Basszus!!!! SAzegény Te, Szófiról nem is szólva....Hogy nem bírtok kimászni ebből a nyavalyasorozatból.....
Naci meg tutiszuper! Imádom és örök hála
AprooZsó
Hát nemtom mikor volt ez a beköszönős...Nem láttalak, igaz, én is sok hsz felett elsiklottam, mert inkább erre a topicra tartogattam az időmet
Eni
Hajrá 38!!!!! Kisgömböc
Dorka
JAaaj, tegnap lemaradtatok
Steffi
Jajdejó, hogy tudja valaki kiről beszélek!!!! Igen, azt tudom, hogy a 4. hónap táján jelentősen csökken...Egyenlőre hagyom a dolgot, aztán lesz, ami lesz....Reggel már nem midig kéri, pl. ma sem...A délutáni alvás a meredek
Ismerek több olyan lányt, aki simán szoptatott végig a pocak alatt és semmi ilyesmiről nem számoltak be....Biztos ez is alkati kérdés...
Martin szemei
Memme
Királylányok vagyunk
Szóval a lány név???? Vagy titok
Orsi
VAlami ilyesmit én is hallottam és végülis logikus! Durca sztem félreértette...Ha pl. egy ülést '98-ban vettek, az már valszeg nem biztonságos akkor sem, ha a kódja megfelel a követelményeknek. Nekünk is használt a bébihordozó. Most 4 és fél éves. Szerintem még belefér, hogy Kispipi kinője
Babaszoba.hu, apróhidetések? Mi ott vettük és nagyon sokféle ülés szokott lenni....
Tegnap este eltört Iván kiságya
Persze akkor sem alszik benne, ha ott van az ágy melett, de kényelmesebb, ha a kezem oda lóg át, mint ha a földre lógna