A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tökre van időm,ha neked jó,nekem jó!!! :)

Kép
martik77

Pussz, Edina. :D :D :D :D Jó éjt! :D :D

Márti, menj el velük.

KépKép
benó

köszike....

Menek csin inasnak teát,elrakom a tejet és huss aludni...jóéjt...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

tetűűűűűűűű :D

KépKép
benó

ismét laptetüüü...

Kép

Kép[/
tancsu

Pussz, Tancsu. JÓ ÉJT!!!! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

lépek,holnap eszélünk Márti

Cupp...)

Kép

Kép[/
tancsu

Már megint????? :lol: :lol: :lol:

Tancsu holnap hívlak,hogy mit intéztem!!!!!

Most már tényleg megyek!!!Puszi!!!!! Kép

Kép
martik77

Én úgy gondoltam hívlak És Beszélünk de ha akarod eszélhetünk is!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

PUSSSZ
ki marad?

KépKép
benó

én :cry: :cry:

KépKép
benó

Akkor megyek, megcsallak benneteket. :wink:

Jó éjt mindenkinek! :D :D :D :D

KépKép
benó

Ezt nézzétek meg!!!Izraelben ilyen babakocsi is van!! :lol:

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... l%26sa%3DN

Kép
martik77

Na, hadd lám! :D

KépKép
benó

Na, na, Márti, ilyen dizájnos babkocsival fogsz flangálni Miskolcon? :lol: :lol: :lol: És ezt ki hiszi el? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Volt az E., meghozta a másik hordozót és a bab(a)zsákot. MAAAAAAAJD lefényképezzük őket. :lol: :lol: :lol:

Megyek fürdeni.

KépKép
benó

Figyi, te egyébként átállítottad a vonalzódat, hogy hétfőn legyen a hétfordulód vagy mi van? Mert volt idő, amikor vas. volt a hétfordulód. Nem igaz? :roll:

KépKép
benó

Boldog 15. hetet holnaptól, Paradizs! :D :D :D :D

KépKép
benó

Remélem, túlélted a hülye vérnyomásmérőt. :?

Tancsu, kíváncsi vagyok a mostani éjszakátokra is, és most is nagyon szurkolok, hogy jó legyen! :D :D :D :D És ne foglalkozz velünk, amit te jónak érzel, az a jó! :D :D :D :D

Kopok én is. Puszi

KépKép
benó

Jóreggelt....

Volt egy kritikus pillanat éjjel,10-től 11-ig úgy visitott,mint akit nyúznak....
Tuti a foga vagy a hasa,feszitette magát és tömte a szájába a saját és az én kezemet is..
Sem ölben,sem sehogy nem volt jó neki,1 óra visitás után már levegőt alig kapott,végül cicire megnyugodott...
Aztán kelt fél3-kor,fél7-kor,evett-aludt....
Már ez is jó hogy 4 óránként eszik-alszik,igy sem éjszakázok vele.....

Na szóval ennyit a kitartásomról,hogy nem lesz éjszkai szopi... :oops:

Jah és este mérgemben,meg tehetetlenségemben úgy bevágtam a kiságyba a takaróját,hogy eltörtem a zenélőforgónak a tartórúdját....ügyi vagyok mi?.... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Na még kávézok,meg megnézem az emiljeimet,aztán addigra tuti kel a gyerek is...szép napot...

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na, itt vagyok, elolvasom az éjszakádat, remélem, minden ok.

KépKép
benó

Szerintem ez nem sok felkelés, nem is jó szerintem az azonnali radikális megvonás, így szép fokozatosan csökkennek a felkelések, szerintem SZUPER JÓ VOLTÁL!!!!!. :D :D :D :D Persze, a rudat nem kellett volna eltörni :lol: :lol: :lol: , de ez a legkevesebb.
És ilyenkor nem lenne jó, ha a fogacskájára gyanakszol, hogy olyan fagyasztott rágókát adnál neki? :roll: Vagy az hülyeség éjszaka? :roll:

KépKép
benó

És akkor valamennyit te is tudtál végre aludni, ugye? Éjszaka te szoktál fülelni alvás helyett, vagy frankón, mélyen alszol?

KépKép
benó

Na akkor:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ez a tegnap esti hasam, vagyis 21. hét + 4. napon.

KépKép
benó

Na halihó!!!

Tancsu a két felkelés éjfél után az jó!!!Hogy előtte volt egy kis sírás az más dolog!!Csak tudod mindig azt írod"cicire megnyugodott"azért ez elgondolkodtató! :roll: :roll: :roll:

Benó:Nem ilyen babkocsi nem kellene csak nézelődtem azon az oldalon amit a tesójáék küldtek. :)

Kép
martik77

Szép vasárnapot mindenkinek!

Tancsu, sztem ez egy teljesen normális éjszaka. Ennyi alkalommal nyugodtan éhes lehet a gyerek éjjel is. Én sokáig szoptattam, aránylag és végül nappal már nem, csak éjjel,vagy hajnalban. Meg a reggeli volt a szopi,akkornem kellett hamarabb kelnem,mint a gyerek és készítgetni neki kaját. Szal nekem pont az volt a kényelmes, ha éjjel szoptattam,mert nem kellett nekem felkelnem kaját csinálni. Csak magam mellé tettem és szopiztattam. Szerintem jól csináltad éjjel. Ez így teljesen rendben van.

Kép
flóra 11

De jó!!!
Mindegyik!!!!!!
Főleg a bady az alvózsák(vagy minek hívják :oops: ),de legjobbak a karkötők!!!Ez most komoly!!!!Reméltem,hogy ilyen megkötősök!! :D

Kép
martik77

Helló csajok! :D :D :D :D Ugye, nagyon szépek, szerintem is! :D :D :D :D És mindennek olyan szép a színe! :D :D :D :D

KépKép
benó

Jó nagy pocakod van!!Na de hát ketten mocorognak benne!!!! :D

Kép
martik77

Na, végre vannak képek. :lol:

Benó,cuki a kocsi, a hordozó a zsékok is, a bodyk és persze a karkötők is,aminek biztos hasznát veszed majd egypetéjű ikreknél. :wink:

Kép
flóra 11

Abban a zsákikában akarjuk hazahozni őket majd. :D :D :D Persze, tőlem aludhatnak is benne. Meg meglátjuk. :wink:

Most én nagy munkában vagyok, a gyűjtéseket szedegetem, pakolgatom, most már egy Word dok.-ban.

KépKép
benó

Na és a pocakod! Hát fejlődnek a srácok,szemmel láthatólag! :lol:

Kép
flóra 11

Meg a tegnap elmaradt pohárpakolás is ugye, mára maradt. :roll:

KépKép
benó

Mondjuk ha meleg nyár lesz akkor nem fogod abba altatni őket,de nekem is van(kaptuk kolléganőtől),csak az nagy de télen jó lesz mert ha lecsúszik a takaró az alvózsák védi a derekát.

Kép
martik77

Nekem még mindig fáj a torkom és hőemim van, annak ellenére, hogy rendszeresen veszek be 5 óránként lázcsillapítót.

Reggel nagyon szarul voltam. A F ,ár fél ötkor felkelt,elmosogatott, leszedte a tegnap kimosott ruhákat, reggelizett stb. Aztán hétkor én is kimentem pisilni,megmosakodni és vissza az ágyikóba,mert gyenge vagyok. Egyszercsak hozza nekem a F. tálcán a teát kancsóban, citromot, mézet. :wink: Nagyon jólesett,mert pont arra gondoltam,hogy olyan jól esne a tea! :wink:

Kép
flóra 11

Úgy látszik csak észhez tér :wink:

Úgy viselkedik mint a nők nagy része menstr.előtt.Durcizik meg minden!!
Hihetetlen egy pasi!! :wink:

Kép
martik77

Márti, sztem ez vastagabb anyagból van, ez nem alvózsák. Annak nincs kapucnija.És nekem olyan volt, aminek nem volt hosszú ujja, csak a vállán volt. A Tescoban is ilyeneket láttam. Sztem ez kintre való levegőztető zsák.

Kép
flóra 11

Nem tudom miért vagy még mindig ilyen ramatyka.Lehet te is kivagy merülve és azért nem bírsz helyrejönni!!!!

Feküdj,pihenj!!A munka megvár!! :? Sajnos! :?

Kép
martik77

Ugye, és mikor hozta a teát,akkor megölelgetett, megpuszilgatott, simizett...
Nagyon aranyos meg rendes egyébként, csak ezek a hisztijei ne lennének. :(

Kép
flóra 11

Akkor az levegőztető!!!Tényleg van kapucnija!!!Én láttam hosszú újasat vékonyba az tényleg alvózsák de az enyém is csak ilyen vállas.

Kép
martik77

Sajnálom, hogy még mindig nem vagy jobban. Holnap mész így is suliba? :wink:

A fene se tudja, mi ez, majd használjuk, amire bírjuk, nem igaz? Egyébként magyar termék, képzeljétek, és megnéztem, a neve: BABZSÁK. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha kettőnek is van, akkor az "a"-t is belevehetjük. :lol: :lol: :lol:

Most a Gy.-t én küldtem mosogatni, addig se ugrál itt a nyakamban, hogy menjünk poharat pakolni. :lol:

KépKép
benó

Márti, agyonfagytam a suliban egész héten. Tudod,írtam, hogy egy hónapig nem volt fűtve a suli,teljesen kihűlt és hozzá még a csőtörés is, hogy a levegő is nedves az épületben, tehát még hidegebb van. Szörnyű! Megfáztam. :(

Kép
flóra 11

Ez a K. fűtés!!na ezt mondom ha valaki e miatt lesz beteg akkor fizetik a gyógyszert!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
martik77

Én mondtam,hogy BABZSÁK létezik!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Akkor babzsák és kész! :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon haladok, tök jó. :D :D :D

KépKép
benó

Reggel leültem a szokásos töröküléses pózomba és a gyomrom megnyomódott vagy mi, hát azt hittem futhatok a mosdóba. Jó ideig rókalesen voltam,még a lázam sem tudtam megmérni, mert éreztem, ha a számba rakom,akkor kipakolok....

Kép
flóra 11

Paradizsnak írom, hogy valahol olvastam, van hármas babakocsi is, bár azt szerintem necces toligálni. :roll: :D

KépKép
benó

Ügyi vagy! :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: