A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Zsófi: üdv itt nálunk,édesek a gyerekek.

Anya: nagyon sajnálom,remélem nem lesz semmi.leirnád hogy ez a dolog hogy kezdödött és milyen.

Kevin este megint nem aludt sokat sirt,nyüglödött.ez már mindig igy lesz :cry: még mindig szürcsög a nozija.pedi mindig szivom neki.Szokta dörzsölni az orrár,szerintetek azt miért csinálta?

000kata

Sziasztok!

Zsófi!
Üdv köztünk!

El sem merem mesélni, hogy Ádám hogyan alszik mostanában, azaz az elmúlt két nap: este 10től reggel fél10-3/4 10ig alszik úgy, hogy 8kor etetem meg utoljára! :D :D :D
A cicijeim alig bírják....
Persze napközben szinte végig fenn van, amit nem bánok, ha éjjel így alszik!

Eszter

Kép
ske

Sziasztok

Üdv Zsófi, nagyon szépek a csajszik. :lol:

Anya ugy sajnálom hogy ilyeneken kell keresztül mennetek, sok-sok kitartást neked és Kincsőnek. Remélem hamarosan kiderül mi baja van.

Olyan jó egyeseknek hogy jó alvó a gyereke, bár én sem panaszkodom mert végülis nincs fent óránként csak egy kicsivel kéne korábban elaludnia. Tegnap is majdnem éjfél volt mire elaludt, utána aludt 4-ig, ettünk és aludt tovább 8-ig.

Most megyek mert még sajnos nincs kész az ebéd , bár lassan már vacsora lesz belöle. :D
Vendég

Sziasztok!

Pár friss kép Krisztiánról :D

Kép

Kép

Kép morcosak vagyunk :D

Kép

Kép indulunk nagyiékhoz :D

Kép

anya:Sajnálom Kincsőt remélem,hogy hamar kiderűl,hogy mi a baj.Szorítok nagyon!!Remélem semmi komoly.

zsófi:Üdv köztünk :D Gratulálok a gyerkőcökhöz :D Nagyon aranyosak :D

Kata:Sajnálom,hogy Kevin nem nagyon alszik éjszaka :cry: Nem sikerűlt kideríteni,hogy mitől van?Valamiért fel cserélte az éjszakát meg a nappalt szerintem.Sajna nem tudom miért dörzsöli a nóziját.

Valaki ajánlotta nekem azt hiszem itt,hogy 2 óránként fejjek bocsi,de nem tudok vissza olvasni,de a lényeg az,hogy Krisztiánom másfél 2 óránként eszik így felesleges fejnem meg próbálkoztam én is mindennel hisz nem akartam tápszerezni,de sajna a sok idegeskedés kezd nyerni :cry: Így muszály a tápszer sajnos :cry:

Rólunk:Krisztiánom mostanában elég rossz alvó sajna szinte fél álomban van és közben sokat nyűgösködik így nem tudok aludni :cry: Bizti a frontot érzi.

Mennem kell gyerkőcöm felébredt.Remélem mindenki jól van.

További szép napot!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

A tegnap esténk inkább hajnalink szörnyű volt 4-től fent voltunk 6-ig és utána is nyűgösen aludt egy picikét Zsombi. Ez a tendencia folytatódott ma is így jó nagyot szellőztettem 2-kor és még mindig alszunk szerencsére. Én az időjárásra gyanakszom. Jöhetne már kicsit jobb idő hogy mehessünk sétálni. :cry:

Reni, Krisztián nagyon édes kisfiú :D :D :D

Kata, védőnő mit mond arra, hogy Kevin nem akar este aludni?

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Anya, Vera!
Kitartás, sokat gondolunk rátok!!!! És majd írjatok, hogy mi van!

Zsófi!
üdv köztünk!

Édesek a babák nagyon! :) Most csak gyorsan jelentkezem, Julcsikám mindjárt ébred, és akkor lesz nemulass! ;) Igazi kis zabagép ez a csajszi... Egyre pufókább. Azt nem tudom, mennyi tejem van, mert időm nincs fejni, csak akkor szoktam, amikor már nagyon feszül. Szóval nagyjából beállt nálunk a kereslet-kínálat. Julcsika nyugodt, szépen hízik, szóval van annyi, amennyi kell.

Teszek én is friss képet:
Kép
Így vigyorog, amikor minden rendben van. És általában szerencsére minden rendben van... ;)

Eszter

beszteri

Sziasztok!

Gabi!
Tökjó, hogy Lacika már megfordult. De ne aggódj, ha nem csinálja sokáig, az októberieknél is már nagyon sok baba átfordult 1-2x, aztán azóta sem semmi. Talán 1 vagy 2 gyerkőc csinálja már tudatosan. Lilla még nem csinálta.
Nagyon édesek a képek! A 3. –on tök nagyfiú már Lacika, mintha mát legalább fél éves lenne. :)

Dalma!
Hogy sikerült a szülinapi vacsi? Gyerkőcök is jól viselkedtek otthon? (Jó)Utólag is boldogot! :)
Konkrétan szúrattad vagy lövetted Panna fülét? Én is gondolkodom rajta nagyon, mielőtt meg nem született, erős volt az elhatározás, h amint hazajövünk, kapja is a fülbevalót. De Norbi egyrészt nem nagyon akarja, mert sajnálja, én meg vacillálok, mert Lillus olyan kis manó, nem mondanám, h kifejezetten lányos pofija van, így nem tudom, h hogy állna neki a fülbevaló. Ezért úgy gondoltam, h esetleg egy bedugós kis pöttyöt lövetnék neki. De nem tudom, nem igazán látok ilyet a babákon, és midnenhol csak ezt a kapcsos babafülbevalót lehet kapni, ami nagyon lányos, meg nem is tetszik annyira. Van ez az újfajta félkarika, ami áltlaában végig köves az elején, az tetszik, de végképp nagyon lányos, és nem illene hozzá. A tietek milyen?
Nagoyn édes Panna baba, azok a hatalmas szemek??!! :) Na és tök ügyesen hasal már a kisasszony, és tarja magát. Sajnos mi még sehol sem tartunk ebben a témában. :( Lillust korábban még letenni sem lehetett, nem hogy hasra, olyan sírós-hasfájós volt, meg főleg az ez miatti nemalvás miatt hulla fáradt. Kb 2-3 hete rendeződött a helyzet, de utálja és 1perc után sír…ezért én hülye meg csak 2-3 naponta teszem hasra, mert nem szeretm ahogy szenved szegény. De muszáj lesz kőszívűnek lennem, különben el fog maradni a drágám a fejlődésben. :(
A horror fejést sztem többször kellene megismételni ahhoz, h látszatja legyen. Én x napon megcsináltam 3x, és azóta naponta esténként…és így tartom az akkor megugrott mennyiséget. Na meg a sör… Most kezd egy picit apadni a mennyiség megint, úh újra be kell iktatnom egy ilyen napot….

Katica!
Hát igen, apukám egy kincs, nemtom mit kezdenék nélküle, rengeteget segít! Ha épp itthon van, ő viszi ki babakocsiban Lillust, mivel napközben csak így alszik el (3x). Fürdetésnél segít, és az esti szopi után ő büfiztet és altat. :)
Hát az oltásokban most elbizonytalanodtam. Eredetileg úgy terveztem, h kint kapja meg őket, de most beszéltem Norbival, és azt mondta, h jobb lenne, ha csak február végén mennénk vissza, mert már ott is fagy körül van a hőmérséklet, és mivel borzalmas a szigetelése a lakásnak, ingünk gatyánk ráfűtenénk, h ne fagyjunk meg otthon Lillussal. Mert mivel ők mind dolgoznak, napközben nem megy a fűtés, és így talán nem lesz horribilis a számla. Szal a lényeg, h így lehet h itthon fogja megkapni a kiscsaj…de ha ezt tudom előre, már rég lassan a másodikra kellene mennünk, és még el sem kezdtük. :( Megkérdeztem kint még, és azt mondták, h nem baj, h később kezdi el…na de 4 hónaposan? Nem gáz ez, h ennyire későn kezdené, mikor a többiek már megkapták mind? :?
Örülök, h már meggyógyultál és hogy viszonylag jól viseltétek az oltást. Igen, nagyon sokan adnak már előre kúpot, sztem én is fogok….
Örülök, h nincs komoly baj, de azért jobban is megnézhette volna Lénát a doki. :? Nem lehet, h fizetni kellett volna neki? Én hallottam olyanról, h x doki csak akkor volt kedves és alapos, ha kapott egy kis pénzt, egyébként meg lerendezte 2perc alatt. :?

Vera!
AZ jó, ha negatív lett az uhu, de derüljön már ki végre, h mi a baj, és orvosolják gyorsan! Szurkolok!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Sonny!
Igen, ezt én is olvastam, h a kinti baba érzi a pocaklakót, és ez megnyugtatja. :) Tökjó nektek, h Noel elvan egész nap úgy, h nem nyűgös! Bár mostmár én sem panaszkodhatok annyira! :)
Nagyon édesek a képek! :)

Kata!
Kevin is nagyon édes! :) Hogy áll az alvás téma?

Kri!
Ti is nagyon szépek vagytok! Haláli az, ahogy a mikrónál csücsül! Hogy csináltátok? :D
Irigy a fodrász miatt! :) Bár nem konkrétan, mert én a rasta hajamat még csak nem is fésülöm, de mást szívesen csinálnék, ha Lilla is lenne olyan kedves és kivárná. :P Na de ha nálunk kibillen a megszokott rendből, akkor csak nyűgi van. Úh így nem tudok nagyon menni sehová. Csak ha közben mozog alatta folyamatosan vm… (autó, babakocsi)
Sajnálom nagyon a dongalábat! Remélem, h csak enyhe, és gyorsan helyre lehet hozni a kiscipővel! Én két lányt ismertem, akiknek súlyos volt, mindkettőt műtötték, végig fel volt vágva a vádlijuk, és a járásuk sem jött helyre. Remélem, h nálatok nem lesz ilyenre szükség! Nem nézték ezt meg még a pocakban? Nekünk mondták a 4D-n, hogy nincs dongalába Lillusnak, szal már ott is látják.

Anya!
Kincső is nagyon drága! Gratula a 4kg-hoz! :)

Pipal!
Hát, lassan, de biztosan haladunk. A nappali babakocsiban alvás még mindig megvan sajnos (de legalább addig én is tudok pihenni:)), éjszaka annyiban előrébb vagyunk, hogy esti szopi után szokásos böfi és altatás, utána letesszük, mindig felébred, de már nem vesszük ki, hanem apukám sutyorog neki, és így már 5perc alatt elalszik…ezután 4.30-5.30körül felkel enni, fél óra múlva visszateszem, és alszik még 7-8ig (Ilyenkor legtöbbször hang nélkül visszaalszik, de van hogy pár percet sírdogál előtte.), ekkor indul a kaja, játszás, alvás, kaja stb rendszer, 7.00-7.30körül fürcsi, 8.00kor szopi, és alvás. Általában 9.00-9.30-ra elalszik. Van, hogy előfordul egy óra csúszás, ha esetleg az utolsó alvás nyűgös lenne, és felébred, majd fél óra múlva visszaalszik…ekkor csúszik minden egy kicsit.
Lilla is napi 4-5x kakil. Általában minden kaja közben nappal, éjszaka csak ritkán. :P Egyzser beálltunk már napi, vagy kétnaponta 1-re, aztán megint besűrűsödött. Elég híg, és gyakran zöldes, nyálkás, ami miatt egy kicsit aggódom, ha nem múlik röveidesen, megmutatjuk a dokinéninek. Olyan tankönyv szerinti mustár színű és állagú cucc nincs nálunk. :?
Mi már 1-2 hete napi 5x eszünk. Reggel 7-8, 12-1, 4-5, 8-8.30 és hajnalban 4.30-5.30, de volt már, h bírta 6.30ig is, ilyenkor kicsit csúszik a nap. Szal nekünk már napirendünk van, de ugye egy órán belül mozognak valahogy az etetések, nem óra szerint eszünk. Bár hozzáteszem, h napközben ébresztenem kell enni. Általában 2-2.5órát alszik, és szinte sosem ébred magától az első 2 alvás után, a 3. meg néha ilyen, néha olyan. Csak nem merem hagyni addig ameddig akar, mert félek, h nem fog eleget enni, meg esetleg veszélyben lehet az éjszakánk. Egyszerre pontosan 1,5órát képes fent lenni, utána kezdődik az álmos nyűglődés (na ehhez órát lehet igazítani) és megyünk aludni.
Nagyon édes Nati! Gyönyörű szemei vannak!

Ditta!
Nagyon ügyesek vagytok, h Ágoston baba már egy órát is eljátszik. Mi 15percnél tartunk, mivel utána már le is telik a 1,5óra, és elálmosodik. (sajnos kb 1óra mire végzünk a kajcsival)

Eszter!
Nagyon kis cuki Julcsika! Gratula a szép gyarapodáshoz!
Örülök, h Beni is visszarázódott a saját bőrébe! :) Hogy sikerült a múltkori ügyintézés?

Sztem Lillus is már gurulna, ha folyna a szájába végtelenül a tejcsi, amíg meg nem unja. De sajnos nincs így, esti horrorfejéssel (kb 50-60ml jön össze), és az ellenkező ciciből tejkagylóval összegyűjtve a tejcsit éppen elég…illetve ha lenne, akkor sztem enne többet, de hát ez van, de nem éhezik. :) Így általában a reggeli szopi elég, a déli is általában (de kapott már 1-2x ekkor is pótlást), a délutánit és az estit pótolni kell, a hajnali megintcsak elég, mert a fejés és a kajcsi között eltelik 5-6óra, meg alszom is, ami szintén jót tesz. Szal ha nem elég a szopi, akkor 120-130g-ra egészítem ki az így-úgy összegyűjtögetett tejcsiből, este pedig 140-150-re. Szerencsére tápit még nem kapott, csak még régen 2-3x, amit nem is kellett volna, ki is hányta.

Reni!
Örülök, h jól vagytok! Nagyon aranyos Krisztián! Sztem szopi után fejd le azt, amelyikből evett, és akkor több fog termelődni, mert olyan, mintha Krisztián tovább szopizna, és akkor igazodik az igényhez a tejcsi.

Kumpibogár!
Remélem nem lesz semmi baj!

Csuri!
Nagyon kis édes Kata! Gratula a szép méretekhez!

Melaszka!
Nagyon édes Marci! És 6kg? Nemsemmi!!! Gratula! :)

Szaszi!
Sajnálom, h ilyen nehéz a 2 gyerekkel! :( Remélem olvasod ezt, ne adj sztem Jenninek kamilla teát! Elpusztítja a természetes baktérium készletet, és teljesen tönkre fog menni a bélflórája. A babáknak max 1 hétig szabad inni. Ezért nem szabad a mecsek teát sem sokáig, és szünetet kell tartani, mert az édeskömény mellett van benne kamilla is. Adj inkább babamosoly teát, az tiszta édeskömény, és bármeddig adhatod. Lillus is azt kap esténként 10-30ml-t fürcsi után öltözés közben, mert akkor nagyon sír szegény, és csak nyugtatónak, mert a szopi majd utána jön. Szerencsére a hasfájást már kinőtte, úh nem azért kell.
Nagyon édessek a csajok!

Honey!
Örülök, h jól vagytok! Ez a micimackós történet haláli, nagyon okos Betti! Azóta, h írtad, én is kérdezgetem Lillust, h hol a kukac? (a pelenkázó szélén van), de semmi reakció. :D Nagyon szépek a lányaid!

Ske!
Örülök, hogy jól vagytok, szépen fejlődtök, és alakulnak az esték is, irigy vagyok az alvásidőre! :) Nagyon aranyos Ádám! :)

Zsófi!
Üdv! :) Nagyon aranyosak a csajok!

Anya!
Jaj, nagyon sajnálom! De remélem nem lesz semmi baj!!!

Na olyan sokáig tartott felzárkózni, h már ébresztenem is kel Lillust fürcsizni. Írtam már itt-ot magunkról egy-egy hozzászólásnál. Ehhez még annyi, h mostmár Lillus is rengeteget vigyorog, és beszélget, ha beszélünk hozzá. :) Mondja, h gííí, hööö, hááá, ááá, meg néha ilyen sikongatás félét is csainál, ami sztem röhögés akar lenni, de nem biztos…elég fura a végkifejlet. :D Egyébként még mindig itthon, egyre tolódik a visszautazás, kiváncsi vagyok végül mikor jutunk vissza Londonba. :) Az oltáson vacillálok… Ja és már nagyon szépen tartja magát Lillus, ha felemelem, már egyáltalán nem kell tartani a buksiját, ülésbe is fel tudom már húzni, és miután megkapta az üveget, félig fekszik az ölemben a párnán, és már fel akar ülni…egyelőre 10-20cm.re sikerül. Elég erős kiscsaj, csak az a fránya hasalás nem megy, gyakorolni kell. :?

Na megyek, mert elcsúszunk a programmal… :P Ritkán jövök, de akkor be nem áll a szám, bocsi. :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

És két kép...Az egyik egy majdnem elkapott mosoly (általában tele szájjal vigyorog :)) és egy fürcsi előtti, amin sztem nagyon édes fejet vág. :)

Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Hali!

Látom, tényleg szerencsés akinek alszik 8-10 órát a gyereke! Remélem mindenkinél mihamarabb bekövetkezik!!!!
Bár barátnőmnek 6-7 hónapig kelt még hajnal 3-kor enni a gyerek.

Mi is megfáztunk. De nem komoly. Csak szörcsög. Porszívozzuk, nasivin meg orrspré. Javul. :) Persze én is elkaptam. Így én is orrdugulástól szenvedek. :( Na, jó már javulok. Mézes tea sok citrommal.. :)

Mi is használunk angel care-t. Nekünk közepesre van állítva és még sose riasztott.

Sensie, Lillus nagyon ari!!!
Eszti, Julcsi is nagyon ari!!!

Reni, Krisztiánnak milyen jó a sapija!!! :D

Vera, Izácskának az a csat..... Nagyon csajos!!!!

Beindult már valakinél a nyáladzás? Nálunk csak úgy repkednek a bubik meg folyik ki. Ez mitől van?

Miután Lacika tápszeres baba, így én 3 hónaposan szeretném megkezdeni a hozzátáplálást, hogy 4 hónaposan már tudjak neki fini pépeket adni. Azért az csak jobb, mint a tápi......

Na ébredezünk..

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Katica!
Elfelejtettem írni. Benivel nekünk is írtak fel Nutritont. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy ha szopizik, és csak előtte adunk neki belőle, akkor ugyan icipicivel kevesebbet bukik, de nem jelentős a hatása.
Amikor viszont anyukámhoz utaztunk - 350km -, akkor cumisüvegből etettem, mert ha az egész mennyiséghez kevertük hozzá, akkor alig jött vissza valami. Igazából csak annak volt értelme. ;)

Sensi!
De jó, hogy jöttél, pont gondoltam ma rád, hogy mi lehet veletek! Lillus nagyon nagy már! És tök aranyos! ;)
Az ügyintézés jól sikerült, és a kolléganőim is nagyon örültek, hogy babázhattak. Beni meg egész végig telefonált, egyik szobából a másikba. Szóval mindenki elégedett volt, csak én töltöttem több mint egy órát a humánon, ami azért nem volt olyan kellemes. De azért jó volt kicsit kimozdulni.
Most hétvégén már voltunk sétálgatni is, hát, a fokozatos bevezetésről annyit, hogy eddig csak annyit volt kint Julcsika, amíg a kocsihoz mentünk, most meg kb. 45-45 percet mindkét nap. :oops: De nagyon jó volt. CSak kár, hogy ilyen idő van, mert nem is találkoztunk ismerőssel, pedig nagyon sok van a sok játszóterezés miatt. Már várom a jóidőt. :)

Gabika!
Jobbulást nektek! Tök jó, hogy Lacikát azért nem viseli meg a dolog! ;) Maradjon is így! Igazából én sem tudom, hogy milyen is az, amikor a gyerek nem tud aludni, mert nem kap levegőt. Beni is volt már jó párszor megfázva, de szerencsére az éjszakáit ez sosem bolygatta meg.
Nyáladzás: Beninél is nagyon korán kezdődött, kérdeztem is a doktornőnket, hogy lehet-e már a foga, de tiszta hülyének nézett. Aztán nézett nagyokat, amikor 4,5 hónaposan kibújt az első két foga. :roll:

Eszti

beszteri

Sziasztok! :)
A nyáladzás nálunk is megvan, meg időnként ökölrágás.Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a foga miatt tényleg, vagy mert éhes. :?

Tanácsot szeretnék kérni:

Éjjel, amikor nem ébred fel a Manóm, ugye este 9-től általában hajnali 5-ig alszik, és a tej addigra kikészít teljesen... :? Arra ébredek hajnalban, hogy úszom benne.Ti mit csináltok ilyen esetben? Hallottatok róla,vagy használ valaki ilyen tejgyűjtő kagylót?Hogy kell alkalmazni?Mert tapasztalat hiányában nem merek venni.

Sensi
Tényleg ritkán jössz, de akkor kiteszel magadért!!!Szuper! :)
Nagyon édes Lilla baba!!!Nagyon kis finom csajszika :)
Vendég

Sziasztok!

Mi is vagyunk ám, csak olvasó üzemmódban, mire írnék, mindig összejön valami. Sajna a múlt héten nálunk is volt tejcsi-para. :( Már az oltásnál kiderült, hogy nem hízik valami nagyon Nati, bár a dokinéni nem szólt érte. Aztán egyre nyügibb is lett hétfőtől, kedd reggel már hoztunk mérleget is. Na, az első kaja 60 volt. :shock: Aztán meg 90-ek, de közben nagy-nagy sírások voltak, le sem tudtam tenni az én addig nyugodt Kislányomat, a kezemben is sírdogált. Sőt, néha a cici sem kellett. Szerdán elküldtem Apát tápszerreceptért, ahol a dokinénivel közösen kisütötték, hogy valószínűleg a kedden kezdődő vérzésem (mensi vagy nem, ki tudja) okozza a bajt, ezeket a hormonális változásokat nagyon megérzik a babák meg a tej is megcsappanhat. Szóval a tápihoz nem nyúltunk, viszont homeozok, iszom a teát meg sört és kaptam egy elektromos mellszívót, ezekkel szaporítjuk a tejcsit. 2 nap alatt sikerült 100 körülre feltornáznom az egy evésnyit, ez úgy tűnik, elég neki, az éjjeli nagy alvás után összejön akár 120-140 is, de fejni szinte egy cseppet sem tudok szopik után. Most a mérleg szerint szépet hízott kedd óta, remélem, már így is marad.

Ne haragudjatok, de most nincs időm reagálni, csak annyit, hogy nagyon édesek a babák, imádom nézegetni a képeket! :D

Dobok én is egyet, aztán igyekszem visszarázódni.

Kép

Üdv,
Katinka

Ui.: Zsófi, üdv itt is! :wink:

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Nagyon édesek a babák :D :D :D

Melaszka. Nálunk is az esti alvás miatt reggelre több a tejcsi, de szerencsére nem vészes, és mikor felkel Zsombi ki is szopizza. Szerencsére így nem okoz problémát. Sajnos nem tudok tanácsot adni tejgyűjtő kagyló ügyben.

Katinka, jó hogy sikerült megoldani a tejcsi problémát.

Rólunk, este megint nagyot aludtunk fél 10-től reggel 7-ig. ma volt az első hogy magamtól ébredtem fel és nem a gyerkőc sírására. :D :D
Kicsit meg is ijedtem mentem is megnézni minden rendben van e vele. Édesen cuppogta a kezecskéjét még álmában. :lol:
Holnap megyünk az ortopédushoz. Remélem jól viseli majd Zsombi. Az uh-oknál mindig azt mondták minden rendben nincs semmi kóros elváltozás. Remélem csak enyhe dongalábról van szó és egy két hónap múlva el is felejthetjük, hogy volt.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Nagyobbik gyermekem nem hajlandó aludni, így most játszik, én meg gyorsan bekukkantottam. Pedig én tudnék ám aludni... :lol:

Kri!
Majd írd meg, hogy mi volt az ortopédusnál!

Katinka!
Nati ezzel a frizurával kész nagylány! Sokkal idősebbnek néz ki a koránál - bár tudom, hogy ez egy nőnél nem számít bóknak, pedig annak szántam... :lol: Örülök, hogy sikerült a tejcsi-problémát tápszer nélkül megoldanotok.

Melaszka!
TAnácsot sajna én sem tudok adni, de én is kíváncsi vagyok, hátha valaki tud. Julcsika még kétszer kel éjszaka, úgyhogy nincs ilyen problémám. De Benivel én is mindig tejben úsztam.

Eszter

beszteri

Sziasztok!

hogy ma milyen jó idő van szupi :lol:
képzeljétek beküldtem postán a tgyáshoz a papirokat még decemberbe.multhéten felhivtam öket hogy mikor lesz pénz belöle de ök közölték h meg se kapták a levelet csak az anyakönyvi másolatot amit külön nem adtam fel és lerázott a nö.mentm a könyvelöhöz h csinálja ujra a papirokat ma bementem Kevinnel ( vonat+metroval) a teveutcába bevinni újra erre közli a nö h megkapták és már utaltak is. :roll: ezek hülyék mit szorakoznak mentem potyára na mindegy még jó hogy ilyen jó idő van.de hogy mennyi bunko ember van,senki nem segitett még elöre se engedtek a mozgolépcsönél pl hanem tolakodnak ezerrel.
Az éjszakánk még mindig a régi :cry:

ski: irigyellek az éjszakák miatt.

reni: nagyon édes krisztián.

Kri: együttérzek nekem mindennap ilyenek az éjszakák.A védönő semmit se mond.A doki meg hogy éjszak ne szoljak hozzá hadjam sirni és majd 3-4 nap órditás után rájön hogy éjszaka aludni kell.na most mond meg ki csinál ilyet?mert én biztos nem.De most uj védönőt kapunk hátha kapok valami hsznos tanácsot..

Eszter: nagyon édes Julcsika milyen kis pufi kis tündéri :lol:

Sensi: nagyon édes a kiscsaj :lol:

Katinka: nagyon édes Nati :lol:

nyálzás: nekünk is folyik és tömjük az öklünket :lol:

tejcsi: nekünk reggelre nincs több mert kevin folyamatosan üriti éjszaka is :lol:

na megyek mert ébredezik a kis drágám,majd jövök.

Szép napot mindenkinek!!!!

000kata

Kép Kép Kép Kép

000kata

Egy-két friss kép rólunk :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kata, édes Kevin :D :D :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Valami gyönyörüek ezek a gyerköcök :lol: :lol: :lol:
Katinka üdv. neked is. :D
Én teljesen tanácstalan vagyok. Dórkánál az elsö 3 hónapban volt mérleg,most ugy döntöttem nem kell.(lehet musz. lessz)
Sokat sírdogál és párszor annyir,hogy még az öklét is harapja.
Biztos a hasa lehet tuletetem,de napközben 5 percnél többet nem cicizik!? Ennyi idö is elég lehet? Este meg éjjel elég rendesen szivja az szupi,de nappal 5 perc után elkezd nyüglödni a acicin akkor is ha 3 órája evett. Plusz alig akar aludni ha alszik is nyugtalanul minden neszre reagál pedig nem a csendhez lett szoktatva. :cry:

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi, unokatesóm babája se ciciczik csak perceket. Ő két cicit szív mondjuk. De bekapja a maga adagját.
Nekem Lacika üvegből van, hogy 8 perc alatt kiszív 180-at.

Katinka, akkor lehet ezért utasította el a fiam a cicim?
(Megjegyzem megjött karácsonykor és 8-ig barnáztam. Most megint megjött, de most azért meg végleg letettem a fogigátlót..... Már nagyon unom.... :( )

Úgy látszik, hogy a novemberi babák nem csak kivételesen szépek, hanem hamar jön a foguk is!!!! :D
Nekem is azt mondta a dokinéni, hogy az fog nem lehet. De én nem lepődnék meg. Az én első fogam 3 hónaposan bújt ki. :D

Holnap kapjuk a rotát! Remélem szépen lenyeli, nem lenne ínyemre megismételni. Elég húzós az ára!!!!

Kép
Kép
gabi82

Néhány kép:_
Anyáján bealvós:
Kép

Hajmosás és evés után, avagy a vizilabdás sapek: Kép

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Köszönjük a kedves szavakat! Ma visszamentünk, de a lelet még mindig nincs meg, így mondhatom, hogy potyára mentünk be a gyerekkel. :( Még szerencse, hogy tényleg jó idő volt. Az orvos meg azt kérdezte ki mondta, hogy ma kell visszamenni? :shock: Amikor rá volt írva az elbocsátóra is. :shock: Elég nagy a fejetlenség ott is. :shock: :evil:
Úgyhogy még sokat nem tudunk, annyi viszont bizonyos, hogy vérszegény a Drágám. :( :( Valakinek vérszegény még a gyerkőce?? Egyelőre nincs teendő, nem kell gyógyszer, de 2 hét múlva kontroll vérvétel. :( Szegénykémet össze-vissza szurkálják. :cry: :cry: :cry:

Zsófi
Nagyon szépek a gyerekek!! És hogy hasonlítanak egymásra! :)

Kata
kitartás, azt mondják a bölcsek, hogy az első 3 hónap nehéz, aztán beáll az alvás. Kincső is dörzsöli a nóziját, Én úgy vettem észre amikor teli van , akkor jön a pórszívó és segítek Neki, de tényleg érdekes nemrég kezdte és úgy látom most kezdi felfedezni a kis kezét is. :) Írtó édes!! :) Amúgy a remegés a sírásnál kezdődött, aztán már sírás után is és egyszer álmában, utána vittük be. Nagyon remélem, hogy semmi komoly! Én túl aggódós vagyok, de inkább ilyen, mint aki nem törődik a gyerekével! Nem?

eszter

behalok, hogy Julcsika 1 hónaposan már így kacag!!! Hihetetlen!!! Annyira Édes pofa!! :) Örülök, hogy azért a kereslet-kínálat beállt. Nálunk még mindig semmi tejci ügyben....

Minden baba gyönyörű!!! Most megyek aludni amíg lehet... :wink:
Jó éjszakát mindenkinek!!!!

Kép
Kép
anya1118

Sensie!

Írtam privit.

Eszter

Kép
ske

Sziasztok!
Húú, ezek szerint jó rég voltam, hogy ilyen sokat írtatok ;-)

Szia Zsófi, üdv közöttünk
;-)

Nálunk minden rendben, Noel megkapta az oltást, és alig sírt! Pedig annyira féltem... de utána az öltöztetésnél jobban bömbizett (azt még mindig utálja) :lol: Amúgy képzeljétek egész jó napi bioritumusunk van! Napközben is többször alszik, így amikor ébren van tényleg éber, és állandóan mosolyog meg gagyog :)

Nagyon édesek a babák :) Látom mindenkit megörvendeztetnek a mosolyukkal, annyira gyönyörűek :)

Hanali tejfürdő:
nekem is hasonló „tejben úszós” hajnalaim szoktak lenni, de most kitaláltam, hogy miután este elaludt a baba, megcsinálom a horrorfejésnek nevezett 7-7-5-5-3-3 percig tartó fejést, és így van amikor szinte semmi vagy kevés tejcsi csöpög ki reggelre. Amúgy meg pelenkát hajtogattam össze, és tettem oda (sőt volt, hogy kisebb törölközőt), a tejgyűjtő kagylóról én sem tudok nagyon semmit.

Most sajnos nem tudok mindenkinek írni, de örülök, hogy többen írtatok mostanában :)

Judit
Kép
sonny

Kri: nagyon édes Zsombi és milyen nagy már.Szerintem sokkal nagyobbnak tünik :lol:

Gabi: ti is nagyon édesek vagytok :lol:

anya: reméljük nem lesz semmi baj,szoritok nektek.

Kevin még mindig szürcsög :cry: beszioktam fujni neki otrivinnel és utánna szivom ki de van hogy alig jön ki valami a nozijából pedig szürcsög.Szerintetek miért?

000kata

Kata, Kevin nagyon aranyos! Már csak 2 hét és elvileg megszűnik a hasfájás!
Gabi, Lacika is nagyon édes! Lassan tényleg viheted vizilabdázni!
Nem korai 3 hónaposan a hozzátápi? Neki mindegy milyen íze van, mert még nem ismerik milyen az, ha valami finom.
Sensi, Lilla nagyoncuki, és szerintem hossszú, nem? Egyáltalán nem fiús, de egy kis fülbevaló, és soha senki nem kérdezné meg, hogy fiú-e vagy lány! A mi fülink egy rózsaszín kis kövecske, ezzel lőtte ki a kozmetikus, és 6 hétig kell benne maradnia. Olyan aranyos, hogy lehet ki sem cserélem. A másik fülije amit karira kapott fülre simuló karika elején virág mintájú fehér kővel. Na, ha valami, akkor ez nőcis. Lehet ráérünk még. Annyi volt a belövés, hogy le kellett fogni (itt kezdett bőgni), és egy pisztoly szerű alkalmatossággal átlőtte a kozmetikus a fülbevalót, ami steril dobozból jött ki. Szóval érted. Egyáltalán nem fáj, csak megijedt. 2 perc múlva már vigyorgott tovább. Majd teszek fel képet! Lilla nagyon jó kislány lett ahogy írod. Apukád pedig igazán rendes ember! Első uncsi? :)
Sonny, gyere többet és számolj be édes kisfiadról!
Anya, szegény Kincső vérszegény? Ez mit jelent? Mit kell vele csinálni? neked kell vasat enni?
Vera, ugyanerre gondoltam én is... :wink:
Zsófi, nagyon szépek a csajok! Nem szoktad két ciciből szoptatni?
Kri, nagyon édes Zsombi! A lábacskája biztos nem veszélyes, ha az UH-n is azt mondák, hogy rendben van. Ha komoly, azt te is egyből kiszúrtad volna, nem?
Katinka, Nati egyszerűen gyönyörű!!!! Még mindig egy ciciből szoptatsz? Tényleg megjött? Nem is tudtam, hogy szopi alatt is megjöhet!
Rólunk: végre itthon. Egy hétig voltunk anyóséknál a gyerekekkel, Peti csak hétvégére jött. Írtam az előző oldalon, hogy kevés volt a tej, nyügi volt Panna, óránként-kétóránként evett. Mindez meghozta gyümölcsét, mert tegnap már 140-t evett többször is, ma meg 150 g-t!!! Annyira örülök, ez a két nap szenvedés kellett a további sikerhez! Továbbra is jókislány, már beállt a napi ritmusunk elég jól. Délelőtt egy óra alvás, délután (amikor Kori is alszik) még kétóra, majd 5-6 körül mégegy óra. Ezután virib-virib csirip-csirip 10-ig, majd szunya 3-4 ig, majd tovább reggel 8-ig. tökjó... imádom, hogy ilyen kiszámítható!
Jaj, Eszter nem írtam, hogy nagyon édes a legkisebbünk Julcsi, hogy nevet, haláli kis pofi!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Régen jártam erre felé. Sajnos olvasgatni sem volt időm.
Remélem mindenki jól van.
A Kendra szépen fejlődik, bár konkrét számokat csak holnap tudok mondani. A szopi szépen megy, ha úgy érzem nincs elég tejem, akkor többször rárakom a mellemre, és több is termelődik már másnapra, vagy iszok sört. :lol:
Éjszakai alvás: Kb. 3- max. 5 óránt bir ki és kel, ami nehéz a büfiztetés. Nem akar megmaradni a kezemben, ha nem sikerül akkor jön a bukás elég nagy adagban. :(

Kata: Kendra is szörcsög, sterimárt befújok és kiszívom az orrát , így múlik a szörcsögés. Ez általában a bukás miatt van, mert bemegy az orrába és pang hátul a garatban.

Naysa

Kép Kép Kép
naysa

Anya
Léna vérszegény (ált. minden koraszülött az) és vasat kap.Maltofert ami 7-8 hetes kortól adható és mellé fél folsavat.Neki azonal felírták vérvétel után, így gondolom nálatok azért nem olyan rossz a helyzet. :wink: 2 hónapon át kell szedniük h. valamennyire rendeződjön a helyzet, de nincs vele különösebb gond.
Tejgyüjtőkagyló
nekem van, bár egész éjjelre azért kényelmetlen sztem, én szopiknál teszem az éppen nem szopizott cicire, meg van h. még pár órát amúgy is használom, és egész szép mennyiség gyűlik benne össze.Ebbe a tejbe szoktam cseppenteni a d vitamint. A melltartóba tett melltartóbetét nem elég éjszaka?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszi a Lillus dicséreteket! :)

Gabi!
Jobbulást nektek! Ngaoyn szépek vagytok! :)

Eszter!
Örülök, h jól sikerült a múltkori program! :)
A sétához szoktatásról annyit, h mi 3 naposan kezdtük 1,5órával. Asszem ezzel midnent elmondtam… :D Oké, nem volt mínusz, kb 10fok…

Melaszka!
A melltartóbetét átázik? Nekem a tomee tipee vált be eddig, annak tényleg olyan a hátulja, h nem ázik át, viszont sok féle más igen… :? Ha használsz, akkor milyet?
Tejgyűjtő kagylót én is használok, de csak szopikor a másik ciciből gyűjtöm vele a tejet, és az esti lefejttel keverve kapja meg napközben részletekben ezt a tejcsit pótlásként, ha nem szopik eleget. Napi 2-3x van ez. De én nem tudnék benne aludni sztem, meg lehet el is mozdulna, és kifolyik a tejcsi…nem tudom, de próbáld ki. Nekem a medela bevált, ma vettem nuk-ot is, és kipróbáltam, de még tökéletesíteni kell, asszem csak rá kell nyomnom a cicire, mert picit visszafolyt az oldalán, mert ez ilyen befele csőrös változat.

Katinka!
Kár. H nem nagyon tudsz jönni! Örülök, h sikerült így feltornázni a tejcsit. Hétvégén asszem én is nekiállok durván fejni minden szopi után, meg minden, mert megint növelni kéne egy kicsit a mennyiséget. Most fogok more milk-et is venni hnap.
Nati gyönyörű! Ez a hajszerkezet haláli! :)

Kri!
Gratula az éjszakához, dejó nektek! :) Nagyon aranyos Zsombi!

Kata!
Ez az ügyintézés katasztrófa! :?
Nagyon édes Kevin! Sokat nőtt már, és nagyfiúsodott a pofija! :)

Zsófi!
Nem lehet, h nem eszik eleget inkább Zsófi? Ez az ökölrágás gyanús nekem, Lilla is iylenkor volt halál éhes, mostmár nem csinálja, mert korábban nekem sem kellett mérleg, és ez volt a baj, mert kiderült,.h marhára nem eszik eleget a gyerek, le is fogyott, alig hízott. Aztán hazajöttünk, béreltünk mérleget, és bizony 3-4x is mérem, mire megeszi azt a mennyiséget, amennyit kell. Régen ő is bealudt 10perc múlva, és nem lehetett felkelteni, alig evett. Most van h egy óráig eszik, de kerekedik mostmár szépen. Szal nem biztos, h elég az az 5 perc.

Anya!
Én vérszegény voltam születésemkor, és utána is, azóta is szednem kell vasat, de nem gáz sztem, nyugi!
Sajnálom a fejetlenséget!

Sonny!
Örülök, h Noel ügyes volt az oltással kapcsolatban! A horrorfejést sztem többször csináld majd meg, úgy hatásos! Én szoktam várni egy órát az uccsó szopi után, úgy legalább hatásos is, és ki tudok fejni 50-70ml-t, amit másnap oda is adok neki.

Dalma!
Köszönjük! :) Igen, sztem hosszú leányzó, remélem nem az én génjeimet örökölte (157cm vagyok), de valszín inkább az apjára fog ütni, mert arcra teljesen…és testalkatra is úgy néz ki, neki viszonylag hosszú lábai vannak, mint Lillának…bár nem kifejezetten magas.
Tegyél fel légyszi egy képet a fülcsiről! Akkor ezek szt nektek is csak egy pötty van, és bedugós, ugye? Van ebből is speckó baba méret? Az egyik legnagyobb problémám ezzel az, hogy a vége nyomja majd a kis fejét. Pannának nem nyomja? Szopikor úgy fekszik a karomon, h rányomja a fülét, akkor lehet gáz lenne….szted?
Lilláról nem mondta még senki, h fiús lenne, főleg, h mindig rózsaszínben van majdnem, pedig én jól kitaláltam, h nem fogok neki rózsaszín cuccokat venni. :P Van azért pár piros, sárga, zöld, narancs is. :) Lányos azért, de akkor is olyan kis manó pofija van, nem annyira nagyon lányos, h jól álljon neki egy olyan fülcsi. Később én nem is akarok neki annyira lányos cuccokat venni, úh nem is mutatna jól. :)
Most milyen gyakran eszik Panna baba? Lillus kb 4óránként napközben az előző kezdetétől a következő kezdetéig, és egyszer hajnalban. Ő most napi 5x 120-130-akat eszik átlagban…este kicsit többet. Szted mennyit kellene nekik enni naponta? Elvileg a súlya x 150…de ez ml, és én grammban mérek. És állítólag az űrmérték tömegben kevesebb anyatejcsiben. Ő így most akkor kb 700g-ot eszik, de kb 770ml-t kéne.

Naysa!
Nagyon édes Kendra, szépen fejlődik, jó kis husigombóc! :)

Ma elmentünk sétálni egy nagyot, olyan jó idő volt. :) Lillus ma nagyon jó kislány volt, aludt jó sokat, evett szépen, és a séta alatt sem ébredt fel. Remélem estére sem romlik el. Bár amióta van rendszer az életünkben, tényleg nem panaszkodhatok…kis nyűglődések vannak csak néha. Azt vettem észre, h a sima sör jobban használ, mint az ízesített. Ti nem tapasztaltatok ilyet? Én utálom a sört, de amikor elkezdtem, akkor lenyomtam a simát szörppel, mert az olcsóbb volt, és meg is ugrott akkor a tejcsi. Viszont annyit fanyalogtam, h aztán csak az ízesített holsteint vettük, és most picit vissza csappant. Tegnap viszont hoztunk megint símát, keverem az ízesítettel azóta, és ma megint kicsit több tejcsim lett. Ki érti ezt….lehet az ízesítettben nem is igazi sör van? Vagy csak kevés???

Na megyek enni, lassan ébresztő és fürcsi van. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

És hoztam még képeket... :)

Az első kettőn a késő délutáni alvás után alig bírtam felébreszteni, a 3.-on végre felébredt, asz uccsó pedig az esti szopipótlás. Olyan édesen cumizza az üveget, mostmár fogja ő is, persze tartani még nem tudja. :)

Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi
nagggyon helyesek vagytok! Sztem a 700g biztos elég kell legyen Lillusodnak! A barátnőm apukája is ilyen volt mint a tiéd.Ikrei vannak és a nagypapi kelt fel vele éjjel etetni a piciket...azt hittem ilyen nincs is,de ezek szerint igen! :D :wink:
Én azt vettem észre h. minnél keserűbb, asszem -lager- a sör annál hatásosabb, na meg annál borzasztóbb. :?

Eszter
köszi a mnegerősítést, akkor így gélként tényleg senkinek nem használ.

Reni
nagyon szép kisfiú Krisztián! Mikor sétálunk már? :wink:

A kiscsajok meg tényleg csodaszépek.Mindíg azt hiszem h Pipal na meg Dalma kiscsaja a kedvencem, és akkor jön Vera Izája, Eszter Julcsikája, Katinka és Judit hajasbabája, Kendra a kis formás, Sensi finom kis Lillája és a teljesség igénye nélkül, rájövök hogy ááááá itt tényleg minden baba gyönyörűűűűűű!! :shock: :lol:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Sensi, nagyon édesek vagytok Lillusal :D :D :D

Ma voltunk a dokinál és egy csomó kérdéssel bombáztuk. Kiderült, hogy igazából ez nem is dongaláb csak annak egy rokon betegsége. 3 hónapig kell a cipőcskét hordanunk amit idő közönként a doki beállít. Arról van stó, hogy a belső inszallagokat kell nyújtanunk, hogy egyenesbe jöjjön a lába Zsombinak. Nagy valószínűséggel nem kell majd műteni, de ha még is akkor csak 3, 4 éves korban. Azt mondta a doki, hogy ezt általában azoknál a gyerekeknél kell megejteni ahol 1 éves korban veszik észre ezt a fajta lábdeformitást. Szóval van remény hogy műtét mentesek leszünk. Viszont a felhúzás szörnyű, mivel feszíteni kell a lábacskáját hogy a jó irányba álljon így nagy üvöltés van. :cry: :cry: :cry: Ami kb. 2 -3 napig lesz aztán már nem fáj neki. Eleinte nagyobb, majd egyre kisebb korrekció lesz. Már alig várom hogy a végénél tartsunk. Nagyon rossz látni hogy fájdalmat okozunk neki. Az vigasztal, hogy a javára fog válni.

Üdv
Kri

Kép
Kép
kri29

katica akkor csak neked küldöm most ezt :lol: :lol: :lol: na jóó mindenkinek

Kép

sensi nem semmi hosszú a babód és milyen szép vékonyka :lol: :lol:

hála nekem éjjel felkel rendesen szopizni 3-4 óránként amit nem is bánok mert ha éjjl nem szopna akkor nekem elapadna fejni meg lusta vagyok felkelni csak emiatt

háát ma megkaptam 3 év utána vízdijjamat 137000ft. hogy fogom ezt kifizetni?? csak ha adnak rá 2 éves részletet akkor úgy.

harivera
Budapest XXI. kerület

Csak egy gyors beugrás!

Gyönyörűek a gyerkőcök!!!!! ;)
Naysa! Azért jó látni, hogy nem csak Julcsikám kerekedik ilyen szépen. :)
Sensi! Lillus nagyon édes a képeken! Olyan aranyosan alszik.
Vera! Ha már nekünk is küldted a képet, akkor megnéztem Izát is. Ő is olyan szép nyugodtan alszik. (Sajnálom a vízdíjat!)

Anya! Küldtem privit.

Mi jól vagyunk, tegnap kipróbálhattam, milyen egyedül fürdetni a két gyereket (apának megbeszélése volt). Ráadásul egyszerre, mert Beni is akkor akart fürdeni. Jól ment, csak szegény Julcsikát viselte meg, ő ugyanis fürdés után egyből szopizni szokott, most meg szegénykémet betettem a pihenőszékbe, hogy Benit is ki tudjam venni. Nem is értette a dolgot, volt is ordítás, egészen belevörösödött a kis feje. Úgy behergelte magát, hogy utána meg alig bírt enni, aztán be is aludt rögtön.

És két kép:

séta után
Kép

az első csók... :)
Kép

beszteri

sensimilla
Ez az nem tudom,de hétvégére itt lessz a mérleg :lol:
Csak közben érzem,hogy kavarok a belecskéje :cry:
Plusz ami miatt nem értem,hogy a hizásal nincs baj söt...
3800 jött haza rá 3 héte 4800 rá 2 hétre 5270 és rá 4 hétre 6002 volt. Védönö szerint 2* annyit hizik mint amenyit általában szoktak és kinéz vagy 3-4 hónaposnak. Nekem nem kirivóan nagyobb ugyanis a nagylány is ekkora volt csak 2 hónaposan nem 62 cm hanem 64.

Kép
Kép
s. zsófia

Már probáltam este párszor tápival kinálni,de nem fogadta el.

Kép
Kép
s. zsófia

Gyönyörüek ezek babók és az az első csók :lol:

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi!

Én már sem mérem hogy mennyit eszik,de nekem is 5perc szopi után elengedi.másikból is kb.ennyi ideig eszik,de már nem nem kortyol úgy belőle,mint az elsőből.én is azt hiszem mindíg,hogy keveste eszik,de hát hízik ő is,1 kg (most valamivel több) havonta.
Azt mondják sok gyerek pár perc alatt jóllakik,vannak a komótosabban esznek.
nekem mikor szopik,már állandóan forgatja a fejét,elengedi,vigyorog,aztán megint kortyol néhányat,aztán megint nézelődik.én meg csak röhögök rajta,olyan édes.ha már látom ,hogy nem eszik,csak cumizik,azt még hagyom pár percig,mert az a legjobb tejszaporító,utána berakom a hintájába,elvan kb. 1/2 -1órát.akkor nyüszizés,és berakom az ágyba,alszik 1 órát és kezdődik minden előlről. :lol: :lol: :lol:

Sensie!
Én is azt tapasztaltam,hogy az ízesített alkoholmentes sör nem annyira hatásos,minta sima.én fantát szoktam hozzáönteni,de hát így sem a legjobb.azt olvastam amúgy,hogy a sörben lévő élesztőszármazék növeli a prolaktin,tejtermelést befolyásoló hormon mennyiségét.és mindíg szopizás előtt kb.fél órával igyunk egy pohárral.
Nagyon édes Lillus!Jó,hogy van egy ilyen igazi nagypapitok!ritka manapság!

Én minden este csináloma horrorfejést.tegnap este kihagytam,hát a cicijeim olyanok voltak,mint a beton,szegény gyerek alig bírta bekapni,fejni meg nem volt idő,mielőtt elkezdtük,mert aludtunk,és már nagyon éhes volt!

Eszter!
Nagyon aranyosak a gyerekek!Beniben úgy látom nincs semmi fétékenység!én is fürdettem már egyedül,nem volt egyszerű,de megoldottam.

Vera!
Miért kell 3év vízdíját most fizetned?szerintem kérhetsz részletfizetést!

Kri!
még nem találtam meg az újságot,de rajta vagyok!remélem nem dobtam ki :roll:

Klarisszárol tudtok valamit?már nagyon régen írt!hogy bírja az ikrekkel?eggyel sem egyszerű,nemhogy kettővel!

Katica!
Én sem tudnék választani!minden baba szép!

Megyek gyorsan összerámolko,mert jön az aegonos csaj,és olyan kupi van ,hogy leültetni sem bírom :lol: :lol:

Jövök még!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Gyors bekukk. Az éjszakánk elég nyűgösen telt nem is aludtunk fél kettőtől hétig fent voltunk. :?
Most alszik szerencsére.

Ske, köszi.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

kri: már rajta van a szandi?hogy viseli?

Eszter , vera : nagyon édesek a csajszik

000kata

Sziasztok!

Kata, igen rajta van csak fürdetéskor szabad levenni és max. 1 órát lehet szabadon a lába.
Hát az éjszakánk elég nyűgösre sikeredett miatta. Ma már kicsit jobb a helyzet. Meg kell szokja szegénykém. :cry:
Éjjel folyamatosan le akarta rugdalni a lábáról. Remélem pár nap és hozzá szokik. :?

Nektek milyen volt az este?

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: szegényke ugy sajnálom :cry: de arra gondolj hogy csak 3 honap és kész.
este: hát többször fentvolt de hamizott és aludt :roll: Reméljük hamar kialakul és többeket fog alukálni esténként.
Most lehet hülyeséget kérdezek de nektek mennyire hajlékony Zsombi?mert a kisbabák tök hajlékonyak nem?és kevin meg nem annyira de lehet hogy a nagy pocija miatt.de pl nem ér össze a bal könyöke a jobb térdével és állitolag összekéne érnie.De kevinnek nem,de lehet a pocija miatt hogy nagy,nem?

000kata

http://www.zimonyi.hu/?cat=19
lányok találtam egy doktornő blogját, ahol részletesen kitér az oltásokra.Szó volt ugye arotáról, pneuma..-ról stb. Érdekes lehet h. 1 doki hogy látja a saját gyerekének adatja e?

Kép
katica_75

Katica!
Őket már én is régóta olvasom... :lol:

beszteri

Sziasztok!

Kata, szerintem Zsombi elég hajlékony annyira, mint általában a babák. Kipróbáltam és a pocakjától neki se ér össze a könyöke a térdével. Ki mondta, hogy össze kellene érnie?

Katica, köszi a linket :D

Vera, Iza nagyon drága ahogy alszik igazi kis angyalka :D :D :D .

Eszter, édesek a gyerkőcök a csókos képen :D :D :D .

A mai esténk már jó volt a szokásos módon aludt Zsombi
:D . A cipő felhúzása fürdés után már nem volt olyan szörnyű neki szerencsére. Nekünk még az. :? A férjem a hős aki a cipőt felhúzza én meg a vigasztaló vagyok. Szegény gyerek még jó hogy nem fog erre emlékezni.
Ma már ébredéskor is megörvendeztetett minket sok-sok mosollyal. :D :D :D
Mióta apának is spontán dobja a mosolyokat nehezebben indul el munkába. Nagyon édesek reggel. :lol: :lol: :lol:
Most alvás van az erkélyen. Azt vettem észre, hogy most már követeli, hogy mehessen a levegőre. Ilyenkor nagyokat alszik, én meg az elmaradt házimunkába próbálom utol érni magam. :D :D :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: egy könyvbe olvastam,és ott volt meg még egy csaj mondta hogy nekik összeér.nekünk is pocink miatt nemér össze.örülök hogy megnéztétek,köszönöm.

Eszter: köszönjük :lol:

Az éjszak kevin nem sirt :lol: csak enni kelt fel,bár éjfélig fent volt és nyüglödött mire elaludt.

000kata

Sziasztok!

Kri! De jó nektek, hogy van erkélyetek!Nekünk csak kilépőnk van, és le kell mennünk levegőzni(ami nem is baj)csak olyan jókat alszik a levegőn, dehát kétórán át nem lehetek lennt..

Nektek hogy van a napirendetek?Nekünk sajnos teljesen összezavarodott amióta ez a jó idő bejött.
Egész nap nappal nem alszik, max. egy órácskákat vagy még annyit sem, és éjjel is felkel újra :? és nyűglődik Meg 2 óránként szopik, de úgy, hogy azt is hamar befejezi, aztán egy óra múlva meg éhes.lehet, valami fejlődési szakaszban vannak újra?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap Kendra megkapta a kötelező védőoltást.
A kórházból 3650g mal hoztuk haza, most, két hónaposan 5895 g.
51 cm vel született és most 59 cm.
Szóval jól fejlődik a húsgombócom.

Megnéztem a többi babát, irtó aranyosak!!

Naysa
naysa

Sziasztok!

Kata, nincs mit :D

Melaszka, Zsombi este tíztől most 5-ig alszik. Aztán 8-kor eszik ez után fent van egy jó darabig, majd 11 körül megint eszik és utána alvás fél 3, 3-ig ekkor eszik megint és fent van, majd 5 körül eszik alszik egy órát, este fél 8-kor fürdetés és fél 9, 9 körül vacsi, majd alvás. Nagyából már kezd beállni, de mire megszokjuk mindig történik valami és kicsit módosul. Most kicsit többször eszik Zsombi is biztos megint nőnek. :D :D :D Mi jelenleg 6080 g-osak vagyunk (kedden lett mérve) :lol: :lol: :lol: Viszont már nem olyan sokáig van cicin max. 10 perc, de ez napközben ritkán fordul elő inkább az 5 perces szopi a jellemző. :lol: :lol: :lol: Eleinte meg is ilyedtem, de mivel hízik nincs gond. Az esti alvás előtt szopizik kétszer 10 percet.
A levegőzés fél 12-től van most 1,5 órát szoktam kint hagyni. Aztán behozom és még bent alszik kb. 1 órát.

Naysa, szépen fejlődik Kendra is. :D :D :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

sziasztok

meg volt a csipőszürés , minden rendben van egy kicsit kell csak tornáztatni.

Sensie: köszi az infot a kamilla teáról, nekünk a gyerekorvos mondta hogy azt adjak neki mert az jó a hasfájásra, édeskömény teát is iszik Jenni meg próbáltuk a mecsek babateát is , ezeket felváltva adtam neki.

Nem akarom elkiabálni de az éjszakáink nagyon jók lettek már második napja hogy elaludt 11 kor és csak 6-7 óra körül kelt fel, végre pihentem egy kicsit csak a cicim akart szétdurrani annyira tele lett reggelre. Este fürcsi után még mindig csak anya kezében jó sehol máshol, ugyhogy 7 óra után már semmit nem tudok csinálni, míg Fannit fürdetem ő akkor ordít nagy ritkán nézelödik de az nagyon ritka.
Én általában egyedül fürdetem a két gyereket mert a párom nem mindig ér haza még olyankor, ugyhogy elég nehézkes így egyedül de már kezdünk hozzászokni. :)

Kri: kitartás hamar letelik az a 3 hónap míg hordani kell a cipőt. Nálunk Fanninak volt pici gond a lábával, a lábfeje egy kicsit befelé állt és tornáztatni kellett vagyis kifelé kellett huzgélni a lábfejét naponta többször . Néha ugy sajnáltam mert mikor csináltam neki sírt biztos fájhatott neki de sajnos muszály volt. De most már minden rendben van. :lol:
nekem azt mondták hogy kicsi volt a hely a pocakomban és azért lett olyan a lába.

majd jövök még , üdv mindenkinek.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: