A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jót, nem tudok, rosszat mondjak?

Kép
muzsuzska

Hát, ez igazán megnyugtató, Paradizs repesni fog, hogy hányhat a büdöstől alvás közben. :wink: :lol:

KépKép
benó

Az övé, nem biztos hogy büdi!

Kép
muzsuzska

Zsu, én még ilyen vérnyomásmérőt nem láttam. Hogy néz ki? Mármint ilyen 24 órásat nem láttam.

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi!
Akkor mindenki itt van :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Majdnem mindenki. De ilyen is régen volt már! :D

Kép
flóra 11

Én se láttam. :wink:
Majdnem. :D

KépKép
benó

Hasonló a normális digitális mérőhőz, csak egy kis dobozkája van. Ott rögződnek az adatok.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, most reggeles vagy ? Mikor lesz szabadod?

Kép
flóra 11

Igen az L-en is ilyen volt,és tényleg az is büdi volt.

Na de mi ez ahhoz képest mikor 3 béby fog benne össze-vissza mocorogni. :D

Kép
martik77

Aha, értem. :wink:

Kép
flóra 11

Flóra és F.ma. :D Kép

Kép
martik77

Lányok én most azt gondoltam, hogy berakom most a hüvelybigyómat, plussz egy betét és itt fogok veletek feküdni. Mert most legalább fent vagyok, ha csurog, ugrok, éjjel viszont nem érzem.

Kép
flóra 11

szerencsére az enyém ne büdős de nincs fagyim és elfogyott amit kaptam.
jó lenne már érezni a mozgólódásukat
hamarosan mér a gép nagyon izgalmas,az oldalamon van egy kis fekete táska abban van maga a gép és a kezemen a mandzsetta és anyakam körül egy fekete kígyózó cső.... rémes... és nincs fagyim..

Kép
paradizs

Márti, nagyon jó vagy! :lol:

Kép
flóra 11

El ne gurulj Benó így felrakott lábakkal. :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
martik77

Jó ötlet. :D

KépKép
benó

Sziasztok!
Van most pár percem, gondoltam felnézek Hozzátok! :)

Heni

Kép
szheni

Helló!!!!

Na jól látom,hogy már csak Tancsu és Timi hiányzik??? :D :D :D

Kép
martik77

Szegény Paradizs! :cry: Párod nem tud neked vinni? :wink:

KépKép
benó

Szia Heni!!!! :D

Kép
muzsuzska

Jól tetted, helló, Heni!!! :D :D :D Megkaptad a cd-t?

KépKép
benó

Képzeljétek, ma teljesen beparáztam. Ma egyáltalán semmi babamozgást nem éreztem, felhívtam az orvos asszisztensét, a frászt hozta rám. Először is jól letolt, hogy miért nem rögtön szóltam, hogy nem érzek semmit, nem 3 nap múlva kellene, de én tényleg azt gondoltam, hogy ez még normális. Azt mondta, a dokibánál ma minden perc foglalt, de feltétlenül menjek föl hozzá, mert ha eddig rendesen éreztem, most is kellene, de ahogy írtam, már jó 3 napja szinte semmi. Felhívtam a doktorbácsit, már csak azért is, mert vasárnap Linzbe mennénk, és nem akartam úgy elmenni, hogy nem vagyok nyugodt. A dokibácsi fél 3-tól rendelt, tényleg fullon volt ma, de bejött kettőre, hogy megvizsgáljon. Minden rendben volt persze, de nagyon megnyugodtam. Beni baba szépen aludt, míg engem a szívbaj kerülgetett ez után a banya után Smile, nem beszélve Mikiről, aki próbált nyugtatgatni, dehát... sztem ő sem lett volna nyugodt. Mindene szép, mindene kól működik, a szívecskéje vert rendesen, már 26 cm, és a dokibácsi szerint nagyon nyugodt gyerek. Smile
Azt is mondta, hogy a 30. héttől szokták mondani a napi 10 mozgást, de vkinek azt sem tartja be a babája. A 24 órából kb 20-at alszik, és egyáltalán nem biztos, hogy minden nap ugyanabban az időben... szóval mostmár tuti, hogy többet nem hallgatok ilyen gyogyi asszisztensnőkre. Smile

Heni

Kép
szheni

Igen, ma Benó, mindkettőt!! Nagyon köszönöm! Te megkaptad már? :)

Heni

Kép
szheni

Helló Heni! Na már csak a két gyakorló kismamink hiányzik! :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzska, tudsz már vmit a vizsgálatokról?

Heni

Kép
szheni

Miskolc a híradóban!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tehát Beninek hívják. :D :D :D :D :D
Szerintem hülye az asszisztens. :x (Még nem olvastam végig, de hülye.)

KépKép
benó

Én még nem. :wink:

KépKép
benó

:) De csak azért hívják így, mert ha akarom, Benónak is becézhetem. :) Szóval Benjámin. :)

Heni

Kép
szheni

Naja... hétfőn adtam fel... :(:(

Heni

Kép
szheni

Heni, hála az égnek, hogy minden rendben van. Jól megijesztettek. :?

Kép
flóra 11

Azt is mondta, hogy a 30. héttől szokták mondani a napi 10 mozgást, de vkinek azt sem tartja be a babája. A 24 órából kb 20-at alszik, és egyáltalán nem biztos, hogy minden nap ugyanabban az időben... szóval mostmár tuti, hogy többet nem hallgatok ilyen gyogyi asszisztensnőkre. Smile

Helyes, mondtam én, hogy hülye. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt akartam írni én is, persze pontos adatokat én nem tudok, tehát csak okoskodni akartam, de igazam lett volna :lol: . :roll: :wink:

Linzbe a Miki rokonaihoz mentek?

Basszus, Heni, a mi babáink a 20. héten 10 cm-rel kisebbek voltak!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Lassú a posta....

Kép
flóra 11

De tényleg... én nem is akartam parázni rajta, de gondoltam, megér egy telefont, hogy megnyugodjak, mielőtt Ausztriába mennénk... erre meg... átbőgtem a délelőttöt. :) Persze mostmár nem vagyok sem mérges, sem ideges, sem semmi... :) Képzelem, a doki mit gondolt rólam, bár nem mondott semmit... :)

Heni

Kép
szheni

Igen Zsuzsi ez ott volt nálunk fennt,csak tudnám ha hajnal óta takarították az utat,hogy lett fennakadás.Ez is csak kamu,szerintem akkor kezdték el mikor már elakadt a forgalom. :?

De remélem most már megnyugodtatok Heni! :shock:

Kép
martik77

Úristen, akkor nagy a felelősség rajtam! :shock: :shock: Nem szabad megutálnod, mert akkor a nevemet is megutálod. :shock: :? Úgyhogy ígérem, hogy jó leszek. :D Egyébként megtisztelő, de nekem nagy felelősség, hívd csak Beninek. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jójó, de nálatok ketten vannak... és ez nem a CRL, hanem a lábával együtt. A CRL azt hiszem 18,5 cm.
Igen, a keresztgyerekek szülinapja lesz 22-én, így azért megyünk, hogy megünnepeljük őket. De csak 3 napra megyünk. A gyerekekből egy év is kevés lenne, de a sógornőmből 3 nap sztem az örökkévalóság lesz. :lol:

Heni

Kép
szheni

Nyugi, Benó, nem tudom elképzelni, hogy megutállak... :):)

Heni

Kép
szheni

SŐT!!!!!!!!! :):)

Heni

Kép
szheni

Bakker, kimentem, és kaptam tőled levelet. Bocsi...... :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

Vasárnap kiveszem a plussz pihi napom. Ma elborultam délelőtt.
Kolléganőmet tavaly helyettesítőnek vették fel magasabb órabérrel (majd 200FT) , így ő nem kapott műszakpótlékot mint mi.
ma azt mondták, hogy megkapja a régi bérét +műszakpótlék!!!!!!!
Na erre elöntötte a szar az agyamat és kikeltem magamból. Főnőköm azt mondta,hogy majd rendezve leszünk. Két éve ígérgetik........Erre mondtam, hogy rendezzék egyszerre, és köszönjük a túlórákért és az idegbajért kapott alacsonyabb bért....... Tehát aki dolgozik az kevesebbet kap! :evil:
Majdnem sírtam, olyan ideges lettem. Közöltem a lánnyal, nem rá haragszom, de ez így rohadtul nem igazságos.
Ez volt reggel, majd 1kor felhívták a lányt a szerződése aláírására, visszajött és közölte, hogy dolgozhatok holnap mert csak annyit kapott mint mi. Na akkor most megint én vagyok a szar alak a lány szerint!!!!!
Szerintem főnőkőm telefonált az intézőnek, látta,hogy kiborult a bilim. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

szia heni
jobb megijedni mint hoppon maradni a lényeg hogy minden ok.
a párom megy és hoz fagyit majd küldök nektek is

Kép
paradizs

Este jövök még 9 után, most muszáj mennem, mert megjöttek apósék... holnap nyugdíjas búcsúztatója lesz, de felér egy esküvővel... kb 60-an leszünk, és megint hoztak egy adag pakolnivalót. A hely, ahol tartjuk ugyanis majdnem a szomszédunkban található, innen meg egyszerűbb lesz átpakolni. Millió pussz mindenkinek estig! :)

Heni

Kép
szheni

Heni, akkor jó kiruccanást. :wink:

Kép
flóra 11

Nagyon szépen köszönöm, Heni!!! :D :D :D :D :D Nagyon aranyos vagy!!!! És ha nem haragszol, rögtön át is vetetem majd a Gy.-val a Detti barátnőmnek, akihez betörtek és elvitték minden egyéb más mellett a meditációs cd-it is! Pedig ülőpárnája is van hozzá. Remélem, azt nem lopták el. :x

KépKép
benó

Semmi baj Benó... :)
Paradizs, köszi! Minden oké Veled mostanában?

Heni

Kép
szheni

Drága kicsi Benókám, azt csinálsz vele, amit akarsz. :) A Tiéd... :lol:

Heni

Kép
szheni

Na bevásároltam gyülölcsből :D Mi ugye vasárnap indulunk, két éjszakára félpanzióval, tehát oda kaja nem kell. Én még holnap dolgozom, az A-nak van még a tegnapi kajából tehát már főzni sem főzök! :D

Heni, örülök, hogy minden ok! :D Téves félelem volt, de szerintem én is beparáznék! :oops:

Kép
szilzi

Na, tényleg lépek. CUPP!!!

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: