Jó reggelt Mindenkinek!
Megígértem, hogy többet nem panaszkodom a hülye kis problémámra, de megint borzasztó éjszakám volt. Kb. 40 percenként kell átfordulni a másik oldalamra, mert úgy érzem, hogy teljesen elgémberedik a vállam. A férjem már velem együtt fordul, olyanok vagyunk mint két ventillátor.
Alig várom, hogy ismét hason alhassak!!!
Tünemény!
Kívánom, hogy Neked segítsen a szopipárna az alvásnál is, nekem (az előbbiek alapján) nem jött be.

Azt hiszem, hogy túl kényes vagyok!
Sziszike!
Milyen volt az éjszakád? Ugye, nem voltak görcsök? Én is úgy gondolom, hogy ha nagy baj lenne, akkor már tegnap sem engedett volna a dokid haza. Vigyázz magadra!
Cat!
Megnézem majd a Brendon honlapot, és becsatolom a linket. Kipróbáltátok a bébiőrt? Hogy működik?
Sildi!
Sokat gondolunk rád, Te is vigyázz magadra, és pihenj sokat!
Orvosi tarifák: én a magánrendelésre járok, ami alkalmanként nekünk is 8000.- Ft. Úgy hallottam, hogy aki a magánrendelésre jár, annak nem szokás olyan nagy összeget adni a végén, mint annak, aki a kórházba jár hozzá. Legalább is az eddig nála szült ismerőseimnél így zajlott. A barátnőm szintén a magánrendelésére járt, és a végén 30-40 ezret adott neki, mondván, Ő már elég sokat fizetett a terhesség során, és komplikáció sem volt. A másik barátnőm a kórházba járt hozzá, a végén pedig 60 ezret adott neki, szintén komplikációmentesen.
Valahogy így lesz nálunk is.
Mivel tegnap elintéztük a bútor-témát, ma napközben nem megyünk sehova, pihizünk. Illetve a párom megígérte, hogy kapok egy jó kis vállmasszázst, hátha könyebbek lesznek az éjszakáim.
Este meg megyünk "bulizni". Egy haverunk szervezett meglepi szülinapi vacsit a barátnőjének. Szerencsére gondolt mindenkire, így egy nem dohányzó külön részbe foglalt a Rolling Rockba.
Kellemes hétvégét Nektek is!