A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

És itt nem segít az sem, hogy én szeretem őt,és tudom, hogy szenvednék,ha elmenne, de nem fogom őt ebben megakadályozni. Ha azzal jön, hogy megy, akkor menjen. Mert itt arról van szó,hogy nem szerethetek csak én, neki is ki kellene mutatnia, hogy szeret, ha még egyáltalán ez fennáll.

Kép
flóra 11

Köszi Ildó,én is erre gondoltam Dömével kapcsiban.Ma csak annyit mondtam neki,hogy nem kell mindig menni az apjához mert ha majd az apja megint nem ér rá ahogy szokta akkor meg majd rosszul fog esni neki.Meg azt is mondtam,hogy jó ha itthon van mikor L.megy éjszakára(pl.ma)mert nem jó este levinnem a kutyut meg egyedül itthon lenni.
Én ismerem az ex-et tuti hátsó szándék!!Csak nem tudom mi? :roll: :roll: :roll:

Na Szilzi ez a másik nagy bajom Dömével,hogy mindenki azt mondja milyen kis jóképű....hát igen.Tiszta apja!!!

Kép
martik77

Szilvi,én folyamatosan mesélek, mindenkiről írok, de hol vagytok ti? Mindig eltűntök nekem.

Tudom, ne nyavalyogjak már, igaz? :roll: Abbahagytam. Nem akarok innen senkit elűzni. Bocsánat. :oops:

Kép
flóra 11

Nekem egyszer valaki azt mondta,hogy "Egyszer te szeretsz jobban és egyszer téged szeretnek jobban"
Szóval akkor érezzük azt,hogy nem figyel ránk mikor mi szeretjük jobban,de amikor ő akkor ezt nem biztos,hogy észrevesszük.
Valami ilyesmi.

Meg milyen költözés???Ezt verd ki a fejedből.Miért akarna??Csak rossz napja van!!!Had morogjon,te meg tereld el a figyelmét!!!

Kép
martik77

Mindegy mivel győzöd őt meg, de otthon kell őt tartanod,mert elveszítheted őt. Sztem ez is lehet a hátsó szándék, hogy tőled elszakítsa a gyereket. Vagy nekik kell majd bébiőrnek,hogy mehessenek szórakozgatni. Mondtad, hogy ott is baba lesz.

Kép
flóra 11

Én vagyok amikor tudok, de ugye munkából...

Ildikó, szerintem is hagyni kell ha elakar menni! :( Sajnálom, hogy ezt írom, de lehet, hogy kicsit helyrerakná a fejét, ha egy időre elmenne! :evil: Szerintem Ő nagyon jól tudja milyen jó helyen van nálatok, de... És ugye nem állíthatod meg mindig Te! Az nem működik a végtelenségig. Nálunk mondjuk én vagyok a mindent döntenék borítanék típus az A. csak duzzog... Ő még soha ne mondta, hogy elköltözik vagy én menjek! Mondjuk azt tudja, hogy nekem nem kéne kétszer mondani! :lol: :lol: :lol: :lol: Én is makacs és önfejű és nagyo önérzetes vagyok ám! :twisted: :oops: :oops: :oops:

Kép
szilzi

Még se lesz ott baba!Bár már azt se tudom abból mi volt az igaz!
Tudod én meg arra gondoltam,hogy valaki elültette a fülébe(az ex-nek),hogy ha nála agyerek akkor oda megy a családi!!Sőt akkor tőlem vonnának gyerektartást!!!Ezen gondolkodtam

Na de ezt se,meg amúgy se hagyom!!Döme nem fog vele felnőni.Az tuti!!!!!

Kép
martik77

Tudod, Márti itt az a baj, hogy én folyamatosan azt érzem, hogy csak én szeretem őt,ő pedig ebből nem kapok semmit vissza. Mondjuk ő mindig olyan érzéketlen volt, ritkaság, ha leül mellém és simiz vagy ilyen. Olyankor általában akar "valamit" :? Kedveskedni sem szokott, soha nem hoz apróságokat sem, névnapot, szülinapot rendszerint elfelejti. :? Sok apróság van,ami bánt és bár apróságok, azért összegyűlnek és amikor még bunkó is velem,ok nélkül, akkor felgyülemlik bennem a sok mindenés nagyon elkeserít.

Kép
flóra 11

Igen Márti, az biztos, hogy kevés olyan időszak van, amikor mindegyik fél ugyanannyira szeret... De az Ildikóéknál szinte mindig a F. a "NAp" és az Ildikó a "Napraforgó" :( Ez így nem jó!

Kép
szilzi

Ez így tényleg nem jó,de valamiért mégis összekerültetek,ill.együtt vagytok!!!És ez nem a megszokás.Szerintem. :?

Kép
martik77

sziasztok

lányok fantasztikus receptek igyekszem majd elkészíteni őket
megkaptam a gépet fél óránként mér éjszaka másfél óránként, alig várom hogy a párom haza jöjjön és levehessem a pólómat
benó: jan 26át de ha itthon van a férjem akkor reggel megyek vérvételre de utána mehetünk

Kép
paradizs

Szia Zsu!!
Egyszer L.nek is raktak fel 24 órás vérnyomás mérőt.Nem egy kellemes mikor éjszaka elkezd majd pumpálni. :?

Kép
martik77

Szia Paradizs,

az nem lehet egy kellemes dolog mikor éjjel pumpál, de a muszáj az muszáj! :?

Kép
szilzi

Ja, Szilzi, akartam is mondani, hogy Benó zsemléjét nem kellilyen komplikáltan csinálnod. Neked van kenyérsütőd,abba beledobálod a hozzávalókat és a gép bedagasztja, megkeleszti, aztán kiveszed a tésztát, porciózod és sütöd.Én is ki fogom próbálni. Biztos neked is van olyan program rajta, hogy előkészítés vagy ilyesmi.

Kép
flóra 11

Lányok, kicsit nem leszek, a fiam telcsizett, hogy menjek fel msn-re. Aztán jövök.

Kép
flóra 11

oké. :),én meg addig kivasalom L: munkaruháját. :wink:

Kép
martik77

Ildikó, nekem nincs keyérsütőm, az Edinának van! :wink: De gondolkodom rajta, hogy elhozom anyámékét, mert ők nem használják soha! :wink:

Kismamik, akciós a pelenka a Tescoban!!! Szerintem nagyon, mert szinte mindenki viszi. Én nem tudom a normál árakat, de ha gondoljátok az akciós árat leírom! :wink:

Kép
szilzi

Na, már vagyok. Csak beszélni akart velem. Ma elment Szerdahelyre allergológushoz. Most pedig az apunál van, aki Szerdahely mellett lakik. Lassan már jön majd
busszal haza.

Kép
flóra 11

Márti:jó munkát én nagyon nem szeretem a vasalást vki már kitalálhatná a vasalógépet... nem egy kellemes dolog de muszáj és az mindig nagy úr

Kép
paradizs

Bocsi Szilvi, akkor összekevertem. :oops: De igazán jó dolog. Hozd el és próbáld ki. Én tegnap is sütöttem benne olyan isteni kenyeret, hogy attól finomabb nem létezik! :lol: Ha valaki ettől finibbet tud, az csal. :lol:

Kép
flóra 11

Én is utálok vasalni és senki nem veszi le a vállamról. Én pedig úgy intézem el, hogy nem vasalok. :lol: Csak ünneplős cuccokat, meg amit nagyon muszáj.

Kép
flóra 11

Lányok én most kajálok. De vacsira már csak egy adag kaja maradt. De nem főzök ma. Majd meglepődik a F. De majd azt mondom, hogy nincs semmi kedvem, sem erőm, elvette az energiámat. Magára vessen.
És ha közel9t,én is a fejéhez vágom, hogy mit akarsz! Kíváncsi vagyok neki hogy fog esni! Biztos elmélyítem vele a huzavonát, de egyszer már vissza kell vágnom, nem nyelhetek örökké.
Nem tudom jó szívvel viselni,hogy hülyét csinált belőlem a világ előtt.
És az is benne van a pakliban nálam, hogy az ex annak idején ugyan így kezdte a kimaradozást. Mindig állítólag sokáig dolgozott,és csak kicsit ledőlt a kanapéra megpihenni a munkahelyén,aztán elaludt és nem jött haza. Ez volt a magyarázat, a kifogás. Valójában meg nőnél aludt. :x Rémísztően hasonlít a történet. És bár tudom, hogy ő nem csalt meg és a lakásán volt, de a hasonlóság akkor is zavar.

Kép
flóra 11

Na, de többet nem írok erről. :!: :? :roll:

Kép
flóra 11

Van minn emészteni magam. Jöttem haza és a fiam autója nincs a ház előtt,tehát elment autókázni. Ilyen időben!!!! :shock:

Kép
flóra 11

Csak egy nadrág és egy felső volt,mert most két szabadja lesz a ma éjsz.műszak után.Szóval a többit halasztom. :oops: :D

Kép
martik77

Ildikó: írd ki magadból lehet hogy az is sokat segíthet...
Zsuzsival mi van dolgozik csak reggel láttam??
Edina: jobban vagy már?

Kép
paradizs

Én meg elmondtam az L.nek amit gondolok a Döme +ex dologról.Na jó lehurrogott,hogy ne csináljak,ne mondjak semmit mert az nem jó.De mondom én ismerem az ex-et és tudom,hogy hátsó szándék vezérli...Akkor is így meg úgy mondta ő.... :x

Erre kifakadtam,hogy annak idején a lakáseladásnál is rá (L-re)hallgattam(közös lakásunk volt az ex-el)és az lett a vége,hogy alig kaptam pénzt belőle,most meg 40 ezerrel kell emiatt egy másfél szobás lakást törleszteni!!+6 év albérlet!!!

Na azóta nem szól!!Ne is!!! :x

Kép
martik77

Jaj, Márti, ne kövesd a példámat! Ilyeneket minek megbeszélni a L-val? Beszéld meg Dömével és tégy saját belátásod szerint. :wink:

Kép
flóra 11

Én meg hoztam magamnak egy pohár vermutot,karácsonytól maradt. Megérdemlem. :lol:
A suliban is mindenki látta rajtam,hogy valami bajom van. Egész nap mindenki azzal idegesített,hogy mi bajod van, miért vagy ilyen, mi bánt,történt valami, tegnap rossz híreket kaptál dokinál? Stb.

Kép
flóra 11

Oké.Ildó.Akkor nem mondok többet neki ilyet,de én is rájöttem,hogy nem kell.Mert ő azt hiszi ha valamiről nem beszélünk vagy a gyerekkel nem beszéljük meg akkor az a probléma nincs is.

Kép
martik77

Na látod! Tehát akkor ne csinálj neki külön problémát. :lol:

Kép
flóra 11

Ja és persze mindenki tudta, hogy dokinál voltam tegnap,kivéve a F-t. Ő nem tudott róla, én meg vértam, hogy kérdezze már meg, hogy mi volt. Erre kiderül ő elfelejtette, hogy megyek. De akkor sem kérdezte meg. Mikor elkezdtem, hogy akkor elmesélhetem, mi volt? Megkérdezte, hogy hol mi volt, mit akarok mesélni és feltartom őt, mert menni akart. :?

Kép
flóra 11

Jaj, de már nem írok semmit, mert felhúzom magam.
De egyébként igen Zsu, jót tesz, ha kiírhatom magamból. Amint leírom,már le is higgadok. :lol:

Kép
flóra 11

Meg is ittam a vermutot. :lol: :oops:

Kép
flóra 11

Ildikó, igenis írd ki magadból, ha valami bánt... Jó? Próbálj meg most Te is egy kicsit kemény lenni! Ha elakar menni elkell engedni, bár tudom ezt könnyű mondani, de nem sok értelme van visszatartani. Ezt "tapasztalatból" mondom. De szar ez a helyzet az biztos...

Márti, én Dömével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de szerintem Te úgyis a lejobbat teszed! :wink:

Paradizs, neked az első inszem sikerült?

Kép
szilzi

Na ugye én is gyorsan leírtam és már nem is idegesítem magam rajta.Mi nők amúgy is jobb tanácsot tudunk adni egymásnak. :wink:

Kép
martik77

Egészségedre! :D :lol: Hihetetlenek ezek a pasik... Múltkor meg Ő volt az aki mondta, hogy menjél, nem? :shock:

Kép
szilzi

Talán pasifront van? Mondtak ilyet az időjárásjelentésben? :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Náluk kiszámíthatalanok a frontok szerintem! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Megjött a F. Kép van, hang nincs. Csendes háztartás. :)

Kép
flóra 11

Na kíváncsi leszek mi lesz! :shock: Csak okosan és erősen! :wink:

Kép
szilzi

Egészségedre Flóra!!!! Kép

Kép
martik77

Sziasztok!
Már úgy néz ki megmaradok, túlélem :D Jobban lettem. Itt volt a nagymamám, megfőzött és kitakarított :oops: Olyan energikus, mint 3 ember együttvéve :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ildikó, egészségedre! Remélem minden jóra fordul!

KépKép

KépKép
nadina01

Lányok, képzeljétek, hőemim van. 37,4. Most ez mitől? Bizti ideges lettem, hogy megjött a F. De már megy is. Vagyis már el is ment.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.16 16:45-kor.

Kép
flóra 11

Benó, nagyon köszi a folsavat! :D :D :D Dettivel elvileg jövő héten talizom, és akkor át tudja adni :D Te már nem szeded?

KépKép

KépKép
nadina01

Elment F.? Szólt valamit?

KépKép

KépKép
nadina01

Csak köszönt, mondta, hogy megy a szüleihez. De ezt alig hallhatóan a foga közt szűrte ki.

Kép
flóra 11

Nem érdekes, jobb, ha nincs itt.

Kép
flóra 11

Attól szerintem nem lehetne hőemelkedésed. És történt valami? Ma hazamegy?

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: