Tegnap este nem jöttem már olvasni, de ma reggel látom ám, hogy szülinapi "buli" volt
Regina, boldog szülinapot kívánunk mi is, így utólag.
Marcsi és Ákos
2004.03.04 09:34

Nem győzöm fényképezni a legényt, aztán meg elárasztom a topicot... Majd ha lesz egy kis időm, teszek fel képeket a fotóalbumunkba.
Kicsit álmos vagyok.
Egyszerűen nem bírom a vakut. Elég szörnyű képek, azt inkább nem mutatom meg
Majd ha lesz egy normális kép, felrakom, jó?
A 4-esből még sosem folyt ki semmi szerencsére
2004.03.04 09:56
, Beni ezt nem hajlandó megtenni. Ráadásul vegyeszöldséget!!! Megkóstoltam anno én is, szörnyű, semmi íze, nem csodálom, hogy Beninek sem ízlett. Úgy látszik Bence nem olyan finnyás, biztos mindent meg fog enni később is.
, utálom a havat, a hideg szelet. Azt mondják, hogy itt 10-étől tavasz lesz.
-t és akkor lesznek csak új képek. Pedig dicsekednék ám én is sokszor, mert olyan huncut dolgokat csinál.
a humora a párodnak, jót
-tem a hajas poénján!
a szobában sikongatva a játékai között. Mi csak nevettünk olyan édes volt. Biztos örültek a szomszédok nekünk!
-ot! 

2004.03.04 10:09
Budapesti vagyok és a Szt.Imrében szültem. Már nem szoptatok
Szép napot Mindenkinek!
2004.03.04 12:55
Hazafelé találkoztunk egy egy héttel idősebb babával, aki már majdnem 9 kiló. Kicsit meglepődtek, amikor mondtam, hogy Gabi MÁR mennyi, mert nekik ez kevésnek tűnt.

2004.03.04 13:21
. Nálunk sincs még fog,ami késik nem múlik, csak tényleg ne szenvednének szegénykék ennyit. Úgy sajnálom Őket.
.
. Majd beindul hamarosan a másik haj növekedése is. Robónak is elég hosszú már az új haja
.
.
. Szülinapot most tartottátok vagy hétvégén? Pelust pedig szerintem is váltsál másikat. Nálunk sem ébresztem fel Robót peluscsere miatt, örülök, hogy visszaalszik szopik után. De szerencsére eddig nem volt gond a pelussal.
.
.
.Erre felénk is szólás ezek szerint
.
. Azért csak jón a tavasz , úgy néz ki
. Robó meg éppen kint alszik egy jó nagyot
. Egyre több minet gagyog már, mondja, hogy apa, tata, ama(mama lenne
) , ebő( ezt nem tudom mi lenne), Igaz sokszor véletlenül jönnek, de ha a tükörben meglátja magát, már tudatosan mondja, hogy baba
. Úgy imádom. Mászni még nem mászik, de kutyázni kutyázgat már. Talán beindul ő is hamarosan.
:
2004.03.04 13:45
Persze Bence jól be van öltöztetve, ő mégiscsak fekszik és alszik.
Szerintem mire igazán jó idő lesz, szaladhatsz is utána a kertben
Szerintem ez pont ideális súly egy ilyen idős leányzónak
A 9kilót én egy kicsit soknak tartom, bár biztos jó kis husikái vannak annak a babának amiket jól meg lehet nyomkorászni
2004.03.04 14:33
2004.03.04 16:27
2004.03.04 17:04
)
Van aki a földön fekszik,mert nincs hely, viszont marha beteg...

2004.03.04 17:25

2004.03.04 17:25

2004.03.04 17:33
Nagyon aranyosak voltak együtt, jó volt látni, hogy azért nem olyan nagyon mimóza Beni sem. 2004.03.04 17:48
, de én is sokat aggódtam miatta, hogy normális dolog e így, hogy még ezeket nem produkálja. A doki megnyugtatot, sőt megdicsérte, hogy milyen ügyesen ül. Szóval nyugi nektek is, majd eljön mindenek az ideje
. Robó is így telt szájjal szokot mosolyogni, ha nagyon tetszik neki valami
.Édesek nagyon, és a kabát is csini
. Emlékszem terhesen mennyit dinnyéztünk, mindig írtad te is, hogy már megint egy jó adagot betömtél
.
. Minden esetre aranyos Ádi, amint látom felkeltette a porszívó rendesen a figyelmét.
. Ügyi nagyon
.
. 2004.03.04 21:35
)
kis béna vagyok
)
, és ilyen nagy huncut lett belőle:
2004.03.05 00:07
2004.03.05 10:17
kb 8 óra alvásra a gyereket, de valamiért nem akart belemenni. Vajon miért???
Pedig hulla vagyok és ALUDNI SZERETNÉK VÉGRE EGYSZER!!!!
, ezt az ébredéstől elalvásig tudja produkálni. Mi meg csak röhögünk rajta
, olyan aranyos.

2004.03.05 12:05
Mikor tegnap már olyan szép tavaszi idő volt!
Bár tegnap este kapott a szopi előtt egy banánt is.
Egyelőre nagyon nehézkesen haladunk ezzel a hozzátápival. Tényleg úgy van hogy az ember várja hogy mikor adhat már mást a babájának, aztán mikor eljön az idő, visszasírjuk a csak szoptatós időket
De most szerdáig nagyon nem is erőltetem a témát, akkor jön a doktornéni, majd megbeszéljük. A nővérem szerint ha finom bébiételeket adnék Bencének (és nem sima krumplit, meg répát
) akkor biztosan megenné, mert eddig minden gyümölcsöt csak úgy falt
Az ő kislánya is megevett anno mindent, ami nem anya főztje volt.
Egy bajom van ezzel hogy hiába porszívózok és mosok fel a lakásban, szinte rögtön poros minden. Már az ablakot is alig merem kinyitni
Mi lesz itt nyáron?!
Szegényke
Épp tegnap beszéltünk róla a férjemmel hogy már olyan jó lenne ha dinnyeszezon lenne, mert mi is nagy dinnyések vagyunk, erre este olvasom hogy neked is eszedbe jutott
Látom még az inkubátorban pluszban is be volt takarva. Bencének csináltak vagy 32-33 fokot, ő csak egy szál pelusban melegedett
De nálatok még nagyobb szükség volt arra hgy ne veszítsen energiát a saját felmelegítéséhez. Olyan kis védtelenek abban a dobozban, nem? Remélem soha többet nem kell ezt átélnem (ha esetleg lesz kistesó...)!
Ilyenkor mind az ötször eszik is Beni vagy mit csináltok? Elhiszem hogy fáradt vagy, én reggel 8kor magamról nem tudok mikor elmegy a férjem dolgozni, csak pislogok, pedig én csak egyszer kelek hajnalban vagy kora reggel. Azt hiszem nekem inkább már az a bajom hogy fél éve nem aludtam egy jó kiadósat. De majd egyszer bepótolom és 3 napig fel sem kelek
2004.03.05 12:42
:
2004.03.05 13:25
. Látom a topik is nagyon alvófélben van.
Robó is így kezte, 180 majd 360fokos körök, aztán hipp hopp megfordult. Majd megmutatja Domcsinak hogy is kell, cserébe ha ő is megmutatja, hogyan kell végigaludni az éjszakát.
Mert biztosa van benne egy kis fortély
Áramszünet miatt sajnállak
.Villany fűtésetek van? Remélem azért megoldódik erre az időre a fűtés, nehogy hidegbe legyetek. 2004.03.05 16:36
Aztán ma hajnalban látom, hogy esik a hó!!! Mikor lesz már tavasz? De szerencsére reggelre kialudtam a fejfájást
Igy tutira nem fázik meg Zsolti. Nálunk azért is jó a nagyszőnyeg, mert Zsoltika nem marad ám meg a helyén, már simán lemászik a játszószőnyegéről
Két-három szopi van, de eszik is rendesen a gyerkőc. Én is annyira, de annyira vágyom egy nyugodt éjszakára, hogy el sem tudom mondani! Forralt vízre már én is gondoltam, de egyenlőre maradunk a szopinál. Remélem nem rosszabbodik majd nálunk a helyzet...
Kukackodás nálunk is volt, Zsoltika is emelgette a fenekét
Ebből lesz a mászás
Dominka is nagyon ügyes. Milyen picurika volt!
, aztán előreesett
Sírt is szegénykém, de hát ezzel jár a mászás-tanulás
Persze anyukám azt mondja, hogy örüljek, hogy eszik
Én nagyon rossz evő voltam pici koromban
Remélem, hamarosan tényleg jobb idő lesz, legalábbis melegebb. Jövőre viszont már szánkózhatunk, nagyon várom
De előbb legyen végre nyár.
Aztán ha működik, kipróbáljuk Vera módszerét: lefekvés előtt banán
2004.03.05 16:53
2004.03.05 17:06
Bár itt azért sokkal többet süt a nap, egész télen mindig szikrázik. (na jó, van néhány szürke nap itt is, de közel sem olyan sok,mint otthon) Szóval nálunk már olvadásnak is indult a hét eleji hó.
(már tegnap elkezdtem, de folyamtosan ment a mosó-és száritógép amialatt már vasaltam, vagyis nem birtam az iramot, és mára is maradt...)

2004.03.05 17:38

A banánunk olyan "pont jó", de szerintem várok kb. 2 napot, hogy jobban megérjen.
Jó vasalást! 2004.03.05 19:12
), szerintem a film a nyomába sem ér (mint legtöbbször a megfilmesített könyvek)! 2004.03.05 20:13
na jó, ennyire azért nem volt tragikus a helyzet, csak 10-re nagyon lehűlt a lakás és átmentünk Domcival a dédihez melegedni, neki nagyon klassz kandallója van, A bébi tátott szájjal nézte ahogy lobog a tűz! Szóval azért nem fagytunk meg, csak mikor délután hazaértünk, akkor volt elég hideg, de aztán visszakapcsolták az áramot. Szanaszét hevertek az utcán cafatokban a vezetékek, és minden póznán kb 2 ember lógott, nagy munkában voltak a jóemberek...
Most az a legújabb hogy folyamatosan sikongat, lassan halláskárosult leszek!
2004.03.05 20:27

2004.03.05 21:36
Hol vagytok csajszik?
)
Egyszer már mi is mostuk le Bencit így, de ő nem nagyon élvezte mert nyomta a dugó a popóját.

Annyira aranyos volt és olyan kis okosan nézett "hogy most akkor ugye milyen kis ügyes vagyok?"
ha pont jó, csak tényleg azért írtam mert hallottam egy nagyon szomorú dolgot az éretlen banánnal kapcsolatban és inkább vigyázzunk vele. És itt írta valaki (bocsi már nem emlékszem pontosan ki volt) hogy hetente kétszer nyugodtan lehet adni a babáknak.
2004.03.05 22:16

2004.03.05 22:45

2004.03.06 09:34
), valamint kis Domci, aki már nagy Domci és tesóval birkózó Bene mind-mind tündériek! 

Oldalra lépegetés meg egyenesen csúcs

Hát akkor most mi lesz? A vasalnivaló fele az ágyneműtartóban, a másik fele még a kötélen, hogy még azt hihessem, szárad 

Még jó, hogy volt hova mennetek melegedni! Remélem, nem fáztatok meg!

Mostmár nagyrészt hason játszik egész nap, úgyhogy a babygym már nem igazán jön be. Persze van, h háton is nézelődik, de ha ezeket megunja, akkor függőlegesíteni kell, mert ülni azt nagyon szeret(ne). 
2004.03.06 09:47
)
(Bár még a 3.részt nem láttam, mert Laca még nem jöhet velünk moziba
)
) De már feladtam, majd ha nem szoptatok...

2004.03.06 11:53

Szerintem a hozzatapis vegen levo lista eleg nagyvonalu, ilyen piciknel meg 1 honap is sokat szamit.
), kulonben iszonyatosan hullik a hajam
de a hiba bennem volt, megemesztem, aztan majd ujra nekifutok. 2004.03.06 12:17
en meg varom Emma ebredeset, felorara nincs ertelme lefekudnom...
2004.03.06 12:27
a megnyugtatásért.
Amúgy Laca 7,1 kg, úgyhogy nem csontsovány
2004.03.06 13:01
Hidd el, elég neki a tejcsid, olyan gyönyörű baba!!! Nekem szó szerint azt mondta a körzeti doki hogy ha naponta mérem a gyereket akkor kib****a az ablakon a mérleget
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint