdeztem is a 3. naposnál mikor bejelntkeztem a kisablaknál, hogy kell-e érte fizetni, de azt mondták, hogy nem :lol:
Viszont a rubeolát és a toxoplazmát a Jánosba tudtam megcsináltatni, és ott azt mondták, hogy ha nem a Dévai írja fel, hanem egy sima nőgyogyi, akkor nem kellett volna fizetni érte. Nekünk igy 12000 körül volt ez a vérvétel.
Régebben a HIV-ért fizetni kellett 10-et fejenként apával, de szerencsére ezt meg eltörölték. Pont karácsony elött csináltatuk meg és tök örültünk mikor mondták, hogy ezért már nem kell fizetni :lol:

Kata
Nincs abba semmi, ha még nem volt. Mi amikor elkezdtük a lombikozást 25 éves voltam, addig nekem se volt, mert nem volt miért :lol: Nekem a korábbi próbálkozások kb. 150-re jöttek ki.
A szurikat szerintem többnyire hasba adja mindenki, amit bőr alá kell, az nem vészes. Igaz nekem apa adja be, de volt mikor nem volt itthon és magam bökdöstem. Nem vészes, majd meglátod :wink:
Vendég

Hát azért én bízom benne, hogy egy petevezeték átfújás, vagy az inszem. is megteszi majd a hatását.
Nektek senkinek nem jött össze a 6x inszem-re sem? :oops:
Nem voltatok elkeseredve utána?

A gyógyszereket nem támogatja a TB? Vagy ezek már azért kerülnek "ennyibe" mert már a támogatás rajta van?

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: