A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Mikor voltal uh? Kb mekorrának állapitottak meg?

Én amikor a 29-30 .héten voltam uh-on Márk kb 1450 gr-os volt.
Vendég

Sissi..egyél sok kiwit...nekem bejött,na meg persze a tea is,de nem lehet,hogy attól nem alszol???
Én azért nem ittam a végén,mert nem tudotam aludni,hiába gyümölcs teát ittam... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én 27. vége 28.elején.voltam és akkor mértek 1150 grammot...Mondjuk azt mondta az orvos ez normális...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri:teát csak mától iszok.
Ha a doki azt mondta,hogy jó a amérete akkor biztos jó.Különben is miért kellene neked egy 4 kilós kislányt szülnőd?? :D
Vendég

Törpiri!

Ne aggódj!
A Te lányod átlagos méretű. Az én fiam nagy.
De hát mit vártunk, hiszen Apa is 192 cm és én is 176... Honnan lenne nekünk kicsi gyerekünk?
És a diabétesztől is lehet nagyobb. Bár Beni nem azért volt, úgyhogy inkább most is a genetikára gyanakszom.
Vendég

Hát mi nem vagyunk nagyok :wink:

Jól van akkor,egy kicsit megnyugodtam... :?

Nem akarok 4 kilós kislányt szülni,de azért ha 3 kiló felett lenne nem bánnám.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Többiek merre vagytok??

Márk már másfél órája alszik igaz az előbb felébredt de bementem hozzá megsimiztem a hátát és visszaaludt. :D
Vendég

Cat:Asiye nem küldött még fényképet Yaseminről?
Vendég

Sissi!

Asiye most az intenzíven van, és nem is tudom mennyit lehet így vele Yasemin. De szerintem nem tud képet csinálni. És az is lehet, hogy még a régi telefonja van, azzal nem tud mms-t küldeni.
Vendég

cat ne aggódj hiszen ti sem vagytok 170 cm-ek :):) meg a cukor is csinálhat nagyobb babát :) nekem a 36. héten azért kellett megcsináltatni a cukorterhelést újra mert nagynak nézte a babát és hogy biztosan cukros vagyok de rába****ott :):):) ennél tökéletesebb nem is lehett volna éhgyomorra 4,9 terhelten 75g ch után két órával 6,9 volt :):):):)

nika70
Salgótarján

Na még 1/2 óra és zárunk...és holnaptól nem jövök...
Hétvégén pihi,remélem lesz hó Galyatetőn és jókat fogunk majd sétálni :lol:

Ha eltünnék hétfő-kedd-szerda oktatáson vagyok,de majd igyekszem benézni... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Visszaolvasni csak érintőlegesen volt időm.
Csucsu, ha hétfőn erre jársz, vagy vasárnap délután, szívesen látunk, a számom priviben megy (egy függönyt se sikerült szerezni...)
Bemásolom a levelet, amit a lakóknak írtunk (képeken szemetet és port képzeljetek el, most nem tudom feltenni, nem is érdemes...)
"Gyerekek, most értünk haza...
Ha már takarítás, mellékelek néhány képet a "piperetakarításos" átvett lakásunkról.
Órákig tudnék mesélni, A. úr megdöbbent arcáról, hogy hogy néz ki a lakás (de nem történt semmi), a szaros (!!!!!!!!!!!!!!!!) wc-nkről, a vízért (a mi átvett óránkra vételező!!!!) bejáró munkásokról (értem a 3köbméter meleg vizet...), a takarítólányról, aki háromszor jött vissza (egyszer a fürdőt "takarította" fel, egyszer a kisszobát, harmadjára...) megkérdezte, hogy akkor most mit kell csinálni?!?!??!?!
Amikor felmosott egy részt, állt, támasztotta a felmosónyelet, várta, hogy felszáradjon. Ajtók, ablakok tiszta por, és boldogan elnézte, ahogy ezt én megúnván, elvettem a partvist, és felsepertem a többi részt, ha már várni kell, míg szárad. Még meg is jegyezte, hogy úristen, mekkora por, most volt itt takarítva délelőtt (hát kurvára biztos, hogy nem).
A hibákat egyáltalán nem javították ki, azalatt az 5 óra alatt, míg ott álltam (vicces volt, ekkora hassal), 90%-át megcsinálták. De tegnap óta semmi!
Szóval készüljetek fel, hogy csak az lesz kész, amit akkor és ott megcsináltattok!!!
Én már csak röhögök az egészen (csak a gyereknek ne legyen baja), felhívtam anyut, hogy segítsen vasárnap takarítani, de hát kész bolondokháza az egész!"

Szóval elfáradtam, órákig csak álltam (nincs mire leülni), de hát még most kezdődik a pakolás majd...
Szóval most búcsú, holnap szétszedjük a gépet.
Hiányozni fogtok!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ez nem semmi :shock:

Azért tényleg vigyázz magatokra....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos:azért csak óvatosan a takaritással. Nagyon durva amit leirtál.
Várunk vissza.

Törpiri:neked is szép 7végét.Remélem jól sikerül.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Nemlajos!

Költözés közben arra gondolj, hogy milyen jó lesz a vége! AMikor már a szép új, tiszta, saját lajkásotokban fogtok élni. És oda fogjátok hazavinni az első kisfiatokat is. :D

Törpiri!

Jó szórakozást és sok-sok pihenést a hétvégére!
Remélem Apával is sikerül tisztázni pár dolgot!

Nekünk is jól jönne már egy ilyen hétvége...
Tegnap mi is összevesztünk nagyon.

De új nap, új remények. Ma már minden sokkal jobb lesz.
Vendég

Nekem ma megint fáj a fejem. :evil:
Többiek?
Hogy érzitek magatokat?
Vendég

Sziasztok!

Cat:én aránylag jól vagyok.Bár még mindig köhögök, és fáj egy kicsit a fülem.Most teázok ezerrel.
Hétfőn a diabétesz rendelésen egyből megmondják a vérévtel eredményét?

Többiek merre vagytok?? Mostanában nagyon eltünt mindenki.
Vendég

Nem tudják rögtön megmondani szerintem, mert nekik is a labor értékeli ki.
De szerintem kérd meg esetleg, hogy vércukormérővel is nézzék, és az szinte ugyanazt az eredményt adja. (Lehet, hogy ezt is csinálják alapból, nem tudom)
Nekem nem volt terheléses cukor, mert az éhgyomri alapból magas volt.
Vendég

vagyok én is ma megjött :(:( de nem vagyok letörve :):):)

csajok akinek már van gyerkőce kaptam egy levelet egy ismimtől :

Van egy gyerekek között működő könyvküldős játék. Összesen 6 gyermekes szülőt kell bevonni a játékba, hogy küldene-e 1 azaz egy könyvet egy kisgyermeknek. Ha igen, sok-sok, mások kiszámolása alapján 36 könyvet kapsz. Mivel a könyv jó dolog, és sosem árt, így Erika beleugrott. 1 könyv nem a világ, Májki imádja a könyveket, képeket, és remélem Timi is így lesz vele.
A kérdés tehát az: És Te??
Ha igent mondasz, írd meg a levelezési címed, elküldöm a játékszabályt, ami tartalmazza mit csinálj. ( A könyvnek nem kell több ezer ft-osnak lenni, a lényeg, hogy a gyerkőc korához illő legyen.)

A lényege ha érdekel adjátokmeg priviben acímeteket gyerek pontos nevét korát ésküldök anyagot a lényege hogy egyetlen egy gyereknek kell neked küldeni könyvet a korának megfelelően de te 36-ot kapsz vissza :) a lényege hogy nemkell hogy új legyen a könyv jó megúnt nem használt de jóállapotban levő könyv is :) illetve 6 ismerősödnek kell elküldeni azt a levelet amit majd küldök nektek szerintem buli a dolog csináljuk már meg :):):)

nika70
Salgótarján

Nika!

Ez nekem piramisjátéknak tűnik, még ha gyerekkönyvekkel is.
Az pedig illegális, ha jól tudom.

Lehet, hogy az ötlet jó, de leginkább annak, aki még az elején belevág.

Pirit sajnálom! De majd most! Újabb lehetőség Apával kellemes órákat eltölteni. :D
Vendég

cat hogy lehet ez piramisjáték hiszen csak egyetlen könyvet kell küldened nem pénz stb de te tudod

:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

csajok mi ez acsend???? a hétvége mumusa?????

olyan finom gulyáslevest csináltam hogycsak na :):):):) két féle husiból csináltam marha és sertésből de nagyon fini lett :):):)

nika70
Salgótarján

Nagyon eltünt mindenki.Pici és Gabi merre vagytok??
3an igazoltan vannak távol.De a többiek? Ugye nem hal meg a topic csak azért mert páran babások vagyunk?

Márk most alszik, én egy kicsit betezek utána vszinű ledölök.
Nálunk ma borsó főzelék van.De,hogy holnapra mit főzők nem tudom.Az biztos,hogy a jövő hétre rakott kel lesz a fiuknak(én azt sem kivánom).
Vendég

Sziasztok :lol: :lol: :lol:

Én jól vagyok csak ma nem dolgoztam délelőtt terhesgondozóba voltam a vércsoport eredményemért és után a házi dokinál a kiskönyvbe mindent kitöltött amit kell, utána pedig főztünk anyuval igy csak most kerültem gépközelbe :wink:

Kép
Kép
minimano74

Itt vagyok újra én is.

Megvettük Marcinak a bébiőrt. :)
Közben kiderült, hogy annyi pénzt kapunk a nagyszülőktől, hogy mindent meg fogunk tudni venni Marcinak amit akarunk. Mármint amit nem Benitől örököl.

Így nekünk csak a Beni bútorát kell megvenni.
Vendég

Cat:ez jó hir.Mit terveztek még venni?
Vendég

Sissi!

Kell még majd a mérleg, kád állvánnyal, pelenkázólap, szőnyeg és lámpa. És talán valami díszítés a falra.
Ja, és a mi szobánkba egy falvédő, mert Marci fog a fal mellett aludni, és ha odagurul, ne legyen neki hideg.
Minden más van.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ma sem lesz senki?
Mi, ha Beni felébred, azt hiszem elmegyünk még nézelődni még egy kicsit.
Ebéd pedig bartoknál...
Így majd csak este jővők.
Vendég

jó reggelt nem nagyon volt mit olvasnom :(:(:(

már megjártuk a boltot ma nem kell főznöm maradt egy kis gzlyás leves de majd csinálok tócsnit mellé :):):):(reszelt krumplis)

nika70
Salgótarján

Ma senki nem járt erre NIkán kívül?

Én szeretem a tócsnit, de most azt sem nagyon ehetek. Krumpli és liszt együt...

Nagyon jó volt a vendégségben. Beni is jól viselkedett.
És most Apa altatja.

Utána pedig jönnek szomszédok, hozzák a 24 első négy részét. Mármint a legújabb sorozatét. :D
Vendég

végül nem csináltam tócsnit:):)

mi ez a pangás?????????????????????????????????,

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Délelőtt sétáltunk majd jöttek át bnőmék.Délután pedig a másik bnpőméket vártuk.Ők most mentek el, a gyerekek is jól érezték magukat,Márk 1/2 9 fle ki is dőlt.

Többiek merre vagytok? Pici miért nem jössz???
Vendég

Sziasztok!

Nemlajos jól van, csak fáradt. De már látja a végét és mindenkit puszil.

Többiek merre?

A 24 utolsó évada is jó lesz. Legalábbis az első négy rész alapján. Sajnos még olyan messze van a vége, pedig annyira kíváncsi vagyok már.

Ma várható, hogy az eltűntek is felbukkannak, vagy most már végleg kijelenthetjük, hogy a topic haldoklik?
Vendég

Szép napot !!

Én pénteken csináltam tócsnit.Igaz mi lapcsánkának hívjuk. De van még a cicege neve is. Hihetetlen a magyar nyelv . Nagyon sok neve van attól függ melyik térségben minek hívják.
Mi pl: Fokhagymás tejföllel esszük.
De nagyon finom volt már régen ettünk mi is.

Ma sült csirke lesz meg húsleves.
Kicsit későn kelltem én is meg a család is. Most iszom a kávémat még csak.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Cat:remélem nem lesz igazad.

Én ma a fiúknak rakott kelt csináltam, én azt hiszem nem eszek belőle,mert nagyon nem kivánom.
Nekem maradt mára 1 db rántott húsi, ill brokkolis sertésragu.Köret nincs hozzá és lehet,hogy nem is csinálok max. vmilen párolt zöldséget.

Mi ma 1/4 10kor keltünk :D , de már 12kor tudtam volna aludni.

Gyertek már!!!Mentsük meg a topicot.
Vendég

Most ebédeltünk. Rántott hal, kukoricás rizzsel.

És eldöntöttem, hogy veszünk új gyerekülést.
Most nem kell még új szőnyeg és lámpa Marcinak, így amit kapunk pénzt a nagyszülőktől abből tudunk venni új gyerekülést is.
A Peg Perego mostani ülése biztonságosabb, mnint a három évvel ezelőtti volt, és mi gyakran utazunk kocsival. Így nyugodtabb vagyok. És a húgomék is tudják tovább használni ami náluk van.
Vendég

Sziasztok!!!!!!

Végre itthon!!!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk, szorítottatok nekünk!!

Most nem tudok rendesen visszaolvasni, de rakok pár képet!

Talán holnap lesz időm többre is!

Ja! És Yasemin Seyda lett a neve, és elítam az üzit, nem 3030 gramm, hanem 3300 gramm :) :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

asiye de jó hogy már otthon vagytok aggódtunk értetek :):) de látom csodaszép kicsilányka és ahaj mennyi van neki :):):) szép súllya született
mikor lesz a műtéted?

nika70
Salgótarján

Sziasztok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asiye! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok és nagyon szép Jázmin :lol: :lol: :lol: :lol: ennyi hajat :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagyon arik a fiúk ahogy körül veszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Asiye és te hogy vagy a csaszi után, ha lesz időd mesélj :wink:

Kép
Kép
minimano74

Asyie: Jajj de szép a kicsi lánykád. Na de a fiúk is aranyosak ahol együtt vannak:)

Kép
csucsu05

Asiye!

Örülök, hogy már otthon vagytok.
Pihenj, amíg van segítséged!

Yasemin gyönyörű hajasbaba!
Ha lesz egyszer egy kislányunk, én is ilyet szeretnék!
Vendég

Asiye:orülök,hogy már otthon vagytok!!! Gyönyörű szép a kislányod.

Ha lesz időd majd irj.
Vendég

Sziasztok jó reggelt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!

Nem igazán voltam gép előtt, így nem tudtam írni.

Asyie!
Örülök, hogy jól vagytok, és már végre otthon.
Nagyon szép a kis Yasemin.

Nika!
Sajnálom a pirit!
De úgyis sikerülni fog hamarosan a tesó baba nektek is.

Képzeljétek mi szombaton voltunk baba boltokba, és apa találta ki.
Ki is válastottuk a babakocsit, igaz, májusig nem vesszük meg.
De látnoktok kellett volna, ahogy pasi léttére elkezdi vizsgálni....
Kész, kb 2 órahosszáig nézegette, mire megtalálta azt ami szerinte elég biztonságos. :lol:
Majd teszek képet.

Vettem egy szép kismama nadrágot, kord bársony, de nem olyan béna anyag amiben debella az ember, és szülés után is használhatom, mert lecatolhatós a gumis hasrésze.
Vettünk még biztonsági övelhúzót, hisz már kell.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jó reggelt mindnkinek!

Pici!

Örülök, hogy Te is előkerültél.

Melyik babakocsit néztétek ki?
Bútort is vesztek majd, vagy az csinálja az öcséd?

GAbi!

Hogy vagy?
Mikor mész a genetikushoz?
Vendég

Pici!

Mikor mentek UH-ra?

Én bejelentkeztem a Kleopátrába most csütörtökre.
Remélem szép sztárfotókat lehet majd csinálni a pici fiamról.
Vendég

Most jutott eszembe, hogy azt álmodtam, hogy Marci a születése után a koraszülött osztályra került. Nem is értettem, hogy miért.
Vendég

Cat!
Az egyik ez ami tetszik:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
A másik egy peg perego, azt most nem találom a neten.

Még nem tudom mikor megyünk.
Apával együtt szeretnénk.
Holnap nem jó mert mennem kell a genetikai tanácsadóba az eredményeimért.
Szerdán meg Vargához((utoljára))

picimami

Még bútort nem tudjuk, lehet hogy veszünk, még nincs pontosan lefixálva.

Kicsit ki vagyok idegileg amúgy...
kavar a család, és már elegem van belőlük :evil: :evil: :evil:

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: