A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sting!

értem a kérdést:) Az eredményektől függ, hogy van-e értelme az inszeminációnak, vagy egyből a lombikot fogja ajánlani. Inszemet akkor szokott, ha

- nem derült ki a vizsgálatok során, hogy mi a meddőség oka,
- a petevezetékek közül az egyik nem átjárható, letapadt , vagy akár mindkettő letapadt, de a HSG-vel sikerült megnyitni,
- a kiskatonák száma megfelelő, azonban a mozgásuk kicsit lassú, vagy kevés a gyorsan mozgó köztük.
- hormonnal vagy anélkül érlelhető tüsző.

(meg még biztosan van pár eset, amikor az inszeminációt javasolják, de nem vagyok doki)

Ha "nagyobb a baj", akkor úgyis azt fogja mondani a doki, hogy nincs értelme az inszeminációnak.

Babszika! hajrá, csak ügyesen! :wink:

Hát én már nem megyek :(
nellike

pedig jöhetnél, mert dumcsiznánk egyet és a várás alkalmával sem unatkoznék :lol: :lol:

babszika

Rony !
Örülök, hogy már jobban vagy ! Próbálj meg pozitívan gondolkodni, mert az segít a babádnak is !
Sikerült megint ugyanazt a donort megkapnotok ?
Én valószínűleg (remélem) már nem megyek többet a BMC-be, de még nem bocsátott el a Tanár Úr. Mostmár csak a magánrendelésére járok, mert az este van, így csak pár órát kell hiányoznom a munkahelyemről, nem egész nap (így jobban viselik).

Én benne lennék egy terhes taliban !!! :lol: :lol:

Nellike !
Elmehetnél szaktanácsadónak :lol: , nem semmi, hogy ennyira képben vagy mindenről, gratulálok !
A géndiagnosztikát nekem is tanácsolta a Tanár Úr, biztos, hogy nem fogom kihagyni !
Milyen vizsgálatok vannak még a 3. hónapban ?

Bikmakk !
Az Istenhegyin pontosan mit fognak csinálni és hogyan ?

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Örülök, hogy megtaláltalak Benneteket!

Múlt héten az orvosom (Dr. Kelemen Csaba) átirányított a BMC-be Dr.Szűcs Zoltánhoz, akihez az első konzultációs időpontot február 5-ére kaptuk.
Egyelőre inszemre készülünk. Lombikról még nincs szó (és remélem, nem is lesz). Pénteken voltam egy vérvételen, úgymond nagyrutin. Nem emléxem, milyen vizsgálatokat kért (még a másik dokim). A párom már volt spermavizsgálaton (bár nem a Jánosban), de azt már említették, hogy valószínűleg újra meg kell majd csináltatni ott is. HSG vizsgálat már megvan, azt ott csinálták. Nagyon remélem, nem lesz szükség rá, hogy megismételjék. :) Az a baj, hogy bár a ciklusom első napjaiban leszek, mikor megyünk majd 5-én, 12:00 és 13:00 közöttre kell mennünk. És akkor már tuti nem fogják lecsapolni a véremet. :S Viszont Kerepesről másnap hajnalban odajutni nem fél óra... Na, mindegy. A cél érdekében mindent megteszünk!
Azért várok még további bíztató szavakat, és információkat. A neten olvasgattam erről az eljárásról, és valamelyiktek volt olyan kedves, és elküldött egy doksit róla, de alapvetően nem tudok semmit. Nem tudom, milyen hatásai / mellékhatásai vannak például...

Kérdéseim a következők lennének most:
- Ismeri-e valaki ezt a dokit, mi a véleménye róla? (Más topikban már olvastam egy véleményt, de kíváncsi vagyok többekére is)
- Kb. mire számíthatok tapasztalataitok alapján? Mikorra történhet esetleg valami konkrét dolog?

Nem azt mondom, hogy parázok, de van bennem egy kis félelem az egésszel kapcsolatban. Jó lenne, ha megnyugtatnátok! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!

Bár mostanában nem annyira jártam erre hu nagyon sok új neveket látok.
Őket üdvözlöm :)
Rólam annyit h voltam egy újabb HSG-n,inkább hagjuk elég szar volt (pedig átjárható vagyok és 2,5 éve az első HSG-n nem éreztem semmit )
Most kapok/kértem 3 spontán hónapot hátha...utána áprilisban kezdünk ha addig nem sikerülne.
Rejtözködő régiek jelntkezzetek légyszi :)

Vki kérdezte ezt az inszem / lombik dolgot azt tudom hogy aki endometriózisban szenvedett nekik a BMC-ben egyből lombikot ajánlanak.
NEkem egy ismerősöm endós és más intézménybe jár erőltetik az inszemet neki de sajna nem jött még össze neki.
madrin

Kakti
Üdv itt!
A BMC-ben még nem hallottam egyik dokiról sem rosszat, én is a Szűcshöz járok, mert szimpinek találtam és neki a legjobb a lombikstatisztikája ahogy a táblázatot elnéztem. Én a konzin pont a 3. napon voltam és nagyon aranyos volt az asszisztens, mert elintézte, hogy ne kelljen másnap visszamennem és lecsapoltak délután. Ni több mint 100 km-ről járunk!

Kb. 1-2 hónapot vesz igénybe a kivizsgálás és ha már minden megvan a választott orvos átnézi a leleteket és az alapján mondja meg hogyan tovább.

Sok sikert! Mielőbbi babásodást!

dita75

Sziasztok!

Szia Madrin! Üdv újra itt! :) hajrá spontán baba!

A BMC-ben nem ajánlják az inszemet endósoknak? Akkor a mi ismerőseinknek szerencséje volt, mert laparral endometriózist állapítottak meg nála, kezelték is, aztán a következő hónapban spontán teherbe esett, de elvetélt a 6. héten, és elment a Kaáliba, ahol az első inszem. sikerült. Most egy héttel jár előttem. Igaz, hogy nekik más bajuk nem volt, sokáig ki sem derült, hogy mi okozza a sikertelenséget.
nellike

madrin: Nekem meg az egyik kollégám feleségénél állapították meg az endót és mielőtt elkezdték volna a kezelést náluk, terhes lett spontán. Miért ismételtették meg a hsg-t? Én nem igazán szeretném újra megcsináltatni.

kakti: Üdv itt. A dokidat csak hallomásból ismerem és nagyon szeretik.
vicky79
Budapest III. kerület

Hellóka, csajszik!

Nellike! Még hogy nem vagy doki? Annyi mindent tudsz ezekről a beavatkozásokról, kezelésekről hogy most azon töprengtem, mennyi mindenen mehettél keresztül. De, legalább nem hiába, látom van eredménye. Gratula. Majd én is kérdezhetek, ha esetleg elakadok valahol?

Babszika! Mi volt, ma? Írsz, ugye? Nem csak én kíváncsiskodok...

Madrin! Nagyon-nagyon-nagyon szorítok hogy spontán jöjjön össze a baba. Csudi klassz lenne!

Kakti! Én is Szűcs páciense volnék, de én is csak azt tudom mondani mint Dita. Sőt, talán kevesebbet. Egy nagyon fiatal doki, de nagyon jónak tűnik, és csak jót hallottam róla.
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Ti melyik protokoll szerint haladtok?
Most az antagonistával próbálkozok, ez a 4. lombikom.
Ha van esetleg ebben tapasztalatotok, megköszönném.
mamba

Szia, mamba!
Fogalmam sincs mit kérdezel. Biztosan segítenek majd, mert vannak akik nagyon járatosak ezekben a dolgokban. Mindenkinek segítenek.
Én még csak az első lombik előtt állok és most vagyok túl a hysterón. Fogalmam sincs milyen protokollok vannak. És mi az az antagonista. Az valami gyógyszer, vagy mi?
vasikáé
Székesfehérvár

Szia vasikáé! :)
Többféle gyógyszerkombinációt használnak a stimulációhoz.
Az érdekelne, hogy van-e itt közületek, aki Gonalt és Merionalt kezdett szúrni magának.
Ha Neked ez az első, és a hystero után vagy éppen, akkor valószínűleg Szűcs doki is csak ezután fogja eldönteni. :)
Bata B. csinálta a hysterodat?
mamba

Bata csak asszisztált. Gondolom még nagyon kezdő a Tóth Károly, ezért asszisztált. Nem nagyon akarta senki sem vállalni. Engem keddre raktak, csakhogy valaki ügyesen még berakott egy csajt keddre. Valószínűleg valami ismerős lehetett. Hétfőn nem igazán műtenek, így Bata nagyon nehezen tudta megoldani. Tűkön ültem 11 utánig, mert nem tudtam hogy megcsinálják-e. Te is Fehérvári vagy?
Ennyire ismered a fehérvári dokikat?
vasikáé
Székesfehérvár

Babszika!
Bocsi, vmit. elnéztem. Mi volt ma? Mikor kell menned?

Rony! Szorítok, hogy sikerüljön!

Vasikáé!
Köszi. Nem gondoltam, hogy menni fog, de abból indultam ki, hogy itt szinte mindenki magának szúrja, meg amikor a BMC-be megmutatták, hogy hogy kell beadni láttam, hogy nem olyan nagy ügy. Csak az más amikor az embernek magát kell szúrnia.

Bikmakk!
Kár, hogy nem vettelek észre, nagyon izgultam, teljesen kész voltam ettől a mesis ultrahangtól.

Kakti!
Én is a Szűcshöz járok, szerintem szimpi és jó doki. Kb.2-3 oldallal vissza írtam róla.
szöszi1977

Szöszi,
ma könnyebben adtad be magadnak?
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

2008-ban befejezett lombikprogramból - melynek eredménye egy gyönyörű kislány! :D - maradtak gyógyszereim, melyeket csekély térítés ellenében bárkinek átadom.

Maradék gyógyszereim a következők:

2 doboz Merional, lejárat: 2009. május
1 doboz Utrogestan hüvelykapszula, lejárat: 2010. október

Érdeklődni az agotacsicsek@citromail.hu e-mail címen lehet!

Sok sikert kívánok mindenkinek! :)
csicsek

Sziasztok!

Bocsánat, h tegnap nem jöttem, de iszonyú migrénem volt.
Jól felidegesített Zeke doki a BMC-ben és ez még tett egy lapáttal rá. Így hazaérve azonnal ágynak estem és este 6kor keltem - még mindig fájt.

Szóval.
Első körben le lettem szépen b@szva, h miért csak 6 merit szúrtam.... hiába mondtam, h W. doki ennyit írt fel... akkor jött az, h miért nem mentem 9. napon uh-ra.... mondtam, h mert W. doki azt mondta, h vagy a 9., vagy a 10. napon.... Zeke nem akart megérteni, h nem magamtól találtam ezt ki.... végül annyit mondott, h "no comment" .... a vérnyomásom teljesen fölment. (az asszisztense meg elég arrogáns volt - vagy csak én vagyok túl érzékeny, de nem hiheti, h magamtól találom ki a kezelést)
Mindegy, Mártika megnyugtatott, h 1 nap nem a világ.... remélem!

de aztán csak fölfektetett és megnézett. Eredmény:
Jobb oldal 19mm, bal 13mm

Így 1 nap kihagyással vasárnapig szúrom a Merit, majd vas. este 8kor ügyelet és 2amp. choragon.
Kedden pedig irány újra a BMC és jöhet az inszem!!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok!

Bocsi a Merional az nem 2 doboz hanem 2 darab, remélem értitek!

Sok sikert :D
csicsek

Vasikáé!
Igen tegnap tök könnyen beadtam, és ráadásul egyedül, mert a férjem nem ért haza 7-re.

Babszika!
Kedden én is megyek a BMC-be, hétfőig szúrom a merit, és kedden uh.
Jó lenne talizni. Szorítok Neked, hogy sikerüljön!
Egyébként mekkora tüszőnek kell lenni, hogy elkezdjék az inszemet?
szöszi1977

Babszika!

Nem semmi amit írtál. Nálam a doki, ha a 2.-ik nap mentem, akkor a 9.-ik napon kellett legközelebb mennem, most pedig a 3.-ik napon rendelt vissza és a 10-ik napon kellett újból mennem. Az a lényeg, hogy ne maradjon ki nap merional nélkül, de azért ezt elmondhatták volna.

Szöszi!

Ha már 18-19 mm-es akkor két nap múlva megcsinálják már az inszemet. És utána jöhet a remény és lekesedés 2,5 hétig, amíg ki nem derül. :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Pontosan, hogy zajlik az inszem? Műtőbe csinálják, vagy hasonlóan zajlik mint egy vizsgálat? Mennyi ideig kell utána pihizni? Következő nap már lehet menni dolgozni? Bocs a sok kérdésért, de ez lesz az első és jó lenne tudni, hogy mire számítsak. Köntöst, hálóinget stb. ugyanúgy vigyek mint egy rendes kórházi befekvéshez?
Előre is köszi az infókat!
szöszi1977

Sziasztok!

Rony!
A vicc, h nekem 6db is volt felírva! Szóval, nem is tudtam volna többet szúrni, csak a gyógyszertárban mondták, h anyagilag jobb, ha a tízest viszem.... így 1 nap kimaradt.... de abban bízom, h az egyik petécske már így is 19mm-es, szóval ő tuti megnő.... :roll:

szöszi!
Mi a férjemmel sztem 9re megyünk, mert neki annyira kell mennie. Nekem csak 11re kéne, de nem lakunk túl közel a BMC-hez (sőt).
Majd szólok, de sztem pirosban leszek...
Annyit tudok, h köntös, hálóing, papucs, tisztálkodószerek és betét kell.... ezt mondták nekem. De továbbiakat én sem tudok.
Én a biztonság kedvéért a keddi fodrászt és műkörmöst lemondtam. :roll:

babszika

Rony!
A pozitív hozzáállásom javíttatja velem az előzőt:
a másik is meg fog nőni! :wink:
(hajrá ikrek)

babszika

babszika: Nekem nem kellett olyan korán bemennem egyiknél sem. Az elsőnél odamentünk 12 előtt egy picivel és bőven 1 után csinálták. Persze tiszta ideg voltam, mert még nem tudtam, hogy milyen. A másodiknál meg 12 után mentem és már állítólag vártak, mert hogy én voltam az utolsó aznp. Szóval szerintem annyira nem kell sietni, de lehet hogy most változott a helyzet egy kicsit W. doki távozása miatt. Mennek a drukkok!!!
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky az infot!
Akkor most legalább tudom, h ha tovább hagyom aludni a férjecskémet, akkor nem lesz olyan nagy gond.... persze, nem jelenti azt, h délre megyünk :lol:

babszika

Neki azért oda kell mennie 9 körülre, hogy elő tudják készíteni az anyagot. De ha ő is elég gyors :wink: akkor nem kell szerintem sietnetek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Régen jártam itt, de átom zajlanak az események!
Lenne egy kérdésem! Ugye az inszen sikerült, most 9 hetes 5 napos terhes vagyok és az Utrot használom 3*1-et. A doki azt monta, hogy 12. héten menjek vissza. Igen ám, de az nem gond ha a 3*1 adagról egyből a nullára állunk? Azt nem fokozatosan kell csökkenteni?
juttta

Jutta!

Fokozatosan kell csökkenteni, én a 12.héttől kezdtem, mert barnázni kezdtem ha előbb csökkentettem...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szöszi drága!

Írtam privit majd olvasd el.
Akkor ha minden jól megy, szerdán elvileg megcsinálják az inszemedet.

Babszika!

Nem is tudtam, hogy darabonként drágább a merional, mint dobozban. Mindig tud meg valami újat az ember :roll:
Inszem után ugyanúgy "forgalomképes" az ember, mint előtte. De az tény, hogy az tesz a legjobbat neki, ha csak pihen az ember. Én most nem tudtam kihagyni a sulit, úgyhogy inszem után mentem még fejtágításra is. Nagyon drukkolok keddre.

(Rodin)
rony77

Szöszi
A bmc-s inszemről sajnos nem tudok nyilatkozni, fehérváron apán kívül nem kellett mást vinni. :lol: Fél órát feküdtem a vizsgálóasztalon egy kicsit döntött helyzetben hogy ne csorogjon vissza, aztán mehettem haza, pontosabban mentünk vissza dolgozni. Kétszer voltam otthon inszem után de akkor is csak azért mert hétvégén csinálták.

Witch
Gyönyörűszép a kislányod! Gratulálok! Ezt a nevet még nem nagyon hallottam. De jó választás volt, biztos nem fog a fél ovi felfigyelni rá ha hívod, mint pl. a Dórira! :lol:

Rony
Tapasztasz remélem! :wink:

Mamba
Hová valósi vagy? Drukkolok a 4. lombikodhoz. +++++++++++++

dita75

Dita!

Köszönjük :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch26

Köszi a válaszodat, akkor, majd a 12. héten megbeszélem a dokival, mert én is barnáztam az 5. héten, sőt volt egy kis vérzés is. És te hogy csökkentetted?
Szép a picurkád! Gratulálok! Vigyázzatok magatokra!
juttta

jutta,
nekem 3x3-at kell használnom, és azt mondta az orvos, hogy úgy csökkentsem a 12. héttől, hogy 4 napig 3x2, aztán 4 napig 3x1, utána abbahagyhatom.
A 3x1 elég kevés, lehet, hogy arról egyből le lehet állni, nekem ugye pl. az az utolsó lépcső lesz.... De sztem csinálhatod azt, hogy az utolsó 4 napban 2x1, és utána állsz le..

Kép
bikmakk

Sziasztok, csajok!

Witch! Ez a kis csaj nagyon tüneményes. Nagyon örülök hogy végre írtál. Annak még inkább hogy látom Jamina fotóját is. Pusszantalak.

Babszika! Ez borzasztó. Már olvastam hogy kicsit nem kóser a Zeke, de ennyire... Ne foglalkozz vele. Tudom hogy akkor rögtön fel kapod a fost, de minél hamarabb próbálj megnyugodni. Van egy célod, koncentrálj arra. Megfogadtad magadnak hogy bármit kibírsz. Hát bírd ki. De azért majd panaszkodj nyugodtan, mert így legalább tanulunk egymás problémáiból. Mondjuk ebból nem tudom mi lehet a tanulság,... Kitartás, és kedden nagyon szorítok.

Szöszi! Nem felejtelek el, neked is nagyon szorítok. Megy a drukk mindkettőtöknek.
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!

Köszönjük, a babát varunkba és a babásba is van több kép róla :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Megnéztem. Édes Istenem, hát ez a kis csaj annyira gyönyörű. És van neki pofija. Már majdnem duci.
Neked igazi anyuci fejed van. Nagyon örülök hogy láthattam. Miröl maradtam volna le, ha nem látom.
vasikáé
Székesfehérvár

With!
Gyönyörű baba!

Lányok! Inszem előtt, meddig lehet vagy nem lehet házasélet?
szöszi1977

Köszönjük, aranyosak vagytok:)

Mindenkire egy ilyen gyönyörűség vár. Hívjátok őket, és jönnek, amikor úgy gondolják itt az ideje. Kitartás lányok...

Jutta!

én is 3x3 ról indultam, és plusz progi szuri volt. a 12. héttől a 14.ig csökkentettem a progi szurit, és a 14. héttől fokozatosan csökkentettem az utrot, úgy, ahogy bikmakk írta...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szöszi
Ez egyénfüggő. Általában 5 napot szoktak mondani, és mi be is tartottuk, aztán az egyik inszememnél másnap repetázni kellett, mert nem repedt meg a tüszőm és akkor derült ki hogy a páromnak az egy napos anyaga százszor jobb mint az 5 napos. Szóval sztem erre is nagyobb figyelmet kéne szentelni a dokinak mielőtt inszemre kerülne a sor, mert nem mindegy. :roll:

dita75

Sziasztok

Szöszi: Jó, kérdést tettél fel, hogy az inszem előtt meddig lehet házaséletet élni :shock:
De, én mit csináljak? nekem annyit mondott Zeke, hogy kedden menjek uh-ra és ha lesz tüszőm akkor megcsinálja az inszemet! :?
A héten, az okés, de most szögett ütött a fejemben ez a házasélet!
Akkor nekünk mától már nem lehet?? :shock:

De, honnan tudjam van-e tüszőm?
Ha meg nincs akkor meg hiába nem ...... :oops:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Dita köszi az infót!

Edinka! Ezek szerint Te is kedden jössz a BMC-be?Én is kedden megyek uh-ra a Szűcs-höz, addig szúrom a merionalt. Nekem azt mondta a Szűcs, hogy ha minden okés, akkor péntek körül lesz az inszem. Én sem igazán tudom, mert amikor az andrológia vizsgálat volt akkor azt mondták, hogy 4 nap önmegtartóztatás kell, szerintem itt is elég lehet a 4 nap, de biztos ami biztos.
szöszi1977

SZÖSZI
Mint már korábban is mondtam én nem a BMC-ben csináltattam az inszemeket, tehát ne vedd készpénznek mivel intézményenként változnak a szokások.
Vicky és a többi inszemes lány hitelesebbek a témában. De fehérváron így volt.

EDINKA
Ne aggódj annyit, mert teljesen feszült leszel mire odaérsz az inszemhez. Kicsit nyugodjál le és engedd hogy az események sodorjanak magukkal. Tüsződ biztosan lesz, ha eddig is volt, lehet hogy nem lesz még megfelelő nagyságú ilyenkor két nap múlva még újranézik. 1-2 nap alatt is nagyot nőhet. :wink:
No para! :D

dita75

Szöszi

Igen, én is kedden megyek uh-ra Zekéhez.

Kép

Kép
edinka

szöszi: Nekem is 4-5 napot szokott mondani az önmegtartóztatásra a doki.

Drukkok mennek az inszemekhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
Az normális, hogy szúr a hasam? Lehet, hogy nőnek a tüszők? Egyik éjjel arra ébredtem, hogy nagyon szúr a hasam a petefészek környékén és többször érzek szúrkálást. Kedd óta szúrom a merit.
szöszi1977

Ja,ja nálam is volt ilyen de csak inszem előtti napon és az inszem napján. Múltkor kérdeztem hogy mitől lehet ez, erre azt mondták hogy tüszőrepedés miatt. Még anno azt mondta a doki, hogy sok folyadékot kell inni.
Hátha az segít.

(Rodin)
rony77

Edinka! Szorítok! Leszünk egy páran kedden.

Vicky! Köszi! Ránk fér a drukkolás!

Dita! Köszi az infót! Ilyenkor minden vélemény számít.
szöszi1977

Rony!
Köszi, hát lehet, hogy a folyadék segít, megpróbálok többet inni, mert nagyon kevés folyadékot iszok. De azért remélem, hogy nem a tüszőrepedés miatt, hiszen csak kedd óta szúrom a merit, nem szeretnék lecsúszni az inszemről.
szöszi1977

Sziasztok!

Megvolt a tüszőrepi!!!!! :wink:

Az én p.fészkeim is görcsölnek... remélem, h nem repedt meg... bár, valszeg a 13-aska megvárja a keddet :wink:

Na, jó, h felhoztátok a házaséletet.... apa nagyon kíván..... és én is úgy voltam vele, h miért ne.... de msot egy kicsit úgy érzem, h ..... na, most feladtátok a leckét :shock:

babszika

Kakti !
Üdvözöllek itt a fórumon !
Én 1x voltam a Szűcs doktornál (nekem a Tanár Úr az orvosom), ő csinálta az első ultrahangot a lombikom után és ő közölte, hogy itt van velem a picim és megmutatta, hogy dobog a szíve...nekem szerencsét hozott, biztos Neked is szerencsét hoz majd ! :lol:
Az első konzultációra vidd magaddal az eddigi összes leletedet, mert így lehet, hogy jópár vizsgálatot megúszol ! Egyébként az elővizsgálatok kb. 1-2 hónapig tartanak alap esetben !
Drukkolok, hogy mielőbb várandós legyél !!

Madrin !
Örülök, hogy előbújtál ! :D
Sok-sok sikert a spontán babához !!!!!!!!!!

Mamba !
Nekem long protokollom volt és Decapeptylt és Gonal-F-et szúrtam !
Hol tartasz ?

Babszika !
Ne aggódj, nem lesz semmi gond ! Nálam is volt egy "csavar" a szurik beadásánál, mert a tüszőrepesztőt egy nappal később adtam be, mint ahogy kellett volna, de hála égnek nem lett belőle gond ! :)
Holnapra ++++++++++++++++++++

Kép
Kép
rilla_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: