Sziasztok!
Verus, húú, rossz volt olvasni... Remélem hamar rendbejön az állkapcsod, kitartást és gyors gyógyulást.
Gjéti, aranyos a pocid. Én sem látom, hogy lejjebb ment volna.
A betegeskedő apukáknak gyors gyógyulást kívánok. Talán náluk is közrejátszik a babavárás izgalma abban, hogy most jelentkeztek a tünetek....
Iricc, örülök, hogy nem romlott Milos veséje, ez jó hír!
most hirtelen nem jut több eszembe, pedig annyi mindenre írni akartam, de csak vagy 5 lépésben tudtam visszaolvasni...
Beöntés: én attól parázom, hogy nem lesz rá idő, de remélem lesz... Én mindenképpen szeretnék, mert igaz, hogy nagyon rossz úgy a wc-n görnyedni, hogy közben fájásaid vannak, és fogalmad nincs, hogy most éppen mi fáj, a hasmenés vagy a fájás... de írtó rossz lehet bekakálni szülés közben, szóval inkább beöntés. Utána le tud tusolni az ember és egyből jobban érzi magát.
A szüléstől való félemem... én azért félek, mert már tudom milyen.
Bennem egy dolog van, amire nagyon oda szeretnék figyelni... Mikor jöttek a fájások, ösztönösen görcsbe rándultam, és valahogy az volt bennem, hogy túlélni, utána pár pillantig jobb lesz. De azóta rájöttem, hogy ezzel hátráltatja az ember a tágulást, meg a folyamatot.
Most elhatároztam, hogy bele próbálok majd "feledkezni" a fájásokba, nem ellenkezni, hagyni, hogy elsodorjanak, inkább rásegíteni, mert biztosan úgy sokkal gyorsabb lesz az egész.....
Na és a léányeg... Végre voltam ma dokinál. Minden rendben van, ami nagy megkönnyebbülést jelentett. Méhszáj 3100, vagyis nem változott semmit az elmúlt 5 hétben. Rá is kérdeztem, hogy látja-e valami jelét annak, hogy előbb jöjjön a babó, azt mondta mosolyogva, hogy semmit.
babó irányban van szerencsére, de azt mondta dokibá, hogy ilyenkor még forognak, úgyhogy farosak, van remény még a befordulásra, tessék pocit lógatni!
2 hét múlva mennem kell vérvételre, és kértem a streptoszűrést is.
Azt hiszem Hugic kérdezett erről..
Hugic figyelj!
Rákérdeztem, hoyg csinálnak-e szűrést, azt mondta dokibá, hogy nem feltétlenül szükséges csinálni, de ha én ragaszkodom hozzá, akkor megcsinálják. Én mondtam, hogy igen, szeretném kérni. Úgyhogy 2 hét múlva azt is megcsinálja.
Ha mész dokibácsihoz legközelebb, akkor te is mond neki, hogy kéred, mert úgy látszik náluk ez nincs a kötelező protokollban.
Babókánk visszavett a rohamos növésből, aminek nagyon örülök. Eddig mindig két héttel nagyobbnak mondták az átlagnál, most pont akkora, mint a számított kora, 2700 gramnak becsülték. Szóval én is kezdek megnyugodni, hogy nem lesz 4 kg, 3,5 pont elég lesz.
Nagyon belehúztam, már egy csomó mindent megvettem, az apróságokat. Tegnap éjjel nem tudtam elaludni, összeírtam mindent amire még szükségünk van, így holnap felkerekedünk, és bevásárolunk. Ettől valahogy kezdek megnyugodni